Mlada mamica??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
lorelaj napisal/-a:*purple* napisal/-a:lorelaj....ja je precej razširjena stvar, sam nikjer pa ne piše, da je usak ki želi potvat nagnjen h backpackerstvu.
Ne da se mi več. Točno to sem ti že prej napislala, ampak tebi je očitno treba še narisat.
(Ja, PMS mam.. )
sm šla še nekrat tvoj tapru post prebrat.
najprej si napisala da za backpackerstvo ne.To sva se strinjale.
Potem si napisala, glede denarja d aga ni za potovanja in na koncu še da otroka nebi samga pustile in če potegnemo en zaključek, se je dejansko tvoj post glasil kot da če maš otroka, ni potovanj.
sori če sm narobe razumela, ampak jst sm pač tko razumela.
(zgleda da tvoj PMS in moj MMS nista šla lih skupi )
poison, kje pa piše, da se usak loči in da se usaki materi potem strga in žura in jo briga za otroka.Kakorkoli slaba mama kukrkol obrneš.
drgač pa če boš gledu na ločitve in te zadeve, najboljš da nkol nimaš otroka.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 22:39, skupaj popravljeno 2 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Poison Girl napisal/-a:Amm, kje sem pa to trdila?
Jaz sem samo rekla da jaz ne bi, pa ne samo kot mlada ampak nasploh ne želim otrok.
Da je slaba mama vsekakor ne bi trdila, ker je to odvisno od več dejavnikov in ne le od tega, da gre zadnji mesec mal bolj pogosto ven. Po eni strani jo čis razumem, ker pri 17ih letih, v tuji državi, ne znaš jezika, s prizadeto taščo-no, ni lih lahko a ne. Da ne omenjam moževe zasvojenosti z igrami na srečo in groženj z ugrabitvijo otroka.
Kokr se da je z otrokom, ampak kdaj pa tud ne znese, sploh če si želi spraviti življenje v ustaljene tirnice, in če ne drugega rabi službo in rabi šolo.
nisi nikjer to dobesedno trdila, ampak si pa namigvala na to, glede na primer tvoje tete.
slaba mati, ja nevem, v prejšnjem postu si mal drgač napisala.da žuranje zdej notr prnaša, da je tamau cele dneve pr babici,pa še u šolo hodi in ga ma babica pol sploh skos.
nevem no....res nom neki trdila, ampak to se mi ne zdi uredu način.
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Pa kaj je to s folkom, mal je dolgčas pa se fukajo? Mislm ok, sej kul, mladi starši, sam ne pa da bo zarad tega v dvosobnem stanovanju živel 6 ljudi?? Js ne morm vrjet no. Pa itak noben niti šole nima. Aja, pa zdej sm še za 2 zvedla. Pol pa men pravjo, zakaj nimam fanta, če si ne želim otrok?? Ma sploh ne razumem te miselnosti.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
sej pa se lahko fukas iz dolgcasa, pa ravno ne nardis otrok, hehe, to bo en drug problem... res zanimivo, js pa ne poznam nobene tako mlade mamice, tut moje bivse sosolke nobena ne pricakuje otroka...v bistvu do zdej sm odkar vem zase slisala samo za eno punco da je mela tok zgodaj dojencka...res zanimivo a to ste iz vecjih mest in se tam take reci dogajajo tok pogosto al kaj?
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Moja bivša cimra pričakuje otroka (zdej je v 6. mesecu), prejšnji teden je bla stara 19, njen tip je 18 in noben od njiju nima končane srednje šole ... ona bi lahko šla že lani junija na maturo, pa je zajebala šolo, ni se ji dalo na popravce, da bi šla potem avgusta na maturo in zdej do februarja tudi ni nič nardila ... nevem kako ona dva to mislita speljat ... Aja, skupaj sta pa lih 6 mescev ... Očitno sta ga nardila takoj prvi teden zveze Nevem no ... za ta primer sem prepričana, da se ne bo obneslo ... In da bo punca trpela, še bolj pa otrok ..
To je samo en tak primer ... V kakšnih razmerah ni dobro imet otroka tako mlad ... Če imaš vse pogoje, ki jih potrebuješ za otroka in če si ga tako zelo želiš, potem ne vidim pa nobene ovire ...
To je samo en tak primer ... V kakšnih razmerah ni dobro imet otroka tako mlad ... Če imaš vse pogoje, ki jih potrebuješ za otroka in če si ga tako zelo želiš, potem ne vidim pa nobene ovire ...
Let's swim to the moon .....
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
Sploh nevem kako lahko nedko sprasuje na forumu ce naj ima otroka. Mislim saj pa ni to kot bi kupovala steper..
Drugace pa tudi moja sosolka iz os ze ima 2 otroka, en od nju se ze bliza puberteti. Prvega je mela pri 16ih, in ko sem jo nazadnje vidla je bila z ocetom se skupaj (koliko vem vsaj prvi ni bil nacrtovan in financnih sredstev se zdaj nimata). Za moje pojme je razmisljanje o otrocih pred koncanim faksom (v kolikor ga imas namen naredit) neumno. Zakaj bi si se dodatno otezla studij, ali mislis, da diplome kar delijo vsem ki izrazijo zeljo da bi jih imeli? Predstavljaj si, da se moras ucit in med tem poslusas jok in obupanega tipa ki hoce ta jok utisat. Lahko pozabis, ker vsaj mene, spravi ob zivce ze zajc ki krampa po kletki ali pa pes ki ruzi z posodicami.
Druga stvar pa je ali imata vse pogoje za otroka? Svoje stanovanje z prosto sobo? Dovolj denarja da se lahko sama prezivljata? Ali si se res pripravljena odpovedat vsem studentskim cagam in vec urnem kofetkanju z sosolkami zato da bos lahko menjavala plenice?
Moja teorija je prvo ribe, pol hrcki, pol glodalci, pol pes in ko ti vse te zivali vec ne grejo na zivce lahko imas otroka. No, midva sva pri psu, ki bo vsaj mene spravil na Polje...
Drugace pa tudi moja sosolka iz os ze ima 2 otroka, en od nju se ze bliza puberteti. Prvega je mela pri 16ih, in ko sem jo nazadnje vidla je bila z ocetom se skupaj (koliko vem vsaj prvi ni bil nacrtovan in financnih sredstev se zdaj nimata). Za moje pojme je razmisljanje o otrocih pred koncanim faksom (v kolikor ga imas namen naredit) neumno. Zakaj bi si se dodatno otezla studij, ali mislis, da diplome kar delijo vsem ki izrazijo zeljo da bi jih imeli? Predstavljaj si, da se moras ucit in med tem poslusas jok in obupanega tipa ki hoce ta jok utisat. Lahko pozabis, ker vsaj mene, spravi ob zivce ze zajc ki krampa po kletki ali pa pes ki ruzi z posodicami.
Druga stvar pa je ali imata vse pogoje za otroka? Svoje stanovanje z prosto sobo? Dovolj denarja da se lahko sama prezivljata? Ali si se res pripravljena odpovedat vsem studentskim cagam in vec urnem kofetkanju z sosolkami zato da bos lahko menjavala plenice?
Moja teorija je prvo ribe, pol hrcki, pol glodalci, pol pes in ko ti vse te zivali vec ne grejo na zivce lahko imas otroka. No, midva sva pri psu, ki bo vsaj mene spravil na Polje...
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Js osebno mislm da to vsak zase najbolj ve. Ker recimo pri večini folka je tko da pač naj bi imeli najprej skupaj s fantom svoje stanovanje pol pa otrok in eni imajo pač to možnost da majo že prej priskrbljena sredstva in so že na svojem pa to. In js mislm, k si pač to želiš, k začutš to željo po otroku pa k veš da boš lahko shajal takrt ga pač imaš. Pa če je to pr 18ih al pa pr 30ih. Vsak zase najbolj ve.
Moja sosolka je mesec nazaj rodila fantka, za to da je noseča je pa zvedla proti koncu srednje šole in itq je bla vsa vesela in navdušena, komej sta čakala da se jima rodi sinček in zdj so happy family, nč jim ne manjka, čeprou bo ona šele letos stara 20 let. Mislm ne vem no, to vsak pr seb ve kdaj in kako...mislm da dandanes starost sploh ni več pomembna.
Moja sosolka je mesec nazaj rodila fantka, za to da je noseča je pa zvedla proti koncu srednje šole in itq je bla vsa vesela in navdušena, komej sta čakala da se jima rodi sinček in zdj so happy family, nč jim ne manjka, čeprou bo ona šele letos stara 20 let. Mislm ne vem no, to vsak pr seb ve kdaj in kako...mislm da dandanes starost sploh ni več pomembna.
Live your life like you want
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
classy napisal/-a:5 ljudi z moje OŠ, moja generacija (89) ma al pa pričakuje otroka?!?!
A pa so šli po OŠ naprej na poklicne srednje šole? Ker če pomislim za nazaj, ni v prvem letniku faksa niti ena moja bivša sošolka imela pogojev za otroka preživljat. Če imaš pri 18ih že poklic, je pa stvar malo drugačna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov