Moja zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 09. Feb. 2012 18:36

kaj bi bila lahko druga laž... hmmmm...

- v resnici ima fanta
- v resnici ima penis
- se je delala, da jo prvič vidi, v resnici pa jo je zalezovala že od začetka (majhen kraj in to)
- je rekla da doma vejo za njeno 'spolno usmeritev' ampak jo predstavila fotru kot 'kolegico iz faksa'
- ???
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 10. Feb. 2012 9:20

Nekaterim bi mogl odvzet pravico do interneta
WronPlaceWrongTime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a WronPlaceWrongTime » 10. Feb. 2012 15:42

sirova štručka napisal/-a:Dej no, vsi imamo nicke, ni potrebno celih postov citirat, ampak je zadost, da če odgovorjaš na cel post rdeče kapice, napišeš:"@rdeča kapica" ali "rdeča kapica-" ali "rdeča kapica,"...

Pa odgovarjaš tudi tako nekonkretno, da je treba vse iz tebe vlečt. Zdej, če imaš problem, ga poskusi čimbolje opisat, da bojo lahko nasveti boljši in konkretni, kr tko neki splošno pisat je brezveze. Če pa je tvoj namen opozorit nas, da se ni za izdajat za drug spol in da se ljubljenim osebam ne laže, pa tople vode nisi odkrila.

Če druga laž ni omenjena. Tudi očitno ne mislim pisati o nje. Ne mislim zdaj pridigati ampak ljudje znamo najbolje obsojati in kazati na druge in se nikakor nebi poistovetili z ljudmi, ki to dejansko doživljajo. Vem, da sem edini krivec za moje težave jas. V prihodnje tebi in vsem predlagam, da zbirate besede kako svetujete, ker kaj pa veš mogoče je kdo tako ne močen in se počuti vsrano, da ga potistnete še v večjo depresijo ali pa bog ne daj kaj hujšega.
Ker del je težko razumeti? Izdajala sem se za fanta, dodatno sem lagala in prizadela punco, ki jo imam rada. Vse kar si želim je da ona to prebrodi in ne pusti vidnih posledic v njenem življenju. Kako se počutim jas? Mi ni pomembno, ker sprejemam vse z odprtimi rokami. To so posledice katere moram sprejeti.
WronPlaceWrongTime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a WronPlaceWrongTime » 10. Feb. 2012 15:50

keepsake napisal/-a:kaj bi bila lahko druga laž... hmmmm...

- v resnici ima fanta
- v resnici ima penis
- se je delala, da jo prvič vidi, v resnici pa jo je zalezovala že od začetka (majhen kraj in to)
- je rekla da doma vejo za njeno 'spolno usmeritev' ampak jo predstavila fotru kot 'kolegico iz faksa'
- ???

- Zakaj bi se pogovarjala s PUNCO, če bi imela FANTA?
- Če bi imela PENIS pol se nebi rabla PRETVARJATI.

Bi blo neumno naprej točke spodbijati, ker se razbere iz tvojega odgovora totalna nesposobnost branja.
WronPlaceWrongTime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a WronPlaceWrongTime » 10. Feb. 2012 15:52

WronPlaceWrongTime napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:Dej no, vsi imamo nicke, ni potrebno celih postov citirat, ampak je zadost, da če odgovorjaš na cel post rdeče kapice, napišeš:"@rdeča kapica" ali "rdeča kapica-" ali "rdeča kapica,"...

Pa odgovarjaš tudi tako nekonkretno, da je treba vse iz tebe vlečt. Zdej, če imaš problem, ga poskusi čimbolje opisat, da bojo lahko nasveti boljši in konkretni, kr tko neki splošno pisat je brezveze. Če pa je tvoj namen opozorit nas, da se ni za izdajat za drug spol in da se ljubljenim osebam ne laže, pa tople vode nisi odkrila.

Če druga laž ni omenjena. Tudi očitno ne mislim pisati o nje. Ne mislim zdaj pridigati ampak ljudje znamo najbolje obsojati in kazati na druge in se nikakor nebi poistovetili z ljudmi, ki to dejansko doživljajo. Vem, da sem edini krivec za moje težave jas. V prihodnje tebi in vsem predlagam, da zbirate besede kako svetujete, ker kaj pa veš mogoče je kdo tako ne močen in se počuti vsrano, da ga potistnete še v večjo depresijo ali pa bog ne daj kaj hujšega.
Ker del je težko razumeti? Izdajala sem se za fanta, dodatno sem lagala in prizadela punco, ki jo imam rada. Vse kar si želim je da ona to prebrodi in ne pusti vidnih posledic v njenem življenju. Kako se počutim jas? Mi ni pomembno, ker sprejemam vse z odprtimi rokami. To so posledice katere moram sprejeti.

Oz. iz tvojih odgovorov nisem zaznala niti enega poskusa svetovanja ampak samo obtoževanje.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Feb. 2012 16:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 10. Feb. 2012 17:26

...
Zadnjič spremenil Feist., dne 09. Jun. 2013 9:15, skupaj popravljeno 1 krat.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 10. Feb. 2012 18:35

WronPlaceWrongTime napisal/-a:- Zakaj bi se pogovarjala s PUNCO, če bi imela FANTA?

Bi blo neumno naprej točke spodbijati, ker se razbere iz tvojega odgovora totalna nesposobnost branja.

Zakaj se izdajaš za fanta, če nimaš penisa?
To je mogoče bolj vredno vprašanja.
Drugače so me pa naučili brat vsaj tolko, da sem uspela prebrat, da je edina neumna stvar tukaj ta celotna zgodbica in predvsem tvoje obnašanje do drugih, ki jih maš tko zlo rada. :roll:

In če je tvoja edina skrb, da bo ona lahko šla z življenjem normalno naprej in da ji nisi uničila bivanja na tem planetu... Lahko rečem, če ji nisi ravno ubila stare mame :roll: she'll be fine.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
WronPlaceWrongTime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a WronPlaceWrongTime » 10. Feb. 2012 19:05

Feist. napisal/-a:
WronPlaceWrongTime napisal/-a:- Zakaj bi se pogovarjala s PUNCO, če bi imela FANTA?
- Če bi imela PENIS pol se nebi rabla PRETVARJATI.

Bi blo neumno naprej točke spodbijati, ker se razbere
iz tvojega odgovora totalna nesposobnost branja.

LOL, to je isto kot če vprašaš, zakaj bi se pretvarjala da si moški, če si ženska?
In kaj se potem prebere iz tvojega posta, če se iz njenega nesposobnost branja? :S

Ne odgovarjaj tak, kot da je samoumevno, glej tu pač marsikatera stvar NI samoumevna, ker je neumno že iz samega štarta, da se nekdo pretvarja za drug spol. Poleg tega, ne razumem kaj te tako motijo komentarji, sama si se odločila objavit svojo "zgodbo" in jo delit z drugimi, ob tem bi se mogla zavedat, da bodo kritike, zdaj pa se jih nauči še sprejet.

Zato, ker iz mojega pogleda so punce BOLJ pametne in so bolj skrivnostne, zanimive. Kar ti pač ne moreš razumeti, če so ti fantje všeč.
Kritike so kritike, če pa človeka napadeš na nesramen način je pa to druga zadeva.
WronPlaceWrongTime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a WronPlaceWrongTime » 10. Feb. 2012 19:07

keepsake napisal/-a:

Zakaj se izdajaš za fanta, če nimaš penisa?
To je mogoče bolj vredno vprašanja.
Drugače so me pa naučili brat vsaj tolko, da sem uspela prebrat, da je edina neumna stvar tukaj ta celotna zgodbica in predvsem tvoje obnašanje do drugih, ki jih maš tko zlo rada. :roll:

In če je tvoja edina skrb, da bo ona lahko šla z življenjem normalno naprej in da ji nisi uničila bivanja na tem planetu... Lahko rečem, če ji nisi ravno ubila stare mame :roll: she'll be fine.

Ja očitno po tvojem komentarju sem razumela to tako. Punca se bi izdajala za fanta in ti se bi zaljubila in bi zvedla da je fant punca in bi šla totalno normalno naprej brez posledic?
Good to know.
WronPlaceWrongTime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a WronPlaceWrongTime » 10. Feb. 2012 19:11

sirova štručka napisal/-a:

Mislim, da je varanje še vseeno bolj pogosto kot pa izdajanje za nasprotni spol na internetu :D

Torej stvar je naslednja: na internetu si se izdajala za moškega, naletela na sanjsko punco, ji priznala svoj pravi spol, sta se dobili, imeli določen čas skupaj super, nakar si ji priznala neko ogromno laž in je bilo pravljice konec. Zdaj želiš, da te ona pozabi.

(bom zdej čist čist prijazna) Si prišla po kakšen nasvet glede česa ali samo iz sebe dat tole zgodbo? Ker v primeru, da si prišla po nasvet, potem bi bilo pametno del, kjer so se problemi začeli, bolj opisat, kajti ugibat kaj je bilo in dajat neke splošne nasvete, skor nima smisla in so to ponavadi same floskule. Če pa si se prišla samo izpovedat, pa pojdi na prvi post, klikni uredi in v naslov dodaj "brez komentarja".

Recimo, da sem samo hotla dat to ven iz sebe.
In če sem zgodbo dala na forum mislim, da sem s tem sprejela tudi vaša mnenja, ki so različna. Ampak se, da mnenje tudi povedati na normalen in ne na nesramen način, da se človek dodatno počuti kak piece of shit.
Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Stina3 » 10. Feb. 2012 19:16

Hja, igram eno igro, verjetno jo nekateri poznate, World of Warcraft. Ta igra se igra na raznih serverjih in tako spoznas veliko ljudi. Prav tam je popularno, da se fantje izdajajo za punce, ker tako zlahka dobijo pomoc drugih fantov in vem za par primerov, kjer so se fantje v te "punce" tudi zaljubili, z njimi nacrtovali prihodnost in tako naprej. Po mojih izkusnjah taksne lazi lahko pustijo globoke brazgotine in traja kar nekaj casa, preden se le-te zacelijo. Verjetno je v primeru punca-punca malo lazje kot fant-fant, ker me le nimamo toliksnega odpora do teh stvari in pa kolikor sem razumela, je ta druga punca nadaljevala z razmerjem tudi ko je izvedela, da je istospolno.

Ne vem, kaksna je ta druga laz, ki je povzrocila se vecji problem kot tista, da je fant v resnici dekle, vendar menim, da imata obe vpleteni dolocene psiholoske tezave in morata nekaj narediti na sebi. Upam, da se bosta obe iz tega kaj naucili in da vpliv ne bo samo negativen.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 10. Feb. 2012 20:02

WronPlaceWrongTime napisal/-a:Punca se bi izdajala za fanta in ti se bi zaljubila in bi zvedla da je fant punca in bi šla totalno normalno naprej brez posledic?
Good to know.

A se ti mal hecaš?
Prek neta komuniciram z drugimi že, hmmm, kmalu bo 20 let, ja.
Od irca, vseh možnih chatov, ki so se skozi leta menjavali, do myspejsa in zdej fejstbukovega. Ni se mi še zgodilo, da bi se zaljubla v virtualno osebo. Ubistvu že v osnovi ne štekam tega koncepta. A to je kot tisto, ko bereš Dr.Roman revijce in sanjariš o tem da bo prišel princ in ti spremenil lajf.
Meni se zdi kar kul ločit realno življenje od nekega namišljenega, ampak sej - whatever floats your boat ;)

Tako da, če bi se z nekom pogovarjala preko neta, ki se izdaja za Dinota in se kasneje izkaže da je ubistvu Sonja, si nebi šla ravno žil rezat

:D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Feb. 2012 20:32

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 17. Feb. 2012 0:04

Kako sem firbčna, kaj je bila druga laž, še hujša od prve. :chin:

Sicer si se pa nekaj naučila iz te zgodbe in ne boš več ponavljala takšnih bedarij.
To punco boš že prebolela, potem pa pejd chatat s svojim pravim profilom, pa boš že našla še kakšno fajn dekle.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov