moj fant in trava

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Sep. 2008 0:15

seveda da ne.. alkoholna odvisnost je še slabša.. od nje dejansko lahko umreš.. je kdo že slišal za smrt od trave? no moj sosed in še marsikdo je pa že umrl zaradi ciroze jeter..
sam ne gre se tuki, kaj je bolj grozno.. vsak pač dela s svojim zdravjem tko k želi.. gre se za to da punci ni všeč, da je fant zadet ko sta skupaj in to je to.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 25. Sep. 2008 2:30

ne moti me, ce tip kadi... ampak da kadi travo... ne, hvala, takega ne rabim... pa da jo kadi iz nevemkaterega razloga...
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 25. Sep. 2008 9:00

ja priznam sama sem kriva, takoj na zacetku sem vedla da kadi. fora je v tem da nisem pricakovala da bo postalo resno! zdj nevem kaj naj nardim..nocem ga pustit, ker sem na zacetku vedla kako bo.
po drugi strani bi pa res rada z njim nacrtovala prihodnost, upam da bova cez par let se zmeri skupi-in se bojim da bo se zmeri kadil.
zdj se morm prepricat da naj uzivam dokler se da. po drugi strani se bojim da bo ratal med nama bolj in bolj resno on bo pa se zmeri na istem...js si zelim met enkrat otroke in si ga ne predstavlam tazga ob meni...po eni sprasuejm se a je skoda cajt zapravlat z njim ali se bo mogoce le spremenil? a ga bo kdaj stresl pa si bo reku da tega ne rab vec? js sm mu ze povedala da je on full u redu oseba, se posebej kadar ne kadi.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 25. Sep. 2008 9:04

Roberta R. bilo jo je na pretek, kadilo se jo je tu much... potem pa še slabo stabilna psiha in je nardilo svoje.

Trava je za en k.... Če jo kdo misli kadit naj si jo doma, odzunaj posadi... vse drugo je ološ od ološa.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 25. Sep. 2008 9:59

ja moj tud kadi, zdej sicer ful manj kot včasih.... v bistvu me ne moti no če kdaj pa kdaj skadi enga :)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 25. Sep. 2008 10:17

Roberta R. napisal/-a:če veš, da tip kadi travo in ti tega ne podpiraš.. se obrneš stran.. lih tko ko js ne bom šla pecat tipa, za kterga vem da vara, v upanju da ga bom lahko spremenila.. lih zato, mam js mojga, zato ker me ne moti da kadi travo (čeprav jo sama ne), lih tko ko njega ne moti ko kdaj kakšen pir spijem (pa on ne pije).. ja v zvezi vedno morajo bit neki kompromisi.. so pa stvari, prek katerih pa nekdo ne gre.. in po njegovo je to trava.. za nekoga bedarija.. zanj pač ne.. kolk jo ma v resnici rad.. pa ve samo on.. zato so mi butasti predlogi, dej mu ultimat.. ja lahko mu ga da, s tem da se zaveda, da ni nujno da se bo odloču zanjo.. še boljše, itak jo nima rad in je sebičen, najbolš da ga pusti.. :roll: mislm kakšne fore..

Maped100.. kakšne posledice pa to? (pa resno me zanima)
drugač je pa tut moj stric kadil na veliko svoje čase.. flower power in to.. precej več časa.. pa se mu ne pozna..
vse je v tem da poznaš neko mejo, da ne daš cele 10tke v đoint kokr nekateri delajo, da se izogibaš špricanim zadevam, da veš kaj kupuješ in predvsem to, da jih z kolegi ne skadiš po 5 naenkrat v krogu.. ker pol pa res ni čudno, če ma folk luknje v glavi.. moj tip se zadeva že kar ene 7 let.. pa mu spomin dela bolš k men, in se mu niti ne opaz, da kadi.. medtem ko kolega po 2h letih kajenja, živi v popolno svojem svetu.. in se noben od naju s fantom niti furat ne upa z njim..

Se strinjam s tabo, da je vse v mejah normale, ampak kakšnim se ne ustav samo pr travi...grejo dalje, ker iščejo kšn bolši filing al pa nekj kr jih bo bl prbil, ker jim je trava že ko da bi cigaret skadil....pa to je večina folka...zdj sm bla 4 leta s sošolci, kjer jih je pol v 1. letniku travo kadil...dons draga moja k smo šli s 4. letnika vn, jih je večina oziroma skoraj vsi so šli malo dalj kot je pa pohanje.... :?
In še nekaj...če je ona prpravlena to sprejet da ga on poha, on pa ni prpravlejn samo to za njo nrdit da ga ne poha pred njo??? In ti temu rečeš da ni sebičn in da dela kompromise??? :lol:
In ja, če jo ma res rd bi se lahko zadržal in nebi pohal takrat ko je ona zravn, če ve da ona tega ne mara.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Sep. 2008 10:54

Odvisno od tega, kako pogosto je ona zraven :)
Eno je, da gresta onadva sama ven in on ni sposoben zdržat brez jointa. To je malo smešno. Ampak če se pa punca odloči in gre s tipom in njegovo družbo zvečer ven, se pa meni to ne zdi razlog, da se mora on vzdržat trave.
Pri nama je recimo tako, da jst kadim (cigarete), on pa ne. In lahko sem pri njem doma cel dan, pa ne bom enega prižgala. Ko greva na morje s kolegi pa, sori, ampak jst se ne mislim cel teden slinit ob opazovanju ostalih kadilcev.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 25. Sep. 2008 14:52

Ja dobr..to je logičn da ne boš, niti nism misla da on nebi smel kadar je z družbo in gre ona zravn...misla sm tko pač na to foro, če gresta sama kam al pa da je on pri njej itd....če se pa tko ne ore vzdržat, pol pa ajde ane :?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Sep. 2008 15:39

kiny napisal/-a:Se strinjam s tabo, da je vse v mejah normale, ampak kakšnim se ne ustav samo pr travi...grejo dalje, ker iščejo kšn bolši filing al pa nekj kr jih bo bl prbil, ker jim je trava že ko da bi cigaret skadil....pa to je večina folka...zdj sm bla 4 leta s sošolci, kjer jih je pol v 1. letniku travo kadil...dons draga moja k smo šli s 4. letnika vn, jih je večina oziroma skoraj vsi so šli malo dalj kot je pa pohanje.... :?
In še nekaj...če je ona prpravlena to sprejet da ga on poha, on pa ni prpravlejn samo to za njo nrdit da ga ne poha pred njo??? In ti temu rečeš da ni sebičn in da dela kompromise??? :lol:
In ja, če jo ma res rd bi se lahko zadržal in nebi pohal takrat ko je ona zravn, če ve da ona tega ne mara.

Lej kiny js tut poznam ogromno ljudi ki kadi travo.. ker mam pač tako drušno, da samo js in ena moja kolegica ne kadiva.. (zato me tut najbrž ne moti) pa ti lahko povem da recimo od 10h ljudi, je šu naprej samo 1.. šu je pa še na speed.. to ne bluzit, kako gre samo naprej.. lahko gre, lahko pa ne.. je čist odvisno od človeka, in ne morš ti zdej kr rečt, da vsak ki kadi, bo čez 3 leta pa na horsu.. sm povedala da moj tip kadi pa že 7 let, pa se tega drži..
kokr sm js dojela, on ne poha kadar je z njo.. ampak je zadet ko sta skupi.. kar je precej drugač.. če se vidta npr. vsak dan popoldan za par urc.. on lahko spoha enega šele ko gre ona domov.. in očitno tega ni prpravljen.. pa nehi že s tem kok jo ma rad.. tega pač ti ne moreš vedt.

Za babyblu pa.. premisl, če si ga pripravljena pustit, če ne bo nehal.. ne mislt na to kolk se bo spremenu čez par let.. pač če te stvar tok moti, da raj vidš da nista skupi.. pol se usedta dol in mu to tut povej.. drugač pa js ne vidm kej drugega, če ni pripravljen na kompromise..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Sep. 2008 16:08

kiny napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:če veš, da tip kadi travo in ti tega ne podpiraš.. se obrneš stran.. lih tko ko js ne bom šla pecat tipa, za kterga vem da vara, v upanju da ga bom lahko spremenila.. lih zato, mam js mojga, zato ker me ne moti da kadi travo (čeprav jo sama ne), lih tko ko njega ne moti ko kdaj kakšen pir spijem (pa on ne pije).. ja v zvezi vedno morajo bit neki kompromisi.. so pa stvari, prek katerih pa nekdo ne gre.. in po njegovo je to trava.. za nekoga bedarija.. zanj pač ne.. kolk jo ma v resnici rad.. pa ve samo on.. zato so mi butasti predlogi, dej mu ultimat.. ja lahko mu ga da, s tem da se zaveda, da ni nujno da se bo odloču zanjo.. še boljše, itak jo nima rad in je sebičen, najbolš da ga pusti.. :roll: mislm kakšne fore..

Maped100.. kakšne posledice pa to? (pa resno me zanima)
drugač je pa tut moj stric kadil na veliko svoje čase.. flower power in to.. precej več časa.. pa se mu ne pozna..
vse je v tem da poznaš neko mejo, da ne daš cele 10tke v đoint kokr nekateri delajo, da se izogibaš špricanim zadevam, da veš kaj kupuješ in predvsem to, da jih z kolegi ne skadiš po 5 naenkrat v krogu.. ker pol pa res ni čudno, če ma folk luknje v glavi.. moj tip se zadeva že kar ene 7 let.. pa mu spomin dela bolš k men, in se mu niti ne opaz, da kadi.. medtem ko kolega po 2h letih kajenja, živi v popolno svojem svetu.. in se noben od naju s fantom niti furat ne upa z njim..

Se strinjam s tabo, da je vse v mejah normale, ampak kakšnim se ne ustav samo pr travi...grejo dalje, ker iščejo kšn bolši filing al pa nekj kr jih bo bl prbil, ker jim je trava že ko da bi cigaret skadil....pa to je večina folka...zdj sm bla 4 leta s sošolci, kjer jih je pol v 1. letniku travo kadil...dons draga moja k smo šli s 4. letnika vn, jih je večina oziroma skoraj vsi so šli malo dalj kot je pa pohanje.... :?

ja nekje je pač treba začet. a ne bi blo še bolj žalostno, da bi blo človekova prva izkušnja z drogo šus v žilo?
pa ponavadi se stvari začnejo z alkoholom. ki je po mojem skromnem mnenju večje zlo kot trava. zakaj? sam poglejte kake alkoholne gasilske veselice al pa kupček hašišarjev, ki so čisto neškodljivi.

kar se pa teme tiče....js najbrž ne bi bla pripravljena gledat svojga tipa skos zadetega, čeprav se jim pol to ne vidi več. ampak prinese kajenje trave druge svojevrstne težave. paranojo kje dobit, kolk maš še, za kolko, pri kom, kaj....meni se ne bi dalo non stop s tem ukvarjat. ker se pač življenje folka resno zasvojenega s travo večina časa vrti okoli tega. če ne drugega pa rizel zmanjka in je pol spet pizdarija.kar se tiče občasnega oz. zmernega uživanja (ker so definicije občasnega pač čisto subjektivne), pa raje vidim da si kakega zvije, ko da vs nažgan okoli hara s frendi, al pa da sedi na pivičkah vsak dan.
v glavnem, midva z dragim oba kadiva travo, bolj ali manj vsak dan. pa ne mi zdej enih patetičnih quotirat, ker se da zadet tudi čisto normalno funkcionirat. ok, nekih matematičnih nalog se mi ne da reševat pol, ampak ni pa zdej da si čist podebiljen. daleč od tega. faks sm sfurala normalno, socializirana sm tudi, nimam paranoj, niti ne smrdim, niti se ne režim ko debil, ko sem zadeta, nič od vsega tega blaznega bav bava. še oči nimam več rdečih ko sem zadeta.

kar se pa zakonskega vidika tiče. prepovedano je tudi plonkanje.
pa bejšte na kak joint pa že enkrat nehite na forumu viset, k od neta si loh tut odvisen :wink:
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 25. Sep. 2008 17:39

Mah, kaj jaz vem. Jaz sem tudi imela bivšega, ki je kadil travo. Saj me ni motilo. Kadil jo je vedno, kadar mene ni bilo zraven, pa tud to tko like 2x na mesec(to ne štejem kot nekako pogosto, ker dejansko poznam folk, ki to počne vsak dan). Ni mi motlo, in tud to ni bil razlog, da sva šla narazen pol. Vendar če bi pa tko kadil vsak dan, bi mu pa že zaradi tega kaj rekla. To se mi preprosto ne zdi več normalno. Uredu, nekajkrat na mesec že toleriram, ampak to je tudi to. Čeprav je pa tko, da če bi že od prej vedela, da kadi, potem mu pač tega ne bi šla prepovedat, ker je to počel že kadar sta se recimo samo poznala in ne še hodila. Torej si vedela za kaj se gre. Dala bi mu samo pogoj, da ne kadi zraven tebe. Naj si najde čas zase in frende ali kakorkoli in naj gre z njimi. In če te ima rad bo to upošteval. Mogoče je tud pametno, da si vzameta nekak odmor(1 teden, 1 mesec ali 2). In to brez kakršnihkoli stikov. Ko bo čas mimo in se bosta spet slišala ti bo po moje z lahkoto povedal, pa tudi tebi bo jasno, ali si vsak dan želi videt tebe ali tisti đoint. Ne vem no, to se mi zdi nekak zlo pametna ideja, čeprav bi znalo bit zlo hudo v tistem času brez njega. Ampak če veš, da boš na koncu prišel do določenega rezultata, je vredno!
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 25. Sep. 2008 18:17

Imam tipa, ki kadi...včasih je kadil tudi travo,to je na srečo nehal še predno sva se spoznala. ker sem sama proti kajenju ga nekako poskušam odvadit in moram reč,da mi kar uspeva.
imam pa nekaj prijateljic, ki veselo kadijo travo... moje mnenje jih ne zanima, hočejo uživati v tistem trenutku, na posledice ne mislijo...
mislim,da če bi te imel tip RES resnično rad in če bi mu povedala, da te to zelo moti, bi nehal...prej ko slej. je pa res, da si naredila napako, ker mu tega nisi povedala že na začetku, ker je tako dobil občutek, da te to pač ne moti. svetujem ti en dober odkrit pogovor... več ne bo pomagalo.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 25. Sep. 2008 19:09

Roberta R. napisal/-a:
kiny napisal/-a:Se strinjam s tabo, da je vse v mejah normale, ampak kakšnim se ne ustav samo pr travi...grejo dalje, ker iščejo kšn bolši filing al pa nekj kr jih bo bl prbil, ker jim je trava že ko da bi cigaret skadil....pa to je večina folka...zdj sm bla 4 leta s sošolci, kjer jih je pol v 1. letniku travo kadil...dons draga moja k smo šli s 4. letnika vn, jih je večina oziroma skoraj vsi so šli malo dalj kot je pa pohanje.... :?

Lej kiny js tut poznam ogromno ljudi ki kadi travo.. ker mam pač tako drušno, da samo js in ena moja kolegica ne kadiva.. (zato me tut najbrž ne moti) pa ti lahko povem da recimo od 10h ljudi, je šu naprej samo 1.. šu je pa še na speed.. to ne bluzit, kako gre samo naprej.. lahko gre, lahko pa ne.. je čist odvisno od človeka, in ne morš ti zdej kr rečt, da vsak ki kadi, bo čez 3 leta pa na horsu.. sm povedala da moj tip kadi pa že 7 let, pa se tega drži..
kokr sm js dojela, on ne poha kadar je z njo.. ampak je zadet ko sta skupi.. kar je precej drugač.. če se vidta npr. vsak dan popoldan za par urc.. on lahko spoha enega šele ko gre ona domov.. in očitno tega ni prpravljen.. pa nehi že s tem kok jo ma rad.. tega pač ti ne moreš vedt.

Za babyblu pa.. premisl, če si ga pripravljena pustit, če ne bo nehal.. ne mislt na to kolk se bo spremenu čez par let.. pač če te stvar tok moti, da raj vidš da nista skupi.. pol se usedta dol in mu to tut povej.. drugač pa js ne vidm kej drugega, če ni pripravljen na kompromise..

Nism rekla da gre vsak naprej...in ne bluzim čist nč draga moja...fora tega je da pr nm je blo tko in sm u tm smislu razlagala...sicer pa boš sama tut kšne stvari počas dojela...pač ti to zgleda zagovarjaš...itq ke nauš..tvoj tip je u temu....
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Sep. 2008 19:33

bom sama kkšne stvari dojela? :) oprosti.. si ti torej tolko starejša in bolj izkušena.. ja zagovarjam, dokler je v mejah normale.. in nima to nobene veze al je moj tip v temu al ne.. nism mela nč proti že prej, če ne sploh ne bi mela takga tipa.. js za mojga točno vem, da ima tok pameti, da ne bo šel naprej in je dost star, da ve kaj dela svojim telesom in zdravjem.. hotla sm te popravt.. k praviš da gre večina folka dalje.. js pa pravim da večina ne gre.. redke budale pa grejo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 25. Sep. 2008 19:42

Ti pa pravš da ne gre? Ok prov tvoj mnenje...
Kolk pa poznaš ti tega folka, da bi lahko trdila da ne grejo v več kot samo travo?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov