Misel na njegove bivše..kako se otresti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 05. Okt. 2008 20:11

Uh, jst sm tud mela en čas ful čez njegovo biušo :) Mislim ni bla biuša dobesedno. . neki sta mela oz. preuč zame :D
ugL. ful je nism marala ma pol k sm jo tko počasi spoznala mi je ratala ql, tko da zdej tud pregovoriva kej al pa tko. .
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 07. Okt. 2008 11:20

Preko vseh teh postov lahko rečem samo to, da večina žensk pri sebi nima nič razčiščeno. Da ste ljubosumne, da kar glava boli. Lastniške.

Take ženske mi grejo prekleto na živce! In isto tako umsko bolano žensko ma moj bivši, kateri je moral z mano prekiniti vse stike, ker je bila ženske tako paranoična in ni mogla prenest dejstva, da je bil z mano...

Človek, ki mi je zelo blizu in tudi jaz njemu (nisva skupaj, pustimo času čas, ker so vmes posredniki, ki hočejo vplivat na enega in drugega) ima iz prejšnje zveze sina. In redne kontakte z žensko, ki je mati njegovega otroka, kot tudi z ženskami iz preostalih svojih zvez. In je obkrožen z ženskami, ki so njegove prijateljice tako in drugače. Pa ne piham ne zdaj in nebi pihala niti, če bi bila skupaj.

Preteklost je zame preteklost. Človek je živel tako ali drugače, nimam pravice jaz mrdat in palamudit, lahko samo sprejmem njegovo preteklost in iskrenost, da jo deli z menoj. In se osredotočim na sedanjost. Na mene in njega.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 08. Okt. 2008 2:27

Schpella napisal/-a:Grrrr tele bivše smotane! :box:
Mene tud "preganja" misel na njegovo bivšo. Pa splooooh nevem zakaj. Punco sem vidla ene 3x (dost, da sem jo ocenla!), vem da je njemu zanjo mar tolk k za lanski sneg, ampak še vseen. Na začetku sem skos cvikala, da bo šu nazaj h njej. Pol sm pršla do tega, da je to brezveze in da bi konc koncov tud on lah razmišlov, da bom jst šla nazaj h bivšmu.No pol k sm jo prvič vidla, sem dojela da ona ni niti S od simpatične in niti K od konkurence (pa nisem nekaj da bi se hvalla, ampak res ne vem kaj je na njej vidu :D ) No in pol ko že 100x prebrodiva temo o njej in kako njemu ni do nje in kako mene ta ženska psihira, se znajdemo na isti žurki, kjer jo moram gledat celo noč. Bejba se meče ven, se dela hudo, se postavlja s svojim "novim" fantom, sili v mojga (njenga bivšga) s kr enimi internimi forami... :evil: Okej, pa pride pr men spet una sovražna faza... In da še ne bo konca, naju povabi na praznovanje NJENEGA roj. dne. Ok, nevem kaj ji ni jasn. Pa ni blo to povabilo zato k je tok kul pa k je prjazna...ampak pomoje spet za to, da se bi mal vn metala. Hvalabogu nisva šla...
No in še in še je teh stvari o bivši, poleg tega se mi je pa dons še celo noč sanjal o njej (in niti to ni blo prvič), tko da mam že skor nočne more.
S tem hočem sam povedat, da jst čist zastopim vse tiste, ki jih motijo bivše (moj stil: "Ne grem s tabo na Pag na morje, ker si bil tam že z njo :roll: "), ampak jst pol konc koncev zmer pomislim "Hm, sej sm jst tud za kakšno punco NJEGOVA BIVŠA." Tko da...začaran krog.
Ampak če majo naši dragi zdej NAS, to pomeni, da jim je malo mar za bivše, ker če bi jih vleklo k njimi, najbrž ne bi ble bivše.
Tko da...head up!
Sam ta bivsa je pa res svinjska. Kake grde stvari pocne. :eek: Kar na rojstni dan ga povabi, pa ima z njim interne fore. :eek:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 08. Okt. 2008 6:49

^ Še njo je povabila, si pa upa! :D
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 08. Okt. 2008 9:37

Jaz sem tudi včasih imela te probleme, da sem preveč mislila na bivše od fantov. Potem pa je to s časoma minilo. Sedaj se s tem ne obremenjujem več. Je pa vsekakor lažje, če jih ne poznaš.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Okt. 2008 11:03

blo..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 08. Okt. 2008 13:49

Nia je dobro napisala. Če se on ne obremenjuje s tvojimi bivšimi, se tudi ti ne obremenjuj z njegovimi. Bivši in bivše so zgodovina. Ti pa živiš za sedanjost in prihodnost. Sama veš koliko ti pomenijo bivši in zakaj so bivši. Isto je pri njemu.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 10. Okt. 2008 17:58

~NIA~ napisal/-a:kokr pa sebe poznam nebi požrla dejstva če bi tip pred mano mel malo morje deklet, jst bi bla pa devica in sploh brez kakršnegakoli predhodnega stika z moškim spolom (spolnim organom :lach: ). Nevem zakaj, ampak tko bi blo..

Pol se ti približno sanja kako sm se jz počutla oz. se še učasih, ker Moj je meu kr lepo število bab pred mano in pol naleti name- čisto devico. OMFG, ko sm se na začetku počutla slabo, kaj šele ko sva seksala. Vedno sm razmišljala, da kaj pa če je bla ta in ta boljša, ker je mela izkušnje, jz pa to prvič delam, kaj če je bla ta in ta boljša, ker . .. Še zdej, ko mam slabe dneve se v glavi primerjam z drugimi, ker sm še vedno jz tista, ki ma z nim prvo resno zvezo in ne vem kaj in kako, one pa so to "znale in vedle".
To je prou depresiven filing.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 11. Okt. 2008 14:17

p!ka napisal/-a:Vedno sm razmišljala, da kaj pa če je bla ta in ta boljša, ker je mela izkušnje, jz pa to prvič delam, kaj če je bla ta in ta boljša, ker . .. Še zdej, ko mam slabe dneve se v glavi primerjam z drugimi, ker sm še vedno jz tista, ki ma z nim prvo resno zvezo in ne vem kaj in kako, one pa so to "znale in vedle".

Ženske se včasih po nepotrebnem obremenjujemo z nepomembnimi stvarmi. Ker če pomisliš, da je izbral tebe namesto nje, si gotovo ti boljša od nje :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 11. Okt. 2008 14:59

^^ Sej to mi je jasno, ker čene ne bi biu z mano. :D :D Sam, ko se skregava pol kr pomislim, da kaj bi blo z njo, ker ona . . . Bla bla bla tko naprej.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Okt. 2008 8:03

p!ka napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:kokr pa sebe poznam nebi požrla dejstva če bi tip pred mano mel malo morje deklet, jst bi bla pa devica in sploh brez kakršnegakoli predhodnega stika z moškim spolom (spolnim organom :lach: ). Nevem zakaj, ampak tko bi blo..

Pol se ti približno sanja kako sm se jz počutla oz. se še učasih, ker Moj je meu kr lepo število bab pred mano in pol naleti name- čisto devico. OMFG, ko sm se na začetku počutla slabo, kaj šele ko sva seksala. Vedno sm razmišljala, da kaj pa če je bla ta in ta boljša, ker je mela izkušnje, jz pa to prvič delam, kaj če je bla ta in ta boljša, ker . .. Še zdej, ko mam slabe dneve se v glavi primerjam z drugimi, ker sm še vedno jz tista, ki ma z nim prvo resno zvezo in ne vem kaj in kako, one pa so to "znale in vedle".

Ej ti si pa napisala ČISTO kot da bi jaz pisala :? moj je mel tud pred mano več punc kot jaz tipov, sicer devica nisem bila ampak sem mela pač eno resno zvezo in mene to TAKO matra da to ni res. Skoz na začetku se mi je zdelo da nimam pojma kaj delam, da je bla ziher vsaka pred mano boljša, saj slabša sploh ne more bit. Kljub temu da mi vedno reče da se ma ful lepo in vse, mam od zadaj skoz feeling da sem totalno nesposobna, kar ful ni vredu, ker me skoz najeda, zaradi česar včasih eksplodiram in se skregam, ko sploh ni treba :( Res ful ful bedn feeling.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 14. Okt. 2008 8:37

^Pa res misliš, da bi vztrajal s tabo, če bi bila totalno nesposobna?? Punca, ti si sigurno zanj seks bomba, če se boš pa tega zavedala, bo pa učinek še boljši. :wink:
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 14. Okt. 2008 10:32

k vi mate cajt o tem razmisljat ko sexate? koji vam je k.... :D
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 16. Okt. 2008 9:24

ojla

imam eno vprašanje, pa bom kr semle napisala..
s fantom sva skupaj dve leti in počasi si urejama svoje stanovanje. drugače je res vse super, samo moti me ena misel glede njegovih bivših..
zadnič sem namreč brala na njegovem telefonu opomnike (on je bil zraven in sem jih brala na glas, ker je zanimivo blo videt ker ma not shranjeno vse, kdaj sma bla na kakem koncertu, kdaj na morju itd..)
no in potem vidim tudi da ima shranjene roj. dneve od vseh svojih bivših. tudi to sem na glas prebrala in upala, da bo mogoče zdaj ven zbrisal. no pa sem pogledala čez veliko časa še enkrat, pa vidim da ma še vedno not..
nevem no, a bo star 80 let pa mu bo še vedno telefon piskal kdaj majo one roj dan al ka??
ka pa ve rečete na to?
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 16. Okt. 2008 9:36

Matr ene komplicirate. Kaj za vraga je pa narobe s tem, če bivši vošči za rojstni dan?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov