moj fant in trava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
succubus napisal/-a:No, moj tudi kadi. In me čedalje bolj moti. Zato, ker pozablja stvari. Poleg tega mi je šlo na k****, da je vedno, vedno prej ko sva sexala prižgal džolo. In sem dobila filing, kao da brez tega sploh ne more sexat, kao da je tolk grozno, če ni zadet. Je rekel, da bo nehal. In po pol leta izvem od njegovih kolegov, ki kadar se ga napijejo, se jim lepo jezik razveže, da sploh ni nehal. Da mi je prikrival. In njegov izgovor: da mi ni povedal zato, ker se je bal, da ga bom pustila. In zdaj vsakič, ko mi reče, da je pri kolegu, kjer itak drugega ne delajo kot bulijo v tv pa skadijo preveč, za moje pojme, popizdim in se sam zarad tega še kregajo. Sicer je res, da ne kadi, kadar sem zraven al pa doma sam vseeno..In ne misli nehat..ker mu kao paše, čeprav mislim, da kadi samo zato, da ne bi izpadel kot neka šleva pred kolegi. In da če mi kaj ne paše, lahko greva narazen.
Ja, na žalost je pogosto tako... Sem mela tud jaz podobne zdrahe z enim bivšim... previdno rečeš, da te moti... Drugič ga prosiš, da naj neha, ker se mu vsi režijo da je cele dneve kot zombi in ne naredi nič koristnega zarad svojega, "odmaknjenega" sveta... Potem mu postaviš ultimat; trava ali jaz?... In potem si brezsrčna prasica, ki ga nima dovolj rada, da bi sprejela kakšno njegovo napako... Na koncu obljubi, da ne bo več kadil... Zate, ker te ima rad... In ker je Zate pripravljen naredit vse..., ampak iz "obiska pri kolegu" vrne z rdečimi očki, z vonjem po dimu, in odsotnim, odmaknjenim pogledom...
Vrjameš ali ne; to je začaran krog... In ne kadi zarad kolegov, ampak zato ker mu paše... Pomojem si nebi nobeden bedak delal stroškov in ogrožal veze samo zato da bi bil car pred kolegi...
Če prav naj bi bilo splošno znano, da te marihuana ne zasvoji, sem bla že (pre)večkrat priča temu, da ima ZELOOOO MOČAN OBJEM, in človeka ne spusti iz svojega naročja, v katerem je vse tko rožnato, oddaljeno in brezskrbno...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
nevem kaj si take probleme delate s tem.. sej je odgovor na dlani.. ti je rekel da če te moti, da gresta lahko narazen in tebe moti.. torej?
sej use zastopm da se imata rada itd. sam kokr ti je že rekla fun.. je to začaran krog.. on bo nehal kadit, ko se bo odloču tako in ko bo sam vidu da nima smisla, ne ko mu boš ti rekla, da tebi to ni všeč. ultimat v smislu trava al pa js.. ponavad prpele do tega, kar si že sama vidla, da se pol začne skrivat..
sej si vedla da kadi, kaj se pol zapletate s takimi deci.. silt nekoga v nekaj kar sam noče, nima smisla.. ne glede a je to v njegovo dobro al je ena brezvezna fora. požri al pa pejt. pa upam da ne bojo spet padle kkšne šale v smislu ja če te ma rad bo že nehal.. ker točn same veste da ni tako, če ne ne bi sprašvale tuki za nasvete
(pa upam da nism ispadla preveč napadalna, ni bil to moj namen)
sej use zastopm da se imata rada itd. sam kokr ti je že rekla fun.. je to začaran krog.. on bo nehal kadit, ko se bo odloču tako in ko bo sam vidu da nima smisla, ne ko mu boš ti rekla, da tebi to ni všeč. ultimat v smislu trava al pa js.. ponavad prpele do tega, kar si že sama vidla, da se pol začne skrivat..
sej si vedla da kadi, kaj se pol zapletate s takimi deci.. silt nekoga v nekaj kar sam noče, nima smisla.. ne glede a je to v njegovo dobro al je ena brezvezna fora. požri al pa pejt. pa upam da ne bojo spet padle kkšne šale v smislu ja če te ma rad bo že nehal.. ker točn same veste da ni tako, če ne ne bi sprašvale tuki za nasvete
(pa upam da nism ispadla preveč napadalna, ni bil to moj namen)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
jst sem se pa dokončno odločila da svojga pustim... pa sem ful zalostna zdj ... sam tuki ni bla samo trava ampak še ostale stvari. se pa strinjam da trava za sabo povleče VSE, od tega da mu ni do napredovanja, je brez ambicij, odlaša do zadnjega, se znaša name da sem jst kriva usega, ah joj sploh nebom šla več naštevat
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
BaByBlu Če veš, da je to to in da moreš naredit, naredi- definitivno, če bo boljše zate.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
punček - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2008
Nadine napisal/-a:men gre na živce da je trava prepovedana, alkohol pa čiki pa dovoljeni
enako.
pa jz sama u temu ne vidm nč slabga, če skadiš en đoint na dan za dobro volo.
sicer se pa men neki podobnega dogaja; bla bi z nekom, on je pa postavu pogoj, da morem nehat če hočem imet kaj z njemu ...
- Taleva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2008
Babyblu - a ves kaj ti povem, ne bit zalosna - zgleda te je tole ze dolg cajta matral in ce ne mors hendlat, pac edin kar loh nardis da gres stran - pa tko k si napisala, ponavad ni sam kajenje, ampak pomankanje motivacije itd itd - in to je tuki kljucna stvar po moje...
loh ti recem, da sm sama mela velik fantov k so redno kadil - ene polovica ziher in sm tut od vseh js sama v preteklosti sla stran ker mi pac to sploh ne sede ...no in se je zmeri izkazal da blo tko najbols...pac nismo bli kompatibilni in najpomembnejse : se zlo velik druzga ni blo tko k treba)
samo kaj ti priporocam da se uprasas je pa to - zakaj ti je biu on od zacetka usec - vem, da si rekla da nisi misnla da bo resno, sam useen...ker kar sm js pr seb ugotovila - da pac nekak zmeri padem na take, k niso ciz najbl tipicni "straight" decki hehe:) ker recimo ce sm iskrena men hit rata dolgcajt oz. mi pac preprosti karakterji ne potegnejo - pa kokr sm si zelela da bi mi, pa se trudla da bi bla sama nekak taka k bi drugi radi..no pol lajfa sm se tolkla po glavi, kao "kje jih najdem"... zdj se mi pa zdi da sm nekak sprejela to da smo ciz same odgovorne za to kar mamo oz. v koga se zalubmo - da ns pac vodjo eni podzavestni vzorci/druzinska zgodovina itd itd....ce bos pr cajtu si preber kej o soodvisnosti al pa kej o odnosih..ful dobra kniga je "they f*** you up" pa ne se pocutt krivo..js sm s casom postekala da me pac eni vzorci obnasanja prvlacjo - in klinc - sej sm sam clouk, popoln ni pa nuben..ne vem kok si stara, pa ce si bla ze kdaj prej zalublena u ksnga podobnga fanta...
kaj hocm rect: pol je prslo pa do preobrata in moja zgodba je pac zdej taka da ze dolg zivim s fantom k usak dan kadi - po moje tko zihr svojih zadnjih 10-15 let..(na mesec recmo okol 80/100 eurou)..zdej sicer prau da ene pol manj kokr k me je spoznau sam useen..sama sm sla cez marsikej, vec al manj u svoji glavi: se sekerala da to ni kul, probala ga ful prepricat, ze skol pokala kufre itd itd...sam ej - nism mogla - u temprimeru n slo....velik tega impulza da bi "zbezala"je biu u bistvu moj strah pred necim izven moje kontrole...no zdej usake tolk k greva na dopust recmo ne kadi in mu tut cist znese...tko da zdej sm nekak pomirjena s tem - decko je morm rect za moje pojme zlo uspesen in presneto pameten (z sluzbo odgovorno, dobro placo gor/dol...) tko da to pisem lih zato da mau razbijem tabuje...js ga ful spostujem, tko k se nobenga prej - dobr vem pa da on tut mene in to je lih to - komunikacija laufa - ful sva si blizu, mava skupne cilje, lepo se dopolnjujeva in pac trenutno v tej vezi to da on kadi ni problem...js si vec ne morim in ne postavlam pogojov kako bi mogl bit pa ne sanjarm vec da enkrat bo on drugacen - js si ga predstavlam da k bo star 70 let bo se zmeri veslo motu pa filozofiru z mano ob caju, a ves...pa najini tamali bojo usi eni taki aktivisti, politicno ozavesceni al pa ne vem - muzicari
eeeeh...lajf je zanimiva stvar - sej ne vem a je ksna poanta zdej zate od tega kar sm povedala, sam mogoc pa pac komu pomaga ce to prebere...sm itak zmer odprta za konstruktivne debate...
lepo se mejte bejbike, pa velik srece kokrkol ce vasi kadijo al pa ne
loh ti recem, da sm sama mela velik fantov k so redno kadil - ene polovica ziher in sm tut od vseh js sama v preteklosti sla stran ker mi pac to sploh ne sede ...no in se je zmeri izkazal da blo tko najbols...pac nismo bli kompatibilni in najpomembnejse : se zlo velik druzga ni blo tko k treba)
samo kaj ti priporocam da se uprasas je pa to - zakaj ti je biu on od zacetka usec - vem, da si rekla da nisi misnla da bo resno, sam useen...ker kar sm js pr seb ugotovila - da pac nekak zmeri padem na take, k niso ciz najbl tipicni "straight" decki hehe:) ker recimo ce sm iskrena men hit rata dolgcajt oz. mi pac preprosti karakterji ne potegnejo - pa kokr sm si zelela da bi mi, pa se trudla da bi bla sama nekak taka k bi drugi radi..no pol lajfa sm se tolkla po glavi, kao "kje jih najdem"... zdj se mi pa zdi da sm nekak sprejela to da smo ciz same odgovorne za to kar mamo oz. v koga se zalubmo - da ns pac vodjo eni podzavestni vzorci/druzinska zgodovina itd itd....ce bos pr cajtu si preber kej o soodvisnosti al pa kej o odnosih..ful dobra kniga je "they f*** you up" pa ne se pocutt krivo..js sm s casom postekala da me pac eni vzorci obnasanja prvlacjo - in klinc - sej sm sam clouk, popoln ni pa nuben..ne vem kok si stara, pa ce si bla ze kdaj prej zalublena u ksnga podobnga fanta...
kaj hocm rect: pol je prslo pa do preobrata in moja zgodba je pac zdej taka da ze dolg zivim s fantom k usak dan kadi - po moje tko zihr svojih zadnjih 10-15 let..(na mesec recmo okol 80/100 eurou)..zdej sicer prau da ene pol manj kokr k me je spoznau sam useen..sama sm sla cez marsikej, vec al manj u svoji glavi: se sekerala da to ni kul, probala ga ful prepricat, ze skol pokala kufre itd itd...sam ej - nism mogla - u temprimeru n slo....velik tega impulza da bi "zbezala"je biu u bistvu moj strah pred necim izven moje kontrole...no zdej usake tolk k greva na dopust recmo ne kadi in mu tut cist znese...tko da zdej sm nekak pomirjena s tem - decko je morm rect za moje pojme zlo uspesen in presneto pameten (z sluzbo odgovorno, dobro placo gor/dol...) tko da to pisem lih zato da mau razbijem tabuje...js ga ful spostujem, tko k se nobenga prej - dobr vem pa da on tut mene in to je lih to - komunikacija laufa - ful sva si blizu, mava skupne cilje, lepo se dopolnjujeva in pac trenutno v tej vezi to da on kadi ni problem...js si vec ne morim in ne postavlam pogojov kako bi mogl bit pa ne sanjarm vec da enkrat bo on drugacen - js si ga predstavlam da k bo star 70 let bo se zmeri veslo motu pa filozofiru z mano ob caju, a ves...pa najini tamali bojo usi eni taki aktivisti, politicno ozavesceni al pa ne vem - muzicari
eeeeh...lajf je zanimiva stvar - sej ne vem a je ksna poanta zdej zate od tega kar sm povedala, sam mogoc pa pac komu pomaga ce to prebere...sm itak zmer odprta za konstruktivne debate...
lepo se mejte bejbike, pa velik srece kokrkol ce vasi kadijo al pa ne
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moj je včasih kadil. Preden je bil z mano. Js mislm, da nebi mogla bit z nekom, ki bi to redno kadil. Vsaj ko mi je moj opisoval, kakšen je bil po travi. Vedno je ratal depresiven, sam seb se je smilu- v glavnem nič dobrega.
Sm pa imela preveč izkušenj s fanti, ki kadili in men bi se zmešal bit z nekom ki kadi travo. Zame je to še vedno hujše kot cigareti in alkohol.
Sm pa imela preveč izkušenj s fanti, ki kadili in men bi se zmešal bit z nekom ki kadi travo. Zame je to še vedno hujše kot cigareti in alkohol.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]