Mislim da se me je naveličal..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Smreka napisal/-a:ko takele stvari berem, me res jezi. Ne vsebine teme, ampak odgovori. Pa dobro, a se bomo do konca šli neke otroške igrice pa ugibanja pa kaj jst vem kaj še? Če je nekdo v resni vezi, naj se temu primerno obnaša, če ne, naj bo sam. Mislim halo - tipu se je dvignu, ni mu do pogovorov, kao ženska ga duši? In zdej bomo tuki na dolgo na široko razglabljali, kaj neki se dogaja z gospodičem, ker nima tolk jajc oz spoštovanja do bejbe, da bi mogoče sam od sebe povedu, kaj ga jeb* oz. še več - dobivaš nasvete od drugih, da ne sprašuj toliko, da ga pusti, da se odstrani itd...
Ljubica moja draga, če ne boš jasno in glasno rekla, dragi moj, zdaj se pa začni obnašat do mene kot do tebi enakovrednega človeka, ki si zasluži fer odnos, če ne pa pojdi - bo s tabo ravnal kot s cunjo ne samo danes, ampak vso vajino vezo, dokler mogoče en dan res ne bo šel!
Dobro povedano in se popolnoma strinjam. Tud meni gre na živce, ko se tipe stalno nekaj "crkla" ....če se hoče jit resno vezo, naj se temu primerno obnaša.
Moj nasvet...bodi odločna in jasna!!!
-
soncica21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2007
bonnie taylor napisal/-a:tudi meni se ne zdi narobe, če se pokličeva 5x na dan..sploh pa sem vesela če me on tolikokrat pokliče ali pošilja sms in se niti malo ne počutim zadušeno zaradi tega razloga, ravno obratno.
no to se men zdi zelo odvisno od vsakega posameznika, js nap. rabim kr veliko prostora... 2 do 3 klice na dan kak sms, videvanje vsak dan mi je pa čist preveč, tak na 2 do 3 dni... in vem da če mi nebi znal dati potrebnega prostora, bi pobrala šila in kopita in pobegnala... tako da mogoče res rabi le prostor zase in čas da malce razmisli.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Js mislm da boš mogla potegnt eno črto... ne moreš tko naprej, res ne. Predstavlej si da boš tko trpela celo življenje če boš tko popuščala...
Najbolj da počakaš da te on pokliče oziroma pošlje sms. Pa čeprou boš mogla čakat 2 dni al pa 1 tedn, mogla boš potrpet, da mu boš pokazala da se tako ne more it. In tko kot je ena napisala, če te bo poklicou pol je kul, če te ne bo, pol pa nažalost stran od takega fanta, ker če mu zdej ni do tebe mu tut nikol ne bo in brezveze da siliš vanjga po tem.
Pa ko te bo poklicou se ne takoj stopit in bit u sekundi vsa sladka in mu kazat ko da boš vse nrdila za njega, bot mal stroga do njega.
Najbolj da počakaš da te on pokliče oziroma pošlje sms. Pa čeprou boš mogla čakat 2 dni al pa 1 tedn, mogla boš potrpet, da mu boš pokazala da se tako ne more it. In tko kot je ena napisala, če te bo poklicou pol je kul, če te ne bo, pol pa nažalost stran od takega fanta, ker če mu zdej ni do tebe mu tut nikol ne bo in brezveze da siliš vanjga po tem.
Pa ko te bo poklicou se ne takoj stopit in bit u sekundi vsa sladka in mu kazat ko da boš vse nrdila za njega, bot mal stroga do njega.
Live your life like you want
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
^^ to glede klicev je tako, da nekateri ne čutijo potrebe, da bi čez dan komunicirali s partnerjem, razen če ni kaj nujnega, spet drugi potrebujejo tistih 5 klicev na dan, če ne je vse narobe...
Jaz vidim mojo sodelavko, ki je v delovnem času nonstop na telefonu....mož jo kliče tudi več kot 5 krat na dan in ravno tako ona njega....ampak sta se očitno dva taka našla....
Jaz pa mislim, da gre v tem primeru za en drug problem in ne za to, da ona preveč komplicira in nonstop želi nekaj razčiščevati.....ko sem prebrala prvi post od te punce sem razumela, da sta onadva v preteklosti že imela probleme zaradi njegovih laži in prikrivanja zato tudi ona njemu ne zaupa.....zdaj ji pa še sms-e briše in se o problemih v vezi sploh noče pogovarjati....kot sem že napisala, jaz nimam dobrega občutka o vsem skupaj....upam da se motim, ampak jaz ne bi dvakrat rekla, da je tipček malo zašel s poti
Jaz vidim mojo sodelavko, ki je v delovnem času nonstop na telefonu....mož jo kliče tudi več kot 5 krat na dan in ravno tako ona njega....ampak sta se očitno dva taka našla....
Jaz pa mislim, da gre v tem primeru za en drug problem in ne za to, da ona preveč komplicira in nonstop želi nekaj razčiščevati.....ko sem prebrala prvi post od te punce sem razumela, da sta onadva v preteklosti že imela probleme zaradi njegovih laži in prikrivanja zato tudi ona njemu ne zaupa.....zdaj ji pa še sms-e briše in se o problemih v vezi sploh noče pogovarjati....kot sem že napisala, jaz nimam dobrega občutka o vsem skupaj....upam da se motim, ampak jaz ne bi dvakrat rekla, da je tipček malo zašel s poti
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Tole bo sicer malo OT, ampak tipi tuki gor mi greste pa res že počas na k***c! A res mislite, da ste vso pamet tega sveta pojedli?? Zato ker vam nekaj binglja med nogami, ste pa carji? Pa ne me narobe razumet, ker imam rada moške ( ), ampak ... Vsi odgovori se gibljejo v smeri baba ti si zmešana, kako te tip sploh prenaša, tipi smo drugačni ... Ja guess what, tako kot se babe med seboj razlikujemo, tako tudi enemu tipu pše, da sliši svojo punco vsako polno uro, nekdo drug pa pač enkrat na dan.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Problem je, da njenemu tipu očitno ne paše, da ga ona kliče tokrat.
Punca, mal se oddalji od njega, ne tež mu tolk. Fantje se neradi pogovarjajo skoz o svojih čustvih, ko bo hotel kaj povedat, bo že povedal (če ne, pa žalostno).
Pa za hudiča, nehi mu po mobitelu brskat! Če bi to men moj naredu, bi verjetno odletu.
Punca, mal se oddalji od njega, ne tež mu tolk. Fantje se neradi pogovarjajo skoz o svojih čustvih, ko bo hotel kaj povedat, bo že povedal (če ne, pa žalostno).
Pa za hudiča, nehi mu po mobitelu brskat! Če bi to men moj naredu, bi verjetno odletu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*skokica* - Debatorica
Imaš prav, ampak vseeno se mi zdi smešno, da tako posplošujete. Pa saj to v bistvu vsi delamo ves čas na tem forumu (drugače itak ne gre, je pač težko nekomu, ki ga na poznaš, dati uporaben nasvet). Ampak ravno tole klicanje me je zmotilo, ker ko še nisva živela skupaj, me je moj včasih poklical tudi vsako uro (če sva bila pač oba doma), pa ne da bi me preverjal, tudi ne zato, ker bi bil drugače zvečer bičan ... ampak ne vem, očitno čuti potrebo po tem, da mi pove, kdaj je pojedel jabolko ... Pa si bo zdaj najbrž 99 % ljudi mislilo, da sva čudna, ampak dobro, me ne gane.
Ok, malo sem zašla.
Ok, malo sem zašla.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
No ja, jaz se strinjam s Horusom. Meni so ta klicanja dokaj bolana, in bi se počutila kot da me nadzoruje.
Midva se niti kličeva ne, se raje večkrat vidiva,slišiva se pa preko Google talka vsak dan...Pa je tudi to spontano,včasih se samo minutko pred spanjem,včasih debatirava več, kdaj sploh ne...woteva.
Meni je to bolano,pa bolane so mi tudi bejbe ki tipu nonstop težijo, delajo neke probleme,ki jih tip sploh ne vidi - ustvarjajo jih same in mu morijo...Sori no,men bi prekipelo.
Vajina zveza je pa daleč od zdrave zveze. NE vem kaj je razlog da se mu ne da pogovarjat ampak jaz bi si to razlagala samo kot tvoje:
Al si mu padla dol in se ne da mu več ukvarjat s tabo
Al mu greš pa s svojim teženjem konkretno na k***c in se mu ne da pogrevati vedno znova istih problemov.
Če so ble pa v preteklosti že neke hude težave, povezane z nezaupanjem....Ma...zame to ni zveza,jaz bi že takrat nardila konec,ker človeku,ki ti enkrat da občutek dan i vreden zaupanja jaz ne bi bla več sposobna zaupat.
In mislim da mu tud ti nisi, zato potegn črto.
Midva se niti kličeva ne, se raje večkrat vidiva,slišiva se pa preko Google talka vsak dan...Pa je tudi to spontano,včasih se samo minutko pred spanjem,včasih debatirava več, kdaj sploh ne...woteva.
Meni je to bolano,pa bolane so mi tudi bejbe ki tipu nonstop težijo, delajo neke probleme,ki jih tip sploh ne vidi - ustvarjajo jih same in mu morijo...Sori no,men bi prekipelo.
Vajina zveza je pa daleč od zdrave zveze. NE vem kaj je razlog da se mu ne da pogovarjat ampak jaz bi si to razlagala samo kot tvoje:
Al si mu padla dol in se ne da mu več ukvarjat s tabo
Al mu greš pa s svojim teženjem konkretno na k***c in se mu ne da pogrevati vedno znova istih problemov.
Če so ble pa v preteklosti že neke hude težave, povezane z nezaupanjem....Ma...zame to ni zveza,jaz bi že takrat nardila konec,ker človeku,ki ti enkrat da občutek dan i vreden zaupanja jaz ne bi bla več sposobna zaupat.
In mislim da mu tud ti nisi, zato potegn črto.
-
*skokica* - Debatorica
Saj načeloma se strinjam s tabo, Smetka, ampak zakaj bi bilo pogosto klicanje bolano? Ok, razumem da ti ni do tega. Meni se pač predvsem zdi pomembno to, da se najdeta dva, ki imata podoben pogled na to. Ti bi očitno z mojim fantom zgubila živce, meni je pa bilo prijetno, da če se en teden nisva videla (živela sva kar precej narazen), da sva se vsaj slišala in se pogovoarjala o povsem vsakdanjih, banalnih stvareh.
Zdaj sem pa res nehala z OT.
Zdaj sem pa res nehala z OT.
-
little.girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2009
pozdravljeni..
tudi jaz imam podobno ˇtežavo"..imam fanta,ne hodiva veliko časa..zadnje čase se mi zdi,kot da mu je vseeno zame..preden sva začela hoditi, sva si veliko pisla,se pogovarjala,skratka,zmeri se je spomnil name..zdaj, če mu jaz ne pišem ali pa karkoli,se ne slišiva po cel dan.zdi se mi,da je vedno manj zainteresiran v najino zvezo..tudi vidiva se bolj malo, enkrat,dvakrat na tedn in še to,če je mogoče..zdi se mi, da mu je vseeno ali se vidiva ali ne..ali se slišiva ali ne..za prijatelje ima vedno čas...že večkrat sem se skušala z njim pogovoriti o tem,a vedno navaja različne izgovore in se opravičuje..vprašala sem ga ali sploh še želi biti skupaj, on pravi da ja...ne vem, kaj naj naredim..imam ga zelo rada in vem,da če bi se razšla, bi jaz zelo trpela, a morda je to najboljša rešitev??
tudi jaz imam podobno ˇtežavo"..imam fanta,ne hodiva veliko časa..zadnje čase se mi zdi,kot da mu je vseeno zame..preden sva začela hoditi, sva si veliko pisla,se pogovarjala,skratka,zmeri se je spomnil name..zdaj, če mu jaz ne pišem ali pa karkoli,se ne slišiva po cel dan.zdi se mi,da je vedno manj zainteresiran v najino zvezo..tudi vidiva se bolj malo, enkrat,dvakrat na tedn in še to,če je mogoče..zdi se mi, da mu je vseeno ali se vidiva ali ne..ali se slišiva ali ne..za prijatelje ima vedno čas...že večkrat sem se skušala z njim pogovoriti o tem,a vedno navaja različne izgovore in se opravičuje..vprašala sem ga ali sploh še želi biti skupaj, on pravi da ja...ne vem, kaj naj naredim..imam ga zelo rada in vem,da če bi se razšla, bi jaz zelo trpela, a morda je to najboljša rešitev??
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
ah brezveze da bereš to odgovore ker te bojo samo zmedli
in ko pravte, da ve že nebi prenašale take brezbrižnosti.. mislim, kot da je samo tip kriv! kaj pa ve veste, kakšna je ona, na kakšen način se z njim pogovarja, kolkrat in kako ga kliče, in na splošno kakšen mata odnos?
če je kej narobe, sta odgovorna oba. little. girl, sama boš mogla rešit situacijo, če te situacija tako muči, in če ne pride do spremembe, tudi če se želiš pogovort s tipom in ta ni prpravljen na pogovor, potem neki ne štima in to mu povej. in če vidiš, da se stvari ne premaknejo, zberi moč in končaj stvari, ne pristajaj na odnos, katerega si v resnici ne želiš.
in ko pravte, da ve že nebi prenašale take brezbrižnosti.. mislim, kot da je samo tip kriv! kaj pa ve veste, kakšna je ona, na kakšen način se z njim pogovarja, kolkrat in kako ga kliče, in na splošno kakšen mata odnos?
če je kej narobe, sta odgovorna oba. little. girl, sama boš mogla rešit situacijo, če te situacija tako muči, in če ne pride do spremembe, tudi če se želiš pogovort s tipom in ta ni prpravljen na pogovor, potem neki ne štima in to mu povej. in če vidiš, da se stvari ne premaknejo, zberi moč in končaj stvari, ne pristajaj na odnos, katerega si v resnici ne želiš.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
soncica21 napisal/-a:bonnie taylor napisal/-a:tudi meni se ne zdi narobe, če se pokličeva 5x na dan..sploh pa sem vesela če me on tolikokrat pokliče ali pošilja sms in se niti malo ne počutim zadušeno zaradi tega razloga, ravno obratno.
no to se men zdi zelo odvisno od vsakega posameznika, js nap. rabim kr veliko prostora... 2 do 3 klice na dan kak sms, videvanje vsak dan mi je pa čist preveč, tak na 2 do 3 dni... in vem da če mi nebi znal dati potrebnega prostora, bi pobrala šila in kopita in pobegnala... tako da mogoče res rabi le prostor zase in čas da malce razmisli.
mene v takem primeru, da rabiš veliko osebnega prostora samo nekaj zanima.Ker sama sem tudi taka, da zelo rada veliko časa preživim z mojim fantom in on tudi z mano. in sicer moje vprašanje je, kako si predstavljaš življenje v dvoje. Kako zdržiš, da z nekom živiš, zraven pa rabiš veliko osebnega prostora. namreč ko z nekom živiš si osebnega prostora ne moreš prav veliko vzeti. Me resnično zanima, ker si ne znam to ravno predstavljat.
pa hvala za odgovor
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov