Misel na njegove bivše..kako se otresti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Dobro, pa ti obrazloži v čem je fora. Nimaš stikov z nekom, opomnik za rojstn dan ti pa piska. Zakaj? Zato, da lahko vsako leto pljuneš, prekolneš dan, ko si človeka spoznal in objokuješ evre, ki si jih za darila zapravil, ko sta bila še skupaj?
-
jullia_ - Cosmopsiho
Ma sej mu ni treba zdej ven brisat zaradi mene
Je pa res, da bi me tole precej motilo, ker ob razhodu vidim 3 možna nadaljevanja odnosa.
1. Lahko ga sploh ni. Pospraviš vse, kar te na človeka spominja, ga blokiraš pri vseh mogočih sredstvih komunikacije (msn, telefon, facebook,...) in vse skupaj dobesedno izbrišeš iz svojega življenja.
2. Lahko ostaneta prijatelja, občasno poklepetata, si voščita ob praznikih.
3. Ne moreš pretrgat vezi z njim in želiš ohranit vsaj del njega ob sebi, hkrati pa normalnega odnosa nisi sposoben furat, ker ne moreš pustit za seboj propadle zveze.
Ta zadnja možnost se zdi meni osebno daleč najslabša.
Je pa res, da bi me tole precej motilo, ker ob razhodu vidim 3 možna nadaljevanja odnosa.
1. Lahko ga sploh ni. Pospraviš vse, kar te na človeka spominja, ga blokiraš pri vseh mogočih sredstvih komunikacije (msn, telefon, facebook,...) in vse skupaj dobesedno izbrišeš iz svojega življenja.
2. Lahko ostaneta prijatelja, občasno poklepetata, si voščita ob praznikih.
3. Ne moreš pretrgat vezi z njim in želiš ohranit vsaj del njega ob sebi, hkrati pa normalnega odnosa nisi sposoben furat, ker ne moreš pustit za seboj propadle zveze.
Ta zadnja možnost se zdi meni osebno daleč najslabša.
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Ma dajte dramatizerat! Če ima tip v opomniku rojstni dan svoje bivše, še ne pomeni, da zanj velja tretja točka (torej da ni sposoben furat normalnega odnosa s sedanjo). Sploh pa ne vem v čem je problem, če mu je povedala, da jo moti in je zbrisal.
-
jullia_ - Cosmopsiho
Opa, mišljeno je blo normalno furanje odnosa z bivšo punco, to sem očitno premalo jasno povedala. In sem tudi že napisala, kaj me pri tem opomniku moti. To, da nima neke funkcije. Njega baje sploh ne zanima, kdaj ima ona rojstni dan.
In osebno najraje vidim, da ima moj fant z bivšimi puncami pošlihtane odnose, ker se mi zdi to, da si sposoben pustit stvari za seboj in se normalno do nekoga obnašat, pokazatelj zrelosti. Hkrati pa tega ne smatram za absolutno pravilo, ker se zavedam, da se nekateri odnosi končajo tako grdo, da je ignoranca edina možna rešitev. Ampak v tem primeru naj bo res ignoranca, ne pa neko polovičarstvo.
In osebno najraje vidim, da ima moj fant z bivšimi puncami pošlihtane odnose, ker se mi zdi to, da si sposoben pustit stvari za seboj in se normalno do nekoga obnašat, pokazatelj zrelosti. Hkrati pa tega ne smatram za absolutno pravilo, ker se zavedam, da se nekateri odnosi končajo tako grdo, da je ignoranca edina možna rešitev. Ampak v tem primeru naj bo res ignoranca, ne pa neko polovičarstvo.
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Ok, moja napaka, če sem te narobe razumela. Ampak še vseeno mislim, da ni nek big deal, če je imel opomnik. Moški so moški, kolega je imel še leto dni po končani zvezi sliko bivše v denarnici. Povsem brez razloga, na koncu tega niti ni več vedel, dokler je ni lepega dne spet našel. In jo pač zavrgel.
Hočem povedati, da moški niso tako kot večina žensk, ki imajo vse popredalčkano a la "aha, razšla sva se: uporabne stvari se obdržijo, medvedki v škatlo spominov, slike zbrisat iz računalnika, ga skenslati na fejsbuku ..."
Hočem povedati, da moški niso tako kot večina žensk, ki imajo vse popredalčkano a la "aha, razšla sva se: uporabne stvari se obdržijo, medvedki v škatlo spominov, slike zbrisat iz računalnika, ga skenslati na fejsbuku ..."
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
tudi moj ima na racunalniku se vedno slike z dopusta (seveda z njegovo bivso)..povedu mi je, da to ima zarad takratnega doopusta in ne zarad nje..da bo njo gledu gor na slikah... in js mu verjamem ter zaupam..dokler imava taksno zvezo kot jo imava, dokler mu bo tako zaupala kot mu sedaj, js ne vidim nobenih problemov v tistih slikah..
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
no lepo da tk mislite.. tut js mislim da to ni narobe al pa da kr neki pomeni, sam pač zanimalo me je vaše mnenje, ker narobe res ni, ampak moti pa me. kot sm že rekla, ena od teh ki jih ma v opomniku je bla z njim ko sta bla stara 16 let, zdj je star pa 30, tk da to itak nič ne pomeni. v bisvtu bi tut men blo fajn, da bi recimo čez več let, še vedno vedla kdaj je mela tista moja prva ljubezen roj dan. nostalgija pač. itak ma pa od vseh prijateljev znancev bla bla noter kdaj majo roj dneve. ma pač tak navado.. midva sma se pomenla, dans sma se v bistvu še hecala na ta račun, tk da je vse ok
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov