Mlade mamice in atiji (srednješolci)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 164 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
V naši generaciji je okrog 8 punc že, ki imajo otroke. Pa okej, konec koncev smo le 22 stari. Je pa tudi res, da so imeli prvega otroka okrog 18. leta - ja, nekateri so že pri drugem. (in ne po naključju)
Večina teh mladih staršev ima nedokončano srednjo šolo in so brezposelni, ampak okej, če njim paše.
Drugače pa nisem pristaš tega, da imaš tako mlad otroke.
Večina teh mladih staršev ima nedokončano srednjo šolo in so brezposelni, ampak okej, če njim paše.
Drugače pa nisem pristaš tega, da imaš tako mlad otroke.
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Pri nas so le vse bolj pozne, tako sošolke iz osnovne, kot tiste iz rednje šole. Še zdej jih večina še nima otrok.
Mene je mati v srednji šoli, ko sem prvič imela resnega fanta, po hitrem postopku naročila na ginekologa, ki mi je predpisal tabletke, tako da ni bilo strahu. Zmeraj sem dosledno uporabljala zaščito, pri avanturah kondom. Tako sem pri svojih 27. baby free brez nobenih splavov in podobno.
Tudi od mojih bližnjih kolegic nobena še nima troka, zato najbrž ne čutim neke blazne potrebe, da bi ga imela sama, ker nas baby boom še ni neposredno zadel
Mene je mati v srednji šoli, ko sem prvič imela resnega fanta, po hitrem postopku naročila na ginekologa, ki mi je predpisal tabletke, tako da ni bilo strahu. Zmeraj sem dosledno uporabljala zaščito, pri avanturah kondom. Tako sem pri svojih 27. baby free brez nobenih splavov in podobno.
Tudi od mojih bližnjih kolegic nobena še nima troka, zato najbrž ne čutim neke blazne potrebe, da bi ga imela sama, ker nas baby boom še ni neposredno zadel
-
g.AI.a - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2013
Podpiram mlade starše, v primeru, da so zares zreli v glavi, da sta starša nekaj že dala skupaj skozi, ne pa, da se poznata pol leta, pa že kar o otrocih razmišljata, da res imata nek resen in odrasel odnos. Seveda se nikoli ne ve za ziher, da bosta ostala skupaj itd., samo, če oba še čisto razganja in sta v svojem življenju doživela premalo stvari, se to ponavadi ne konča prav dobro. In pa, da imata končano kakšno šolo, da imata vsaj približno zagotovljen nek dohodek, saj se na svoje starše ne moreta in ne smeta zanašat, da jima bodo vedno bili zmožni pomagati.
Poznam pa eno, ki ima 3 leta staro punčko ona pa je stara 19. S fantom pa sta en mesec skupaj, naslednji ne, potem pa spet malo ja, itd.. S tem, da noben od njiju ni končal nobene šole.
Pa tudi pri svojih starših sem videla, da preveč hiteti ni tako zelo pametno.
Najprej si je treba svoje življenje vsaj približno poštimat, potem je čas za otroka .
Poznam pa eno, ki ima 3 leta staro punčko ona pa je stara 19. S fantom pa sta en mesec skupaj, naslednji ne, potem pa spet malo ja, itd.. S tem, da noben od njiju ni končal nobene šole.
Pa tudi pri svojih starših sem videla, da preveč hiteti ni tako zelo pametno.
Najprej si je treba svoje življenje vsaj približno poštimat, potem je čas za otroka .
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Poznam punco, ki je imela pri 15-ih otročka, nenačrtovanega. Sta imela pa podporo staršev, tako da sta oba končala šolo, še zdaj so skupaj in jim gre. Zdaj bo že tamala najstnica
Drugače pa nisem zato, da imajo otroci otroke. Naj imajo svoje otroštvo, kot je treba, ko odrastejo, pa naj se odločijo za starševstvo.
Drugače pa nisem zato, da imajo otroci otroke. Naj imajo svoje otroštvo, kot je treba, ko odrastejo, pa naj se odločijo za starševstvo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
delfinchek napisal/-a:Poznam punco, ki je imela pri 15-ih otročka
o madonca, pa sej je bla sama še otrok! a ni tako, da je pri teh letih kar rizično rodit, ker sploh zrasel nisi še do konca?
js ne vem, če bi svoji 15letni hčeri dovolila, da donosi. tako, da sva jim čast, da so vse tako elegantno izpeljali in da se je vse dobro izšlo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
no angel napisal/-a: Potem poznam še eno ki je zanosla pri 14-ih in to z neki čez 30 let starim moškim. Groza. To je blo že par let nazaj, zdej pojma nimam kaj je z njimi.
Ojoj Verjetno je on zdaj za zapahi ali kaj takega... ker to je pač pedofilstvo po vseh definicijah
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Upam, da je v zaporu, fak
Glede 15-letnih mamic - po moje je skoraj nemogoče vse izpeljati, če nimaš popolne podpore staršev. Kot je floribunda napisala, saj so še sami otroci in je skoraj nemogoče biti odgovoren starš drugemu otroku.
Glede 15-letnih mamic - po moje je skoraj nemogoče vse izpeljati, če nimaš popolne podpore staršev. Kot je floribunda napisala, saj so še sami otroci in je skoraj nemogoče biti odgovoren starš drugemu otroku.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Ni. Do 13 let je pedofilija. Ko je oseba stara 14, se več ne šteje pod pedofilijo in kaznivo dejanje.
http://www.bolezen.si/ostale-zdravstven ... pedofilija
http://www.bolezen.si/ostale-zdravstven ... pedofilija
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Uf, ne ne, tole je neka blazno stara različica zakonika, je že precej let meja 15 let (pa najprej je bil še dodatni pogoj, da gre za nesorazmerje v zrelosti itd.; zdaj so še to črtali oz. dodali odstavek, da vseeno ni protipravno, če gre za osebi primerljive starosti in ustrezne stopnje duševne in telesne zrelosti - se pravi, če bi šlo tudi za mulca... tale odrasel moški zgoraj pa pade daleč ven iz tega okvirja) Sej to smo že pred časom v drugih temah razlagali.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
^^Np:
173. člen Kazenskega zakonika (KZ-1) -
Spolni napad na osebo, mlajšo od petnajst let:
(1) Kdor spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo drugega ali istega spola, ki še ni stara petnajst let, se kaznuje z zaporom od treh do osmih let.
/.../
173. člen Kazenskega zakonika (KZ-1) -
Spolni napad na osebo, mlajšo od petnajst let:
(1) Kdor spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo drugega ali istega spola, ki še ni stara petnajst let, se kaznuje z zaporom od treh do osmih let.
/.../
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Aja, na hitro sem samo poguglal pa je bil to prvi guglov rezultat, res pa nisem dobro preveril. Se opravičujem ampak stric google je tu glavni krivec.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Prvi neprebran prispevek • 164 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov