Moški mi ne prinesejo sreče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
sončk napisal/-a:^To tko govoriš, kot da je v današnjih časih edina alternativa bloku samo kmetija. Tist promil ljudi, ki dela na kmetiji, pač očitno ne paše v našo razpravo o delitvi del, sej se ne pogovarjamo o molži krav in kidanju gnoja, ampak o sesanju in pomivanju posode.cvetkaaa napisal/-a:In ja tud midva mava centralno pa je kljub temu treba drva žagat.
Mi mamo centralno in nam NI treba drv žagat. Sej se zažiga nafta, ne pa les.
Naredila sem neko očitno primerjavo. Kar je vmes je pa sredina, to bi lahko vedela. Jaz osebno sem na kmetiji. Moji sorodniki so v bloku in vidim očitno razliko. Nisem govorila o molži krav. Medtem, ko ti si o sesanju in pomivanju posode ampak jaz tega nisem opazila v postu od avtorice. Ona je izpostavila samo vprašanje ali je toliko zahtevna, da zahteva neka pravila pri moških, ali moški so takšni pa nima sreče, da bi takšnega našla.
BTW obstajajo tudi centralne na drva, če ne veš.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Orhideja popolnih moških ni. Imajo takšne in drugačne napake. Ali pa pač midve srečujeva napačne Ker če bi tukaj brala imajo vse oh in sploh super fante. Pa ni tako. Veliko punc gre v vezo, ker nočejo bit samske, ker jih s tem obremenjuje okolica, ali pa zato, ker imajo njihove prijateljice fante. Poznam jih kar nekaj, ki v vezi niso srečne, razlika je le ta, da ene to priznajo, druge se slepijo in se delajo na zunaj kako je vse fino pa sploh ni res. Vem primer, ko se ženska hvali okrog kaj vse ji moški naredi, koliko denarja ji da, kam vse gresta. Vse je res. Ampak "pozabi" pa omeniti, da jo vsake toliko časa tudi pretepe. Nekaj že mora biti tudi na tem, če je v vsaki peti družini nasilje. Primer moje prijateljice, ki je nora na njenega fanta in kao hoče biti vedno z njim. Zakaj že? Ne zato, ker bi se tako dobro razumela, ampak zato ker on tako zahteva. Tip je bolano ljubosumen in jo nikamor ne pusti.
Hočem povedati, da ni vse zlato kar se sveti. Na zunaj je marsikaj drugačno kot dejansko je.
Hočem povedati, da ni vse zlato kar se sveti. Na zunaj je marsikaj drugačno kot dejansko je.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
sončk napisal/-a:^To tko govoriš, kot da je v današnjih časih edina alternativa bloku samo kmetija. Tist promil ljudi, ki dela na kmetiji, pač očitno ne paše v našo razpravo o delitvi del, sej se ne pogovarjamo o molži krav in kidanju gnoja, ampak o sesanju in pomivanju posode.cvetkaaa napisal/-a:In ja tud midva mava centralno pa je kljub temu treba drva žagat.
nevem kej ste spet drva najdle kokr prej likanje... mislm da je point tle v tem da ce si v hiši mas takoj zravn dela kot so trava, živa meja, ciprese, vrt, bazen..... mogoce rabs drva za kamin ce ga pac imas... če pa zivis v bloku mas pa mogoce enkrat na mesec hodnik za pomit to je pa to....
in ja tut jez k zivim v hiši rajsi likam pa perem k pa zivo mejo obrezujem, in če se bi preselila b blok zihr nebi gledala kako tip lezi na kauču jez pa use delam!!!
