Moja zgodba s fantom in njegovo družino
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
imfit - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2010
- Kraj: lj
lunca18 napisal/-a: Imate kakšno idejo kako naj pristopim k pogovoru oziroma kako naj povem, da bo začel potem dejansko razmišljat o tem, da imam prav in da, če me ima iskreno rad in misli z mano nekoč ustvariti družino, da bo držal z mano in delal tako, da bo nama prav?
Mislim da imam dobro rešitev ki pa bo zahtevala nekaj poguma. Pokaži mu to temo! Da si bo bedak prebral točno to kar si ti misliš in da lahko vidi v kako neprijetni situaciji si, saj je na 4 oči običajno to nekoliko težje povedat... besede in stavki se kar nekako "olepšajo" in morda mu še vedno nebo kapnilo da je blizu tega da za vedno izgubi "perfektno" punco.
Po drugi strani pa ga lahko komentarji ostalih malo streznijo in postavijo na realna tla.
Vsekakor pa... srečno!
http://vigrx-slovenija.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 18:54, skupaj popravljeno 2 krat.
BrB, kosilo.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Hmm...meni tole ne zgleda kot ljubezen. Tvoj fant apaticno uboga starse, obenem pa ti niti ko sta sama ne izkazuje vec neznosti, sexata tudi ne(vcasih je razumljivo, da je utrujen, ce je pa to parkrat zapored, je pa po mojem mnenju nekaj narobe...). Mislim, da se mora sele sam najprej postaviti na noge in se postaviti sam zase, razscistiti s starsi... Povej mu, da si ti te vajine zveze pac ne predstavljas tako, nobena normalna punca si je ne bi(brez njegove pozornosti, casa za vaju, komandiranje njegovih starsev). Pogovor. Ce se ne da resiti, pa pusti vse skupaj. Preden bo prepozno in se tebe potegne v to svojo druzinsko kalvarijo.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
nevem koliko dejansko težiš, ampak jaz nočem razmerja v katerem se s fantom ne morem pogovorit o najinih težavah.
kot so že druge rekle, je problem def v fantu. jaz nisem pristaš reševanja stvari s fantovo družino. on mora biti tisti, ki vas postavi na svoje mesto.
žal pa tudi jaz mislim, da je on malce izgubil interes. praviš, da tudi ko ima čas, raje igra igrice na računalniku. kaj pa dela doma, da ima toliko za delat?
osebno mi pa igranje tamlade/tamladega nikoli ni bilo blizu. meni ni normalno, da moj fant pospravlja pri nas doma. da pomiva po zajtrku, ipd. ne rečem, da gre za kaka večja dela (spravilo sena-če gre za kmetijo, prekrivanje strehe če to delajo domači, kaj jaz vem kaj še..). za mojim fantom pri meni doma pospravim jaz. in obratno pri njemu. tudi če obisk traja več dni. drugo je, če oseba tam živi. je pa res, da sem se od nekdaj fantovi družini za dlje kot nekajurni obisk tu in tam izogibala. tako da težko delitev dela v razmerjih, kjer ljudje na pol živijo skupaj. mi pa, kot sem rekla, ta ideja ni blizu.
kot so že druge rekle, je problem def v fantu. jaz nisem pristaš reševanja stvari s fantovo družino. on mora biti tisti, ki vas postavi na svoje mesto.
žal pa tudi jaz mislim, da je on malce izgubil interes. praviš, da tudi ko ima čas, raje igra igrice na računalniku. kaj pa dela doma, da ima toliko za delat?
osebno mi pa igranje tamlade/tamladega nikoli ni bilo blizu. meni ni normalno, da moj fant pospravlja pri nas doma. da pomiva po zajtrku, ipd. ne rečem, da gre za kaka večja dela (spravilo sena-če gre za kmetijo, prekrivanje strehe če to delajo domači, kaj jaz vem kaj še..). za mojim fantom pri meni doma pospravim jaz. in obratno pri njemu. tudi če obisk traja več dni. drugo je, če oseba tam živi. je pa res, da sem se od nekdaj fantovi družini za dlje kot nekajurni obisk tu in tam izogibala. tako da težko delitev dela v razmerjih, kjer ljudje na pol živijo skupaj. mi pa, kot sem rekla, ta ideja ni blizu.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
imfit - Sramežljivka
Držim pesti da se razideta in si najdeš pravo ljubezen, ter da bo on umrl forever alone na stara leta.
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 18:54, skupaj popravljeno 2 krat.
BrB, kosilo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
zanj so 3 možnosti. ali bo tako kot praviš, da bo ostal za vedno sam, ali bo našel eno ki bo imela zadosti živcev da ga bo iztrgala iz rok starih in ga spremenila da ne bo tak kmetavz ostal, ali bo pa dobil eno pridno pohlevno ženičko in mogoče se bo družinsko drevo moderniziralo v naslednji generaciji.
hej norci
-
imfit - Sramežljivka
Ni lepo žalit ljudi. Sploh pa ne zaljubljenih ki želijo ohranit svojo nekoč dobro zvezo.
Čeprav se strinjam da je po vsej vrjetnosti njena zveza pogorela, pa si ti *Abby** bedak. Prišla je po tuje mnenje (ki je pogosto precej realno) ne pa po žaljivke.
http://vigrxplus-nakup.si/
Čeprav se strinjam da je po vsej vrjetnosti njena zveza pogorela, pa si ti *Abby** bedak. Prišla je po tuje mnenje (ki je pogosto precej realno) ne pa po žaljivke.
http://vigrxplus-nakup.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 18:58, skupaj popravljeno 1 krat.
BrB, kosilo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
imfit, se strinjam s tabo, ampak tud ti se mal zadrži no moderatorji gledajo.. lay low
ljubezen je lepa in hvalevredna stvar. edini problem je da jo daje osebi ki si je zares ne zasluži, niti trudi se ne zato, niti ne ceni da jo dobi. in mene res boli ko kej takega vidim.
ljubezen je lepa in hvalevredna stvar. edini problem je da jo daje osebi ki si je zares ne zasluži, niti trudi se ne zato, niti ne ceni da jo dobi. in mene res boli ko kej takega vidim.
hej norci
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
imfit: Mogoče si res fit, ampak slovensko pa ne znaš posebej dobro, m?
bêdast -a -o prid. (é) ekspr. 1. omejen, nespameten, neumen: ti si bedast; ne delaj se bedastega; bedaste čenče 2. zoprn, neprijeten: da je le ta bedasti dan za menoj; bedasto vreme bêdasto prisl.: ne bulji tako bedasto
Kajpak sem merila na to, da je punca nespametna. In to tudi je in to nikakor ni žaljivka. Vsi smo kdaj nespametni, ampak tole je pač situacija, ki bi jo pri svojih letih že naj znala primerno rešiti, pa tega ne zna in kjer ji lahko njena nespametnost prinese vedno nižjo samopodobo, slabo počutje, samoponiževanje, poniževanje drugih ljudi, nesrečo, otroka z napačno osebo in še marsikaj "prijetnega". Trmasto vztraja v situaciji, ki se je ne da rešit in konec ter se oklepa preteklosti. Preteklost ni sedanjost, a nekateri tega ne boste nikoli dojeli ali kaj? (Oz. drugače bilost ni enako bit.)
In ja, naivna je, če misli, da jo ima ta tip rad, da jo celo ljubi in da mu je kakorkoli mar zanjo.
Biti zaljubljen je blazno slab izgovor, da se samouničuješ in ravnaš destruktivno. To počnejo ljudje, ki so čustveno nezreli.
bêdast -a -o prid. (é) ekspr. 1. omejen, nespameten, neumen: ti si bedast; ne delaj se bedastega; bedaste čenče 2. zoprn, neprijeten: da je le ta bedasti dan za menoj; bedasto vreme bêdasto prisl.: ne bulji tako bedasto
Kajpak sem merila na to, da je punca nespametna. In to tudi je in to nikakor ni žaljivka. Vsi smo kdaj nespametni, ampak tole je pač situacija, ki bi jo pri svojih letih že naj znala primerno rešiti, pa tega ne zna in kjer ji lahko njena nespametnost prinese vedno nižjo samopodobo, slabo počutje, samoponiževanje, poniževanje drugih ljudi, nesrečo, otroka z napačno osebo in še marsikaj "prijetnega". Trmasto vztraja v situaciji, ki se je ne da rešit in konec ter se oklepa preteklosti. Preteklost ni sedanjost, a nekateri tega ne boste nikoli dojeli ali kaj? (Oz. drugače bilost ni enako bit.)
In ja, naivna je, če misli, da jo ima ta tip rad, da jo celo ljubi in da mu je kakorkoli mar zanjo.
Biti zaljubljen je blazno slab izgovor, da se samouničuješ in ravnaš destruktivno. To počnejo ljudje, ki so čustveno nezreli.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Avtorici teme: zelo zelo podobno zgodbo poslušam jaz pri svoji prijateljici, zato ti bom rekla isto kot njej: občutek imam, da se tvoj fant ne zna postavit po robu staršem in ostali familiji. Ne zna rečt ne in ne zna naredit konec njihovemu izkoriščanju.
Zato posledično trpi on, ti in vajina veza....in težko si predstavljam, da bo boljše, vse dokler ne bosta šla na svoje. In se umaknila od njih...
Zato posledično trpi on, ti in vajina veza....in težko si predstavljam, da bo boljše, vse dokler ne bosta šla na svoje. In se umaknila od njih...
- iamlili
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2010
tvoj fant je očitno še vedno mali deček in nikakor ne pravi moški, ki bi se moral postaviti za svojo žensko. če želiš, da odraste in dozori imaš le eno možnost: naj dokaže, da te je vreden. moj nasvet je, da mu postaviš ultimat: ali naj se zveza korenito prenovi ali pa konec. potreben je temeljit pogovor, ki je lahko tudi boleč, naj jasno in iskreno izrazi svoje občutke brez izmikanja, potrebno je odkriti vzrok zakaj se nikakor ne more upreti staršem, če je očitno, da ne delajo prav. Tako bo tvoj fant imel priložnost, da ti dokaže, ali mu res kaj pomeniš. če mu bo kaj do tebe, se bo potrudil zate, če ne, bolje, da se to konča.
zapomni pa si za v prihodnje, ko boš morda prišla v stik s kakim drugim fantom: ponavadi je tako v zvezah, da na začetku je vse pravljično, kasneje pa pridejo na plano tudi temačne plati odnosa. moralo pa biti ravno obratno, da se najprej osebo dobro spozna, tudi njene šibke točke, nato se razčisti, pogovori o tem, vlaga trud v zvezo, potem šele ko je vse popucano pa pride čas za tiste lepe stvari.(seks)
zapomni pa si za v prihodnje, ko boš morda prišla v stik s kakim drugim fantom: ponavadi je tako v zvezah, da na začetku je vse pravljično, kasneje pa pridejo na plano tudi temačne plati odnosa. moralo pa biti ravno obratno, da se najprej osebo dobro spozna, tudi njene šibke točke, nato se razčisti, pogovori o tem, vlaga trud v zvezo, potem šele ko je vse popucano pa pride čas za tiste lepe stvari.(seks)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot], haley