moski iz interneta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 04. Feb. 2009 20:12

a_pikica_a napisal/-a:Ja pac veliko ljudi ima dostop do neta, tudi med sluzbo, tako da to ni nekaj ful cudnega.

Drgace pa a si mu rekla da ves da je bil to on?

Js pa sploh nebi vec na klepetalnice hodila.

Ja, ce imas med delom dostop do racunalnika. On ga nima, tako tudi do interneta ne. Ima neko fizicno delo, pri katerem ne uporablja racunalnika, edino ce ves cas prenasa s sabo laptopa.

Nisem mu se nic rekla.

Ne vem pa ali naj povem ostalim klepetalcem (tistim s katerimi se razumemo, ne vsem) kaj se je zgodilo?
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 04. Feb. 2009 20:21

Če bi se to meni zgodilo, bi sigurno povedala prvo njemu, in pol v vednost še ostalim. Nevem, verjetno bi si želela razčistit z njim, če ne drugo, mu vsaj dat vedet, da vem da je to bil on.
Lahko imam vse.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Feb. 2009 21:48

vvi
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:13, skupaj popravljeno 1 krat.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 05. Feb. 2009 15:22

~NIA~ napisal/-a:jst nebi delala panike. če se veliko giblje v delu mesta kjer živiš, to pač ni tvoj problem. tako ali tako ne veš (naj nebi vedela) kdo je, ga ignoriraš, na klepetalnici ne odpišeš, ga ne pogledaš, skratka nič.. kot vsak drug iz ulice.

nevem sicer kako te lahko zasleduje, če ne ve kam greš. a čaka pred tvojim blokom in hodi za tabo? jst če srečam koga sumljivga pač nekje kjer je ogromno ljudi, še ne pomislim da me zaslduje. pač je naključno tam tako kot sto drugih ljudi

Ja, lahko je to rect. Ce te kar nekdo, ki ga naj ne bi poznala, ustavi sred ceste, te poklice po "tvojem" imenu sam se pa niti ne predstavi, zaradi dolocenih razlogov ves kdo je... pa oprosti to ni vec prijetno.

Ce bi bil to samo nekdo sumljiv in bi bila 100% da ga ne poznam tudi meni ne bi bilo to nic kaj takega. Da pa se tip dela prijaznega, vrednega zaupanja, postenega,... potem pa naredi to in se dela kot, da nic ni... oprosti, to pa meni ni vec normalno.

In ocitno ti NIA ne beres dobro mojih postov. Lepo sem napisala, da sem mu dolocene stvari zaupala, ko se nisem vedela kaksen je. In tudi sem lepo napisala, da v tem primeru sem sama kriva. Ampak zato se ni treba, da me zasleduje.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 05. Feb. 2009 15:47

Dobro no..
V redu, kaj naredit? Ne hodit v tisti prekleto sobo, na tisti prekleti chat. Ce te res toliko moti, da te klika. Pa ne me napacno razumet, ampak tukaj ocitno igras zrtev.

Saj razumem, da te je strah. Ampak ce se bojis te osebe se ti z njo NI treba pogovarjat, to je tvoja pravica!

In ce se ti zdi, da te zasleduje.. ves to je blazno tezko dokazljivo. Resno. Tudu ce prijavis. Sej mu ne morejo nic dokler cesa ne stori. Zalostno ampak tako je.

Hodi ven s prijatelji in prijateljicami, ce ga vidis, se delaj da ga ne vidis, v glavnem ignoriraj ga. Takih ljudi ne potrebuje nihce v zivljenju. Resno. In nabavi si solzivec. Ce se bojis, da je tak psihic in ti bo kaj naredil. Vsaj se bos pocutila varno... No sej ne vem ce je legalen (no zakaj pa ne?), sam ce res ni potem si pa nabavi deodorant v pipsu.. Menda pece tut obupno ce pride v sluznico :D.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 05. Feb. 2009 15:58

Hyades napisal/-a:Dobro no..
V redu, kaj naredit? Ne hodit v tisti prekleto sobo, na tisti prekleti chat. Ce te res toliko moti, da te klika. Pa ne me napacno razumet, ampak tukaj ocitno igras zrtev.

Saj razumem, da te je strah. Ampak ce se bojis te osebe se ti z njo NI treba pogovarjat, to je tvoja pravica!

In ce se ti zdi, da te zasleduje.. ves to je blazno tezko dokazljivo. Resno. Tudu ce prijavis. Sej mu ne morejo nic dokler cesa ne stori. Zalostno ampak tako je.

Hodi ven s prijatelji in prijateljicami, ce ga vidis, se delaj da ga ne vidis, v glavnem ignoriraj ga. Takih ljudi ne potrebuje nihce v zivljenju. Resno. In nabavi si solzivec. Ce se bojis, da je tak psihic in ti bo kaj naredil. Vsaj se bos pocutila varno... No sej ne vem ce je legalen (no zakaj pa ne?), sam ce res ni potem si pa nabavi deodorant v pipsu.. Menda pece tut obupno ce pride v sluznico :D.

Na klepetalnico ze kar nekaj casa ne hodim vec. Vcasih grem, ce vidim, da je gor kdo s katerim se zastopim in ga/jo tudi drugace poznam.

Je pa res, da je kar nekaj takih, ki mu zaupajo in ne vem kako naj jim povem kaj je bilo in ce naj jim sploh. Drugace pa vem, da je ena ze zapustila klepetalnico zaradi njega, razloga sicer ne vem, vem pa, da zaradi njega.
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 05. Feb. 2009 16:04

funny baby, nikjer nism čist natančno zasledila tega (ker se mi ni dal kej preveč podrobno prebirat tele teme...) zato bi rada neki razčistila...a ta tip tebe zasleduje v smislu da ga vidiš skor usak dan na istih mestih kot si sama, al te je pač 1x nagovoril na parkirišču? ker js sm tvoj post razumela tko da se je 1x pojavil na istem mestu kot si bila ti (pa še zato, ker si mu sama posredovala podatke kje se boš nahajala in kdaj...). Torej, kaj je zdej res?
Namreč, če sta se srečala samo 1x, po tem ko si mu povedala kje in kdaj boš na x mestu, potem ne bi rekla da je to zasledovanje...če pa opaziš da te čaka pred domom, šolo, službo in gre kamor greš ti potem je pa to zasledovanje.....mal se mi zdi da si precej napihnila zadevo!

Sploh pa, če si se ga ustrašla prekini stike z njim, ne hodi v klepetalnico al pa si pač poišči drugo,...ne vem, punce so ti na prejšnih stvareh dale že tok enih nasvetov ti pa še kr tupiš v svojo smer in oporekaš vsem pametnim nasvetom....
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 05. Feb. 2009 18:20

hruška :) napisal/-a:funny baby, nikjer nism čist natančno zasledila tega (ker se mi ni dal kej preveč podrobno prebirat tele teme...) zato bi rada neki razčistila...a ta tip tebe zasleduje v smislu da ga vidiš skor usak dan na istih mestih kot si sama, al te je pač 1x nagovoril na parkirišču? ker js sm tvoj post razumela tko da se je 1x pojavil na istem mestu kot si bila ti (pa še zato, ker si mu sama posredovala podatke kje se boš nahajala in kdaj...). Torej, kaj je zdej res?
Namreč, če sta se srečala samo 1x, po tem ko si mu povedala kje in kdaj boš na x mestu, potem ne bi rekla da je to zasledovanje...če pa opaziš da te čaka pred domom, šolo, službo in gre kamor greš ti potem je pa to zasledovanje.....mal se mi zdi da si precej napihnila zadevo!

Sploh pa, če si se ga ustrašla prekini stike z njim, ne hodi v klepetalnico al pa si pač poišči drugo,...ne vem, punce so ti na prejšnih stvareh dale že tok enih nasvetov ti pa še kr tupiš v svojo smer in oporekaš vsem pametnim nasvetom....

Oprosti, zame to je zasledovanje. Jst sm ga pred tem, kaksen teden pred tem (pa saj ni vazno kolko pred tem) vprasala, ce bi sel na kavo in je rekel ne. Ko sem mu povedala kje se bom nahajala bi lahko vprasal, ce se pa takrat lahko dobiva, ali pa bi se, ko je prisel lepo predstavil. Ne pa, da odklanja pijaco, odklanja srecanje, pride kar tako in hoce, da grem na kavo.

Ne oporekam nobenemu. Oporekala sem samo NII. Ostalim sem samo odgovorila kar so me vprasali.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Feb. 2009 21:33

je!?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:12, skupaj popravljeno 1 krat.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 05. Feb. 2009 21:51

~NIA~ napisal/-a:funny baby: kako pogosto te zasleduje in kliče s tvojim imenom?
vsak dan? enkrat na tedn? al je blo to samo enkrat in je zdej mir.
mislem da hočeš samo pozornst in da v resnic sama vidiš strahove in nevarnosti..

pač se ni predstavu, zaklical je tvoje ime, pa kaj? prjavi ga, če te moti da te skos zasleduje!?

~NIA~ saj sem ze veckrat vse napisala. Zakaj me skoz sprasujes eno in isto? Idi brat nazaj :)

A lahko nekaj vprasam, cisto tako izven teme? A tukaj vedno samo odprete novo temo in, ko dobite pricakovan odgovor je konec, tema tukaj visi in na doloceno temo ni vec pogovora? Ali je mozno, da se kdaj razvije pogovor tudi, ko se ze dobi odgovor? Saj se teme baje za to odpira, da tece pogovor mar ne?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Feb. 2009 22:06

rat.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 05. Feb. 2009 22:42

no točno to sm hotla vedt....bejba, ti si čist preveč napihnila tole zgodbo...tip te je enkrat počaku nekje in glede na to da si mu sama sporočila kje boš in kdaj boš tam, to ni zasledovanje!se pa strinjam da je meu napačen pristop....zdej pa tko-ne izdajaj svojih podatkov na internetu pa se nimaš kej bat in je zadeva rešena a ne?sicer pa, zakaj si mu sploh povedala kje boš in kdaj boš na določen mestu, če je po tvojem mnenju tip psihič ki mu ni za zaupat??
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 05. Feb. 2009 23:14

hruška :) napisal/-a:no točno to sm hotla vedt....bejba, ti si čist preveč napihnila tole zgodbo...tip te je enkrat počaku nekje in glede na to da si mu sama sporočila kje boš in kdaj boš tam, to ni zasledovanje!se pa strinjam da je meu napačen pristop....zdej pa tko-ne izdajaj svojih podatkov na internetu pa se nimaš kej bat in je zadeva rešena a ne?sicer pa, zakaj si mu sploh povedala kje boš in kdaj boš na določen mestu, če je po tvojem mnenju tip psihič ki mu ni za zaupat??

Ojoj, vi pa tudi vse po svoje vidite :D

1. Zakaj sem mu povedala kam grem? Sem ze napisala, zato, ker takrat se nisem vedela kaksen je.

2. Nisem ga oznacila za psihica. Ampak, njegov pristop mi je dal mal mislit in nekdo, ki pristopi do cloveka na tak nacin verjetno nima ravno najlepsih namenov. Kaj bi se zgodilo, ce bi sla takrat z njim na kavo? Ja, lahko, da nic, lahko pa marsikaj. Zakaj noce poslat svoje slike recimo? Zato, da lahko zasleduje ljudi?! Zato, da nihce ne ve kdo in kaksen je?! Zakaj noce na pijaco, ko ga povabis? Spet zato, da se ne bi vedelo kdo je?! Zakaj na splosno noce govorit prevec o sebi? Zato, da slucajno njemu ne bi kdo kaj takega naredil?! ... Ne vem, ampak na splosno je tole vse zelo cudno. Ravno za psihica ga pa nisem oznacila, ni pa dalec od tega.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Feb. 2009 23:15

ta!)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Feb. 2009 23:16

V bistvu se prej ti obnašaš malo preveč zaupljivo, on je čisto v mejah normale glede izdajanja podrobnosti, pošiljanja slik,... na internetu :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov