Moja, odločitev? Imam prav ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
V bistvu lahko tudi to, da si pustil šolo, visi v tvojem CVju kot črna pika. Verjetno vsi delamo v službi tudi kaj, kar nas ne veseli, ampak pač što se mora nije težko. O tebi pa to pove, da si verjetno lena, da mogoče nimaš motivacije, da hitro odnehaš, kaj jaz vem.
Sej mogoče se je pa samo skregala doma, pa je sedaj že vse kul
Sej mogoče se je pa samo skregala doma, pa je sedaj že vse kul
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Se strinjam z vecino komentarjev, dodala bi pa se, da se ti verjetno 600 evrov na mesec trenutno zdi veliko denarja, ampak ko si enkrat na svojem pa moras sam placevat najemnino, racune, hrano itd. pa v tvojem primeru se solnino, pa denar kar "puhti". Verjetno ti do zdaj ni bilo treba sami nic kaj dosti placevat, razen za kavice in ostalo lastno zabavo in podobne stvari, tako da niti nimas predstave, kako visoki so zivljenjski stroski. Saj se da prezivet s tem, ne recem da ne, ampak ne bos si mogla ravno nekaj ful privoscit. Poleg tega je to tvoje delo na crno in nikjer ti ni zagotovljeno, da bodo prihodki redni vsak vikend in da te ne bodo odpustili, karkoli ze delas. Tako da ne se tako nepremisljeno v to pustit. Glede na to, da te starsi prepricujejo, da ostanes doma, ti verjetno tam ni ne vem kako hudo, tako da izkoristi luksuz doma, dokler lahko. Ko bos enkrat na svojem, bos videla, da je bilo doma prav fajn in se bos vprasala, zakaj se ti je tako zelo mudilo stran.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni že to, da je punca pri 19 letih 3. letnik (ki ga očitno ne bo končala, glede na to, da je junij, ona pa take načrte kuje), ne gre skupaj z njeno samohvalo, kako je motivirana, kako bo vse sama naredila... Ni šans. Tole po izpitih je za disciplinirane ljudi, ostali običajno gladko popušijo.
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Punca draga, če maš možnost delat redno šolo, zakaj bi rinla v službo in delat po izpitih??js ti lahk povem iz izkušenj, ker mi starši niso mogl financirat stanovanja in stroškov v ljubljani, sem se vpisala na fax izredno in delam, da si lahk vse plačujem, da lahk študiram...in ne, ni lih lahko viset 8 ur v službi, pol še 4 ure na faxu in še doma delat za šolo...in če maš možnost biti doma, delat redno, zakaj se ti mudi na svoje??ni vse tko na izi kokr zgleda in 150e na vikend...ja super, to je cirka 600e na mesec...a ti veš kake so cene stanovanj, stroškov (hrane, prevoza itd.)?ne rinit brezglavo nekam kamor ne rabiš...vrjamem da se ti zdi odlična ideja, bit pr 19ih na svojem...sam boš hitr pogruntala da ni tko lepo kokr ti je vrjetn kdo povedu...
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov