moj fant in trava

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Avg. 2008 11:16

BuckWheat napisal/-a:Men je pa zanimivo to da alkohol čist normalno sprejemate, men gre ful na živce če pride pijan kr je pol vs bogi in nč ne more.. v travi pa ubistvu ne vidm problema kr tut če je zadet čist normalno funkcionira

Mene pa trava velik bolj odbija kot alkohol. Ok tud alkohol bi me odbijal če bi bil tip konstantno pijan oz. bi ga pil iz samega dolgčasa. Pa ponavad (govorim na primeru mojim znancev) travo kadijo kadarkol, ni važn kok je ura, ker dan je, kokrat na teden...alkohol se pa pije sem in tja na kakšnih žurkah. Kar je pa potem večkrat na teden, da se dogaja konstantna pijanost-to je pa že alkoholizem.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 28. Avg. 2008 12:44

jullia_ napisal/-a:Ultimat je pametno postavit samo v primeru, ko te ena stvar res tako moti, da si zaradi nje pripravljen it stran. V primeru, da gre samo za preverjanje, koliko tipu v resnici pomeni in za izsiljevanje njene volje pri stvareh, ki ji v bistvu niso življenjskega pomena, je pa fajn, če doseže svoje, pa ženski popolnoma privoščim, da se ji vse skupaj razleti nazaj v njeno manipulativno glavo.

Kakšen odnos imate ene do svojih tipov, se tako ali tako vidi po nasvetih na tem forumu. Če ne bo prekinil stikov z bivšo, ga skenslaj. Če bo šel na morje s frendi, mu že ni nič do tebe, najbolj da ga pustiš, preden bo on tebe. Svaka jim čast, da to prenašajo, moj že ne bi (jst pa tudi ne :) ).

^^ Se strinjam. :cool:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: v svojem svetu

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 28. Avg. 2008 13:44

ja jaz sem imela fanta ki kadi. ko sva začela ni več kadil, prej pa je... potem pa je v počitnicah začel po 7 mesecih kaditi nazaj, pa sem mu branila, pred mano ni kadil.. zdaj pa - naj mu bog pomaga- jaz sem mu hotala pa je zavrgel mojo pomoč.. to je tudi razlog da ga bom pozabila.. ni mi vseeno zanj, ampak dokler on ne bo hotel nehati mu tudi jaz neven pomagati.
ne morem ti dat nobenga nasveta ker ga nimam, jaz sem se umaknila, pa ne zato da ga nebi imela rada.. sva že prej končala kot je to postalo resno!
pač ne hodi z njim ven ko misli kaditi, če ne pa naj sprejme kompromis
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 24. Sep. 2008 15:38

Hej!
jst sem se probala z njm lepo pogovorit, sam sploh ne slisi..pravi da mu tezim...rekla sem da ne razumem kako je bit zadet in zakaj to dela...
in sem probala, da bi vidla kako se on pocuti ampak se zmeri ne stekam, ker me ni prijel.
tok me je zacel motit da je po tej travi tak pasiven joj :(
kaj nj nardim. prevec ga mam rada da bi ga pustila.
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: v svojem svetu

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 24. Sep. 2008 15:49

BaByBlu napisal/-a:Hej!
jst sem se probala z njm lepo pogovorit, sam sploh ne slisi..pravi da mu tezim...rekla sem da ne razumem kako je bit zadet in zakaj to dela...
in sem probala, da bi vidla kako se on pocuti ampak se zmeri ne stekam, ker me ni prijel.
tok me je zacel motit da je po tej travi tak pasiven joj :(
kaj nj nardim. prevec ga mam rada da bi ga pustila.

da si se zadela samo zato da bi se izenačila z njim?? kam si pa mislila! dobro da te ni prjel, pa tudi več ne poskušaj. saj je vseen kakšen je občutek tipi so nori da sploh to počnejo. pusti ga. odidi vstran. gotovo bo boljši občutek kot pa če ga boš gledala kako uživa v tem čemu ti nasprotuješ in da te s tem ne spoštuje! ali ??
neven naj ti še kdo svetuje. tudi mene je moj "bivši" čist obrnu s tem ampak prepričat na lastni koži se pa le nisem hotel- tega občutka ker ga ne maram

res je da ko že dlje časa kadijo sploh niso videti zadeti tko ampak jih pomiri in sprosti. ampak bedaki ne razumem kako uživajo raje v tem kot pa da bi ob sebi imel dobre pičke! ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Sep. 2008 15:56

Kakšen nelogičen odgovor.
Kot prvo trave ne kadijo samo tipi. Potem trdiš, da nisi probala, ker ne maraš tega občutka. Kako pa veš? Pa da še dobro, da je ni prijelo... trava lahko človeka še tako prime, pa ne bo kakšnih resnejših posledic (za razliko od alkohola).

BabyBlu koliko pa tvoj tip skadi? Če ves čas hodi okrog zadet, potem res ne vem, zakaj bi ti sploh ostala z njim.
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 24. Sep. 2008 16:01

no jz si pa to tkole razlagam, pač tip kadi že nek določen čas in mu je to postal čist vsakdanje, pol si pa pršla ti in čez neki časa te je to začelo motit in valda bo to dojemal kot teženje, za moje pojme ni nč narobe če gre vn na joint, men je isto kt da bi šu na pir.

Sploh pa zakaj bi prenašal eno ki mu teži, če pa obstaja velik punc ki tut same kadijo (tole je letel na tist da ma na izbiro travo ali punco in izbere travo), poleg tega si pa že na začetku vedla da kadi, zakaj te je kr naenkrat tolk zmotilo?

Pa ne vem zakaj je treba tolk paničart, sej konc koncev ni na kkšni trdi drogi..
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 24. Sep. 2008 16:10

za moje pojme skadi prevec...enga za drugim...in to skoraj dan za dnem. skadi jih recimo ene 2,3, ucasih vec ..kokr js vem.
zacel me je motit zato ker takrat se z njim nemorem normaln pogovarjat :( ce omenim kasno resno temo obrne na salo...nevem vec a sem jaz cudna k mu tezim al je res neki narobe z najino zvezo.
usi njegovi frendi pohajo. edina sem ki ne! a se komu sanja zakaj me je pol izbral izmed useh kolegic k jih ima? to se skos sprasuejm zadnej dni.
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 24. Sep. 2008 16:23

jz sem mela sošolko k sta jih s tipom skadila tut po 15, 20 na dan, pa tut midva z mojmu skadiva recmo 2 na dan, včasih več, včasih mn..

to da vsako zadevo obrne na šalo tut zastopm, takrt je on bolj v svojmu svetu pa vrjetn se tut dobr počut in bi mu zamoril, po možnosti bi se še totalno skregala..

pa tut če bi nehal kadit travo bi vrjetn mogu zamenjat družbo, drugač bi ga lahko hitr spet nazaj potegnil, sej podobno je z odvajanjem od cigaret, če si v kadilski družbi te lahko hitr premam.
Predvidevam da bi se čudno počutu v svoji družbi kjer vsi kadijo, on pa ne bi, pač mu predstavlja neko sproščanje pa druženje s frendi
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Sep. 2008 16:29

BaByBlu napisal/-a:za moje pojme skadi prevec...enga za drugim...in to skoraj dan za dnem. skadi jih recimo ene 2,3, ucasih vec ..kokr js vem.
zacel me je motit zato ker takrat se z njim nemorem normaln pogovarjat :( ce omenim kasno resno temo obrne na salo...nevem vec a sem jaz cudna k mu tezim al je res neki narobe z najino zvezo.
usi njegovi frendi pohajo. edina sem ki ne! a se komu sanja zakaj me je pol izbral izmed useh kolegic k jih ima? to se skos sprasuejm zadnej dni.

Takega jst ne bi imela. Tolerantna do določene mere že sem, ampak trava naj bo en majhen aspekt življenja, ne pa vsakodnevni, celodnevni ritual.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 24. Sep. 2008 16:40

Moj hvala bogu se trave ni še dotaknu in upam da bo tko naprej. In. . nevem če bi upala bit z tipm u zvezi da bi mi hodu pjan domou al pa zadet. Nenene. :/
Kaj pa pole maš ti od tega ? NČ. Se nemoreta ne pogovarjat, na sexat, ne to ne uno :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 24. Sep. 2008 16:57

Pa kaj vi mislte da ce si zadet pa ne mores funkcionirat al kaj? Isto tko lahko govoris, isto lahko sexas, vozis avto, karkoli. Midva z mojim ga tut pohava, pa se mi se enkrat ni zgodil da se nebi mogla pogovarjat, seksat, itd. Prevec pretiravate. Trava te pac zrelaksira in to je to. Mal si v rozcah to je vse, ne ratas debilen in invaliden ko enega ali dva skadis. Ni treba delat takega big deala iz tega, ni potrebe za to. Do kam bo kdo sel pa sam ve, ce je samo trava pol ok, kej drucga bi pa znal bit problem.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Sep. 2008 17:00

kaj drugega naprimer? droge? trava je tudi droga ... sicer mehka droga, ampak eni jo pač toleriramo kot drogo nasploh ... in če tebe ne moti in kadiš je to tvoj problem, če nas moti je naš problem ... in ko si napisala kej drucga bi pa znal bit problem, bi pa lahko en ki jemlje npr. speed tebi reku kakšen problem, to je čisto nekaj normalnega ... :?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 24. Sep. 2008 17:03

BuckWheat napisal/-a:Sploh pa zakaj bi prenašal eno ki mu teži, če pa obstaja velik punc ki tut same kadijo (tole je letel na tist da ma na izbiro travo ali punco in izbere travo), poleg tega si pa že na začetku vedla da kadi, zakaj te je kr naenkrat tolk zmotilo?

Oh, Hvala Bogu, da obstaja forum, kjer se najdejo primerki, ki za usak pisan problem izpostavijo rešitev v smislu, da kaj pa ta dela še s tem, ker je zuni še tolko boljših. :roll:

Sama se odloči: al boš ostala z nim in se očitno morala sprijaznit s kajenjem trave al pa ga pusti, ker očitno ne jemlje resno stvari, ki mu jih skušaš povedat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 24. Sep. 2008 17:03

No ja, pa vsi vemo da je razlika v travi in speedu, ne obracat besed punca.
Trava je zame substanca ki bi morala biti dovoljena, tok skodljiva pa spet ni.
Speed in ostale trde droge so razred zase in se z njimi sploh ne ubadam kaj sele soocam. Bodite v cvetju :freude:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov