moj fant in trava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Roberta R. napisal/-a:kiny napisal/-a:Jooj kok si pa ti otročja....zart mene loh prideš kle moje kolege vprašat in tiste s katerim se družm k ga pohajo pa ti bojo oni povedal, da jih skos dojamem. Ampak ok teb se itq ne da nč dopovedat, ti si itq pol preveč pametna....
ja svoje kolege k jih poznaš.. a ni to logično, da takoj vidiš ko se človek drugač obnaša.. sama pa trdiš da prepoznaš vsakega ki je zadet.. in da tiste, ki tega ne zmorejo.. so pa slepe.. tko da oprosti, js nevem kdo je tu otročji.. in ne, nč se nočem pametno delat, gre mi pa na živce, kako se maš za boljšo od ljudi tukaj, ki se ne strinjajo s tabo.. veš nimaš zmeraj samo ti prav
Ne vem kdo se kle gre nekj..js sm pač rekla da prepoznam in vi ste ble kle neki pametne in se niste strinjale s tem da js prepoznam....vi ste kle tiste k si ne priznate da vi nimate kdaj prav...in se nimam za boljšo..pač sm rekla da prepoznam.. in koj kle neki vi mene napadate, ko da me poznate. Za missy sm pa zato rekla ker se mi je posmehovala da kao js ne prepoznam in sm ji pač odpisala če je ona slepa da tega ne vid ne more bit usaka....in zakaj js neb bla do nje taka če je ona pač tut neki usa žešča? In da ti povem..men je vseeno kdo se strinja z mano al pa ne, js sm povedala da opazm in se vi niste strinjale z mano..ok prov sm sprejela, sam vi ste mene kle hotle prepričat da js ne dojamem...ja lej js druge ljudi sploh ne opazujem tolk kot pa moje frende...in js sm s tem misla da prepoznam folk, pač pride en frend do mene pa ga vem da je zadet....druge pa ne gledam v oči, se ne pogovarjam z njimi in vem sama da jih ne dojamem ker jih pač ne gledam...če grem pa mim enga sred belga dneva k tm "meditira" ga bom pa dojela. Pa sori če sm se narobe izrazla.
Live your life like you want
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
nč te nismo prepričevale, sam povedale smo, da ni šans, da prepoznaš vsakega.. vrjamem pa da prepoznaš kolege, torej oprosti ker sm te napadla.. smo se narobe razumeli..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Enostavno ti nobena ne verjame, da lahko res prepoznaš vsakega zapušenega človeka. Možno, da dojameš svoje prijatelje, delno zato, ker jih pač poznaš, možno pa tudi, da imajo tiste res tipične znake. "Meditiranje" je že en od njih. Pa specifično nadležen način govora. Rdeče oči.
Mene pa recimo verjetno ne bi, pa bi lahko z mano na kofetu sedela. Še nikoli me nihče ni, še ljudje, ki me vidijo kadit, se čudijo, zakaj se mene nič ne prime.
Torej ne posplošuj, ker definitivno ne poznaš vseh kadilcev in ne moreš vedet, če lahko vse prepoznaš. Ene pač pogruntaš, za tiste, ki jih pa ne, pa niti ne veš, da so zadeti, zato se ti pa zdi, da vse dojameš
Mene pa recimo verjetno ne bi, pa bi lahko z mano na kofetu sedela. Še nikoli me nihče ni, še ljudje, ki me vidijo kadit, se čudijo, zakaj se mene nič ne prime.
Torej ne posplošuj, ker definitivno ne poznaš vseh kadilcev in ne moreš vedet, če lahko vse prepoznaš. Ene pač pogruntaš, za tiste, ki jih pa ne, pa niti ne veš, da so zadeti, zato se ti pa zdi, da vse dojameš
-
kiny - Kofetarica
Itq ni panike, sj sm šla mal poste svoje brt in sm vidla da res nism prov tko povedala kukr sm misla, mislm nism bla dost jasna.
Misla sm pa na kolege ane pa te k jih poznam. Tiste k jih ne pa itq da ne morm dojet, niti ne maram folka na veliko opazovt, k tut sama ne maram da kdo strmi vame pol ure.
Tko da se opravičujem še enkrt.
Misla sm pa na kolege ane pa te k jih poznam. Tiste k jih ne pa itq da ne morm dojet, niti ne maram folka na veliko opazovt, k tut sama ne maram da kdo strmi vame pol ure.
Tko da se opravičujem še enkrt.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
kiny, kot prvo se sploh nisem posmehovala, samo nasmejala sem se tvojemu postu, kjer si trdila, da prepoznas VSAKOGAR. In prosim...se res neda brez takih otrocjih kot pa, ne, ona je slepa, ona neve..mislim ej..pa saj nimamo 13 let...
Kot drugo pa, imam prijatelja, ki je vecino svojega zivljena zadet. Ampak je ze tok navajen, da se mu sploh ne vidi, da je zadet....
Kot drugo pa, imam prijatelja, ki je vecino svojega zivljena zadet. Ampak je ze tok navajen, da se mu sploh ne vidi, da je zadet....
-
kiny - Kofetarica
Ok sj useen, tut ti si mela tiste, da si se ful nasmejala, pa da ne bojo eni oči zgubil k tok zavijajo....
Ampak ok itq mi je vseen.
Vem tut sama da se nism prou izrazla...misla sm na VSAKOGAR k ga js poznam..pač kolege pa to prepoznam...ja lahko da maš ti takga kolega k se ga ne dojame, ampak js mam take da jih dojamem. Pač to sm hotla povedat.
Sori še teb če sm te s čim užalila.
Ampak ok itq mi je vseen.
Vem tut sama da se nism prou izrazla...misla sm na VSAKOGAR k ga js poznam..pač kolege pa to prepoznam...ja lahko da maš ti takga kolega k se ga ne dojame, ampak js mam take da jih dojamem. Pač to sm hotla povedat.
Sori še teb če sm te s čim užalila.
-
kiny - Kofetarica
jullia_ napisal/-a:Enostavno ti nobena ne verjame, da lahko res prepoznaš vsakega zapušenega človeka. Možno, da dojameš svoje prijatelje, delno zato, ker jih pač poznaš, možno pa tudi, da imajo tiste res tipične znake. "Meditiranje" je že en od njih. Pa specifično nadležen način govora. Rdeče oči.
Ja je problem že rešen, mal smo se narobe razumel, če slučajn nis prejšnjih postov prebrala... mal si pozna
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Roberta R. napisal/-a:kiny napisal/-a:p!ka napisal/-a:*purple* napisal/-a:missy* napisal/-a:vsakega da prepoznas, ki je zadet? zdej sm se pa nasmejala no
zakaj pa ne?Mislim, da je vsak zadet človek dost očiten
Jz tud vem takoj kdaj je tko zadet. Sej ni težko opazit, razen pri "profičih".
Ja missy misl da pač ker je ona zgleda tolk slepa da ne prepozna, pol misl da noben drug ne more
ja itak.. pri vsakemu se takoj vidi če je zadet.. itak, tisti testi za thc, so pa čist tko za hec v lekarnah.. prpelte kiny, vam bo ona povedala kdo je zadet pa kdo ni.. ko se to kujemo v zvezde..
nč ne bom rekla, da se nekaterim to ful opaz.. sam da pa usakga dojamete.. mja itak. to je spet isto posploševanje..
če stojim zraven zadete osebe pet minut, bom takoj vidla da je zadet.In niso znaki samo da ma oči ko angora zajc
sploh pa trde droge.edina zadetost, ki se jo lahko precej dobro skrije in če je oseba konzumirala v ne preveliki meri, je koka.Pri koki skorajda nisi viden, razen po obnašanju, verjetno mi človeka nebi ratal razkrinkat, sploh če ga nebi poznala in nebi vedla kakšen je v resnici.ampak bonboni, hors, OMG LSD in tudi trava...To se pa vidi.
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
eh, js sm se pa kr nekak navadla na to da moj poha....v začetku zveze mi ni blo panike, pač je počel kar je hotu, potem me je neki časa to noro motil, potem spet ne...skratka, nism se mogla čist odločit kako sprejemljivo je tole pohanje zame ampak ok, moja najbolša kolegica poha, nč ji ne manjka, še vedno se supr štekava, tut mojmu se ne pozna da poha, ni skurjen zard tega tko da me zdej to niti ne moti sicer pa itak poha parkrat ne mesc tko da ni neke panike...
sploh pa sm ugotovila da kdo sm js da mu bom težila kaj lahko pa česa ne sme?ja ok, sej sva fant pa punca ampak sam zard tega ker sva par še ne pomen da se more on začet odpovedovat stvarem ki so mu všeč, tko kot se js ne bom odpovedala stvarem k so mi všeč...skratka ne kregava se več zard tega, ker je škoda besed in živcev zard takih stvari...
peace out
sploh pa sm ugotovila da kdo sm js da mu bom težila kaj lahko pa česa ne sme?ja ok, sej sva fant pa punca ampak sam zard tega ker sva par še ne pomen da se more on začet odpovedovat stvarem ki so mu všeč, tko kot se js ne bom odpovedala stvarem k so mi všeč...skratka ne kregava se več zard tega, ker je škoda besed in živcev zard takih stvari...
peace out
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Jz se trudim, da me ne bi motlo, samo včasih mi prau pritisk naraste, ko ga vidim kadit. Si cer se nimam kaj pritoževat, ker sm ga že prej poznala in sm vedla kašen je in še tax je kadiu 100x več. Tako da je to bolj moj problem kot njegov. Edino kar mi gre pa res ful ful na živce je to, da ga vsi poznajo kot nekog, ki nonstop kadi. Ehh ni kaj
-
_lala_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
js sm tut mela enga fanta ki .. sploh ni nehau bit zadet
in ja.. mi je šlo na žiwce ker nakoncu ni več vedu kaj delaa!
ni se slpoh zmenu več za frende in tko ..
vedno sm mu govorila nej usaj zmanjša...
pa je sam reku da ga bo pobralo..
in potem...
sm ga pustila.. ker enostauno ni več vedu kaj dela!!
sedaj mam fanta ki kadi ampak zeloooo maloo
in me je prašau da če hočem lahko neha
pa sm mu rekla da mu ni treba ker sm ga hotla met takkukr je
in ja.. mi je šlo na žiwce ker nakoncu ni več vedu kaj delaa!
ni se slpoh zmenu več za frende in tko ..
vedno sm mu govorila nej usaj zmanjša...
pa je sam reku da ga bo pobralo..
in potem...
sm ga pustila.. ker enostauno ni več vedu kaj dela!!
sedaj mam fanta ki kadi ampak zeloooo maloo
in me je prašau da če hočem lahko neha
pa sm mu rekla da mu ni treba ker sm ga hotla met takkukr je
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
No, moj tudi kadi. In me čedalje bolj moti. Zato, ker pozablja stvari. Poleg tega mi je šlo na k****, da je vedno, vedno prej ko sva sexala prižgal džolo. In sem dobila filing, kao da brez tega sploh ne more sexat, kao da je tolk grozno, če ni zadet. Je rekel, da bo nehal. In po pol leta izvem od njegovih kolegov, ki kadar se ga napijejo, se jim lepo jezik razveže, da sploh ni nehal. Da mi je prikrival. In njegov izgovor: da mi ni povedal zato, ker se je bal, da ga bom pustila. In zdaj vsakič, ko mi reče, da je pri kolegu, kjer itak drugega ne delajo kot bulijo v tv pa skadijo preveč, za moje pojme, popizdim in se sam zarad tega še kregajo. Sicer je res, da ne kadi, kadar sem zraven al pa doma sam vseeno..In ne misli nehat..ker mu kao paše, čeprav mislim, da kadi samo zato, da ne bi izpadel kot neka šleva pred kolegi. In da če mi kaj ne paše, lahko greva narazen.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Moj pa je ni še nikoli provau. Enkrt ga je primlo da bi in sm nrdila majhno "galamo" in zdej mi je hvaležn da sm mu branla tkrat zato kr tud cigaret je samo provu in zdej slučaajno kadi že par let
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
maaalaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
jst sm pa mela možnost, da bi bla z enim, k ga mam res fuuul rada, pa k sva (bla) skp, se mava rees naaajbolš. sam problem je, da kadi travo. in tega jst tut prbližn ne odobravat. in ja, sm jo probala. 1. mi ni blo nč, kr je bla slaba roba, 2. mi je pa toook bed naredl, da nkol več. alkohol + dobra trava. pol je bl pa konc mano .probala sm pa itak sam zato, da vidm kšn je občutk. in tut če bi mi dobr naredl, neb nkol več. kr res. to mi je pa čist aut.
tko da. jst zdj s tem fantom nism. čeprou če neb kadiu bi najbrž bla. sam vem, da če bi to med nama postal resn, pa nevem, družina pa to, vem da neb prenesla, da moj mož in oče mojih otrok kadi travo in hod zadet po svetu. ni tut 1% verjetnosti ne, da bi s takm človekom žvela.
pa itak ni sam to. to prnese s sabo tut slabo družbo, ki same neumnosti počnejo, se zadevajo in filozofirajo. pa ne me zdej napadat ja nismo usi taki blabla. men so pač take skupince, ki so zadete, nekej najhujšga, kr lohk vidš.
pa sevede tle je pol še ta pasivnost, ki je pri njemu, k kadi. k se mu prou nč ne ljubi. pa sitn postane, vedno se skregava..
tko da. žau nkol ne bova skp. in to predusem zarad posledic kajenja travce, ki so na njem.
tko da. jst zdj s tem fantom nism. čeprou če neb kadiu bi najbrž bla. sam vem, da če bi to med nama postal resn, pa nevem, družina pa to, vem da neb prenesla, da moj mož in oče mojih otrok kadi travo in hod zadet po svetu. ni tut 1% verjetnosti ne, da bi s takm človekom žvela.
pa itak ni sam to. to prnese s sabo tut slabo družbo, ki same neumnosti počnejo, se zadevajo in filozofirajo. pa ne me zdej napadat ja nismo usi taki blabla. men so pač take skupince, ki so zadete, nekej najhujšga, kr lohk vidš.
pa sevede tle je pol še ta pasivnost, ki je pri njemu, k kadi. k se mu prou nč ne ljubi. pa sitn postane, vedno se skregava..
tko da. žau nkol ne bova skp. in to predusem zarad posledic kajenja travce, ki so na njem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov