Moja zgodba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
JOj joj joj, kok ste vse obsojujoče in "OMG WTF!" pač razložila je zakaj je to počela, vsak ma svoje male stvari, ki se drugim zdijo glupe, nemoralne i nenormalne..
Glede teh chat scen, mam jz ful izkušenj s tem, no ubistvu mislim, da jih mamo praktično vsi, ki smo rojeni v internet dobo sicer se nikoli nisem pretvarjala, da sem moški, ampak sem pa preko chatov pridobila veliko znancev, mela velik različnih situacij, ko smo razkrinkal takšne lažnivce ipd..
Glede vajine specifične situacije..to da si sem napisala zgodbo kot "opozorilo" nič ne pomaga in zaleže hah, splošno pa..tvoj problem je bil, da nisi postopoma sama priznavala svojih napak in laži, ko si videla da sta se resnično povezali..Če ti je bila sposobna oprostit to, da nisi moški(sklepam, da imata potem obe biseksualna ali lezbična nagnjenja? glede na spisano je težko verjet, da bi bili samo prijateljici) bi ti lahko odpustila tudi ostalo, s tem, da bi se dogovorili za vnovično resnično spoznavanje, brez laži, V RESNIČNEM ŽIVLJENJU. Tukaj vse zavisi zdaj od tebe, koliko si se pripravljena žrtvovat za to dekle, jo prosit da ti da novo možnost, ji povedat vse iskreno in dejansko začet nekej novega, resnega..
Glede teh chat scen, mam jz ful izkušenj s tem, no ubistvu mislim, da jih mamo praktično vsi, ki smo rojeni v internet dobo sicer se nikoli nisem pretvarjala, da sem moški, ampak sem pa preko chatov pridobila veliko znancev, mela velik različnih situacij, ko smo razkrinkal takšne lažnivce ipd..
Glede vajine specifične situacije..to da si sem napisala zgodbo kot "opozorilo" nič ne pomaga in zaleže hah, splošno pa..tvoj problem je bil, da nisi postopoma sama priznavala svojih napak in laži, ko si videla da sta se resnično povezali..Če ti je bila sposobna oprostit to, da nisi moški(sklepam, da imata potem obe biseksualna ali lezbična nagnjenja? glede na spisano je težko verjet, da bi bili samo prijateljici) bi ti lahko odpustila tudi ostalo, s tem, da bi se dogovorili za vnovično resnično spoznavanje, brez laži, V RESNIČNEM ŽIVLJENJU. Tukaj vse zavisi zdaj od tebe, koliko si se pripravljena žrtvovat za to dekle, jo prosit da ti da novo možnost, ji povedat vse iskreno in dejansko začet nekej novega, resnega..
It was forever..but it didnt last long..
-
Chikitaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2012
WronPlaceWrongTime napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:Ok zakaj si gre punca dat moški nick sicer ne razumem ravno, razen, če imaš kakšno željo po menjavi spola ali istospolna nagnjenja, glede na toleRekla sem si hmm no, če imam preko spleta možnost bit kdorkoli pa bom fant z imenom Dino in bom imela vse tisto kar v realnem življenju nimam.
Iz spodaj napisanega sploh ne razumem... priznala si ji kdo si, še vedno se je hotela dobiti, potem sta očitno se dobili in potem je bilo konec poletja in si bila neznansko srečna z njo, ampak te je bilo strah, da bo izvedela kdo si...Prišel je odločilen dan in jas se spet nisem mogla dobit z njo. Seveda me je potisnila tako v kot, da sem ji priznala kdo sem, ker nisem mogla več tega peljati naprej. Pričakovala sem, da bo znorela, da me bo vrgla iz svojega življenja. Nasprotno. Hotla se je še vedno dobiti. Strah me je blo in živčna sem bila ko sem jo čakala.
Večer je potekal več kot uredu. Tu pa je bilo še nekaj laži poleg tega, da sem punca. Druge niso niti bile pomembne proti te ogromni laži. Predstavljajte si najhujšo možno laž, ki vam jo je kdaj kdo kadarkoli izrekel.
Bilo je konec poletja in bila sem resnično srečna z njo. Bilo me je strah, da bo realizirala kdo dejansko sem in bo počlo. In vse tako je šlo do novembra. Prelepo, da bi lahko bilo.
Kaj potem, sta bili v realnosti sploh skupaj?
Ni stvar, da si želim zamenjati spol. Ko prideš na chat že lahko pričakuješ odziv fantov. Torej to ni šlo in me je zanimalo kako se punce na chatu obnašajo oz. sem hotla en normaln pogovor. Iz tega nedolžnega pogovora pa je nastalo kar je.
Druga stvar. Sprejela je mojo laž o tem, da nisem fant in sem punca in sve bile skupaj. Ampak je tu bila še ena laž, ki pa je bila kaplja čez rob.
Še vedno nevemo, če sta bile v realnosti skupaj? sta se dejansko dobile, poljubile itd..?
ja verjamem, da nisi hotela tega in je bila v štartu zgolj zajebancija, vendar ko je bilo tako daleč bi ji mogla priznati! v redu nisi mogla.. ampak potem se resno vprašaj, če imaš malo drugačna nagnenja...sama če se postavim v tvojo kožo, sicer mi je neumno da si sploh začela kaj takega, ampak recimo...tudi če bi se s punco zaštekala preko chata ne bi pomislila na kakrnokoli zvezo, ker me preprosto ne privlačijo in se ne predstvaljam v zvezi s punco!
pa naj ti povem da so tudi fantje zelo dobri v pogovoru kar vidim da dvomiš, imaš zelo slabe izkušnje ali pa se izogibaš družabnemu življenju? da pa se s punco ujameš v pogovoru pa je seveda normalno, sama sem spoznala kar nekaj zdaj kolegic, znank ki se nismo poznale ampak smo se že imele v čem zapričati. drugo pa je privčanost...
-
Chikitaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2012
Nevem zakaj se imaš za nenormalno punco? ali misliš da se vse mečemo ven in iščemo pozornost? ne, to delajo samo nesamozavestne punce! ti pa to nisi ne. zato se ne počuti drugačne, če ne počneš tega kar se ti zdi neumno, hvala bogu, da nisi taka. si posebna in si boljša od njih! bodi ponosna na to. je pa res, da smo ljudje tako različni in da se vsi ne poklapamo. sama se imam za zelo komunikativno oseba, pa se še vseeno z določenimi osebami že od vsega začetka ne morem pokonektati, ker me preprosto odbija njihova osebnost. v tem primeru se pač niti ne trudim, tudi ti se ne smeš, vsaj ne sekiraj se zaradi tega.
- WronPlaceWrongTime
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2012
Chikitaa napisal/-a:WronPlaceWrongTime napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:Ok zakaj si gre punca dat moški nick sicer ne razumem ravno, razen, če imaš kakšno željo po menjavi spola ali istospolna nagnjenja, glede na toleRekla sem si hmm no, če imam preko spleta možnost bit kdorkoli pa bom fant z imenom Dino in bom imela vse tisto kar v realnem življenju nimam.
Iz spodaj napisanega sploh ne razumem... priznala si ji kdo si, še vedno se je hotela dobiti, potem sta očitno se dobili in potem je bilo konec poletja in si bila neznansko srečna z njo, ampak te je bilo strah, da bo izvedela kdo si...Prišel je odločilen dan in jas se spet nisem mogla dobit z njo. Seveda me je potisnila tako v kot, da sem ji priznala kdo sem, ker nisem mogla več tega peljati naprej. Pričakovala sem, da bo znorela, da me bo vrgla iz svojega življenja. Nasprotno. Hotla se je še vedno dobiti. Strah me je blo in živčna sem bila ko sem jo čakala.
Večer je potekal več kot uredu. Tu pa je bilo še nekaj laži poleg tega, da sem punca. Druge niso niti bile pomembne proti te ogromni laži. Predstavljajte si najhujšo možno laž, ki vam jo je kdaj kdo kadarkoli izrekel.
Bilo je konec poletja in bila sem resnično srečna z njo. Bilo me je strah, da bo realizirala kdo dejansko sem in bo počlo. In vse tako je šlo do novembra. Prelepo, da bi lahko bilo.
Kaj potem, sta bili v realnosti sploh skupaj?
Ni stvar, da si želim zamenjati spol. Ko prideš na chat že lahko pričakuješ odziv fantov. Torej to ni šlo in me je zanimalo kako se punce na chatu obnašajo oz. sem hotla en normaln pogovor. Iz tega nedolžnega pogovora pa je nastalo kar je.
Druga stvar. Sprejela je mojo laž o tem, da nisem fant in sem punca in sve bile skupaj. Ampak je tu bila še ena laž, ki pa je bila kaplja čez rob.
Še vedno nevemo, če sta bile v realnosti skupaj? sta se dejansko dobile, poljubile itd..?
ja verjamem, da nisi hotela tega in je bila v štartu zgolj zajebancija, vendar ko je bilo tako daleč bi ji mogla priznati! v redu nisi mogla.. ampak potem se resno vprašaj, če imaš malo drugačna nagnenja...sama če se postavim v tvojo kožo, sicer mi je neumno da si sploh začela kaj takega, ampak recimo...tudi če bi se s punco zaštekala preko chata ne bi pomislila na kakrnokoli zvezo, ker me preprosto ne privlačijo in se ne predstvaljam v zvezi s punco!
pa naj ti povem da so tudi fantje zelo dobri v pogovoru kar vidim da dvomiš, imaš zelo slabe izkušnje ali pa se izogibaš družabnemu življenju? da pa se s punco ujameš v pogovoru pa je seveda normalno, sama sem spoznala kar nekaj zdaj kolegic, znank ki se nismo poznale ampak smo se že imele v čem zapričati. drugo pa je privčanost...
Ponavljam - sve se vidle in sve bile skupaj. Jas zase vem že od 13 leta, da imam rada punce in mi fantje pač ne potegnejo. Imam svoje življenje in nisem zaprta za šterimi stenami ampak včasih je človek lahko osamljen tudi v grupi ljudi.
- WronPlaceWrongTime
- Sramežljivka
..Evelyn.. napisal/-a:JOj joj joj, kok ste vse obsojujoče in "OMG WTF!" pač razložila je zakaj je to počela, vsak ma svoje male stvari, ki se drugim zdijo glupe, nemoralne i nenormalne..
Za njo bi naredila marsikaj. Ampak tukaj je tudi meja kako si lahko dovolim in kje je človek že usiljiv. Nočem pa prestopiti te meje.
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
No, ne vem kaj naj ti povem, ker že sama vidiš, da si naredila napako, da ji nisi, ko sta se začeli malo bolj spoznavati, povedala po pravici, da nisi ta oseba, za katero se izdajaš, in ji razložila zakaj si se odločila drugače predstaviti. Ne bi bilo nič toliko narobe s tem, če bi ji sama vse priznala in pojasnila, ko se ti je že ponudila priložnost, ampak mislim, da je bil največji problem v tem, da je prva laž prišla na plano šele, ko si ti bila pritisnjena ob zid, druga laž pa še takrat ne, čeprav si takrat imela odlično priložnost ji vse priznati. Potem, ko je še druga laž prišla na plano, je verjetno punca pomislila na to, koliko laži jo še čaka, in je raje končala s tabo kot se odločila biti s kom, ki ni z njo iskren in ji bo po pravici povedal le, ko bo pritisnjen ob zid ali ko bo že od koga drugega prej zvedela. Ker pa vse to že veš, ti iskreno želim, da jo preboliš in da v naslednjem odnosu ne ponoviš napake, zaradi drugih in zaradi tebe same.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Po prebranem se mi zdi, da cutis ogromno praznino v zivljenju.
Sem mnenja, da se pocutis manjvredno v realnem zivljenju, da bi pa rada bila drugacna.
Razmisli kaj ti manjka v zivljenju, je to izobrazba, sluzba, aktivnost, hobije, prijatelje? Svoje probleme ne bos resila s tem, da lazes o svojih vrednostih.
A vsakemu bos lagala kdo v resnici si?
Imas dva izhoda: Se sprejeti sebe taksno kot si, ali delati v smeri, da izboljsas svoje zivljenje v realnosti.
Sem mnenja, da se pocutis manjvredno v realnem zivljenju, da bi pa rada bila drugacna.
Razmisli kaj ti manjka v zivljenju, je to izobrazba, sluzba, aktivnost, hobije, prijatelje? Svoje probleme ne bos resila s tem, da lazes o svojih vrednostih.
A vsakemu bos lagala kdo v resnici si?
Imas dva izhoda: Se sprejeti sebe taksno kot si, ali delati v smeri, da izboljsas svoje zivljenje v realnosti.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
WronPlaceWrongTime napisal/-a:Odprla sem explorer in utipkala v iskalno vrstico "chat klepet".
tuki mi je potegnilo, da bo tole ena hecna 'življenska zgodbica' ampak si nisem znala predstavljat, da bo dejansko tako čudo
ubistvu, zdej imaš zlomljeno srce, ker ti tvoja virtualna punca ne piše več na vajin skupni zid?
pejt mal ven, tud za take "čudne" (kot si se sama spredalčkala) obstaja zunanji svet, če ne drugega greš lah kšno punco v RL spoznavat na Roza večere.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- WronPlaceWrongTime
- Sramežljivka
keepsake napisal/-a:WronPlaceWrongTime napisal/-a:Odprla sem explorer in utipkala v iskalno vrstico "chat klepet".
tuki mi je potegnilo, da bo tole ena hecna 'življenska zgodbica' ampak si nisem znala predstavljat, da bo dejansko tako čudo
ubistvu, zdej imaš zlomljeno srce, ker ti tvoja virtualna punca ne piše več na vajin skupni zid?
pejt mal ven, tud za take "čudne" (kot si se sama spredalčkala) obstaja zunanji svet, če ne drugega greš lah kšno punco v RL spoznavat na Roza večere.
S punco sem se vidla in ta najin zid ni na internetu ampak dejansko obstaja v realnosti. Torej ponavljam - virtualno je bilo na začetku, ko je prva laž prišla na plan sve se vidle.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
WronPlaceWrongTime napisal/-a: ta najin zid ni na internetu ampak dejansko obstaja v realnosti.
v resnici imata zid, na katerem si puščata stvari ena za drugo?
hudo!
no, vseeno, meni se zdi kompletna štorija precej neumna/otročja. Boš vedla za drugič, upam pa da drugič ne bo spet neko virtualno motoviljenje.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov