Moja zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 18. Feb. 2012 16:22

slovenc nevem kdo v drugih temah žali ljudi, in celo v zadnjem postu si napisal kaj...nekomu želiš nekaj slabega. Si kaj boljši od avtorice? Očitno že nisi tak svetnik, kakršnega se prikazuješ.

samo poglej si, koliko je primerov, ko so kaznjenci prišli iz zapora in dejanje ponovili. OGROMNO! in poglej, koliko je takih primerov, kjer so se z njimi pogovorili v psihiatričnih ustanovah, jim pokazali malo razumevanja, in so jih ozdravili. OGROMNO.

preveč bereš članke po internetu, preveč imaš teorije, prakse pa nič. Ko boš mel prakso, se ti bo mišljenje spremenilo (seveda boš to zdaj zanikal, tako kot vsi brez prakse).

In ti si ta, ki nekaj samo površno prebere, bistva sploh ne vidi, in naredi zaključek, da sem pa jaz nasilna. Bravo, daleč boš prišel.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 18. Feb. 2012 16:32

Nisem pisala o samoobrambi, ampak da ženska svojega moža med spanjem štihne, ker si ji je skozi leta nabiralo in nabiralo in ji je na koncu počilo. To ni samoobramba. Dovolj o tem.

kar sem skušal povedati je, DA SE NAPAČNO DEJANJE VEDNO KAZNUJE.

S tem se ne strinjam. Treba je poznati ozadje dejanja. Včasih ljudi pripelje do napačnih dejanj ogromna stiska in jih ni treba takoj kaznovati, ker bo samo še slabše. Kot sem napisala prej, ni vse črno belo.

Verjetno smo bili že vsi kdaj nalagani, pa smo preživeli. Ne pravim, da opravičujem laži in ne pravim, da je prav lagati, samo ni pa treba delati celega cirkusa iz tega in primerjati z nekimi res hudimi dejanji. Če ti na netu nekdo laže o svojem spolu, big deal. Še enkrat pa - ne vemo, kaj je bila druga laž, tako da ne moremo o tem.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Feb. 2012 16:39

kdo je začel s tem da sem primitiven in omejen, KDO??

ne, jaz se pač ne lažem. vsaj ne tako zelo kot ona, in ne prizadenem ljudi z lažmi. sory sam ja, se mi zdi da sem boljši od nje kar se tega tiče.

preden se greš delat pametno, poglej kdo je zaprt v ZAPORU, in kdo v PSIHIATRIČNI BOLNIŠNICI. v ZAPORIH so tisti, ki so storili slabo dejanje. v PSIHIATRIČNIH BOLNIŠNICAH pa psihično bolni ljudje (posledično lahko tudi slabo dejanje, ampak se tega NE ZAVEDAJO, oz. mislijo da ravnajo prav)

JE razlika med tem ali si neuravnovešen ali da nekaj zavestno storiš da nekoga prizadaneš. Razen če ti avtorica deluje neuravnovešena?? bi jo poslal na psihiatrijo zaradi tega?? NE.
in preden začneš gobcat da bi jo jaz pa v zapor poslal: NE, je samo navadna laž.

tisto punco je avtorica prizadela in se tega zaveda, je tudi njo prizadelo. tako da je že sama kazen v bistvu to. Le spoznati mora še da se z lažjo NIKAMOR ne pride, in da se to NE SME početi. SAMO TO bo pomagalo, nobeno ujčkanje in jokanje, ampak to da ji nekdo pove da kar je naredilo NI PRAV.

to, da nimam izkušenj s sexom NE pomeni da nimam izkušenj z vzgojo. OČITNO je da imam več izkušenj s tem kot npr. ti.

citiram tvoj post: "če nekomu pokažeš malo razumevanja, narediš veliko več, kot če ga nadereš in pretepeš."

TI si začela s tem da sem jaz nasilen. zato ne obračaj besed.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Feb. 2012 16:46

PerlaRosa, če se ti zdi sodit slabo dejanje primitivno in omejeno, pojdi, reci avtorici za cifro, zmenita se in jo pojdi tolažit.

saj je ona v resnici tista, ki trpi ane? ubožica.. iz dolgčasa je nekoga prizadela..

pojdi še politike ki so z lažmi vse sorte pokradli, saj rabijo samo malo razumevanja.. poidi jim krokodilje solze brisat, oni so prave žrtve.. pa sam mal denarja so hoteli, ubožci..

resno, kam gre ta svet..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 18. Feb. 2012 16:54

Hvalabogu za slovenca, najbolj poštenega in moralnega človeka v Sloveniji.

wrong, opraviči se ji...zagotovo verjamem da nisi hotela povzročiti te bolečine razumem pa da si padla v igranje tega lika in da si najbrž mislila da če bo vedela da si punca da te ne bo marala.

Opraviči se ji, potem pa jo pusti pri miru.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 18. Feb. 2012 17:46

Le spoznati mora še da se z lažjo NIKAMOR ne pride, in da se to NE SME početi. SAMO TO bo pomagalo, nobeno ujčkanje in jokanje, ampak to da ji nekdo pove da kar je naredilo NI PRAV.

dej preberi njej prvi post, pa boš dojel, da je ona to že ugotovila...tam na koncu piše..čisto jasno

in nikjer nisem napisala, da si ti nasilen, ampak sem grobo s pretiravanjem napisala tvoje razmišljanje.

in nisem mislila izkušenj samo iz seksualnega vidika, ampak na splošno. Sem malo pogledala na netu tvoje prispevke..

res upam, da neboš nikoli v taki situaciji, ko boš rabil pomoč, pa bodo drugi samo pluvali po tebi..no sej, dokler ne boš, tut dojel neboš tega..
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 18. Feb. 2012 17:54

pa sej verjetno si se ji že opravičla, ker to pač skor da prvo narediš, če nekoga prizadaneš in to obžaluješ...že zarad svoje vesti
drgač pa vsekakor je zdej važn, da si sama dojela, da si ravnala narobe in si se iz te napake neki naučila, sčasoma pa bo tut ona prebolela in mogoče tut spoznala, da v bodoče ne sme biti tako naivna in bo bolj previdna, s tem pa sta pravzaprav obe pridobili eno novo izkušnjo. :)
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Feb. 2012 18:50

White_Widow napisal/-a:res upam, da neboš nikoli v taki situaciji, ko boš rabil pomoč, pa bodo drugi samo pluvali po tebi..no sej, dokler ne boš, tut dojel neboš tega..

vem samo da potuhe če bom storil nekaj slabega ZAGOTOVO ne bom.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 18. Feb. 2012 18:57

ma čist brezveze, ker itak ne dojameš, pa če ti napišem še 4564x.
Noben avtorici ni dajal potuhe, noben ji ni ploskal in se ji klanjal, češ kako dobro dejanje je naredila.

Predstavlji si, da maš otroka, pa nardi napako. Kaj boš naredu? Ga boš nadru, kako ni prov naredu, in ga zapru v omaro za en teden? Al mu boš lepo razložil, da to, kar je naredil, ni bilo prav, in mu dal nasvet za naslednjič, mu pokazal, kako se stvari naredi prav?

primer: otrok se igra z legokockami, ko se neha, jih pusti razmetane. nato prideš ti: SEM TI REKU, DA POSPRAV ZA SABO, KAJ TI NI JASN, in mu vzameš igrače. ALI PA: poglej, kako je Miha priden, vse je pospravil za sabo...upam, da razumeš..lepa beseda lepo mesto najde..grda še gršo
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 19. Feb. 2012 7:07

White_Widow napisal/-a:primer: otrok se igra z legokockami, ko se neha, jih pusti razmetane. nato prideš ti: SEM TI REKU, DA POSPRAV ZA SABO, KAJ TI NI JASN, in mu vzameš igrače. ALI PA: poglej, kako je Miha priden, vse je pospravil za sabo...

Če je pa razmetan? :D

Jaz bi naredil še zadnji OT - a lahko odgovarjate na VPRAŠANJA, ki jih je zadala avtorica in nehate joške mert klele v smislu kdo je boljši vzgojitelj, poznavalec psihologije ipd sranja?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 19. Feb. 2012 13:38

tvoj odgovor je pa pripomogel k tej temi, brandibelle...
in Miha naj bi bil drug otrok, kateri za sabo pospravi...

ma dejstvo je, da na internetu vsi lažemo po malo...tudi taki, ki še tako trdijo, da oni pa ne...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Feb. 2012 22:41

White_Widow napisal/-a:ma čist brezveze, ker itak ne dojameš, pa če ti napišem še 4564x.
Noben avtorici ni dajal potuhe, noben ji ni ploskal in se ji klanjal, češ kako dobro dejanje je naredila.

Predstavlji si, da maš otroka, pa nardi napako. Kaj boš naredu? Ga boš nadru, kako ni prov naredu, in ga zapru v omaro za en teden? Al mu boš lepo razložil, da to, kar je naredil, ni bilo prav, in mu dal nasvet za naslednjič, mu pokazal, kako se stvari naredi prav?

primer: otrok se igra z legokockami, ko se neha, jih pusti razmetane. nato prideš ti: SEM TI REKU, DA POSPRAV ZA SABO, KAJ TI NI JASN, in mu vzameš igrače. ALI PA: poglej, kako je Miha priden, vse je pospravil za sabo...upam, da razumeš..lepa beseda lepo mesto najde..grda še gršo

ti sploh ne veš kaj je namerno slabo dejanje, kaj pa napaka/zmota/pozabljivost

ne, če bo moj otrok nekaj pozabil, ga bom opomnil.
če mi bo pa namerno bajto razmetal, krožnike razbil ipd. JA ga bom pa kaznoval, ja. ampak ne na očitno tebi znane načine.

nehaj me obtoževati da sem nek nasilnež in surovež, če rečem da so za slabo dejanje potrebne sankcije, ker je to edina možna logika.

sploh pa se ne gre za vzgojo.. otrok je otrok, odrasel človek pa odrasel človek.

po tvoje bi očitno morali vse kriminalce izpustit iz zaporov in jih ujčkat in tolažit da niso nič krivi.. no, kako bi se to obneslo? vsi bi bili veseli in prijazni drug do drugega, kajne? WRONG
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 20. Feb. 2012 16:04

...
Zadnjič spremenil White_Widow, dne 20. Feb. 2012 17:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 20. Feb. 2012 16:07

:lol: :lol: :lol: ne smeši se

vsako besedo vzam dobesedno in ne odpret oči, ker boš vidu preveč...

če nočeš dojet bistva, ga pač neboš...bv :roll:

nisi ravno ti tisti, ki se lažeš? ni to tvoj stavek?
uau.. kot da je nedolžnost neki svetega.. jaz še nisem pa sem skoraj 21 star, sam bi že pri 12ih če bi imel možnost...

na tem forumu pač pišeš popolnoma drugače...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Feb. 2012 22:13

ok, zdaj mi pa ti prosim razloži, kaj ima izguba nedolžnosti veze s lažjo..?????????????????????????

samo da bi mi vsilila nek svoj prav ne veš več s čim bi mi težila.

najemi zasebnega detektiva in odkrij vse o mojem življenju da boš našla kaj kjer sem se zarekel in umrla srečna..

meni se zdi da se ti smešiš.. se greš nekega mirovnika, tako naivna misliš da gre vse zlepa kar se slabih dejanj tiče..

raje ne imej otrok, da ne boš presenečena ko bo nekega dne aretiran zaradi vsega mogočega sranja, ker očitno ga boš vzgajala samo z lepimi besedami tudi ko bo nalašč kako sranje naredil..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov