Mislim da se me je naveličal..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Trnovka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2007
Kraj: Pod češnjo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovka » 03. Apr. 2009 10:38

Bila sem v isti situaciji...vse je bilo v rožicah, super fajn...naenkrat pa samo tema z njegove strani...
Sem probala pogovore ni hasnilo, sem se trudila na drug način- ni pomagalo...dokler mi ni nekega dneva kliknilo, da nima toliko jajc, da bi mi povedal v obraz: glej, naveličal sem se te, ni več isto..in sem ga brsnila v rit.
Ne morem povedat, koliko energije mi je ,,pocecal,, za brezveze...
Mogoče pri tebi ni isto, mogoče ga res moti, da drezaš preveč v njega..
Jaz vem, da se na tvojem mestu, ne bi vrtela non stop okoli njega...
Ja, 3 leta je dolga doba in če sta se mela do zdaj ful fajn, še toliko bolj boli..samo, a se res misliš vsaki dan spraševat še nadaljna leta: ja, kaj pa mu je..kaj pa če me nima več rad...?
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2009
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala123xy » 03. Apr. 2009 12:27

[quote="Trnovka"samo, a se res misliš vsaki dan spraševat še nadaljna leta: ja, kaj pa mu je..kaj pa če me nima več rad...?[/quote]

podpis
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Uporabniški avatar
little.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a little.girl » 05. Apr. 2009 12:45

res mi je hudo in ne vem kaj naj naredim.oziroma sem zdaj naredila največjo napako kar jih sploh lahko.uničila sem še tisto možnost, da bi s fantom lahko use popravila in mela zopet normalen odnos.učeraj sem, razburjena zaradi njega, ker ni bilo sledu o njem, se spustila v odnos z bivšim.in zdaj se počutim nagnusno, grozno.sploh ne morem opisat kako mi je danes.ker sedanjega fanta ljubim,a on dela vse po svoje.pravijo mi,da se le igra z mano,da samo da ima punco.a ko sva skupaj je vse v redu.brez njega se počutim preveč osamljeno.in zdaj sem izgubila še tisto možnost, da bi ostala skupaj.rekla sem mu že,da tako ne morem več naprej a ne morem si mu povedati da sem pristala z bivšim.to bi ga uničilo,vem.kaj naj naredim?s takim občutkom,da sem ga prevarala,ne morem nadaljevati odnosa :? :?
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 05. Apr. 2009 15:57

...
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 05. Apr. 2009 16:32

little.girl - normalno da se tko počutš.. pravjo ti, da se on igra s tabo - kakšn je pa tvoj občutk? zakaj pa ni blo sledu o zdejšnmu? če si ga omejevala, dušila itd. je logično, da je "pobegnu" - usak rab cajt in prostor zase..

ps: kolk časa sta pa skupi?
Uporabniški avatar
little.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a little.girl » 05. Apr. 2009 20:30

Trouble napisal/-a:little.girl - normalno da se tko počutš.. pravjo ti, da se on igra s tabo - kakšn je pa tvoj občutk? zakaj pa ni blo sledu o zdejšnmu? če si ga omejevala, dušila itd. je logično, da je "pobegnu" - usak rab cajt in prostor zase..

ps: kolk časa sta pa skupi?

ma meni se zdi komaj zdaj,vedno sem mislila da sva popoln par,nikoli se nisva kregala..mogoče je to bilo to.ker si nisva povedala tudi nepomembne reči.nisem ga dušila, omejevala, meni se je tako zdelo ker sem mu vedno jaz pisala in use.zdelo se mi je sčasoma da ga ne briga..malo prej sem mu povedala,kaj se je učeraj zgodilo..ne celotne zgodbe ampak samo deloma..in je znorel.kako sem mu upala to naresti in use mi je povedal, da me ma rad in da tega on meni ne bi nikoli naredil..ma jaz se počutim grozno že cel dan.ni mi vseeno za najino zvezo, ker brez njega bi mi bilo zelo težko :oops: zdi se mi, da sem s tem zapravila možnost, da bi bila skupaj še.ne vem kaj narediti..ali naj ga pustim na miru in počakam da se umiri ter me on poišče..???hodiva pa malo več kot 2meseca..spoznavala sva se kar nekaj mesecev, bila sva najboljša prijatelja, tako da sva mislila da nama bo uspelo..a vedno bolj se mi zdi da najina zveza,ki naj bi bila popolna,je obsojena na propad :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 05. Apr. 2009 20:39

huh.. nasplošno se morš v zvezi velik pogovarjat.. o čim večih stvareh, tud o "grdih".. treba je drug drugmu povedat kaj si mislš u kari stvari pa tko naprej.. in razumem, da se slabo počutš itd (jaz sem podobno stvar naredila biušimu ...), ampak lej, js mislm, da če se stvar ne poštima, ni on taprav zate, tud če se sliš tole zdej full absurdno..

in kako sta se "poslovila" ko sta odšla domov? pa kolk sta stara?
Uporabniški avatar
little.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a little.girl » 05. Apr. 2009 20:46

Trouble napisal/-a:huh.. nasplošno se morš v zvezi velik pogovarjat.. o čim večih stvareh, tud o "grdih".. treba je drug drugmu povedat kaj si mislš u kari stvari pa tko naprej.. in razumem, da se slabo počutš itd (jaz sem podobno stvar naredila biušimu ...), ampak lej, js mislm, da če se stvar ne poštima, ni on taprav zate, tud če se sliš tole zdej full absurdno..

in kako sta se "poslovila" ko sta odšla domov? pa kolk sta stara?

jaz hočem da se to reši.če bi bila nesramna bi mu lahko vse to prikrila in zadržala zase.a sem mu morala povedati ker tega ne morem zadržati.še v oči ga nisem mogla pogledati..počutim se, kot da sem mu vzela nekaj, kar je vedno imel za svojega.zagotovilo,da bom vedno njegova.ljubim ga, in brez njega se počutim prazno, mrtvo v sebi.vem, da najinega razhoda ne bi prebolela.hotela bi biti sama v tej bolečini.že zdaj se ves dan premišljujem sama s sabo,kako bo odreagiral na vse.strah me je.nimam poguma za nadaljevati to pot sama.hočem ga ob sebi.vem da je pravi.ma na koncu ni rekel nič, samo poslovil se je in me pustil v tej mučni negotovosti,ki me ubija..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]