Moja zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Feb. 2012 1:12

emm.. what the fuuuck?

avtorica, zdi se mi da maš ti nekaj problemov. prvi je da si lažnivka, če lažeš sploh ne pričakuj da ti kdo oprosti. nima veze a se tebi zdi normalno da se kdo kaj zlaže ali ne, to se NE DELA.
drugi, ne vem kako se tako hitro navežeš na digitalne ljudi. da se zaljubiš v nekoga.. no, to je čudno, vsaj meni.

moj nasvet: pozabi ne vse skupaj. jebeš vse. kar je bilo je bilo. jaz sem prek neta anonimen že leta, spoznal ogromn ljudi, lahko bi napisal kup knjig o tem. praktično sem na internetu več doživel kot v real life. ampak to nič ne šteje, čisto nič.

kar je pa najhuje pri vsem tem da je še ena punca več ki bo širila čenče da ljudem na netu ne gre zaupati. in če ne bi že našel kar sem iskal bi te TEPEL ZELO :D
PerlaRosa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a PerlaRosa » 17. Feb. 2012 12:18

Po tem kar sem prebrala, sem šokirana... In ne nad zgodbo te punce, ki jo vsi zasmehujete in kritizirate tako ali drugače, ampak nad ostalimi...

Napisala je objavo (zakaj? najbrž je rabila nekomu povedat) in kar naenkrat se je nad njo zgrnila gruča "normalnih" oseb, ki imajo pravico kritizirat vse česar ne razumejo in je malo drugačno od njihovih prepričanj.
Pa dajte no... Po tem ko berem njena pojasnila in njen vidik tega kar je naredila, se mi na trenutke (kljub temu da se ima za čudno) zdi bolj normalna od vseh tistih, ki ste kao "normalni". Zakaj ste nekateri tako ozkogledi... Včasih je dobro ljudem dejansko prisluhnit in poskusit razumet zakaj so naredili nekaj kar se vam morda zdi totalno čudno. Sicer pa, vsi smo na trenutke čudni tako da res ne razumem kdo si upa nekomu kar tako sodit. Mislim, s takšnim posmehljivim zbadanjem se izživljat nad nekom... Ah dejte no. Grow up!
Pa kaj če je lagala... Sej ni vam... A vi nikoli ne lažete?
Pa kaj če se hitro naveže na virtualni folk? A ljubezen na prvi pogled pa ni čudna? Kolk je pa štorij o tem kako 2 že ob prvem pogledu vesta, da sta si usojena&stuff... A to pa ni čudno?
Pa kaj če se je izdajala za tipa po netu? Ja halo kuk hujših stvari se dogaja po netu pa jih nihče ne obsoja... Mislim, tak ste reagiral, kot da bi v živo koga posilila... Ok, najbrž se vam tist ne bi zdelo tako hudo ane? Sej pa vsi vemo, da na netu ne morš kar slepo zaupat folku... In iskreno rečeno, kdor je tako lahko zaupljiv, si je tudi sam malo kriv za to...

Dobr no, hotla sem samo rečt, da malo več strpnosti včasih ne bi škodlo... In preden vržete kamen v nekoga, se raje spomnite kake svoje napake, ki bi se ostalim zdela čudna...
Ne zagovarjam je in njenega ravnanja, me pa moti, da dejansko ni več nobenega normalnega odnosa med ljudmi... Ja potem se pa dejmo vsi povpreko žalit...
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 17. Feb. 2012 15:59

^^ +1

meni se to, kar je avtorica naredila, sploh ne zdi nič groznega. ampak vsi ste se zapičili v to, da je lagala in se izdajala za moškega, bistva pa očitno sploh noben ni opazil.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Feb. 2012 17:24

ej, perlarosa

tisti ki storijo nekaj slabega, rabijo slišat ostre besede, da se to več ne zgodi, ne pa rame za jokat.

ne, ni ga človeka ki se ne bi zlagal. ampak ko SE človek zlaže, se ga ne tolaži in objema, pač pa pove da je ravnal narobe. ostro, če je treba

ne sanjaj o popolnem svetu kjer se imajo vsi ljudje radi in si odpuščajo, na srečo ga ne bo ker bi se folk še bolj izrodil.

bi morali tudi politikom oproščati ker se lažejo, kradejo s tem?? ubožci, saj so samo ljudje. NE, taki ljudje morajo pač slišati svoje, plačati za slabo kar so storili, če se le da.

jebiga, pač meni se zdi grozno to kar je storila. ne to da se je pohecala s spremembo spola, ampak to da je šla s tem naprej, se lagala še naprej in tako prizadela tisto punco. hec je hec, takole prizadeti nekoga iz dolgčasa pa je narobe.

nvm zakaj ne bi smel obsojati tega? jaz sem tudi na internetu, in tudi spoznaval ljudi. taka žrtev bi bil lahko tudi jaz, kdorkoli drug. in mislim da imam pravico obsoditi to kot slabo dejanje.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Feb. 2012 18:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 17. Feb. 2012 18:19

To zgodbo puščam tukaj. Mogoče bo kdo kaj potegnil ven iz tega. Predvsem ne laži nekomu, ki ga imaš rad in ga nočeš izgubiti. Oz. ne laži, ker laž ima kratke noge in slej kot prej te vseka čez hrbet vse kar si sam ustvaril.

mislim, da je s tem vse povedala.

slovenec79, avtorica je to, kar si napisal ti v zadnjem postu, dojela že zdavnej. Zato tega ne rabi slišat še 568746541x. JE DOJELA (očitno ti nisi)

tisti ki storijo nekaj slabega, rabijo slišat ostre besede, da se to več ne zgodi, ne pa rame za jokat.

upam samo, da se nikoli ne odločiš za psihologa ali za kakšno podobno stroko, ker bi čisto falil. Veš, da tako razmišljanje dostikrat pripelje ravno do obratnega učinka (še več laganja v tem primeru) ?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Feb. 2012 18:34

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Feb. 2012 18:47

White_Widow napisal/-a:

upam samo, da se nikoli ne odločiš za psihologa ali za kakšno podobno stroko, ker bi čisto falil. Veš, da tako razmišljanje dostikrat pripelje ravno do obratnega učinka (še več laganja v tem primeru) ?

ravno obratno. če nekoga za nekaj slabega kaznuješ, je to prava stvar. mogoče še nsii slišala ampak po vseh državah po svetu so zapori, kamor gredo ljudje ki zagrešijo hujši zločin.

po drugi strani, če bi vsem nastavljali ramo da bi se zjokali in jim vse oprostili bi delali še večje sranje.

kazen za slabo dejanje je gola osnova, ki je ti očitno ne razumeš.
PerlaRosa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a PerlaRosa » 17. Feb. 2012 19:34

Slovenc79, ne poznam te, ampak po tvojih zgornjih izjavah sodeč lahko brez težav rečem, da si eno skrajno omejeno in primitivno bitje.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 17. Feb. 2012 19:46

^^ spet se strinjam

ma slovenc nemorš primerjat kriminalcov (npr. morilcev in posiljevalcev) z avtorico. Pa kaj teb ni jasno res? Najbolš, da avtorico kar kamenjamo, ker je storila nedopustno dejanje :roll:

če nekomu pokažeš malo razumevanja, narediš veliko več, kot če ga nadereš in pretepeš. upam, da nikoli ne boš v taki situaciji
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 17. Feb. 2012 22:31

Ne žalite se.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Feb. 2012 23:16

White_Widow napisal/-a:ma slovenc nemorš primerjat kriminalcov (npr. morilcev in posiljevalcev) z avtorico. Pa kaj teb ni jasno res? Najbolš, da avtorico kar kamenjamo, ker je storila nedopustno dejanje :roll:

če nekomu pokažeš malo razumevanja, narediš veliko več, kot če ga nadereš in pretepeš. upam, da nikoli ne boš v taki situaciji

ok, prvo kot prvo, v zapor ne greš samo zaradi umora in posilstva, temveč tudi zaradi kraje, goljufije, ponarejanja, itd.

kar sem skušal povedati je, DA SE NAPAČNO DEJANJE VEDNO KAZNUJE.
NE, nisem rekel da bo šla v zapor, NE nisem rekel da je nekoga ubila/posilila, da je izmeček ki ga je treba kamenjati.

Vse kar rečem je, da nekdo, ki nalašč naredi nekaj slabega nekomu, NI PRAV. in tudi če se gre kamorkoli zjokat o tem še vedno NI PRAV. da pa bi jo bilo treba še ujčkati in tolažiti, je to sploh KATASTROFA.

citiraj kje sem omenil nasilje. nisem niti omenil nasilja. vse to izhaja iz TEBE in TVOJE predstave o meni.
v resnici si TI to, kar sama praviš o meni. ker sploh ne bereš in nočeš razumeti kaj napišem, samo da si proti meni in me lahko obtožuješ nečesa. PRIMITIVNO. in isto bi lahko rekel še o nekaterih drugih uporabnikih na tem forumu.

PerlaRosa, UPAM da bo tebe nekdo nalagal, te prizadel, da boš vsaj videla kako je to, in se zelo hitro odrekla svojemu hipijevskemu razmišljanju.

verjetno si mnenja, da so npr. pedofili žrtve ki jim je treba pomagati, ker so bili verjetno sami zlorabljani v otroštvu. no, jaz se s tem NE strinjam.

poglej kako te je Evelyn opozorila, ker me zmerjaš. se ti zdi čudno da te ne stisne k sebi in ti pomaga da nehaš zmerjati ljudi? NE. welcome to logic.
HelenaP
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a HelenaP » 17. Feb. 2012 23:29

Okej, vse je lepo napisano ampak nisem prepričana, da sem vse dojela kot bi morala.

Na začetku naj ti povem, da se ne strinjam z dejanji, ki si jih storila. Vse lepo in prav, razumem dolgčas pa da redko obiskuješ take klepete in ne misli, da si edina ki se pretvarja.

Sem tudi sama se pretvarjala, da sem druga ženska pa potrebne tipe zafrkavala ... enako, ker mi je bilo dolgčas. Se tega sedaj sramujem ampak kaj naj.

Ne bi pa naredila tega kar si ti, da bi svoj namišljen lik razvijala tako dolgo, da je prišlo do katastrofalnih posledic. Si prepričana, da si zadovoljna s svojim življenjem in da raje ne bi bila ta, ki si ga ustvarila.

Ne pričakuj prijateljstva. In kljub temu, da ti piše nazaj na zid enkrat uredu komentarje enkrat pa ne, misliš, da se ona pa mogoče sedaj ne maščuje, tako da se norca dela s teboj, kot si se ti z njo?

Ne vem no, jaz osebno bi vse skupaj pozabila. Bila je napaka si reci, najbolje, da jo pustiš pri miru. Odnos, ki se je začel z lažmi, ne more peljati drugam, kot v še eno veliko laž.

Lahko pa si trmasta, nas ne poslušaš in vztrajaš. Kaj pa veš, mogoče bosta pa res najboljši kolegici.

Ampak ja, jaz osebno bi nad tem potegnila črto.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 18. Feb. 2012 14:58

Slovenc, kakšne stvari ti primerjaš med seboj. Pedofilije in neke internetne laži pa res ne moreš primerjat, no. Ni vse črno belo, ni treba vedno kaznovati vsa narobe dejanja. Veš, koliko žensk, ki so ubile svojega moža, je dobilo pogojno kazen in niti v zapor niso šle. Zakaj? - ker jih je le-ta maltretiral celo življenje in so jim to vzeli kot olajševalno okoliščino. Samo toliko o tem, ker primerjaš neke hude zločine.
Sicer je pa že sirova štručka napisala, da sploh ne vemo, kaj je bila ta druga grozna laž, tako da ne moremo nekaj obsojat, za kar ne vemo niti, kaj je bilo, kaj šele ozadja.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Feb. 2012 16:16

delfinchek, preberi še enkrat post. PREBERI, ne samo da vidiš neke besede in delaš iz tega zalkjučke.

kar se tiče samoobrabe je zgodba zase, ki SPLOH ne spada sem.

kar se tiste druge laži, ne poznam je in je tudi ne komantiram. govorim o tej laži ki jo je sama priznala. ampak to da se punce očitno veliko laže tudi ne pove nič dobrega.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]