moski iz interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ali pa si ne dopisuj več z njim, če ti vzbuja neprijetne občutke.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
zdej se ne moremo odločit a je tip psihič al te je hotu sam "presenetit". Če mu ne upaš rečt, da ti to ni všeč, pol ga totalno ignoriraj al pa (če boš mela občutek, da te bo še kaj zasledoval) mu po ovinkih namigni- ne da mu direkt napišeš nehaj me zasledovat!
Mogoče je najbolj razumna varianta, da ga ignoriraš in če ma tud on kaj v glavi, bo razumel, da nočeš met več NIKAKRŠNIH stikov z njim.
Mogoče je najbolj razumna varianta, da ga ignoriraš in če ma tud on kaj v glavi, bo razumel, da nočeš met več NIKAKRŠNIH stikov z njim.
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
marypa za fotko sem ga vprasala se predno se je to zgodilo, pa mi je ni hotel poslat.
Moa on je mene ustavil, se pravi bi se lahko predstavil na zacetku, ne pa, da se moram jst prva. Sploh pa sem ze napisala, da tisto ime ni bilo moje ime... Zato sem tud rekla, da mi ni tako ime, logicno, takrat sploh nisem razmisljala, da je to on.
kamis to se ni zgodilo doma, ampak tam kamor sem sla in njemu pred tem povedala kam grem. In se zavedam, da sem v tem primeru sama kriva. Ampak, ce bi hotel na kavo bi lahko ze takrat rekel, ko sem ga povabila, ne pa da me zasleduje, kao, da je "kar en tam".
Moa on je mene ustavil, se pravi bi se lahko predstavil na zacetku, ne pa, da se moram jst prva. Sploh pa sem ze napisala, da tisto ime ni bilo moje ime... Zato sem tud rekla, da mi ni tako ime, logicno, takrat sploh nisem razmisljala, da je to on.
kamis to se ni zgodilo doma, ampak tam kamor sem sla in njemu pred tem povedala kam grem. In se zavedam, da sem v tem primeru sama kriva. Ampak, ce bi hotel na kavo bi lahko ze takrat rekel, ko sem ga povabila, ne pa da me zasleduje, kao, da je "kar en tam".
- funny baby
- Komunikatorka
Moa napisal/-a:funny baby napisal/-a: Torej, ko sem se vracala je bil na parkiriscu nek moski in me nagovoril, ce grem na kavo. Ni se niti predstvil, niti nic. Seveda sem rekla ne in odsla. Za mano je zaklical, ce sem jst ta in ta (ime iz maila), rekla sem ne in sla naprej. Torej, glede na to, da je vse to kam grem itd. vedel le on sem 99% prepricana, da je bil to on.
Glede na to, da ni bil 100% če si to ti, te je najprej seveda vprašal. A ker si odgovorila, da ne, potem nevem, zakaj bi se kdo kar tako neznanemu človeku predstavljal. Če bi rekla da si, bi se ti verjetno predstavil in bi bilo vse lepo in prav.
Par dejstev pa je, ki me motijo pri vsem tem. Menjave nicke (zakaj?), videl je tvojo sliko, pa te ni prepoznal (senilen), čudno tudi, da ni hotel na kavo.
Nastavi mu zanko in ga ti opazuj. Boš vsaj 100%, da je to bil on.
LP
On je mene najprej vprasal, ce grem na kavo, ne ce sem ta in ta. Sele po tem, ko sem ze odhajala je vprasal za ime.
Menjava nicka baje za to, da lahko gleda kaj kdo pise in je pri tem tiho. Oziroma za to, da se pod vsakim drugim nickom pogovarja z drugo osebo, da nihce ne ve, da je to on...
Pomoje je point bolj v tem, da je on hotel z mano na kavo ne da bi jst vedela kdo je on.
- funny baby
- Komunikatorka
choco.cat napisal/-a:OMG mene bi ta dogodek tako vrgu s tira da bi ga totalno skenslala in nebi šla več u to klepetalnico. Zihr je zihr Sem pač ful paničar glede takih stvari.
Ja saj mene je tud to vse vrgl s tira. Ampak pol se pa vprasam, kaj pa ce to ni bil on?! Saj pravim, glede vsega kar se je zgodilo sem skoraj prepricana, da je bil on. Rada bi mu povedala, da vem, da je bil on, ampak potem pomislim, kaj pa ce le ni bil, bi potem jst vse skup zasrala. Res pa je, da se on zna tko ven zvlec iz vsake situacije, da tudi ce bi bilo res bi on stvar tako obrnil, da bi bila jst tista grda, ker sem sploh pomislila kaj takega.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
kaj maš pa tuki bit za grda??Lepo mu poveš da mislš da je biu to on in da če je biu nej ti to pove.Če ti bo pa reku da ni biu on pa prov ne.Sam glede na opisano situacijo je bil on.Pač mu poveš da ti to ni ušeč in da je blo zelo grdo od njega in bla,bla,bla...
Sej mu nisi rekla nej pride tja in nej te pele na kavico.
Sej mu nisi rekla nej pride tja in nej te pele na kavico.
- funny baby
- Komunikatorka
choco.cat res je, jst o njemu ne vem skoraj nic. Vem sicer dolocene kao osebne stvari, vendar ne vem, ce so sploh resnicne.
haley vecinoma smo se pogovarjali na javnem klepetu in vecinoma smo se hecali. Saj pravim, drugace mi je povedal tudi nekaj kao osebnih stvari... ki se je kasneje zvedelo, da so to v bistvu vedeli skoraj vsi.
Recimo nikoli pa ni pustil, da bi kdo govoril o njemu, karkoli je povedal je na koncu rekel: "Ne govori okoli, ne povej tega nobenemu,..."
Enkrat se je zgodilo, da je ena punca vprasla tako cisto na splosno iz kje smo. In on je napisal zase IN ZAME, s tem, da je zame napisal natancno kater konc, zase pa pac samo mesto. Jst sicer za njega tud vem iz kerga konca je, ker mi je povedala ena kolegica (tudi drugace hodi na klepetalnico), ki pa je njegova soseda vendar se ne poznata dobro. Ampak on trdi, da sploh ni iz tam.
haley vecinoma smo se pogovarjali na javnem klepetu in vecinoma smo se hecali. Saj pravim, drugace mi je povedal tudi nekaj kao osebnih stvari... ki se je kasneje zvedelo, da so to v bistvu vedeli skoraj vsi.
Recimo nikoli pa ni pustil, da bi kdo govoril o njemu, karkoli je povedal je na koncu rekel: "Ne govori okoli, ne povej tega nobenemu,..."
Enkrat se je zgodilo, da je ena punca vprasla tako cisto na splosno iz kje smo. In on je napisal zase IN ZAME, s tem, da je zame napisal natancno kater konc, zase pa pac samo mesto. Jst sicer za njega tud vem iz kerga konca je, ker mi je povedala ena kolegica (tudi drugace hodi na klepetalnico), ki pa je njegova soseda vendar se ne poznata dobro. Ampak on trdi, da sploh ni iz tam.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Meni je to vse ful čudno. Še posebej kakšne njegove bolj osebne stvari o katerih ne veš veliko. Ker ko sem jaz hodila na kake klepetalnice, smo se hitro začeli tudi meniti tudi kake bolj osebne zadeve-si povedal kako nam je ime, izmenjal fotke... In mi je zelo čudno, da po 4 letih tako zelo malo veš o njemu. Ne predstavljam si, da se z nekim človekom, s katerim se skoraj vsak dan 4 leta meniš samo nekaj hecaš in nič konkretnega ne zveš o njemu
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Punca, kaj ti pravi tisti notranji obcutek? Da je to to, ali da je cuden?
Ker meni bi verjetno rekel mars stran od takih, sploh ce se po stirih letih klepeta ne premakne nikamor (pa zivita menda kar dovolj blizu?) v realo in ne izves nic konkretnega o njemu.
To je jako cudno, meni cisto nepredstavljivo. Sem imela veliko internetnih 'frendov', s katerimi sem se prej ko slej srecala, sploh ce so bili iz Slovenije.
In koliko starejsi pa je? Mogoce se ni dovolj dorasel svoji vlogi v svetu (kao moski), ali pa ga je sram da je kar je (kaj pa vem, da zivi pri mami npr), in potem si izmisljuje reci.
Sam to, da gre pod drugimi nicki spijonirat kaj si drugi pisejo, hja.. to je pa res no go.
Povej mu direktno. Ali pa, ce nimas dobrega obcutka o njemu, ga lepo ignoriraj. Komu pa rabijo 'kolegi', ki lazejo o sebi? Taki, katerim ko nekaj zaupas o sebi, ti ne povejo o sebi nic, ampak samo 'kopicijo' znanje o tebi..
No tisto je ze malo bolno..
V glavnem: premisli kaj bi rada naredila s to 'zvezo' oz poznanstvom.. se boljse nepoznanstvom..
Ker meni bi verjetno rekel mars stran od takih, sploh ce se po stirih letih klepeta ne premakne nikamor (pa zivita menda kar dovolj blizu?) v realo in ne izves nic konkretnega o njemu.
To je jako cudno, meni cisto nepredstavljivo. Sem imela veliko internetnih 'frendov', s katerimi sem se prej ko slej srecala, sploh ce so bili iz Slovenije.
In koliko starejsi pa je? Mogoce se ni dovolj dorasel svoji vlogi v svetu (kao moski), ali pa ga je sram da je kar je (kaj pa vem, da zivi pri mami npr), in potem si izmisljuje reci.
Sam to, da gre pod drugimi nicki spijonirat kaj si drugi pisejo, hja.. to je pa res no go.
Povej mu direktno. Ali pa, ce nimas dobrega obcutka o njemu, ga lepo ignoriraj. Komu pa rabijo 'kolegi', ki lazejo o sebi? Taki, katerim ko nekaj zaupas o sebi, ti ne povejo o sebi nic, ampak samo 'kopicijo' znanje o tebi..
No tisto je ze malo bolno..
V glavnem: premisli kaj bi rada naredila s to 'zvezo' oz poznanstvom.. se boljse nepoznanstvom..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov