Moja zgodba za novo leto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
in očitno hoče ta punca ravno tega fanta, samo zato, da se bo ona jokala.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
^^ lol
in cel svet... ma ne, celo vesolje se vrti le okrog ninđe in okrog tega, kako ji bo katera speljala fanta
p.s. ta fant je bil jasen na začetku, da jo vidi le kot prijateljico ... torej, kako ti lahko neko spelje nekoga, ki ga nikoli niti nisi imel?
in cel svet... ma ne, celo vesolje se vrti le okrog ninđe in okrog tega, kako ji bo katera speljala fanta
p.s. ta fant je bil jasen na začetku, da jo vidi le kot prijateljico ... torej, kako ti lahko neko spelje nekoga, ki ga nikoli niti nisi imel?
-
delusional - Cosmopsiho
očitno nisi v lajfu spoznala tako škodoželjnih ljudi.
jaz sem hodila v OŠ, kjer so jih eni skozi po glavi dobivali... kar tako... ker pač niso bili všeč eni večji skupini ljudi, ki so skupaj držali in se imeli za nekaj več.
pač v njegovo in njeno bližino ne bi smela več lazit. sploh ne za novo leto.
jaz sem hodila v OŠ, kjer so jih eni skozi po glavi dobivali... kar tako... ker pač niso bili všeč eni večji skupini ljudi, ki so skupaj držali in se imeli za nekaj več.
pač v njegovo in njeno bližino ne bi smela več lazit. sploh ne za novo leto.
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
pa si pomislila, da tvoje travme iz oš nimajo nobene veze s tem, da se je nek tip zaljubil v neko punco in ona v njega, ter da nekdo travmira na forumu, ker ni ona tista v katero bi naj bil tip zaljubljen
-
delusional - Cosmopsiho
očitno potem ti in vse ki se strinjajo s tabo, razmišljajo, ko se s tipom ližejo pred drugimi ali pa držijo za roko: lejte kakega hudega tipa mam jaz, jočte se vse, ne boste ga mele nikol, tko ga bom lizala, da boste vse umrle od zavisti kakega jebača mam jaz. sploh moje samske kolegice, prasice zavistne, naj umrejo.
- Ninđaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2009
puma napisal/-a::rofl:
fant v katerega je zaljubljena, je zaljubljen v drugo punco z katero sta v razmerju ... sam res ... le kam gre ta svet
očitno nisi še doživela razočaranja u ljubezni alkaj?
če se ti to ne zdi tko pač ni treba odgovarjat tuki, ker nerabm brat tukj k mam filing da se mi clo na nek način posmehuješ alneki, pač lej ni mi lih fajn in nerabm še tvojga psihiranja z temi sporočilci.
-
puma - Cosmopolitanka
^^
psihiranja z moje strani hehe ... jah potem pa se popolnoma strinjam z delusional ... ta tip in njegova zdajšnja punca sta namenoma načrtovala zaroto proti tebi in ta njuna zveza sploh ne obstaja, ampak samo igrata da sta v vezi, samo zato, da bi tebe prizadela
p.s. če se boš spomnila ... pojdi pogldat tole temo čez npr 6 mesecev
psihiranja z moje strani hehe ... jah potem pa se popolnoma strinjam z delusional ... ta tip in njegova zdajšnja punca sta namenoma načrtovala zaroto proti tebi in ta njuna zveza sploh ne obstaja, ampak samo igrata da sta v vezi, samo zato, da bi tebe prizadela
- Ninđaa
- Sramežljivka
puma napisal/-a:^^
jp, psihiranja.
če ti tko misliš, okej, tvoje mnenje alneki.
ni se pa treba na nek način norca delat ker sm mogoč mlajša od tebe in nerazumem še usega tega tko kokr bi mogla.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Lol....ninđa zarota je zavzela forum
Daj ne sanjajte.So veliko hujše stvari v ljubezni kot to da te ne mara nekdo, ki sploh ni bil nikoli prav tvoj in tvojega cmerjenja.
Kaj pa, ko bo kaj resnega, npr razhod po dolgotrajni vezi itd?Bomo žile rezali pa drame izvajali?Res je, s starostjo se učimo, ampak to je še mlajšim jasno.Jao, ne vem kaj bi bilo s tabo da bi mi za novo leto tam cmerila pa mi večer kazila...grrr
puma, v tej temi se strinjam s tabo.
Daj ne sanjajte.So veliko hujše stvari v ljubezni kot to da te ne mara nekdo, ki sploh ni bil nikoli prav tvoj in tvojega cmerjenja.
Kaj pa, ko bo kaj resnega, npr razhod po dolgotrajni vezi itd?Bomo žile rezali pa drame izvajali?Res je, s starostjo se učimo, ampak to je še mlajšim jasno.Jao, ne vem kaj bi bilo s tabo da bi mi za novo leto tam cmerila pa mi večer kazila...grrr
The world is as you are.
- Ninđaa
- Sramežljivka
emanuela napisal/-a:Lol....ninđa zarota je zavzela forum
vem da so še hujše stvari u ljubezni, vrjamm.
ampak vrjamm tudi da si se kdaj tut sama znajdla u podobni situaciji, pač ja vem da se vam zdi otročje, sam ni se treba delat pametne če se pač z nekimi stvarmi takoj nemorm sprjaznt. Vem da se bom čez neki časa k bom tole use brala ful smejala in bom sama sebi rekla kolk sm bla neumna, ampak za zdej me ni treba napadat z temi odraslimi izkušnjami z resnimi zvezami in nevem kaj še.
No hard feelings
-
delusional - Cosmopsiho
meni se zdi to hujše kot razhod po 5letni vezi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]