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
sanjaanja napisal/-a:Orhideja popolnih moških ni. Imajo takšne in drugačne napake. Ali pa pač midve srečujeva napačne Ker če bi tukaj brala imajo vse oh in sploh super fante. Pa ni tako. Veliko punc gre v vezo, ker nočejo bit samske, ker jih s tem obremenjuje okolica, ali pa zato, ker imajo njihove prijateljice fante. Poznam jih kar nekaj, ki v vezi niso srečne, razlika je le ta, da ene to priznajo, druge se slepijo in se delajo na zunaj kako je vse fino pa sploh ni res. Vem primer, ko se ženska hvali okrog kaj vse ji moški naredi, koliko denarja ji da, kam vse gresta. Vse je res. Ampak "pozabi" pa omeniti, da jo vsake toliko časa tudi pretepe. Nekaj že mora biti tudi na tem, če je v vsaki peti družini nasilje. Primer moje prijateljice, ki je nora na njenega fanta in kao hoče biti vedno z njim. Zakaj že? Ne zato, ker bi se tako dobro razumela, ampak zato ker on tako zahteva. Tip je bolano ljubosumen in jo nikamor ne pusti.
to je vse res (Da marsikdaj ni tako kot zgleda ) AMPAK! ne se zgledovat po slabih zvezah. to si zdaj tako napisala, kot da ce mas tipa ki te pretepe vsak mesec, drugace je pa super, se bos tolazla: ''eh, pa saj so druge punce tudi tepene od svojih fantov, ceprav na zunaj izgledajo srecne'' halo?
js verjamem v to da obstajajo cisto uredu fantje, ki ne popivajo redno, ki niso agresivni, ki so spostljivi, pomagajo doma, ne izkoriscajo, imajo cilje... (vse kar je orhideja nastela). ne bom se pa zdej zadovoljila z enim, ki bo 2x na teden prisel pijan domov, ker pac ma vse ostale kvalitete. nekatere lastnosti so pac prevec hude - ni boljse potem biti sama?
to se namrec men ne zdi nobena izbircnost, ampak cist osnovni pogoji. lahko ima potem fant razne druge negativne lastnosti, slabe navade, sej jih vsak ma, pa se to potem zgliha, pa se dosezejo razni kompromisi...ampak ene meje morjo ze na zacetku bit.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
sanjaanja napisal/-a:Orhideja popolnih moških ni. Imajo takšne in drugačne napake. Ali pa pač midve srečujeva napačne Ker če bi tukaj brala imajo vse oh in sploh super fante.
Seveda imamo vse oh in sploh fante, v svojih očeh. Npr. moj ded bi se orhideji (pa še marsikomu) sigurno zdel nemogoč in nevzdržen. Ker je kadil, ker se ga kdaj napije, zapravi ves denar, ki ga dobi, ma vse razmetano...
Hehe. Ampak, tudi jaz sem kadila (skupaj sva nehala), se ga občasno nažgem, teh bogih par evrov, kolk jih dobi, ne pričakujem, da mu bi uspelo kaj prihranit, ker vem, da tudi meni ne bi, tudi sama nisem nek maniac na pospravljanje in čiščenje...in mi čisto odgovarja, da mava tak, kot je.
Glavno, da se mama rada, pa magari na nepostlani postelji. Sej tudi, če bi bla pospravljena, bi jo hitro spet razmetala
Pač ma vsak svoje želje in cilje glede partnerjev. In če pogledaš sam nase, pa ugotoviš, da tudi ti nisi idealen partner...hjah, jebi ga. Se bo že najdu keri, ko te bo mel rad, takega, kot si.
Ker, lahko ti delaš na sebi glih kolko češ, pa se spreminjaš kao v idealno punco samo zato, da boš lahko dedu pod nos vrgla "poglej, kaj si dobil, take kot sm jaz, ne boš našo nikdar več, jz sm super duper in isto lahko pričakujem od tebe"...sory bejbi. Ni to point. Nekateri pač niso ustvarjeni za zveze in večno ostanejo samske stare tete.
Aja, ne leti to na nikogar posebej, mišljeno je splošno. Če pa se kdo vseeno najde v opisu, pa...good luck.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
nikaragua napisal/-a:sončk napisal/-a:^To tko govoriš, kot da je v današnjih časih edina alternativa bloku samo kmetija. Tist promil ljudi, ki dela na kmetiji, pač očitno ne paše v našo razpravo o delitvi del, sej se ne pogovarjamo o molži krav in kidanju gnoja, ampak o sesanju in pomivanju posode.cvetkaaa napisal/-a:In ja tud midva mava centralno pa je kljub temu treba drva žagat.
nevem kej ste spet drva najdle kokr prej likanje... mislm da je point tle v tem da ce si v hiši mas takoj zravn dela kot so trava, živa meja, ciprese, vrt, bazen..... mogoce rabs drva za kamin ce ga pac imas... če pa zivis v bloku mas pa mogoce enkrat na mesec hodnik za pomit to je pa to....
in ja tut jez k zivim v hiši rajsi likam pa perem k pa zivo mejo obrezujem, in če se bi preselila b blok zihr nebi gledala kako tip lezi na kauču jez pa use delam!!!
Se strinjam. Jaz isto. Če si v hiši imaš kup opravil in si jih je treba malo razdelit. Če pa imaš samo za likat in kuhat pa jasno, da si boš delil tole, ker če ne bi, potem eden od partnerjev ne bi imel kaj počet.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
red_rose napisal/-a:to je vse res (Da marsikdaj ni tako kot zgleda ) AMPAK! ne se zgledovat po slabih zvezah. to si zdaj tako napisala, kot da ce mas tipa ki te pretepe vsak mesec, drugace je pa super, se bos tolazla: ''eh, pa saj so druge punce tudi tepene od svojih fantov, ceprav na zunaj izgledajo srecne'' halo?
Narobe si razumela. Nikakor nisem rekla, da se je treba zgledovat po slabih vezah. Sploh ne. Ampak to, da je marsikaj drugače, da ni vse tako popolno kot nekatere punce govorijo. Pa da imajo nekatere drugačna pričakovanja kot druge. Da je nekaterim tudi to sprejemljivo, da so tepene. Ampak tista ženska, ki to prenaša je zame neumna. Ampak nekatere vse prenesejo zaradi nekaterih drugih razlogov. Kaj je za 4 stenami se malokrat ve. V javnosti se velikokrat drugače prikazuje resnično zadevo.
Iz tega sledi, da hočem povedat, da naj bo punca v vezi le če je srečna, če ji je lepo, če se razumeta,... ne pa da je pripravljena vse potrpet kot pravijo nekatere, ki so v vezi samo zato, da niso samske.
Bolje biti dobro samski kot v slabi vezi.
-
*coco* - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
Enostavno nisem srečna pa sploh ne vem zakaj?
oooooooooh.....zakaj vedno iščemo princa na belem konju,ko bi nas lahko tudi kočjaž čisto osrečil. tud men se je dogajal da nisem vedla kaj bi rada...ampak,ko stopiš dol z oblaka je luč na konc tunela hitr vidna. če hočeš nekaj imet bo treba dvignt rit in za to mal garat. tist kar z neba pade,ponavad tud po vod hitr odplava. jokanje in tarnanje je daleč od dosega cilja. moški so fizična bitja. ženske imamo manjše težave z izražanjem čustev.kar pa še ne pomeni,da jih moški ne izražajo.le na drugačen način. namesto,da ti rečejo ''rad te mam'' pa gre namesto tebe avto tankat,posode zložit iz stroja,si želi norega seks s tabo in samo s tabo....aaaaa....za dobro partnerstvo je potrebno ogromno kompromisov,odrekanja in prilagajanja.....in potrebno je prav toliko vlagat kot zahtevat......seveda da smo kdaj tudi prizadeti in razočarani...ampak to je sestavni del življenja in to nam pomaga gradit osebnost in intelekt. torej punca če ne veš kaj te dela nesrečno pa začni delat na tej oviri.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov