moj fant

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

italy_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2009
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a italy_girl » 24. Avg. 2009 12:49

pozdravljeni!
moram vam zaupati svojo osebno zgodbo, ki se mi je pred kratkim pripetila...fanta imam že skoraj tri leta. Od začetka najine zveze sva veliko hodila na okoli in ni bilo problem če sem si zaželela da bi kam odšla. sedaj ga pa to leto že mesece in mesece prosim da bi šla nekam vsaj v kino, saj že skoraj leto nisva bila nikjer drugje kot pri meni ali pri njemu doma. Ne dolgo nazaj me je poklical če pridem k njemu in sem rekla če bova kam šla...rekel je da se mu ne ljubi. Rekla sem mu da naj ne bo tako len in da naj greva vsaj v kino. Dobila sem odgovor da ker tako tečnarim (kar sploh nisem) sploh ne bo prišel po mene da bi odšla k njemu. Ker sem bila jezna in hkrati razočarana sem poklicala svojo najbolšo prijateljico in odšli sva v kino...med filmom me je klical in ker nisem mogla govoriti sem mu napisala sms da sem v kinu in kaj je. Odgovoril mi je da je to zelo narobe da sem šla. Posledično zaradi tega ker sem šla v kino se naj nebi videla en teden. In ker se čez vikend nisva videla je on odšel ven in bil tam do pol petih zjutraj. To me je še bol razbesnilo in sem odšla na pijačo s kolegico v soboto zvečer. Ko je to izvedel je rekel da je konec in se nimava več kaj pogovarjati...mislim da to ni normalno pa vi?
have fun kid's
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 24. Avg. 2009 12:57

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 24. Avg. 2009 13:00

:lol:
oprosti, ampak kaj?! stara sta pa koliko, stili pa tli leta? :eek:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 24. Avg. 2009 13:01

Seveda,da ni normalono.Mislim seveda na njegovo obnašanje!
Na tebi je,kako se boš odločila.Če bi rada vse življenje ždela doma med štirimi stenami,ga lahko prosiš naj te vzame nazaj.
Po dolgem moledovanju,te bo navzven hladen najbrž tudi vzel in ti mimogrede zabičal,da si tega ne dovoli več,da greš še kdaj kam s prijateljico.
Z drugimi besedami,takim tipom ni pomoči in le redki so,ki se uspejo spremeniti.Posesivni in agresivni ljudje( njegova dejanja in odločitve se meni zdijo agresivna in egoistična)le redko postanejo krotki in ljubeči.
tejca14
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tejca14 » 24. Avg. 2009 13:15

hmmm...kot praviš sta skupaj že tri leta in je prej bilo vse ok.
čudno se mi zdi, da te je prej vedno peljal ven, v kino itd potem pa naenkrat sprmemba. a obstaja morda kak razlog čemur je tako, je postal ljubosumen?? nekaj na tem mora biti, ker si sama napisala da temu ni odnekdaj tako.
poznam veliko parov, ki se sooča z takšnimi težavami, in večina jih ni dobro končalo.

morda pa, (upam da ne), ima kakšno drugo in ni našel drugačnega načina da z tabo prekine...kaj veš, moški so čudna bitja:))) upam da se motim???
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 24. Avg. 2009 13:51

tudi sama sem imela takega tipa. z mano ni hotel nikamor, še v kino mu je bilo težko it. skozi mi je grozil, da bova končala, če bom kam šla sama. 2 leti sem se pustila ustrahovat, bila sem samo doma z njim. potem mi je dopizdilo in sem sama začela hodit ven. ko mi je grozil, sem mu rekla, da naj me pusti, da me ne briga. pol je videl, da te njegove grožnje nimajo več efekta in je nehal. vseeno sva končala, ker po njegovem ne bi smela imet prijateljic in hodit ven, on pa ni hotel nikamor. star je bil 20-23 let. vsakič ko sem kam šla, je potem bil slabe volje še 1 teden in mi vzbujal slabo vest, kot da bi se mu mogla opravičevati.

čim prej končata, bolje bo za tvojo psiho. to je bolnik, ki hoče da živiš v njegovi kletki. Sigurno si boš našla kakega družabnega fanta, ki te bo predstavil svojim prijateljem in boste lahko skupaj hodili ven.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 24. Avg. 2009 16:00

mislim da je post več kot vredu napisan, v primerjavi s kakimi ljubljanskimi afnami, ki ne poznajo slovenščine!
00ally00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 00ally00 » 24. Avg. 2009 16:12

Posledično zaradi tega ker sem šla v kino se naj nebi videla en teden.

Mene je v tvoji zgodbi že to zmotilo. A on te s tem kao kaznuje, ker si šla v kino s kolegico?! Zame je to izsiljevanje...

Drugač pa kot so druge rekle, zelo otročje obnašanje in čudno je, da bi taka malenkost lahko končala triletno (!) zvezo.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Avg. 2009 16:20

italy_girl tale tvoj dečko ni niti malo normalen! Ne zdi se mi prav, da v roku parih mesecev, ko si z nekom v zvezi ne greš vsaj na kak sprehod ali pijačko. Ok razumem, da se včasih človeku ne da in da mu čisto paše, da sta drug pri drugemu in samo buljita v tv...samo halo to ne mora trajat par mesecev skupaj?!? Jaz menim, da je mel nek razlog, da ni hotel s tabo naokoli hodit, ne vem pa kaj naj bi to bilo...
Pa tudi ti nisi čisto nič narobe naredila, ker si šla s kolegico v kino. Ja halo sej ga nisi zarad tega prevarala al pa kej... Pa da je pol šel on s kolegi ga ven feštat celo noč...mislem s tabo nikol ne gre nikamor, še s kolegico ne smeš it v kino, on pa lahko prefešta celo noč s kolegi, pa tud dvomim, da so mu rabil dvakrat rečt, če gre z njimi ven... Zame je tak tip kreten :evil:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 24. Avg. 2009 16:29

hah, se boljs da je sel, si se vsaj resila cepca... js bi mu se se zahvalila...

mog, kaki kekci od tipov so dans :cry:

Najverjetneje se mu pac ni vec dal, pa je rabu en izgovor:S
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 24. Avg. 2009 17:17

muslimnsko zaklepanje v bajto :lol: no po drugi strani pa je mogoče tud res, da je hotel končat vezo, pa ni mel pravega izgovora. move on..pozabi ga..jaz sem nekoč nardila napako, da sem se zaradi ene veze sama zapirala vase, nisem nikamor šla, vse kar sva obiskala je mogoče kak kafič 1x na mesc al pa še to ne..prijatelje sem zanemarila...in na koncu sem se kesala kot še nikoli...živi in uživaj!
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Avg. 2009 17:19

uf, kako si lahko sploh tolko časa zdržala? jst sm bla z enim takim podobnim fantom .. sicer je bla veza na daljavo (150km) .. in sm bla jst vsak drugi vikend pri njemu, njemu se k meni ni dalo pridet (on je imel izpit in avto, jst sm se k njemu vozla z vlakom) .. kadar sm bla pri njemu sva cele dneve ležala v postelji in gledala TV ... NIKOLI se mu ni dalo nikamor, jst bi šla pa rada vsaj na sprehod al pa kaj podobnega .. enkrat sem šla z njegovimi nečakinjami na sprehod in sem njega pustila pred TV, ker mi je blo dovolj čepenja noter in sem res rabla zrak .. in se je užalil .. potem mi je začel tiste vikende ko sem bla doma težit zakaj hodim ven s kolegico .. da ona slabo vpliva name in da sem raje z njo kot z njim .. sorry, dragi, ampak če se tebi ne zljubi pridet k meni pa čeprav si obljubil da boš prišel, tudi jst ne bom nonstop hodla k tebi sedet pred TV .. na koncu sm jst končala zvezo, ker nisem več prenesla tega da bi me imel najraje ves čas zaprto pri njemu doma, brez kolegic, brez žuranja, brez sprehodov, brez svežega zraka sploh .. :?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 25. Avg. 2009 6:31

Mislm haloo kaj pa ma to veze z muslimani?????Ja v nekaterih islamskih državah je tako,da morajo biti ženske pokrite,ampak da ne smejo vn to pa ni res!!!!!Zapiranje v hišo je šiptarsko tko by the way!!
Drugač pa,če te ne pusti vn je bolano oziroma tkole si vračat milo za drago je res brezveze,očitno sta še oba preotročja za takšno kao resno zvezo....Ti mal premisli,če ti to odgovarja no očitno ti ne če ne ne bi sm pisala in mu pač povej svoje...Če te misl zaklepat v bajto medtem k se on okol potika mu tega nikakor ne dovoli,enkrat mu boš tko popustila vedno bo tako!!Tko,da pazi kaj delaš,da ti ne bo kasneje žou,pa boš prepozn ugotovila!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Avg. 2009 8:49

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 25. Avg. 2009 9:17

ja, pa to ne ker je musliman, ampak ker je kreten, ki je pac musliman.

Nia ti mas vedno neke take glupe, a te to mami pa ati doma ucita?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]