moj fant in trava

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Sep. 2008 20:59

ne ne pravim da ne gre, ampak da so to prej izjeme kokr pa pravilo.. da ni tko da redki ne grejo naprej, ampak da redki grejo..
drgač pa poznam velik ljudi, pa recimo da od tega kar jih mal bolš poznam nas je 5 ki trave ne kadimo redno, izmed teh 5 sta pa samo dva to samo probala.. ostali jo kadimo občasno (kar je v povprečju recimo 1× na pol leta).. ostalih ki pa kadijo redno jih je okoli 18 pa možno da sem koga spustila.. od teh 18 so šli naprej 3je.. 2 občasno vzameta speed za kakšno žurko.. en je šel pa precej globje do horsa, koke in ostalega sranja.. in to sm zdej povedala za tiste, k sm prepričana da je res tako..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 25. Sep. 2008 22:34

Aha...ti sklepaš na podlagi 18 ljudi, da redki grejo dalje?
Ok tut prov....
Js ti pa povem da skoraj vsi k jih pa js poznam k so ga pohal, so pa šli dlje kot trava al pa probal več kot pa samo travo.... in ne govorim o 18ih, ampak od približno 50 ljudi....
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Sep. 2008 22:46

če js probam speed (in sm tut ga) še nism narkomanka in ga ne vlečem vsako jutro za v šolo.. probat neki, alpa se tega držat, je zame mal drugače.. in 50 ljudi, ti tok dobro poznaš da točno veš kaj jemljejo? ja tut js bi loh napihnla tisto številko 18 na 131 ljudi ;) drugač pa prou.. ti misli pač po svoje, js bom pa po svoje.. sam ne mi govort, da js zagovarjam to ker jo pač kadi moj tip.. js mam že svoje razloge
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 25. Sep. 2008 22:57

1. ja dobr se poznamo in vem da jemljejo, pa še pomojem sm premejhno številko povedala
2. briga me zakaj ti to zagovarjaš, ampak sj k boš mela svoje otroke, bomo vidl če boš takrt še to zagovarjala, č bojo oni to počel ali pa njihovi partnerji
in
3. govorila bom kar hočem, ker zato pa je forum.

:)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Sep. 2008 23:01

Ok, ti že veš ;) sicer pa tema ni kdo gre naprej od trave..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 26. Sep. 2008 13:27

Mal več kot pa ti pomojem že ja :)
Ja res je da tema ni kdo gre naprej od trave...sam ne vem zakaj si pol sploh začela tko komplicirat pa bla pametna vsa glede tega :)
No sj bo bolš :wink:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 26. Sep. 2008 14:21

jaz vecino, ki jih poznam, ki kadijo travo, so probali ze marsikaj, po vecini pa belo, x-e, in speed...

Moj je kadil travo, ze preden sva zacela. Na zacetku me ni motilo, ker se obcasno kadila tudi jaz, bilo je celo zabavno. Potem pa sem se jaz spametovala :D in sem nehala..takrat pa me je zacelo motit, da on kadi travo, se posebaj, ko sva se dobila in je bil zadet, se mu ni nic dalo in je sel samo domov spat...ampak, po parih pogovorih glede tega je zelo zmanjsal travo, ker sem mu rekla, da naj se ne dobiva z mano, ko je zadet. In pocasi je nehal kadit. Zdaj res obcaaasno prizge, 1x na 2,3 mesece :) jaz pa tudi :D
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 26. Sep. 2008 23:10

mogoce bo tole uprasanje mal nesramno... ampak useno...
kaksno mnenje imas o cloveku ko izves da kadi travo? a se tvoje mnenje spremeni, ko izves? ali ostane isto, kot, ce ne bi vedel, da kadi?
Prosim ce poveste mnenje, glede na to; da se ta oseba obnasa normalno, se ji niti ne opazi da kadi travo?!

Ali pa po tvojem mnjenju sploh ni mozno, skriti kajenja trave in opazis ze na miljon km?

A se ti zdijo punce, ki kadijo vecje K**** od ostalih (cist tko btw)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 26. Sep. 2008 23:26

ce je clovek sam po sebi vredu, res ne vidim razloga, da bi ga obsojala zaradi trave. Pa naj bo fant ali punca.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 26. Sep. 2008 23:37

Js prepoznam vsakega, ki je zadet. Če je ok človk, se moje mnenje o njemu ne spremeni, ampak za resnega partnerja pa pomojem nebi mela tipa k kadi travo.
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PIKApolonica15 » 27. Sep. 2008 1:25

kiny napisal/-a:Js prepoznam vsakega, ki je zadet.

yeeeaaaahh
:roll:

:bandit:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Sep. 2008 12:08

BaByBlu napisal/-a:A se ti zdijo punce, ki kadijo vecje K**** od ostalih (cist tko btw)

Kaj ima trava veze s tem, sicer ne vem. Lahko pa povem svoje opažanje, da so precej bolj skurbane pijane ženske kot pa zadete.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 27. Sep. 2008 12:32

vsakega da prepoznas, ki je zadet? :lol: zdej sm se pa nasmejala no :D
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cioccolatina* » 27. Sep. 2008 13:51

očitno, če kljub tvoji prošnji ne želi nehat, te nima dovolj rad oziroma mu tvoje mišljenje in mnenje ni tako pomembno, kot bi mu moralo bit...
je še dosti fantov...

btw... poskusi mu postavit ultimat,... trava al jaz... v primeru da se ne odloči zate, pa kar odkorakaj proč in ne ga več klicat....
A natural good vibration
Uporabniški avatar
GlitterSniffer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a GlitterSniffer » 27. Sep. 2008 17:11

ah trava trava...to ni nč tazga...pa kdor kasnej proba še kkšn speed itd. je čist useen al je najprej kadiu travo al pa ne.
midva z lubijem vsak dan skadiva enga pa je prou fajn :D
če te pa to tko moti pr tipu mu pa reč: "js al pa trava"?
če mu je več do tebe bo nehu :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov