moski iz interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Uff po opisu sledeče, mi tip deluje mal čudno...take vrste, ki nima v lajfu kaj bolj produktivnga za delat, kot čvekat na klepetalncah....sploh, če ma čas še spreminjat nicke in preverjat kaj se folk meni...ma ne vem! Jst bi se mu izogibala v velikem loku! Sploh pa je tud dost očitno, da hoče ostat anonimen , sploh če noče pokazat svoje slike oziroma povedat kakšne bol osebne stvari....Kaj bi se potem obremenjevala s takim, ki si po 4ih letih ne upa izdat svoje identitete...škoda cajta! Sploh sm pa tud jst full prepričana, da te je on počakal na parkingu al kje je že blo.
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Glede njegovih let bom rekla tako, da je sel ze precej, precej cez kristusova leta.
Seveda mi je cudno vse skupaj. To kar se dogaja na klepetalnici sicer se najmanj, ker to menjanje nickov se pogosto dogaja. Najbolj cudno mi je seveda to, da je odklonil povabilo na pijaco, lahko pa me je zasledoval.
Jasno, da ziviva blizu, oba v istem kraju. Ma iz moje strani ne bi bilo problema, da bi se dobila v realu, se povabila sem ga na pijaco... ceprav sem ze rekla, da mi ni ravno po godu dobivati se z ljudmi z interneta, ampak vseeno. Ampak po vsem tem me niti malo vec ne mika se dobiti z njim.
Seveda mi je cudno vse skupaj. To kar se dogaja na klepetalnici sicer se najmanj, ker to menjanje nickov se pogosto dogaja. Najbolj cudno mi je seveda to, da je odklonil povabilo na pijaco, lahko pa me je zasledoval.
Jasno, da ziviva blizu, oba v istem kraju. Ma iz moje strani ne bi bilo problema, da bi se dobila v realu, se povabila sem ga na pijaco... ceprav sem ze rekla, da mi ni ravno po godu dobivati se z ljudmi z interneta, ampak vseeno. Ampak po vsem tem me niti malo vec ne mika se dobiti z njim.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Do pred kratkim sem bila zelo zaupljiva do ljudi, tudi prek interneta, ampak sem pa ugotovila, da se po svetu klatijo resno moteni ljudje, zato pazljivo. Ne preveč izdajat tujcem, bognedaj kakšnih osebnih podatkov v smislu naslova.
Saj načeloma še vedno verjamem, da ima večina folka (recimo tukaj na forumu čisto poštene namene), ampak dovolj je že en psihopat, ki se ti obesi na telefon ali zalima na vhodna vrata, pa si oplel.
Saj načeloma še vedno verjamem, da ima večina folka (recimo tukaj na forumu čisto poštene namene), ampak dovolj je že en psihopat, ki se ti obesi na telefon ali zalima na vhodna vrata, pa si oplel.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
funny baby napisal/-a: Ampak on trdi, da sploh ni iz tam.
Laže, ti sledi, se čudno obnaša...
Kaj točno se ti pa zdi na njem tako zanimivega, da še vedno ohranjaš stike?
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
Jaz znam dobro ocenjevat ljudi , pravzaprav se še nisem nikol zmotil pa naj bo v resnici al " prek interneta ".
____AniMaLisTik____
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Pri vsem tem analiziranju njegovega "pristopa" in njegovih namenov ne razumem, kaj si sploh želiš od tega moškega? Te njegovo menjavanje nickov in skrivnostnost toliko zabavata/ti toliko pomenita, da si ne želiš prekinit stikov? Zakaj bi sploh razmišljala o nekom, ki mi v življenju ne pomeni nič. Tip je naredil creepy pristop kakršnega si ne bi želela podoživet. Klik- in ne obstajaš več. Pa bi bil mir.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
funny baby napisal/-a:dobesedno bojim se mu to povedat, da sploh vem, da me je zasledoval. Namrec ze samo, ce se na klepetalnici kaj podobnega zgodi, menjanje nickov itd. rece, da to ni res. Pa je bilo receno tudi od drugih osebkov, da menja nicke. In, ce mu reces kaj takega dobesedno znori v smislu: "Kako si upas, ce bi bil to jaz bi povedal, ne maram, da mi govoris, ce sem ti rekel, da ni res".
Tega z menjavanji nickov sicer ne razumem popolnoma, ampak to, da zanika vse skupaj oz. da celo znori in da mu samo iz tega razloga ne upaš povedat, kaj te muči... Oprosti, ampak ne vidim smisla v ohranjanju stikov z njim.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
nerada kritiziram, ampak...kaj za vraga ti je bilo ženska, da se štiri leta pogovarjaš z enim staruhom?
se ti ne zdi da bi ga lahko vsaj maaalo poznala po štirih letih?ali pa sta si pisala samo kako si in itd?
zdaj je kaj je, boš imela vsaj zanimivo lekcijo za vnaprej.spravi se ven spoznavat ljudi, vsaj približno svoje starosti.
na tvojem mestu bi še šla kaj na klepetalnico in kakor hitro ti napiše kaj, bi začela z resnimi grožnjami s policijo, makar si izmisliš da imaš njegov naslov, veš kje dela ali pa kaj takega in naj odneha.in če se ti kaj takega zares zgodi, boš pa prav zares morala ukrepati.
se ti ne zdi da bi ga lahko vsaj maaalo poznala po štirih letih?ali pa sta si pisala samo kako si in itd?
zdaj je kaj je, boš imela vsaj zanimivo lekcijo za vnaprej.spravi se ven spoznavat ljudi, vsaj približno svoje starosti.
na tvojem mestu bi še šla kaj na klepetalnico in kakor hitro ti napiše kaj, bi začela z resnimi grožnjami s policijo, makar si izmisliš da imaš njegov naslov, veš kje dela ali pa kaj takega in naj odneha.in če se ti kaj takega zares zgodi, boš pa prav zares morala ukrepati.
- funny baby
- Komunikatorka
V bistvu sploh ne vem kaj je tako zanimivega na njem. Na zacetku se mi je zdel prijazen pa... ne vem no. Mislim, da zna zapelat vsako, ki se 5 minut pogovarja z njim, temu sem ocitno nasedla tud jst.
Zdaj pa v bistvu tud ne vem kaj naj naredim z ostalimi klepetalci, ki se pa v bistvu dobro razumemo. Mislim ali naj jim povem kaj se je zgodilo, al naj vse skupi pustim?
emanuela ja tud meni se zdi, da bi ga po 4 letih lahko bolje poznala, ampak on je tako skrivnosten. V bistvu, ko ga vprasam karkoli bolj osebnega, noce povedat. Ze samo to, ce ga vprasam s kom kaj klepeta poleg mene, noce povedat.
stevens verjemi, da bom od zdaj naprej bolj previdna na klepetalnicah, ce me bojo sploh se videle
Zdaj pa v bistvu tud ne vem kaj naj naredim z ostalimi klepetalci, ki se pa v bistvu dobro razumemo. Mislim ali naj jim povem kaj se je zgodilo, al naj vse skupi pustim?
emanuela ja tud meni se zdi, da bi ga po 4 letih lahko bolje poznala, ampak on je tako skrivnosten. V bistvu, ko ga vprasam karkoli bolj osebnega, noce povedat. Ze samo to, ce ga vprasam s kom kaj klepeta poleg mene, noce povedat.
stevens verjemi, da bom od zdaj naprej bolj previdna na klepetalnicah, ce me bojo sploh se videle
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Vedno sem se spraševala kaj se v takih primerih da sploh naredit.
Se obranit preden ti kak psiho kaj naredi, saj vem, veliko gledam filme, ampak nikoli ne veš..
Tako sem se zadnjih nekaj dni jaz zajebala. Prijavila sem se na en forum, kjer so oboževalci od enega pevca (italijanski). In smo se tko pogovarjali, vse kar sem "izdala" o sebi je to, da sem iz kopra, 19 let, pa italijanščino študiram. Pa neko slikco sm mela sam je bila itak mala in sm že izbrisala. Eh. Ampak to slučajno.
In tko govorimo o vstopnicah za en koncert in se mi en model začne ponujat, da jih bo on kupu, če jih ne dobim pa da bo prinesel v Trst. Pa tko rečem da sm klicala da jih še ni v prodaji in on reče da njegov kolega jih že ima in se ponudi da če jih ne dobim jutri da on kupi pa prinese v Trst. A jih 100% še ne prodajajo. Zdej sm mu pisala, da jih ne rabi kupit, ker bom šla sama, sam vseeno je tko scarry ko zveš da si zmišljuje stvari da bi se morda dobil.
Sploh ne vem, če naj se počutim varno.
Se obranit preden ti kak psiho kaj naredi, saj vem, veliko gledam filme, ampak nikoli ne veš..
Tako sem se zadnjih nekaj dni jaz zajebala. Prijavila sem se na en forum, kjer so oboževalci od enega pevca (italijanski). In smo se tko pogovarjali, vse kar sem "izdala" o sebi je to, da sem iz kopra, 19 let, pa italijanščino študiram. Pa neko slikco sm mela sam je bila itak mala in sm že izbrisala. Eh. Ampak to slučajno.
In tko govorimo o vstopnicah za en koncert in se mi en model začne ponujat, da jih bo on kupu, če jih ne dobim pa da bo prinesel v Trst. Pa tko rečem da sm klicala da jih še ni v prodaji in on reče da njegov kolega jih že ima in se ponudi da če jih ne dobim jutri da on kupi pa prinese v Trst. A jih 100% še ne prodajajo. Zdej sm mu pisala, da jih ne rabi kupit, ker bom šla sama, sam vseeno je tko scarry ko zveš da si zmišljuje stvari da bi se morda dobil.
Sploh ne vem, če naj se počutim varno.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
uf, ravno kar sem opazla da je z vsako tko osladen. Hvalabogu!
- funny baby
- Komunikatorka
~NIA~ napisal/-a:nevem zakaj ga ne ignoriraš če opažaš da ti laže/gre na živce/karkol..
jst zarad nekoga k ga sploh ne poznam nebi odprla teme
Aja, tip me zasleduje, jst naj bi se pa pozvizgala na to ga ignorirala in ajde clovek nadaljuj in ne prosila za noben nasvet.
Isto bi lahko rekla na teme v smislu: "Joj, ze tri dni krvavim pa se ni cas menstruacije... kaj naj nardim?" Pejt k zdravniku a ne, pa ne odpiri teme. Ne leti nate, ampak na splosno.
-
funny baby ne skrbi, ona nikoli ne odpira tem "brezveze", sam komentira pa brezveze. Sori Nia, pa kaj vsakega tko kritiziraš ki temo odpre? Najboljše da se forum zapre...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov