Mislim da se me je naveličal..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Mar. 2009 20:58

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 30. Mar. 2009 21:04

Meni pa se zdi, da je bonnie taylor zelo posesivna punca.

Tudi jaz bi pizdila, če bi me fant klical 5x na dan. Pa zakaj? Itak se bova videla in si bova vse povedala. Če pa drezaš v nekoga zaradi stvari, ki se je zgodila pred 2 leti in kar ne moreš priti na konec, pa še toliko hujše. Dajte malce miru fantom in delajte stvari tudi zase, ne samo zanj pa bo svet lepši in fantje bojo bolj zadovoljni z vami.

Vsak človek rabi čas zase in naj mi nihče ne govori, da temu ni tako. Preveč se posvečate fantom in pozabljate nase, ker vsak mora biti samo sebi na prvem mestu in šele potem pridejo ostali.

To pa, da dregate fantov mobitel in vohunite za njim, je absurd in jaz osebno bi znorela zaradi tega. Kje pa je zaupanje?
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 01. Apr. 2009 21:59

js sicer nimam problema s fantom, ampak se mi zdi nesmiselno odpirat novo temo da dobim vasa mnenja o naslednji dilemi: recimo da si srecen v zvezi pa potem spoznas nekoga, pri katerem ti iskre skacejo 1000/h in se ti sploh zdi da se brez besed razumeta in je recimo sexualna energija na visku in tko naprej. in ta nekdo ima punco/fanta. a se prepustit in poskrbet zase, al razumno rect ne, vztrajat v lepi zvezi, ne razdirat druge verjetno cist kul zveze in se do konc lajfa sprasvt kaj ce bi,...? :wink:
Zivljenje je piskotek!
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 02. Apr. 2009 8:50

težka odločitev. Sama najbolj veš kaj ti ustreza, ampak če boš z unim drugim začela, bodi fer do sedanjega in ga pusti preden se boš dalje zapletala. Na tvojem mestu bi dobro premislila.
*srčica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 02. Apr. 2009 8:58

težka odločitev. Sama najbolj veš kaj ti ustreza, ampak če boš z unim drugim začela, bodi fer do sedanjega in ga pusti preden se boš dalje zapletala. Na tvojem mestu bi dobro premislila.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 02. Apr. 2009 9:52

se strinjam ^^. plus to, da svojega partnerja dobro poznaš, poznaš njegove slabosti in lepe stvari, med tem ko drugega tipa najbrž ne poznaš tko dobro, loh pač presodiš a je tip vredu na podlagi govoric in kaj ti frendi ki njega poznajo povejo o njem... ampak to je tko no, hitr se loh nategneš tko da pazi pa res fajn premisl.

moja izkušnja je taka: mam tipa ki je res ''posebnež'' in to mislm v negativnem smislu, ma svoje fore, ki so vsem zdijo totalno neumne, jz sm se na vse to pač navadla, ampak kakšn tedn nazaj je vse pripeljalo tok delč da sm ga pustila. in že takoj sm srečala noovga tpa, BAJE je full vredu in to mi je povedala moja najboljša prjatlca, k ga pač full dobr pozna (ona mi ga je predstvala). fnt je full vredu, za punco bi vse naredu, luštn, ni da ni. no ampak po parih dneh se je 'bivši' tok začel trudt zame, k se še nikol ni... tko da ne vem a je to zdej trenutno da se full trud... ne vem, dobr tedn je tak in zgleda da se je full spremenu.
jz sm se odločla da bom z njemu še mal vstrajala, bomo vidl kaj bo čs prenesu. pol se pa itak sprašuješ kako boš vse skupej izpelu da ne boš prizadel ''tanovga''. ubistvu je pa še tko, da ne vem ker me bolj privlači. vem sam da mi je brez novga težko in da se mam zdej spet najlepš z njemu.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 02. Apr. 2009 10:45

ne sj js nism u taki situaciji, ampak sm pa zadnc razmislala o tem ko sm sla na sprehod s pesom :wink:

dita smotana situacija res...v bistvu je pomoje mozno, da se trudi sam zato da te bo dobil nazaj, pol bo pa spet vse po starem. al pa tut ne, lahko pa da je spoznou kuk mu pomenis, kolk sta se imela lepo skupej in se pac trudi, da te dobi nazaj in bo pol tut tak ostal..

js se nagibam k temu, da ostan s tistim, s katerim pac cuts tisto magic energijo, s tistim, ki se cuts povezanga. sej konc koncev bos tut tega novga spoznala in njegove slabe in dobre lastnosti..zato sam navada ni razlog da se zj vrnes k bivsem.
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 02. Apr. 2009 10:48

jah sej bom vidla. ta vikend greva na morje... sej pravm, bo čs pokazal. če se trudi sam zato da bi me dobil nazaj in bo pol ko bova spet nekej časa skupej isto kot je blo prej, bom pač šla naprej brez njega. če se je dejansko spremenil pa hvala bogu :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 02. Apr. 2009 12:48

Dita- napisal/-a:jah sej bom vidla. ta vikend greva na morje... sej pravm, bo čs pokazal. če se trudi sam zato da bi me dobil nazaj in bo pol ko bova spet nekej časa skupej isto kot je blo prej, bom pač šla naprej brez njega. če se je dejansko spremenil pa hvala bogu :)

Ni se spremenil! Tipi se nikoli ne spremenijo. To pa, da se trudi, je pa samo začasno in slej ko prej bo spet stari on. Pojdi naprej in ne nazaj. Če sta že končala, je verjetno zato tudi dober razlog. Nikoli ne bo boljše z njim.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 02. Apr. 2009 13:33

:cry: :D matr ta zgornji post je pa svetoven.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 02. Apr. 2009 13:58

:rofl:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 02. Apr. 2009 15:06

Nisem kaj dobro razumela? :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Apr. 2009 15:50

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:36, skupaj popravljeno 1 krat.
*srčica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 02. Apr. 2009 16:33

ups :oops: računalnik se sam igra
Zadnjič spremenil *srčica*, dne 03. Apr. 2009 9:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 02. Apr. 2009 20:04

Foxy-lady napisal/-a:
Dita- napisal/-a:jah sej bom vidla. ta vikend greva na morje... sej pravm, bo čs pokazal. če se trudi sam zato da bi me dobil nazaj in bo pol ko bova spet nekej časa skupej isto kot je blo prej, bom pač šla naprej brez njega. če se je dejansko spremenil pa hvala bogu :)

Ni se spremenil! Tipi se nikoli ne spremenijo. njim.

to mas pa res ja! me pomojem sam prevec upamo in si zelimo... :oops:
Zivljenje je piskotek!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]