moj fant

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Smeška. » 25. Avg. 2009 11:55

dobro sej niso vsi muslimani taki, na žalost pa jih je nekaj
Uporabniški avatar
caty07
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a caty07 » 27. Avg. 2009 13:53

Tudi jaz sem imela enkrat takšnega bedaka za fanta :? Nikamor nisva šla, če sva šla kam na pijaco je blo to sam za pol urce.Na koncu se je izkazalo da je imel mene i pa še eno zravn...ne vem, ne morem trdit da ma i tvoj še kero zravn,sam ja bi najprej na to pomislila če te nikamor noče pelat...al je pa tolk ljubosumen da te hoče met sam zase, zaprto v sobi...ali se ti splača bit v taki zvezi?not :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Avg. 2009 23:05

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:24, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Avg. 2009 9:30

^ja pa če zaloti ženo da se je komu pokazala, pač odkrila, jo loh ubije al neki tazga :S
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 28. Avg. 2009 9:34

italy_girl napisal/-a:pozdravljeni!
moram vam zaupati svojo osebno zgodbo, ki se mi je pred kratkim pripetila...fanta imam že skoraj tri leta. Od začetka najine zveze sva veliko hodila na okoli in ni bilo problem če sem si zaželela da bi kam odšla. sedaj ga pa to leto že mesece in mesece prosim da bi šla nekam vsaj v kino, saj že skoraj leto nisva bila nikjer drugje kot pri meni ali pri njemu doma. Ne dolgo nazaj me je poklical če pridem k njemu in sem rekla če bova kam šla...rekel je da se mu ne ljubi. Rekla sem mu da naj ne bo tako len in da naj greva vsaj v kino. Dobila sem odgovor da ker tako tečnarim (kar sploh nisem) sploh ne bo prišel po mene da bi odšla k njemu. Ker sem bila jezna in hkrati razočarana sem poklicala svojo najbolšo prijateljico in odšli sva v kino...med filmom me je klical in ker nisem mogla govoriti sem mu napisala sms da sem v kinu in kaj je. Odgovoril mi je da je to zelo narobe da sem šla. Posledično zaradi tega ker sem šla v kino se naj nebi videla en teden. In ker se čez vikend nisva videla je on odšel ven in bil tam do pol petih zjutraj. To me je še bol razbesnilo in sem odšla na pijačo s kolegico v soboto zvečer. Ko je to izvedel je rekel da je konec in se nimava več kaj pogovarjati...mislim da to ni normalno pa vi?

punca, bolje je, da raje si najdi boljšega... sestra ima muslimana, pa vseeno lahko gre ven, samo ji reče, da naj ima pamet in da ne počne neumnosti in to je to...
problem je, da mogoče je ful ljubosumen in to...in se boji, da se ne bi kaj zgodilo...
Selvedin&Mihaela
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Avg. 2009 9:41

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 28. Avg. 2009 9:48

~NIA~ napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:^ja pa če zaloti ženo da se je komu pokazala, pač odkrila, jo loh ubije al neki tazga :S

no glej. življenje pri njih (po njegovih besedah): žena in otrok živita v hiši. on dela v tujini. če gre žena ven iz hiše (trgovina...) more poslat sms njemu.
žena ne sme ven s prijateljicami če je že večer/noč. bognedej da bi šla ven samo s fanti.. če karkol reče narobe, jo lahko on udari. prijateljica lahko pride k njej na obisk ko njega ni, vendar brez svojga fanta. če je on doma lahko pride tudi prijateljičin fant.
ženi se mora ljubiti sexat zmeraj in tolkrat kot on hoče. ni izgovora.
žena je odgovorna za otroka. če se otroku karkol zgodi je kriva žena. on za otroka ne skrbi (v smislu da bi ga previjal,....razen če je otrok fantek, potem lahko). ko sm mu rekla da če kdaj pazi tamalo, da gre žena z kolegico na kofe, se mi je samo smejal v glavo :/ otrok je njeno delo, tudi če je žena bolna, on ne bo ustal iz postle ponoč ko bo otrok jokal, ampak bo žena.

če dekle zanosi pred poroko (oz. da sploh nima fanta), je izobčijo vsi bližnji. če je oče ne odslovi, pač da jo sprejme tako, njega odjebejo usi kolegi. in take ženske potem gredo v tujino (slovenija, nemčija...) ali delajo za šankom.

reku je da če bi bla jest njegova, bi me že zdavni pretepu, ker grem učasih na kofe s sodelavci. :roll: in mi je razložu da to da če pridem k njemu na kofe domov ne pomen kofeta, ampak sex. yeah! ker s sodelavci pa frendi grem res pač na kofe. neč druzga!

in ko sm ga uprašala kako misle da se počuti njegova žena, je reku da njej nič ne manjka, ker ima denar in si lahko kupi vse. pa smo mu usi probal razložit da pač dnar ne kupi socialnega življenja, dnar ne kupi ljubezni... pa se s tem ne strinja. poleg tega jo imajo ženo pod nadzorom cela njegova familja, ker so usi sosedje.

in to so menda pravi muslimani.
In potem se sprašujejo zakaj so tok zaostali! kdo pa ne bi bil, če bi jim vera zapovedovala take gluposti.

skratka, predn me kamenjate, sam povzela sm par stvari, ki sem jih izvedela od pravega muslimana.

to je vse res! ampak moraš vedeti, da nekateri se tudi ne držijo tega... npr. od sestre fant se ne drži vsega tega... moja sestra namreč gre lahko kakor hoče in vse... in pa tudi on spoštuje, da ona ni muslimanka in ve, da je zanjo to nekaj novega... ampak res je, denar ne kupi ljubezni... moja sestra je tudi njemu povedala, da ga nima zaradi denarja, ampak zaradi tega, ker se je zaljubila v njega... in to on tudi spoštuje... odvisno pač je od človeka.., Npr. on ne spoštuje vere, ker je rekel, da on ne bi zdržal... in tudi otroke ima rad in nikoli ne bi ženski pustil takšne stvari... moram reči, da ko sem ga spoznala, me je popolnoma presenetil...

ja, drugače pa je super, da si to napisala... ta tvoj sodelavec pa je popolnoma neumen, če reče, da prideš k njemu domov na seks in ne na kafe... a ženo lahko vara, ona pa njega ne sme, a? in mora biti pokrita kot ne vem kaj... ja no, spoštujem vero zaradi sestrinega brata, drugače pa... mislim, da bi se morali malo zresnit, ker to je cela otročarija.
Selvedin&Mihaela
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Avg. 2009 10:20

--
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:21, skupaj popravljeno 2 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Avg. 2009 10:23

jz sm mela en cajt tipa k je drgač musliman, ampk se ne držijo ne on in ne njegovi po teh načelih..je edino enkrat reku, če me je moj biuši kdaj udaru al pa pretepu? hahahahahahaha

moja kolegica je muslimanka in k gre pač dol more se oblečt po njihovo, zmer strežt fotru spredi in zadi, punce nimajo pa nobene veljave, jih vlači po sloveniji sm pa ke pa se seljo,one morjo bit tih.

druga kolegica ma tipa muslimana, pa ni tak, ampk so pa njej prepovedal bit z njem, ker če ne laho kar spoka in gre (čeprou ne delujejo taki starši,sam pač kao tko je trt zgodovine)..in bi s eji odpovedal..

nemorm vrjet kok so eni...da bi se odpovedal hčerki zarad zgodovinskih rpeteklih dogovdkou od nevem kok let nazaj sam zato d aona neb bla z netipičnim muslimanom..kok vera use en drek povleče!

drgač pa tapravi muslimani kao lepo srkbijo z ženo, u tem smislu, d aji nč ne manjka..ampk je pa sužnja, nč ne sme..tipi pa loh use in potem glupi odgovori, jaz že odgovarjam za svoja dejanja :D dobr da tebe še ni prefukut ale sedelavc, k pomoje se njemu use kar me počnemo RAZVRAT :lol:
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 28. Avg. 2009 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Avg. 2009 10:25

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2009 10:32

Ah dejte no. Trapasto razpravljat o muslimanih.

Oni so tako vzgojeni, večina jih ne pozna drugačnega načina življenja in so tako navajeni. Tako je bilo že stoletja in bo še naprej, pa če se še tako čudita in kritizirata. Poskušajte mal pogledat z njihovega vidika.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 28. Avg. 2009 10:38

ja nekateri so res... niti zato pravega muslimana nočem imeti...
Selvedin&Mihaela
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Avg. 2009 10:38

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2009 11:03

Take stvari se še v Sloveniji dogajajo (pa nimajo veze z muslimani), samo pač pri nas niso predpisane, pa vsi so raje tiho o tem (žena če jo mož pretepa, punca če jo kdo posiljuje, itd...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Avg. 2009 13:44

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov