moski iz interneta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Feb. 2009 18:13

Tako je kot je NIA napisala. V nekaterih temah se sicer še naprej razvija debata ampak samo v primeru, če še kdo napiše, da je imel podobno izkušnjo (v isto temo), pa še njemu oz. njej potem dalje svetujemo. Če pa ni več odziva, pa tema pač zamre. :wink:
Drugače pa bi povedala samo še nekaj glede dopisovanja oz. spoznavanja ljudi preko klepetalnic. Meni niti pred leti niso te klepetalnice predstavljale zanimivega (še manj varnega) načina spoznavanja fantov, kakor mi tudi danes ne (pa še te klepetalnice v stilu chata mi delujejo staromodno in obstaja večja verjetnost, da te nekdo "nategne" in ti ves čas laže). V takih čvekalnicah si praktično samo izmisliš nek nick in si že "new person". :roll: Če se že lotite spoznavanja ljudi preko interneta, počnite to na netlogu ali čem podobnem, po možnosti z osebami, ki so med prijatelji vaših prijateljev, da je možnost, da ima nekdo lažne podatke ter sliko, minimalna. :wink: Malo manj naivnosti in izdajanja podatkov (pa če si z nekom pišete zaradi mene 10 let), pa bo. Saj tisti, ki je patološki lažnivec, je lahko brez težav lažnivec tudi 10 let če je treba, da nekoga izkoristi ali še kaj hujšega. Pamet v roke oz. v glavo.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 06. Feb. 2009 20:01

Tamala_mrha napisal/-a:Tako je kot je NIA napisala. V nekaterih temah se sicer še naprej razvija debata ampak samo v primeru, če še kdo napiše, da je imel podobno izkušnjo (v isto temo), pa še njemu oz. njej potem dalje svetujemo. Če pa ni več odziva, pa tema pač zamre. :wink:
Drugače pa bi povedala samo še nekaj glede dopisovanja oz. spoznavanja ljudi preko klepetalnic. Meni niti pred leti niso te klepetalnice predstavljale zanimivega (še manj varnega) načina spoznavanja fantov, kakor mi tudi danes ne (pa še te klepetalnice v stilu chata mi delujejo staromodno in obstaja večja verjetnost, da te nekdo "nategne" in ti ves čas laže). V takih čvekalnicah si praktično samo izmisliš nek nick in si že "new person". :roll: Če se že lotite spoznavanja ljudi preko interneta, počnite to na netlogu ali čem podobnem, po možnosti z osebami, ki so med prijatelji vaših prijateljev, da je možnost, da ima nekdo lažne podatke ter sliko, minimalna. :wink: Malo manj naivnosti in izdajanja podatkov (pa če si z nekom pišete zaradi mene 10 let), pa bo. Saj tisti, ki je patološki lažnivec, je lahko brez težav lažnivec tudi 10 let če je treba, da nekoga izkoristi ali še kaj hujšega. Pamet v roke oz. v glavo.

No, ti si tudi pravilno dojela.

Jst sem mogoce res mal pretiravla, ampak me je vse to cist s tira spravl. Ker mi ni jasno kako lahko govori, da se ne dobiva v zivo, bla, bla, bla,... potem pa pride pa ti v bistvu na nek nacin vse pove, ampak predstavit se pa se vedno ne upa. Ce bi jst takrat razmisljala in, ce bi mi takoj kapnilo, da je pa to on, bi mogoce rekla pa pejva na kavo a ne. Ampak kako se lahko po vsem tem dela kot, da se ni nic zgodilo? Mislim, ce se ne bi hotel izdati bi se bolje zakrinkal, mislim ne bi govoril stvari iz maila. Ker to mi je cist mim.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov