moj fant in trava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
zate ...
jst pa poznam nekaj primerkov ki so zradi trave slabo končali (ne mislim da so zašli v trde droge, ampak jih je zjebalo - fizićno in predvsem psihično) .. in ne, ni lepo gledat cimre ki ti pride vsak dan zapohana in zgleda vsak dan slabše
jst pa poznam nekaj primerkov ki so zradi trave slabo končali (ne mislim da so zašli v trde droge, ampak jih je zjebalo - fizićno in predvsem psihično) .. in ne, ni lepo gledat cimre ki ti pride vsak dan zapohana in zgleda vsak dan slabše
Let's swim to the moon .....
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
sarci* napisal/-a:Pa kaj vi mislte da ce si zadet pa ne mores funkcionirat al kaj? Isto tko lahko govoris, isto lahko sexas, vozis avto, karkoli. Midva z mojim ga tut pohava, pa se mi se enkrat ni zgodil da se nebi mogla pogovarjat, seksat, itd. Prevec pretiravate. Trava te pac zrelaksira in to je to. Mal si v rozcah to je vse, ne ratas debilen in invaliden ko enega ali dva skadis. Ni treba delat takega big deala iz tega, ni potrebe za to. Do kam bo kdo sel pa sam ve, ce je samo trava pol ok, kej drucga bi pa znal bit problem.
To kar si ti napisala niso dejstva ampak podatek kako trava upliva nate in na tvojga fanta kar pa ni nobena garancija, da je pr drugih enako. Brat od Mojga je tolko pasiven, da nit pogleda ne levo in desno okol sebe, ker je v "svojem svetu".
sarci* napisal/-a:No ja, pa vsi vemo da je razlika v travi in speedu, ne obracat besed punca.
Trava je zame substanca ki bi morala biti dovoljena, tok skodljiva pa spet ni.
Speed in ostale trde droge so razred zase in se z njimi sploh ne ubadam kaj sele soocam. Bodite v cvetju
In obstaja tud podobnost v povezavi trava-speed= od obojega si lahko odvisn.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Lučkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 4. 2008
jao folk... vi resno mislite da je trava pot v smrt? najbrž mi neboste verjele če vam povem da poznam par uspešnih ljudi, ki že celo življenje konzumirajo travo. naj vam povem, da poznam vrhunskega slovenskega športnika ki konzumira travo ko ni sezona tekmovanj in kontrol?
če imaš nekoga rad, ga sprejmeš takšnega kot je. če bi men moj reku: če ne nehaš kadit nebova več skupi, ga gladko malo odjebem še tisto sekundo.
če imaš nekoga rad, ga sprejmeš takšnega kot je. če bi men moj reku: če ne nehaš kadit nebova več skupi, ga gladko malo odjebem še tisto sekundo.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
sarci* napisal/-a:Pa kaj vi mislte da ce si zadet pa ne mores funkcionirat al kaj? Isto tko lahko govoris, isto lahko sexas, vozis avto, karkoli. Midva z mojim ga tut pohava, pa se mi se enkrat ni zgodil da se nebi mogla pogovarjat, seksat, itd. Prevec pretiravate. Trava te pac zrelaksira in to je to. Mal si v rozcah to je vse, ne ratas debilen in invaliden ko enega ali dva skadis. Ni treba delat takega big deala iz tega, ni potrebe za to. Do kam bo kdo sel pa sam ve, ce je samo trava pol ok, kej drucga bi pa znal bit problem.
dej, gledam usaki dan zadete sošolke ion sošolce u razredu in vem kako je. Super fajn dišijo, nč se ne smejejo in tko dalje. . . dei dei.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ja pač na vsakega drugač vpliva!!
nekateri so čist pasivni..ne morejo se vklopit v dogajanje in so čist zmedeni, spet drugi pa so ful komunikativni, živahni, ustvarjalni in se dosti smejijo. nekateri kadijo travo tudi zato, kr so drugač čist preveč hiperaktivni in rabijo od časa do časa nekaj, kar jih spravi malo "down" . ful je različnih vzrokov za kajenje trave..in seveda njenih posledic.
kot sem že omenila verjetno kdaj prej, mene ne moti kajenje.. čeprav moj tip kr veliko kadi. uspešno študira in dela..včasih je edino malo pozabljiv, ampak poznam ljudi, ki ne kadijo pa so še bolj pozabljivi.
okej pa ne zagovarjam trave v smislu, kako je vredu in koristna ampak pravim, tako kot nekaj drugih, da zaradi tega še nisi depresiven, brez življenjskih ciljev/vrednot, asocialen.
zadnje čase opažam edino eno negativno stran tega kajenja.. zmanjšana želja po sexu
nekateri so čist pasivni..ne morejo se vklopit v dogajanje in so čist zmedeni, spet drugi pa so ful komunikativni, živahni, ustvarjalni in se dosti smejijo. nekateri kadijo travo tudi zato, kr so drugač čist preveč hiperaktivni in rabijo od časa do časa nekaj, kar jih spravi malo "down" . ful je različnih vzrokov za kajenje trave..in seveda njenih posledic.
kot sem že omenila verjetno kdaj prej, mene ne moti kajenje.. čeprav moj tip kr veliko kadi. uspešno študira in dela..včasih je edino malo pozabljiv, ampak poznam ljudi, ki ne kadijo pa so še bolj pozabljivi.
okej pa ne zagovarjam trave v smislu, kako je vredu in koristna ampak pravim, tako kot nekaj drugih, da zaradi tega še nisi depresiven, brez življenjskih ciljev/vrednot, asocialen.
zadnje čase opažam edino eno negativno stran tega kajenja.. zmanjšana želja po sexu
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ah ah....ti kr sama sebe tolaž...
edin če si tok notr že, da ti je to čist navadn, če pa si, pol boš pa kmal mela sprano glavo in možgane....moj sošolc ga je skos pržiu in ga še zdj, ko sva se enkrt pogovarjala nekj in sm mu nekj govorila, me je takoj k sm zaklučla s svojim govorjenjem rekel če mu loh še enkrt povem kaj sm mu rekla...
Tut sama sm ga pržila pa ti povem da učash nism mogla nč, samo sedela sm in gledala v eno točko...kmal sm dojela da je brezveze vse skupej, da sm za brezveze tolk dnarja zmetala in sm nehala... in nism normaln funkcionirala...vse je šlo bolj počas itd....
Pa pri vama je razlika to, da ga oba pohata in pol itq da niti tebe ne mot, niti njega...logičn...
Ona pa tega ne dela in jo pač mot in jo čist zastopm!
Pa tut tko ti povem da js z enmu tipm nebi začela resne zveze, če bi vedla da je u temu shitu, ker pač zame tak folk ni odgovorn in recimo otroka s takmu človekm met k ga poha??? Ni šans! Da mi je tm pred otrokm vs zadet
Pa še nasvet za tebe...pač mogla mu boš povedat da te to mot in ga postavt pred ultimat, drugače ti ne bo ratal....če pa ne bo nehou kadit al pa vsaj pred tabo da ne bo, pol je pa itq en egoist in mu je važn da samo on uživa in da samo njegova beseda velja in mu ti kej prou velik ne pomenš.
Live your life like you want
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
ah, moj je kadil čike, pa mi je tist dan k sva se prvič vidla oblubu d bo nehal in mislm, d je zdej čist bliz temu....in res sem rekla d ma čas do petga oktobra d neha, če takrat ne bo nekadilc lah gre in se poroči s čiki....pa itk d ga ne bom pustila, ker ga ne morem, ga mam preveč rada...ampak nekak sm ga mogla prepričat...tvoj pa če tazga ultimata ne jemlje resno, ga pa pust, rec d bosta mela pavzo, d mu daš en teden časa d razmisl pol nj ti pa pove al trava al ti.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Jaz osebno nekoga, ki kadi travo ne bi niti pogledala, ne da bi še bla skupaj z njim ker mi je to tak bljak, ack, da res, ne, hvala.
BaByBlu - Če si pa ti začela hodit z njim, vedoč, da kadi travo, bi mogla takrat mislit na to, da te bo to kdaj motilo.
BaByBlu - Če si pa ti začela hodit z njim, vedoč, da kadi travo, bi mogla takrat mislit na to, da te bo to kdaj motilo.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Včasih sm jo kadila, pa se mi je zagabila.. tko da ne morm bit v bližini pržgane bakle.. fuuuuj
BaByBlu - kot je že Tamara rekla. če ni prpravlen sprejet kompromisa, da saj v tvoji bližini ne kadi.. pol bi mu dala cajt za premislek..
če bi bila jaz v tvoji situaciji (in se mi trava nebi gabila) bi vedno ko bi si pržgaou baklo odšla domov.. vedno vedno vedno.. ker tak človek ne mora normalno funkcionirati, ne morš se normalno pogovarjat z njim, sexat.. itd itd..
sarci* - zakaj misliš, da je z zakonom prepovedano, da če si pod vplivom alkohola in droge ne smeš voziti avtomobila? kr tko mal? Vse dojemaš bl počas.. vi2 pa oba pohata!! in vama je isto.. ddddd.. nevem, če si ti lahko trezna v družbi pjanih ljudi, pol nevem.. js ne morm bit.. ker nismo na isti valovni dolžini/višini.. kukr kol že..
BaByBlu - kot je že Tamara rekla. če ni prpravlen sprejet kompromisa, da saj v tvoji bližini ne kadi.. pol bi mu dala cajt za premislek..
če bi bila jaz v tvoji situaciji (in se mi trava nebi gabila) bi vedno ko bi si pržgaou baklo odšla domov.. vedno vedno vedno.. ker tak človek ne mora normalno funkcionirati, ne morš se normalno pogovarjat z njim, sexat.. itd itd..
sarci* - zakaj misliš, da je z zakonom prepovedano, da če si pod vplivom alkohola in droge ne smeš voziti avtomobila? kr tko mal? Vse dojemaš bl počas.. vi2 pa oba pohata!! in vama je isto.. ddddd.. nevem, če si ti lahko trezna v družbi pjanih ljudi, pol nevem.. js ne morm bit.. ker nismo na isti valovni dolžini/višini.. kukr kol že..
Zadnjič spremenil Trouble, dne 24. Sep. 2008 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
p!ka napisal/-a:sarci* napisal/-a:Pa kaj vi mislte da ce si zadet pa ne mores funkcionirat al kaj? Isto tko lahko govoris, isto lahko sexas, vozis avto, karkoli. Midva z mojim ga tut pohava, pa se mi se enkrat ni zgodil da se nebi mogla pogovarjat, seksat, itd. Prevec pretiravate. Trava te pac zrelaksira in to je to. Mal si v rozcah to je vse, ne ratas debilen in invaliden ko enega ali dva skadis. Ni treba delat takega big deala iz tega, ni potrebe za to. Do kam bo kdo sel pa sam ve, ce je samo trava pol ok, kej drucga bi pa znal bit problem.
To kar si ti napisala niso dejstva ampak podatek kako trava upliva nate in na tvojga fanta kar pa ni nobena garancija, da je pr drugih enako. Brat od Mojga je tolko pasiven, da nit pogleda ne levo in desno okol sebe, ker je v "svojem svetu".sarci* napisal/-a:No ja, pa vsi vemo da je razlika v travi in speedu, ne obracat besed punca.
Trava je zame substanca ki bi morala biti dovoljena, tok skodljiva pa spet ni.
Speed in ostale trde droge so razred zase in se z njimi sploh ne ubadam kaj sele soocam. Bodite v cvetju
In obstaja tud podobnost v povezavi trava-speed= od obojega si lahko odvisn.
drgače je ful odvisno kakšne đointe si to folk zvija.. moj tip tut skadi po 3 ali 4 na dan.. pa če ne bi kadil pred mano - ne vem kdaj je zadet in kdaj ni.. medtem ko moj brat ki se na veliko filajo s skankom mu vidiš na kilometer, kdaj je kadil in kdaj ni.. in tut "v svojem svetu" nisi zarad vsake trave, pa če je to v majhnih količinah, če pa pretiravaš pa itak..
pa med speedom in travo je velika razlika.. že s tem, da ti trava zraste na vrtu, medtem ko so speed same kamikalije in že zarad tega razloga, naredijo velik večjo škodo.. plus, da speed ki ga kreteni v našem koncu kupujejo je bele barve (pravi speed je rumenkast ko urin), kar ti že spet daje vedt, kaj vse primešajo zraven, od aspirinov, do exstasyjev.. svega boga..
lih tko je trava škodljiva kokr je pa škodljiv holesterol, cigareti, kava, sol in še marskej drugga v življenju.. dokler je v mejah normale je ok.
drugač pa brez zamere.. ampak zahtevat od nekoga naj neki neha ker tep ne paše, je lih tako sebično kot to da on noče nehat ker njemu paše.. tko da mal premislt predn govorite kako je sebičen in je nima rad
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ja lahko bi upošteval vsaj to, da ko je z njo ne kadi...sori to je zame sebično... če je ona sprejela da kadi travo, pa ga je prosila da ko je z njo tega ne počne in če se ne more tolk zadržat???? To je sebično od njega!
Trava ni legalizirana, čiki in kava pa so, tko da zgleda te to ne ovira tok pr raznih stvareh kot te pa trava in ostale droge.
Trava ni legalizirana, čiki in kava pa so, tko da zgleda te to ne ovira tok pr raznih stvareh kot te pa trava in ostale droge.
Live your life like you want
-
*puppa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2008
vsak ima lahko svoje mnenje na to temo. jaz osebno sem parkrat kadila in mi je blo fajn, od tega nisn postala odvisna ker nisem tak redno. pač včasih ko je bla kaka fešta al pa kaj. mam tud fanta ko ful dolgo travo kadi, mene osebno ne moti, moti me edino to da ful redno, ampak sma se pogovorila o tem, je reko da me noče izgubit zaradi trave in da zdaj vsaj kak mesec ne bo..vsaj malo da se odvadi od tega, ker mu hočem samo dobro. drugače pa trava je shit ja če ne znaš uživat v mejah normale. lahko postaneš odvisen od nje..odvisen si lahko tudi od alkohola. da nebi niti o tem govorili koliko družin v sloveniji uniči alkohol, pa kolko ljudi umre zaradi alkohola. trava ziher ni najbolj good, alkohol pa tud ne. naj vam samo povem da je vsaka peta ženska v sloveniji pretepena, vsak sedma pa posiljena...pol pa se vprašajmo zakaj? zaradi alkohola ali trave?
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
če veš, da tip kadi travo in ti tega ne podpiraš.. se obrneš stran.. lih tko ko js ne bom šla pecat tipa, za kterga vem da vara, v upanju da ga bom lahko spremenila.. lih zato, mam js mojga, zato ker me ne moti da kadi travo (čeprav jo sama ne), lih tko ko njega ne moti ko kdaj kakšen pir spijem (pa on ne pije).. ja v zvezi vedno morajo bit neki kompromisi.. so pa stvari, prek katerih pa nekdo ne gre.. in po njegovo je to trava.. za nekoga bedarija.. zanj pač ne.. kolk jo ma v resnici rad.. pa ve samo on.. zato so mi butasti predlogi, dej mu ultimat.. ja lahko mu ga da, s tem da se zaveda, da ni nujno da se bo odloču zanjo.. še boljše, itak jo nima rad in je sebičen, najbolš da ga pusti.. mislm kakšne fore..
Maped100.. kakšne posledice pa to? (pa resno me zanima)
drugač je pa tut moj stric kadil na veliko svoje čase.. flower power in to.. precej več časa.. pa se mu ne pozna..
vse je v tem da poznaš neko mejo, da ne daš cele 10tke v đoint kokr nekateri delajo, da se izogibaš špricanim zadevam, da veš kaj kupuješ in predvsem to, da jih z kolegi ne skadiš po 5 naenkrat v krogu.. ker pol pa res ni čudno, če ma folk luknje v glavi.. moj tip se zadeva že kar ene 7 let.. pa mu spomin dela bolš k men, in se mu niti ne opaz, da kadi.. medtem ko kolega po 2h letih kajenja, živi v popolno svojem svetu.. in se noben od naju s fantom niti furat ne upa z njim..
Maped100.. kakšne posledice pa to? (pa resno me zanima)
drugač je pa tut moj stric kadil na veliko svoje čase.. flower power in to.. precej več časa.. pa se mu ne pozna..
vse je v tem da poznaš neko mejo, da ne daš cele 10tke v đoint kokr nekateri delajo, da se izogibaš špricanim zadevam, da veš kaj kupuješ in predvsem to, da jih z kolegi ne skadiš po 5 naenkrat v krogu.. ker pol pa res ni čudno, če ma folk luknje v glavi.. moj tip se zadeva že kar ene 7 let.. pa mu spomin dela bolš k men, in se mu niti ne opaz, da kadi.. medtem ko kolega po 2h letih kajenja, živi v popolno svojem svetu.. in se noben od naju s fantom niti furat ne upa z njim..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
*puppa* napisal/-a:vsak ima lahko svoje mnenje na to temo. jaz osebno sem parkrat kadila in mi je blo fajn, od tega nisn postala odvisna ker nisem tak redno. pač včasih ko je bla kaka fešta al pa kaj. mam tud fanta ko ful dolgo travo kadi, mene osebno ne moti, moti me edino to da ful redno, ampak sma se pogovorila o tem, je reko da me noče izgubit zaradi trave in da zdaj vsaj kak mesec ne bo..vsaj malo da se odvadi od tega, ker mu hočem samo dobro. drugače pa trava je shit ja če ne znaš uživat v mejah normale. lahko postaneš odvisen od nje..odvisen si lahko tudi od alkohola. da nebi niti o tem govorili koliko družin v sloveniji uniči alkohol, pa kolko ljudi umre zaradi alkohola. trava ziher ni najbolj good, alkohol pa tud ne. naj vam samo povem da je vsaka peta ženska v sloveniji pretepena, vsak sedma pa posiljena...pol pa se vprašajmo zakaj? zaradi alkohola ali trave?
ja no saj maš prav..ampak ne moreš pa primerjati odvisnosti od trave z odvisnostjo od alkohola!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov