moski iz interneta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 05. Feb. 2009 23:25

jullia_ napisal/-a:V bistvu se prej ti obnašaš malo preveč zaupljivo, on je čisto v mejah normale glede izdajanja podrobnosti, pošiljanja slik,... na internetu :)

:lol: ves, ravno v nasi druzbi v klepetalnici so mene oznacili za nezaupljivo. On v mejah normale? Poglej on o sebi ne pove nic, ampak nic. Na klepetalnici je za to, da menja nicke in, da zajebava ljudi.
Drugace pa o zaupanju: V petih letih kolikor sem na klepetelnici sem poslala sliko samo trem osebam, z dvema smo postali dobri prijatelji tudi izven klepetalnice.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Feb. 2009 23:29

,,n
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 06. Feb. 2009 1:04

funny baby napisal/-a:2. Nisem ga oznacila za psihica. Ampak, njegov pristop mi je dal mal mislit in nekdo, ki pristopi do cloveka na tak nacin verjetno nima ravno najlepsih namenov. Kaj bi se zgodilo, ce bi sla takrat z njim na kavo? Ja, lahko, da nic, lahko pa marsikaj. Zakaj noce poslat svoje slike recimo? Zato, da lahko zasleduje ljudi?! Zato, da nihce ne ve kdo in kaksen je?! Zakaj noce na pijaco, ko ga povabis? Spet zato, da se ne bi vedelo kdo je?! Zakaj na splosno noce govorit prevec o sebi? Zato, da slucajno njemu ne bi kdo kaj takega naredil?! ... Ne vem, ampak na splosno je tole vse zelo cudno. Ravno za psihica ga pa nisem oznacila, ni pa dalec od tega.

Jaz ne stavim slik na internet, ker se mi ne zdi varno, ne grem na pijačo, ko me povabijo, ker se mi ne zdi varno in ne govorim preveč o sebi, ker se mi ne zdi varno. Jaz ne bi povedala kam grem nekomu, ki 4 leta ne pove nič o sebi, jaz pa njemu vse in nekomu, ki ga sumiš, da menja nicke in se čudno obnaša.

Ne zdi se mi nič čudno, da najprej ni hotel na kavo, si je pač premislil. Zgleda, da je precej sramežljiv, nesamozavesten... Ko si mu povedala kam greš je šel tja in bleknil neumnost. Nečesa nisi odgovorila puncam, praviš, da je stalno na tvojem koncu. Kako to veš? Ga stalno srečuješ?
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 06. Feb. 2009 8:10

js sploh ne vem več kje je tuki problem....ne hodi več v tisto klepetalnico, ne pogovarjaj se več s tem tipom, in kot je rekla Nia-->zbriši ga...:) ne se tok kregat z nami kdo je bolj zaupljiv in kdo ne ker to sploh nima veze...če te je tok prestrašil, prekini stike in je zadeva rešena.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 06. Feb. 2009 13:20

~NIA~ napisal/-a:kera klepetalnica je to sploh?
omisl si raje msn

http://www.klepetalnice.si
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 06. Feb. 2009 13:43

Poglejte, jst sem zelela v prvi vrsti dobit vase mnenje, ce mislite, da je to res bil on.
Nisem pa vedela, da se tukaj debata zakljuci kakor hitro se dobi odgovor. Ne vem kdo je napisal, da NIA nikoli ne odpira tem. Mislim, da je to edino pravilno, ker je skoda odpirati nove teme, ce tema potem stoji in ne tece pogovor. Ne vem no, moje mnenje.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Feb. 2009 13:55

Saj ni nujno, da se debata zaključi. Pravzaprav imamo običajno ravno obratne probleme, preveč offtopicov, pa ni konca.
Tukaj pa pač nimamo prav veliko za povedat, ni treba bit zdaj užaljena, ker ni interesa za tvojo temo :P
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 06. Feb. 2009 14:09

jullia_ napisal/-a:Saj ni nujno, da se debata zaključi. Pravzaprav imamo običajno ravno obratne probleme, preveč offtopicov, pa ni konca.
Tukaj pa pač nimamo prav veliko za povedat, ni treba bit zdaj užaljena, ker ni interesa za tvojo temo :P

Nisem uzaljena. Samo se mi je zdelo, da pac, ker smo na forumu, na internetu na splosno, da je pac tukaj kdo, ki ima kako podobno izkusnjo...
Ker recimo, da bi slo za mojega tipa, da bi imela probleme s tipom ne bi odprla teme ampak bi se izkljucno z njim pogovorila ali pa s kaksno prijateljico. Ce se pa z doloceno osebo ne morem ali ne upam pogovoriti, ali pa niti ni moznosti in, da je v bistvu vse bolj povezano z virtualo pa mislim, da je forum najboljsa odlocitev.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 06. Feb. 2009 14:14

Funny baby ti želim, da bi prekinla stike in da bi blo vse ok, mogoče te je res želel sam presenetit, ampak če ti ni bilo všeč, potem verjamem, da ti je mal scary. Tko, da ti želim, da ti da stari ne bi povzročal morebitnih blemov in naj te pusti pri miru :P :razz: :wink:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Feb. 2009 14:43

@ funny baby: prvo kot prvo sploh ne razumem kaj hočeš od njega. Ga želiš spoznati tudi v živo ali ne (glede na to, da si ga enkrat sama povabila na kavo, a je povabilo zavrnil, obenem pa si ga ti takrat ignorirala, ko te je nagovoril)? Napisala si tudi, da si pišeta že 4 leta... to je dokaj dolga doba in očitno človek nima slabih namenov, če je tako vztrajen. Lahko pa, da želi samo novo poznanstvo oz. prijateljstvo in nič drugega. Koliko pa je starejši od tebe in koliko sta stara? Sicer mi je čudno, da se nekdo 4 leta trudi z nekom preko klepetalnice pogovarjati in se v tem času ne vidiš z njim na štiri oči... saj če se dobita podnevi in na javnem mestu, se nima kaj zgoditi. Če te seveda interesira... A on ti je že poslal svojo sliko? Zakaj pa si tako prestrašeno odreagirala, ko je za tabo klical tvoje ime, glede na to, da si mu povedala kdo si in kam si namenjena? Na to bi mislila prej, ko si mu o sebi izdala ključne podatke, zaradi katerih te je prepoznal. :wink:
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 06. Feb. 2009 15:37

Shivers* napisal/-a:Funny baby ti želim, da bi prekinla stike in da bi blo vse ok, mogoče te je res želel sam presenetit, ampak če ti ni bilo všeč, potem verjamem, da ti je mal scary. Tko, da ti želim, da ti da stari ne bi povzročal morebitnih blemov in naj te pusti pri miru :P :razz: :wink:

Hvala :)
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 06. Feb. 2009 15:44

Tamala_mrha napisal/-a:@ funny baby: prvo kot prvo sploh ne razumem kaj hočeš od njega. Ga želiš spoznati tudi v živo ali ne (glede na to, da si ga enkrat sama povabila na kavo, a je povabilo zavrnil, obenem pa si ga ti takrat ignorirala, ko te je nagovoril)? Napisala si tudi, da si pišeta že 4 leta... to je dokaj dolga doba in očitno človek nima slabih namenov, če je tako vztrajen. Lahko pa, da želi samo novo poznanstvo oz. prijateljstvo in nič drugega. Koliko pa je starejši od tebe in koliko sta stara? Sicer mi je čudno, da se nekdo 4 leta trudi z nekom preko klepetalnice pogovarjati in se v tem času ne vidiš z njim na štiri oči... saj če se dobita podnevi in na javnem mestu, se nima kaj zgoditi. Če te seveda interesira... A on ti je že poslal svojo sliko? Zakaj pa si tako prestrašeno odreagirala, ko je za tabo klical tvoje ime, glede na to, da si mu povedala kdo si in kam si namenjena? Na to bi mislila prej, ko si mu o sebi izdala ključne podatke, zaradi katerih te je prepoznal. :wink:

Logicno, da bi ga zelela spoznati v zivo, drugace ga takrat niti ne bi povabila na pijaco. Ce bi on zelel prijateljstvo, mislim, da ne bi pristopil na tak nacin kakor je. Mene ni strah dobiti se z njim, no ni me bilo strah, zdaj mi pac ni vec do tega, da bi se dobila...

Koliko ste pa kaj vi stari, da ne razumete prvega posta? :D
Samo prvih nekaj je razumelo za kaj se gre in point vsega.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Feb. 2009 16:02

Calm down. :wink: Če je starost takšna boo hoo skrivnost, potem takem že nisi stara kaj dosti. :wink: Pa brez zamere. Moj post ni bil slabo mišljen, samo ti si si ga napačno interpretirala. In ne, iz prvega posta pač ni razvidno kaj dejansko hočeš. Kmečka logika bi ti morala povedati, da je takrat bil gotovo on (tip iz interneta) ta, ki te je na parkplacu nagovoril, ti pa si samo odšla. Lahko bi mu vsaj kakšno besedo voščila. In meni se ni zdelo logično, da ga hočeš spoznati, če si takrat kar zdirjala (po drugi strani pa si mu podatke kdo si in kje boš servirala na pladnju). Get it? :wink: In očitno res nisi bila dovolj jasna v svojem prvem postu, če si sebe razumela samo ti in kakšen primerek ali dva, ostali pa ne. Pa da ne bo zdaj spet kakšnega kreganja, samo kratka razlaga kaj si mislim, če si že odprla temo na forumu.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 06. Feb. 2009 16:36

Tamala_mrha napisal/-a:Calm down. :wink: Če je starost takšna boo hoo skrivnost, potem takem že nisi stara kaj dosti. :wink: Pa brez zamere. Moj post ni bil slabo mišljen, samo ti si si ga napačno interpretirala. In ne, iz prvega posta pač ni razvidno kaj dejansko hočeš. Kmečka logika bi ti morala povedati, da je takrat bil gotovo on (tip iz interneta) ta, ki te je na parkplacu nagovoril, ti pa si samo odšla. Lahko bi mu vsaj kakšno besedo voščila. In meni se ni zdelo logično, da ga hočeš spoznati, če si takrat kar zdirjala (po drugi strani pa si mu podatke kdo si in kje boš servirala na pladnju). Get it? :wink: In očitno res nisi bila dovolj jasna v svojem prvem postu, če si sebe razumela samo ti in kakšen primerek ali dva, ostali pa ne. Pa da ne bo zdaj spet kakšnega kreganja, samo kratka razlaga kaj si mislim, če si že odprla temo na forumu.

Prvo kot prvo sem lepo napisala, da v tistem trenutku nisem niti razmisljala, da bi to lahko bil on, niti nisem vedela, kot sem tudi ze napisala sem temo odprla v prvi vrsti zato, da bi dobila mnenje se od koga, ce je mozno, da je to bil on.

In za kaj le bi jst njemu dala v tistem trenutku prijazne besede, ce je bil on v tistem trenutku zame totalni tujec, ki se ni niti predstavil?
In za kaj bi jst kar mogla vedet tisti trenutek, da je pa to ravno on, ce je se posebej rekel na klepetalnici, da mu ni v interesu dobivati se v zivo. Ne recimo, da nima casa tisti dan, ko sem ga povabila na pijaco, niti ni hotel on dolociti kdaj bi se dobila. Na splosno je rekel, da se ne dobiva.

On je kar planil pred mano: "A gres na kavo"? ... Halo, wtf? Recem ne, logicno, ker mi drugo ni padlo na pamet pri takem pristopu. Hocem iti naprej, me potegne za roko, ces: "Dobro me poglej, ker se poznamo". Kaj, od kje? Ne, ne poznamo se. Me spusti, grem naprej in za mano zaupije ime iz maila, ce sem jst ta in ta.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Feb. 2009 17:02

a.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:09, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]