moski iz interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
~NIA~ napisal/-a:funny baby napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:nevem zakaj ga ne ignoriraš če opažaš da ti laže/gre na živce/karkol..
jst zarad nekoga k ga sploh ne poznam nebi odprla teme
Aja, tip me zasleduje, jst naj bi se pa pozvizgala na to ga ignorirala in ajde clovek nadaljuj in ne prosila za noben nasvet.
Isto bi lahko rekla na teme v smislu: "Joj, ze tri dni krvavim pa se ni cas menstruacije... kaj naj nardim?" Pejt k zdravniku a ne, pa ne odpiri teme. Ne leti nate, ampak na splosno.
kako pa lahko nekdo ve za vsak tvoj korak kdaj in kam greš, če mu tega ne poveš?
in glede na to da si v prvem postu napisala da si že 4 leta dopisujeta (pomeni da dopisovanje še traja...) nevem kdo je bl neumn!
Saj nisem nic rekla kdaj se je to zgodilo, ko me je zasledoval oziroma ustavil na cesti. Sicer pa ne poznas situacije in morda dopisovanje traja se vedno zaradi dolocenih razlogov. In kdo je rekel, da sploh se traja? In kdo je rekel, da ceprav traja, da ga klikam jst?
- funny baby
- Komunikatorka
~NIA~ napisal/-a:ti si rekla da se že 4 leta dopisujeta (ta stavk, napisala si ga v 1.postu, ne pomeni da sta prenehala). Ja vidla sm da si napisala da te je zasledoval, ker si mu povedala kam greš - logično - ampak če je blo to enkrat se nima smisla obremenjevat.. če pa se to še vedno dogaja me pa res zanima od kje mu informacije kje se nahajaš - če se pogosto dogaja ga pa prijavi policiji!!
in če bi se ga želela 'znebit' potem bi ga ignorirala. ne pravim da ti klikaš njega, ampak nihče te ne sili da mu odpišeš, ko on klikne tebe. nevem no.
Kaj je tukaj logicno? To, da sem mu povedala kam grem in, da me je zato lahko zasledoval? Kaj zdaj vsak, ki mu poves kam gres ima pravico te zasledovati? Ce je hotel dobiti se z mano, zakaj ni sprejel povabila na pijaco takrat, ko sem ga povabila, zakaj me je moral zasledovati?
- funny baby
- Komunikatorka
~NIA~ napisal/-a:nevem zakaj ni sprejel povabila. mogoče je želel samo videt kera si in je zato šel na tist kraj kamor si rekla da greš.
kolk časa nazaj pa je blo to?
Samo to bom rekla: Res lep pristop. Videl me je ze na sliki. Okoli je bilo dost ljudi, so hodili mimo, tudi dekleta moje starosti, zakaj je naciljal pravilno - mene? Zato, ker me je videl na sliki. Ni vazno kdaj se je zgodilo, bilo je odbijajoce in zastrasujoce. Nimam vec kaj tukaj rect.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
NIA sicer daje zelo direktne in grobe odgovore, ampak tukaj se z njo (izjemoma ) strinjam.
Ne poskušat prikazat svoje situacije bolj brezizhodne, kot v resnici je, ker je prekinitev internetnih stikov med bolj preprostimi stvarmi na svetu.
Ne poskušat prikazat svoje situacije bolj brezizhodne, kot v resnici je, ker je prekinitev internetnih stikov med bolj preprostimi stvarmi na svetu.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Čak ne razumem ali si še vedno pišeš z njim?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- funny baby
- Komunikatorka
Poglejte, ce bi dobro brali moje poste bi vidli, da sem omenila, da ve kje zivim, ne natancno, vendar ve kater konec sem. In zadnje case se prekleto veliko giblje po nasem koncu.
Lej ~NIA~ niti ne morem povedat, ce ima otroke, zeno, sluzbo, ker niti sama ne vem. Mislim, vem, vendar ne vem, ce je sploh se kaj iz njegovih ust oziroma izpod prstov resnica in, ce je sploh kdaj bila.
In ~NIA~ preberi si se enkrat moj prvi post, zadnji del prvega posta.
Zasleduje te ponavadi nekdo, ki se ne prikaze. Ustavil in nagovoril me je samo enkrat, pri cemer se ni niti predstavil, zato pravim, da me je zasledoval. Sem pa lepo napisala, da je mozno, da je to ze prej pocel in, da morda se pocne. Me zasleduje. Dobesedno.
Lej ~NIA~ niti ne morem povedat, ce ima otroke, zeno, sluzbo, ker niti sama ne vem. Mislim, vem, vendar ne vem, ce je sploh se kaj iz njegovih ust oziroma izpod prstov resnica in, ce je sploh kdaj bila.
In ~NIA~ preberi si se enkrat moj prvi post, zadnji del prvega posta.
Zasleduje te ponavadi nekdo, ki se ne prikaze. Ustavil in nagovoril me je samo enkrat, pri cemer se ni niti predstavil, zato pravim, da me je zasledoval. Sem pa lepo napisala, da je mozno, da je to ze prej pocel in, da morda se pocne. Me zasleduje. Dobesedno.
- funny baby
- Komunikatorka
a_pikica_a napisal/-a:Čak ne razumem ali si še vedno pišeš z njim?
Ze nekaj casa si ne dopisujem vec z njim.
Ko sem napisala, da se 4 leta ze dopisujem, sem s tem mislila, da samo dopisovanje je trajalo 4 leta. Res pa je, da bi mu rada povedala, da vem, da je bil tisto takrat on. In res je tudi, da me se vedno klikne kadar sem na klepetalnici, vendar sploh ne vem kaj naj mu pisem, tako, da se iz moje strani pogovor takoj konca. Ampak ravno zaradi tega ze nekaj casa sploh ne hodim na klepetalnico.
-
klorči - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Am.. če sm prov razumela, si v enem postu napisala, da ena tvoja kolegica ve, kje on živi oz. da je njegova soseda? Če sm prov dojela, potem lahko preveriš a ma otroke, ženo... oz. a so stvari k ti jih je povedu, resnične. Al kako?
Drugače pa delaj tako kot delaš zdaj.. izogibaj se klepetalnici, pogovorov z njim, hodi okoli s kolegicami/starši, če le gre, ne zadržuj se na enem in istem mestu vsak dan (da bi npr. lahk ugotovil tvoje "navade"). Tud če te zasleduje, bo odnehu, ker te nau več najdu. Sploh mu ne rabš govort, da veš, da te je poiskal, jst se ne bi nč več pogovarjala z njim. Sej je na svetu velik drugih zanimivih ljudi, s katerimi se lahko družiš in pogovarjaš, hecaš...
Drugače pa delaj tako kot delaš zdaj.. izogibaj se klepetalnici, pogovorov z njim, hodi okoli s kolegicami/starši, če le gre, ne zadržuj se na enem in istem mestu vsak dan (da bi npr. lahk ugotovil tvoje "navade"). Tud če te zasleduje, bo odnehu, ker te nau več najdu. Sploh mu ne rabš govort, da veš, da te je poiskal, jst se ne bi nč več pogovarjala z njim. Sej je na svetu velik drugih zanimivih ljudi, s katerimi se lahko družiš in pogovarjaš, hecaš...
It started over coffee, we started out as friends.. It's funny how from simple things the best things begin <3
- funny baby
- Komunikatorka
Kolegica ga baje pozna ravno tolk, da ga pozna. Ve, da stanuje par blokov stran od nje (ni ravno neka bliznja soseda) in ve, da hodi na klepetalnico. Pozdravita se, ko se vidita, to pa je tudi vse.
Otroka baje ima, samo ne zivi pri njemu...
Sluzbo kao ima, cudno je res, da na klepetalnico prihaja kadar se mu pac zljubi. V jutranjih urah, dopoldanskih, popoldanskih, vecernih, ponoci. Tako, da ja, cudna sluzba, ce lahko pocne vse kar hoce, kadar hoce.
Otroka baje ima, samo ne zivi pri njemu...
Sluzbo kao ima, cudno je res, da na klepetalnico prihaja kadar se mu pac zljubi. V jutranjih urah, dopoldanskih, popoldanskih, vecernih, ponoci. Tako, da ja, cudna sluzba, ce lahko pocne vse kar hoce, kadar hoce.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ja pac veliko ljudi ima dostop do neta, tudi med sluzbo, tako da to ni nekaj ful cudnega.
Drgace pa a si mu rekla da ves da je bil to on?
Js pa sploh nebi vec na klepetalnice hodila.
Drgace pa a si mu rekla da ves da je bil to on?
Js pa sploh nebi vec na klepetalnice hodila.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov