moj fant in trava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ne ne pravim da ne gre, ampak da so to prej izjeme kokr pa pravilo.. da ni tko da redki ne grejo naprej, ampak da redki grejo..
drgač pa poznam velik ljudi, pa recimo da od tega kar jih mal bolš poznam nas je 5 ki trave ne kadimo redno, izmed teh 5 sta pa samo dva to samo probala.. ostali jo kadimo občasno (kar je v povprečju recimo 1× na pol leta).. ostalih ki pa kadijo redno jih je okoli 18 pa možno da sem koga spustila.. od teh 18 so šli naprej 3je.. 2 občasno vzameta speed za kakšno žurko.. en je šel pa precej globje do horsa, koke in ostalega sranja.. in to sm zdej povedala za tiste, k sm prepričana da je res tako..
drgač pa poznam velik ljudi, pa recimo da od tega kar jih mal bolš poznam nas je 5 ki trave ne kadimo redno, izmed teh 5 sta pa samo dva to samo probala.. ostali jo kadimo občasno (kar je v povprečju recimo 1× na pol leta).. ostalih ki pa kadijo redno jih je okoli 18 pa možno da sem koga spustila.. od teh 18 so šli naprej 3je.. 2 občasno vzameta speed za kakšno žurko.. en je šel pa precej globje do horsa, koke in ostalega sranja.. in to sm zdej povedala za tiste, k sm prepričana da je res tako..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Aha...ti sklepaš na podlagi 18 ljudi, da redki grejo dalje?
Ok tut prov....
Js ti pa povem da skoraj vsi k jih pa js poznam k so ga pohal, so pa šli dlje kot trava al pa probal več kot pa samo travo.... in ne govorim o 18ih, ampak od približno 50 ljudi....
Ok tut prov....
Js ti pa povem da skoraj vsi k jih pa js poznam k so ga pohal, so pa šli dlje kot trava al pa probal več kot pa samo travo.... in ne govorim o 18ih, ampak od približno 50 ljudi....
Live your life like you want
-
če js probam speed (in sm tut ga) še nism narkomanka in ga ne vlečem vsako jutro za v šolo.. probat neki, alpa se tega držat, je zame mal drugače.. in 50 ljudi, ti tok dobro poznaš da točno veš kaj jemljejo? ja tut js bi loh napihnla tisto številko 18 na 131 ljudi drugač pa prou.. ti misli pač po svoje, js bom pa po svoje.. sam ne mi govort, da js zagovarjam to ker jo pač kadi moj tip.. js mam že svoje razloge
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
1. ja dobr se poznamo in vem da jemljejo, pa še pomojem sm premejhno številko povedala
2. briga me zakaj ti to zagovarjaš, ampak sj k boš mela svoje otroke, bomo vidl če boš takrt še to zagovarjala, č bojo oni to počel ali pa njihovi partnerji
in
3. govorila bom kar hočem, ker zato pa je forum.
2. briga me zakaj ti to zagovarjaš, ampak sj k boš mela svoje otroke, bomo vidl če boš takrt še to zagovarjala, č bojo oni to počel ali pa njihovi partnerji
in
3. govorila bom kar hočem, ker zato pa je forum.
-
Ok, ti že veš sicer pa tema ni kdo gre naprej od trave..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
jaz vecino, ki jih poznam, ki kadijo travo, so probali ze marsikaj, po vecini pa belo, x-e, in speed...
Moj je kadil travo, ze preden sva zacela. Na zacetku me ni motilo, ker se obcasno kadila tudi jaz, bilo je celo zabavno. Potem pa sem se jaz spametovala in sem nehala..takrat pa me je zacelo motit, da on kadi travo, se posebaj, ko sva se dobila in je bil zadet, se mu ni nic dalo in je sel samo domov spat...ampak, po parih pogovorih glede tega je zelo zmanjsal travo, ker sem mu rekla, da naj se ne dobiva z mano, ko je zadet. In pocasi je nehal kadit. Zdaj res obcaaasno prizge, 1x na 2,3 mesece jaz pa tudi
Moj je kadil travo, ze preden sva zacela. Na zacetku me ni motilo, ker se obcasno kadila tudi jaz, bilo je celo zabavno. Potem pa sem se jaz spametovala in sem nehala..takrat pa me je zacelo motit, da on kadi travo, se posebaj, ko sva se dobila in je bil zadet, se mu ni nic dalo in je sel samo domov spat...ampak, po parih pogovorih glede tega je zelo zmanjsal travo, ker sem mu rekla, da naj se ne dobiva z mano, ko je zadet. In pocasi je nehal kadit. Zdaj res obcaaasno prizge, 1x na 2,3 mesece jaz pa tudi
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
mogoce bo tole uprasanje mal nesramno... ampak useno...
kaksno mnenje imas o cloveku ko izves da kadi travo? a se tvoje mnenje spremeni, ko izves? ali ostane isto, kot, ce ne bi vedel, da kadi?
Prosim ce poveste mnenje, glede na to; da se ta oseba obnasa normalno, se ji niti ne opazi da kadi travo?!
Ali pa po tvojem mnjenju sploh ni mozno, skriti kajenja trave in opazis ze na miljon km?
A se ti zdijo punce, ki kadijo vecje K**** od ostalih (cist tko btw)
kaksno mnenje imas o cloveku ko izves da kadi travo? a se tvoje mnenje spremeni, ko izves? ali ostane isto, kot, ce ne bi vedel, da kadi?
Prosim ce poveste mnenje, glede na to; da se ta oseba obnasa normalno, se ji niti ne opazi da kadi travo?!
Ali pa po tvojem mnjenju sploh ni mozno, skriti kajenja trave in opazis ze na miljon km?
A se ti zdijo punce, ki kadijo vecje K**** od ostalih (cist tko btw)
- PIKApolonica15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
kiny napisal/-a:Js prepoznam vsakega, ki je zadet.
yeeeaaaahh
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
očitno, če kljub tvoji prošnji ne želi nehat, te nima dovolj rad oziroma mu tvoje mišljenje in mnenje ni tako pomembno, kot bi mu moralo bit...
je še dosti fantov...
btw... poskusi mu postavit ultimat,... trava al jaz... v primeru da se ne odloči zate, pa kar odkorakaj proč in ne ga več klicat....
je še dosti fantov...
btw... poskusi mu postavit ultimat,... trava al jaz... v primeru da se ne odloči zate, pa kar odkorakaj proč in ne ga več klicat....
A natural good vibration
-
GlitterSniffer - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2007
ah trava trava...to ni nč tazga...pa kdor kasnej proba še kkšn speed itd. je čist useen al je najprej kadiu travo al pa ne.
midva z lubijem vsak dan skadiva enga pa je prou fajn
če te pa to tko moti pr tipu mu pa reč: "js al pa trava"?
če mu je več do tebe bo nehu
midva z lubijem vsak dan skadiva enga pa je prou fajn
če te pa to tko moti pr tipu mu pa reč: "js al pa trava"?
če mu je več do tebe bo nehu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov