moj fant in trava

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Sep. 2008 18:33

missy* napisal/-a:vsakega da prepoznas, ki je zadet? :lol: zdej sm se pa nasmejala no :D

zakaj pa ne?Mislim, da je vsak zadet človek dost očiten :wink:

BaByBlu napisal/-a:postavila sem mu ultimat, naj ne kadi kadar sem jaz zraven-pa noce.

najbolj na živce pri ljudeh mi gre sigurno to, ker ko najdejo nekoga ki jim je precej ušeč bi sprejele use napake njegove, samo da bi bil njihov.Potem čez čas, ko je pač oseba prepričana da partnerja določena stvar ne moti, se pa začne tralala in tralali.Mislim, če men tip da ultimat ali čiki ali on ali pa kaj podobnega, lahko takoj spoka kufre in gre!namreč prvič ultimati take vrste so popolnoma blesavi, drugič, pa bi prej razmišljali o tem in prej povedali, da vas to moti.tretjič pa mislim, da določene stvari niso tako hude kot zgledajo.
ok, če bi se šlo za neke trde droge, hudo pijančevanje, to bi verjetno itak sama že šla, ampak če pa pokadi dva đointa na dan in je čist normalen ko je zadet, pol pa seveda ne bom težila.Edino zahtevala bi, da takrat ne vozi, oziroma čimmanj.
če te pa tok moti to kar dela, pa kot je julija napisala..uresniči ultimat ali ga pač sprejmi tak kot je :wink:
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 28. Sep. 2008 19:01

...
Zadnjič spremenil veronika_, dne 16. Sep. 2010 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 29. Sep. 2008 13:50

*purple* napisal/-a:
missy* napisal/-a:vsakega da prepoznas, ki je zadet? :lol: zdej sm se pa nasmejala no :D

Jz tud vem takoj kdaj je tko zadet. Sej ni težko opazit, razen pri "profičih".
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 29. Sep. 2008 13:58

p!ka napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

Ja missy misl da pač ker je ona zgleda tolk slepa da ne prepozna, pol misl da noben drug ne more :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Sep. 2008 14:03

^^ker je zgleda blaznoooo težko skrit, da si zadet :D
ah ja....
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 29. Sep. 2008 15:09

kiny napisal/-a:
p!ka napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

Ja missy misl da pač ker je ona zgleda tolk slepa da ne prepozna, pol misl da noben drug ne more :roll:

ja itak.. pri vsakemu se takoj vidi če je zadet.. itak, tisti testi za thc, so pa čist tko za hec v lekarnah.. prpelte kiny, vam bo ona povedala kdo je zadet pa kdo ni.. ko se to kujemo v zvezde..
nč ne bom rekla, da se nekaterim to ful opaz.. sam da pa usakga dojamete.. mja itak. to je spet isto posploševanje..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Sep. 2008 15:31

Ne dojame se vsakega. Mojega tipa recimo na 50 metrov pogruntam, da je kadil. Ima pa par prijateljev, ki se jim ne vidi popolnoma nič.
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PIKApolonica15 » 29. Sep. 2008 16:24

*purple* napisal/-a:^^ker je zgleda blaznoooo težko skrit, da si zadet :D
ah ja....

dej dej a mislš da je pa zdej vsak zadet očiten? da ma vsak rdeče oči k angora zajc pa se hihita pa nekej??

Ljudje ki to počnejo pogosto z lahkoto skrijejo; in to tako dobro da jih ne pogruntajo niti tisti k se z njimi zadevajo!
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a PIKApolonica15 » 29. Sep. 2008 16:26

[quote="kiny] Ja missy misl da pač ker je ona zgleda tolk slepa da ne prepozna, pol misl da noben drug ne more :roll:[/quote]

pa čuj sploh ni treba bit tolk slep... me zanima kolk zadetih si že vidla in jih "razkrinkala". :lol:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 29. Sep. 2008 17:14

se zdalec nisem slepa...da nebojo keri slucajno se oci zaskocile, ko jih tako obracate :lol:

Me zanima, kako bi prepoznala mene, ko sem zadeta..seveda bi me...zgledam se bolj trezna...
da ne govorim o kolegu, ki ni sans, da ves kdaj je zadet in kdaj ni...in ja, se dosti je takih...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 29. Sep. 2008 17:59

Roberta R. napisal/-a:
kiny napisal/-a:
p!ka napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

ja itak.. pri vsakemu se takoj vidi če je zadet.. itak, tisti testi za thc, so pa čist tko za hec v lekarnah.. prpelte kiny, vam bo ona povedala kdo je zadet pa kdo ni.. ko se to kujemo v zvezde..
nč ne bom rekla, da se nekaterim to ful opaz.. sam da pa usakga dojamete.. mja itak. to je spet isto posploševanje..

Jooj kok si pa ti otročja....zart mene loh prideš kle moje kolege vprašat in tiste s katerim se družm k ga pohajo pa ti bojo oni povedal, da jih skos dojamem. Ampak ok teb se itq ne da nč dopovedat, ti si itq pol preveč pametna....
Live your life like you want
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 29. Sep. 2008 18:00

PIKApolonica15 napisal/-a:[quote="kiny] Ja missy misl da pač ker je ona zgleda tolk slepa da ne prepozna, pol misl da noben drug ne more :roll:

pa čuj sploh ni treba bit tolk slep... me zanima kolk zadetih si že vidla in jih "razkrinkala". :lol:[/quote]

Prid sm, pa boš vidla.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 29. Sep. 2008 18:01

Če te ne zanima pol pa ne ber mojih komentarjev....
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 29. Sep. 2008 18:07

kiny napisal/-a:Jooj kok si pa ti otročja....zart mene loh prideš kle moje kolege vprašat in tiste s katerim se družm k ga pohajo pa ti bojo oni povedal, da jih skos dojamem. Ampak ok teb se itq ne da nč dopovedat, ti si itq pol preveč pametna....

ja svoje kolege k jih poznaš.. a ni to logično, da takoj vidiš ko se človek drugač obnaša.. sama pa trdiš da prepoznaš vsakega ki je zadet.. in da tiste, ki tega ne zmorejo.. so pa slepe.. tko da oprosti, js nevem kdo je tu otročji.. in ne, nč se nočem pametno delat, gre mi pa na živce, kako se maš za boljšo od ljudi tukaj, ki se ne strinjajo s tabo.. veš nimaš zmeraj samo ti prav ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a PIKApolonica15 » 29. Sep. 2008 18:13

kiny napisal/-a:
PIKApolonica15 napisal/-a:[quote="kiny] Ja missy misl da pač ker je ona zgleda tolk slepa da ne prepozna, pol misl da noben drug ne more :roll:

pa čuj sploh ni treba bit tolk slep... me zanima kolk zadetih si že vidla in jih "razkrinkala". :lol:

Prid sm, pa boš vidla.[/quote]

ne narobe razumet, ampak vrjemi da ljudje ki se ne zadevajo redkokdaj opazijo kdo je zadet in kdo ne! In sploh ni treba bit slep...

mislm da si dojela kaj hočm povedat.. Ne vem kakšne zadetke srečuješ ti, ampak dvomim da bi prepoznala vsakogar..

dost OT. :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]