Mislim da se me je naveličal..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 29. Mar. 2009 12:42

ko takele stvari berem, me res jezi. Ne vsebine teme, ampak odgovori. Pa dobro, a se bomo do konca šli neke otroške igrice pa ugibanja pa kaj jst vem kaj še? Če je nekdo v resni vezi, naj se temu primerno obnaša, če ne, naj bo sam. Mislim halo - tipu se je dvignu, ni mu do pogovorov, kao ženska ga duši? In zdej bomo tuki na dolgo na široko razglabljali, kaj neki se dogaja z gospodičem, ker nima tolk jajc oz spoštovanja do bejbe, da bi mogoče sam od sebe povedu, kaj ga jeb* oz. še več - dobivaš nasvete od drugih, da ne sprašuj toliko, da ga pusti, da se odstrani itd...
Ljubica moja draga, če ne boš jasno in glasno rekla, dragi moj, zdaj se pa začni obnašat do mene kot do tebi enakovrednega človeka, ki si zasluži fer odnos, če ne pa pojdi - bo s tabo ravnal kot s cunjo ne samo danes, ampak vso vajino vezo, dokler mogoče en dan res ne bo šel!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 29. Mar. 2009 12:43

kako sta lahko partnerja po treh letih prevec skupi? kok sta pa stara?
kaj pa k bota zivela skup in bota mogla bit vsak dan skupi? al si sploh ne predstavljas prihodnosti z njim? kaj sploh pricakujes od zveze?

mal se vpras ce se splaca trudit, da ne bos zgubila sebe v iskanju njega...mal se distanciri in mal premisl o svojem zivljenju, kak nov hobi, itd. bodi srecna tudi brez njega, pa se bo pol pokazalo mogoce v odnosu kaj je treba nardit. mogoce bos potem sama seb dovolj in bos ugotovila da ga pravzaprav ne rabis...ce se on ne misli trudit je brez veze da se samo ti, ker v zvezi sta DVA.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 29. Mar. 2009 12:55

Hm, rekla si, da te ful moti to, da zbriše poslana sporočila in da si mu to tud povedla - kriza! Prvo kot prvo, že to, da pregleduješ njegov telefon je po mojem mnenju nedopustno in js sama recimo bi znorela, da bi mi pa pol kr na lepem en reku "ej zakaj pa ti brišeš poslala sporočila?" in bi torej na tak način ugotovila, da bere moje sms-e, pa ne sam to, da mu celo takšna malenkost, ki ne pomeni NIČ, gre v nos. Js tud skoz brišem poslana sporočila, ker mi jih je brezveze met not, sam prostor jemljejo in pač tk sm navajena, da vedno takoj zbrišem. To za mene ni noben big deal. Pomoje ti njega preveč kontroliraš, mogoč maš tud kakšne ljubosumne izpade, skoz mu tečnariš s vprašanji o vaju in to ga je verjetn začel orng motit. Možno je (sploh ko praviš, kak se obnaša), da je vse skup šlo že tk daleč, da ga je res minil do tebe. A drugač ma on kej kolegov s kterimi hodi ven pa tk? Al sta bolj kot ne vidva skup oz. hodta skup povsod?

No sicer pa obstaja tud možnost, da ga je preprosto minilo - kr tk, brez razloga.
Zadnjič spremenil no angel, dne 29. Mar. 2009 12:59, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 29. Mar. 2009 12:58

Ma če sta že 3 leta skup, je malo čudno, da bi ga tvoja bližina začela dušit. Kaj pa če bi živela skup, pol bi se na vsake par mescov en mogu mal odselt, da dobi mal premora od tebe. Drugače bi bilo, če bi bila skup manj časa (tm do 1 leta), ker večina ni takoj navajena na to, da se bo en vsak dan lepu nanj in ga miljonkt klicu (pač spet odvisn od tega kakšn člouk si). Spet druga pa je, če ima kake probleme, pa pač rabi mal miru, da se osredotoč sam nase. V tem primeru mu mal pust dihat, pa bo boljše. V vsakem primeru pa sem mnenja, da mu jasno in glasno povej, da če se ne misle zjasnt, ne bo več šlo dalje. Naj ti vsaj pove, kaj rabi, kaj ga mot, da ti veš kaj delat. :)

Aja glede sporočil pa ne vidim nekega problema. Pa sj to ful folka briše tiste, ki jih sam pošlje, da imaš več placa za tiste, ki jih prejmeš. Tut moj vem, da to počne, vsaj reku je tko...:)
Zadnjič spremenil snezinka*, dne 29. Mar. 2009 13:02, skupaj popravljeno 3 krat.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Mar. 2009 13:00

Na forumu boš bolj težko našla odgovor na svoje vprašanje. Tudi fant zna govoriti :wink:
Uporabniški avatar
*TEQUILA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *TEQUILA* » 29. Mar. 2009 13:25

Zakaj se trudite z nekom ki vam ne vrača pozornosti? A ni neprijetno skos nekomu "težit" in ga prosit za vsako minuto njegovega časa in za vsak pogovor? :wink:
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 29. Mar. 2009 13:33

Če se brska po mobitelu, priznam, tudi mene bi precej minilo. :wink:

Ampak tko kot je rekla MsN, mi žal ne mormo vedit, kaj se dogaja v njegovi glavi.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 29. Mar. 2009 15:26

K se je men naredl isto kot avtorici teme,sem iskala sve možne načine da bi to rešla...pogovor...ni šlo...delala stvari k so nemu kul (ja wem,pač sm bla slepo zalublena)...trudla se bit prjazna,ustrežljiva...vse...ampak fora pa je bla,d je ustrajou tip samo še iz ene bedne navajenosti pa ker mu je blo gadno konc dt. minil ga je pa že zdavnej prej.sam reku mi ni nč,kazal se je pa ubnašanju,k je biu čis drgačn,kot prej. pa sta šli 2 let u kur**.

moj nasvet: to ni to. pejt preč. ampak vsen lah probaš še z zadno vrjanto...distanca. pa če kliče...ignorirej sms-e,klice. nej vid,da nis samoumevna. sej vem d so to bedne igrce pa otročarije,sam včas to res mrskej pokaže. sam vsen,če si rekla d si to že nardila pa je blo pol mescu dni spet isto...pol...to ni to.

premlada si za tacga kretena. pejt naprej,vsi smo mogl it....
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 29. Mar. 2009 16:13

ene parkrat bom tole še prebrala, razmislila, prespala..in sm vesela za nasvete..tudi kritike, ker vidim da tudi jaz delam stvari narobe, čeprav imam o nkaterih stvareh še vedno svoje mnenje.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 29. Mar. 2009 16:45

cist tko... zakaj ga direkt ne uprasas al mu je sploh se do take zveze? in mu pac reces da teb ni in da nej se zacne obnasat drgac pa gres!

pomoje je ob takih situacijah najbolj bit direktn pa ceprou je to tezko pa boli!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Mar. 2009 16:51

Jaz se (na žalost, bi rada dala bolj optimističen odgovor) strinjam s Cherry24.

Sicer imam svoje mnenje o tvojem početju, od preverjanja mobitela, do klicanja 5x dnevno, ampak močno dvomim, da so te tvoje napake razlog njegovega izogibanja in laži. Ko enega v paru mine (kar se kaže v pomanjkanju interes za vse, od pogovora, do seksa), ga pač mine, pa se lahko drugi na pol pretrga.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 29. Mar. 2009 19:26

jullia_ napisal/-a:Jaz se (na žalost, bi rada dala bolj optimističen odgovor) strinjam s Cherry24.

Sicer imam svoje mnenje o tvojem početju, od preverjanja mobitela, do klicanja 5x dnevno, ampak močno dvomim, da so te tvoje napake razlog njegovega izogibanja in laži. Ko enega v paru mine (kar se kaže v pomanjkanju interes za vse, od pogovora, do seksa), ga pač mine, pa se lahko drugi na pol pretrga.

Se popolnoma strinjam z napisanim.

Moj bivši je bil zadnje pol leta najine veze hladen do mene, ni mu bilo do pogovora, do seksa, če sem se želela z njim pogovoriti in razčistiti stvari mi je rekel, da težim, če sem mu kaj potožila o kakih svojih problemih me sploh ni poslušal ali pa je samo rekel ˝Boš že uredila˝.....tako kot ti sem imela občutek, da se me je naveličal, čeprav je on to vztrajno zanikal....

Po pol leta teženja sem nekega dne odkrila, da se že pol leta dobiva z drugo in da me namerava pustiti, sam je takrat še zbiral pogum....

Ljudje premalokrat poslušamo sami sebe in upoštevamo svoj šesti čut :wink:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 29. Mar. 2009 19:39

Men je to žalostno.

Sicer verjamem, da je kdaj težko priznat resnico, ampak hej, kaj pa spoštovanje in iskrenost? Ta vela samo u obdobju največje zaljubljenosti, ko se kje "zatakne", pa ne šteje več?

Če se gremo nek fer odnos, se ga dejmo it od začetk do konca. In če začneš dvomt, če te kej matra, z besedo na dan, to je najmanj, kar za človeka, k si ga meu nekoč rad, lahko u taki situaciji nardiš.

Mene bi to, da bi mi partner priznau, da do mene več ne čut tko kt je nekoč, (za)bolel velik mnj, kot to, da (pod pretvezo nočem-je-prizadeti) mouči in skriva tok časa, dokler en dan resnica (na grd način) sama ne pride na dan ... Če pa medtem fura dve zvezi hkrati in "preveksla" šele takrat, ko je druga zagotovljena, je pa sploh krasno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 29. Mar. 2009 20:11

Smreka napisal/-a:ko takele stvari berem, me res jezi. Ne vsebine teme, ampak odgovori. Pa dobro, a se bomo do konca šli neke otroške igrice pa ugibanja pa kaj jst vem kaj še? Če je nekdo v resni vezi, naj se temu primerno obnaša, če ne, naj bo sam. Mislim halo - tipu se je dvignu, ni mu do pogovorov, kao ženska ga duši? In zdej bomo tuki na dolgo na široko razglabljali, kaj neki se dogaja z gospodičem, ker nima tolk jajc oz spoštovanja do bejbe, da bi mogoče sam od sebe povedu, kaj ga jeb* oz. še več - dobivaš nasvete od drugih, da ne sprašuj toliko, da ga pusti, da se odstrani itd...
Ljubica moja draga, če ne boš jasno in glasno rekla, dragi moj, zdaj se pa začni obnašat do mene kot do tebi enakovrednega človeka, ki si zasluži fer odnos, če ne pa pojdi - bo s tabo ravnal kot s cunjo ne samo danes, ampak vso vajino vezo, dokler mogoče en dan res ne bo šel!
:respekt: Se popolnoma strinjam. Neko delanje v rokavičkah pri tipu ki te ma verjetno za norca...ko vidiš enkrat tako ohladitev, pa da si že prej probala s pogovorom in distanciranjem, je to to. Še enkrat mu jasno in glasno povej kaj te muči in kaj bi rada od njega, če ti tega ne more nudit, ga ne rabiš več, pika.(ja, easyer said than done)
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 29. Mar. 2009 21:00

sori, sam jst ne bi tako dolg prenašala te njegove 'utrujenosti' in odtujenosti. se mi zdi, da če se to dogaja že nekaj časa potem žal tukaj nekaj ni v redu.
vzem se en teden al pa dva samo zase, pa pojdi s prijateljicam ven, na kavo, v kino, šopnig,.....zaposli se malo in ga ne kliči. sigurno se mu bo zdelo da nekaj ni v redu in te bo vprašal, zakaj ga nič ne pokličeš. takrat mu povej, da si hotla vidt kako on sprejme to dejstvo, da se ti ne posvečaš dosti njemu.
pa srečno!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov