Moški mi ne prinesejo sreče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
*coco* lepo si povedala. Pa saj mi sploh ni treba dvigniti riti, da bi nekaj imela, ker se mi samo od sebe ponuja. In fant sploh ni tako sramežljiv, da mi ne bi povedal, da me ima rad, da sem mu zelo simpatična, in da se mu je lepo pogovarjat z mano. Ampak ja možno, da iščem princa na belem konju, ne vem, čeprav vem, da ta fant je vredu, ampak jaz v sebi čutim oviro. Želim si družinskega življenja, želim si otroke, želim si urejati dom,... ampak ta blokada, ki se jo ne morem otresti. Najbrž me je strah resne odločitve, oz. bojazen kaj, če se ne bo obneslo in mi bo žal. In vem, če ne rezkiraš ne profitiraš, ampak lahko pa z rezkiranjem izgubim pomembna leta mojega življenja.
-
*coco* - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
ja in prav tako gredo leta po zlu z iskanjem ''the one partnerja''. če sm te prav razumela,sta še bolj na začetku. super. krasna odskočna deska. praviš da bi imela družino. torej veš kaj želiš. no vidiš,cilj že imaš. daj fantu možnost,če ni material ''resnega'' boš videla kmalu. še preden se vpletejo intenzivnejša čustva. in vrjemi jst te preklet dobr zastopim,ker jst sm tud ena taka ''ziherašica'', ki včasih premalo tvega in tko sm zapravla eno super možnost. ampak zdej vidim,da življenje je ruleta. staviš črno,zadeneš rdečo in ta ti prnese še več dobitka. zato zgrabi ga.
-
*coco* - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
In ja napake nočem ponovit in zdaj tehtam.
tu se strinjam. noben ne mara hodit po tankem ledu
ampak,če ne bi bilo teh vez ne bi najbrž spoznala,tisto kar v resnici rabiš,iščeš.... torej jst ti privoščim,da bi dobila kar želiš.držim pesti. pa javi kako kaj tvoje odločanje.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Hvala *coco* :knuddel:
Ja mogoče sem se iz prejšnjih vez precej naučila.
Potem me muči še služba. Imam službo, ki sem si jo želela in v kateri uživam. V tem kraju kamor bi se selila ni kakšnih šans za drugo službo. Tako bi morala ostati v obstoječi in to si želim. A kako premagovati zimske razmere, ker bi morala vsak dan prevoziti čez dva hriba.
Res me mori.
Ja mogoče sem se iz prejšnjih vez precej naučila.
Potem me muči še služba. Imam službo, ki sem si jo želela in v kateri uživam. V tem kraju kamor bi se selila ni kakšnih šans za drugo službo. Tako bi morala ostati v obstoječi in to si želim. A kako premagovati zimske razmere, ker bi morala vsak dan prevoziti čez dva hriba.
Res me mori.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov