Misel na njegove bivše..kako se otresti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 02. Jan. 2008 19:29

Mah dej nehite, babe no :roll:

A vam ni jasno, da konc koncev sploh ni pomembno iz kakšnih razlogov je vaš partner seksal z drugimi, v času k sploh ni bil vaš partner?! K ene res analizirate vse do potaknosti kako, kaj, zakaj, kje...Prov hočte same sebe neki matrat! In zakaj so zdj une ženske kure in ne vem kaj še vse?! One niso kure, če mate ve probleme same s sabo! Sorry, mogoče se sliš nesramno, sam tko je.

Point je, da je bil SAMSKI, da je pač imel druge, sploh ni važn zakaj in da to zdj nima nobene veze z vajino zvezo (to govorim vsem, k tko razmišljate!) in mu zarad tega niste ve nč manj privlačne, nč manj ne uživa v seksu z vami, vas nima nč manj rad...Tle je problem vaša samozavest in na tem področju naredte kej! Ker to ni normalno, taki občutki v smislu "joj, zdj pa nism več njegova edina, druge so ga tud mele..." itd.

Sej vem točn o čem govorite, ker sm bla sama ista pr bivšmu :stupid: Ker sm prov mela potrebo po tem, da morim in težim z enimi zadevami iz preteklosti, k nimajo najmanjše veze z mano! In zakaj bi moj tip men sploh mogu polagat račune, s kero je bil, kaj je z njo mel itd, če sploh ni bil z mano?! Mislm, to se men zdi prov bolno res, če se mi ne bi uspel tega otrest (to mi je pa uspel predvsem tko, da sm ratala velik bolj samozavestna, da se spoštujem in sm mau bol psihično dozorela), bi šla res k psihologu.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 02. Jan. 2008 20:03

V redu tiste dekline, ki jih je imel, ko nista bila v zvezi (ko je bil SAMSKI) - te dajmo nekako spregledati.

Česar pa sama ne bi mogla spregledati je pa prevara. So what - shoot me, če mam pač takšno mnenje. Vsak ima svoje mnenje. Jaz pač ne bi mogla preko dejstva, da me je prevaral in, da je zatem imel še tri ženske. Jaz pač nisem oseba, ki je lahko z nekom drugim, če še vedno ljubim prvega.

Ampak to je pač samo moj oseben pogled na celoten problem.

*Lara*, če pa ti tukaj želiš prebirati samo pozitivno usmerjene komentarje, kot si na prvi strani zapisala pa pač tega negativno usmerjenega spreglej. :wink:

In nobena zveza ni vredno toliko razbijanja z glavo kot si ga ti povzročaš. :!:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 02. Jan. 2008 20:10

Ok, pustmo zdj to varanje. Če je njej uspel to oprostit, prov, njena stvar. Ne ji zdj vbijat v glavo tega varanja. To je prpravlena spregledat in ni problem v tem :wink:
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 02. Jan. 2008 20:16

sj pa je v cosmotu pisalo da punce prebolevajo na takšen način da vse povejo prijateljicam in se jočejo in jočejo,fantje pa na takšen, da si čimprej poiščejo drugo za f** pa ni važna kaka je..
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 02. Jan. 2008 20:51

Tako je! in ker v Cosmotu tako piše je tako 100% !!
:D

Men se zdi da je ogromna povezava med tem, da jo je varal in potem se 4x dal dol zabrezveze med polletnim razhodom.

1.) tako nor sm nate bejbi, ampk oprosti sm te prevaru v zvezi.
2.) tako nor sem bil nate bejbi, ampk sm vseeno fukal s tremi različnimi v pol leta k sva bla narazen.

Ne no :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jan. 2008 21:15

meni se 3 ženske v pol leta samskega življenja sploh ne zdijo baš veliko. plus to, da je ona medtem imela fanta, kar nekako izniči vsak argument v smislu, da bi jo čakal, če bi jo imel res rad.
no ja, sicer je pa itak rekla, da ji ni bilo kul biti s tem vmesnim. mogoče je pa fovšarija problem, on je užival v seksu z drugimi, ona pa ne. (ja, v bitchy-mood sem)
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 02. Jan. 2008 21:50

lej sj veš nekateri ne kažejo čustev in mogoč ti ni pokazu kolk ga je prizadel...
...vso srečo :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jan. 2008 22:17

No punce..midva sva se pogovrila...obema je bilo zelo žal da je kreg privedel do tega česar pač je. Danes sva oba res trpela in ..izpustila kakšno solzico preveč... ampak sva se pomenila, greva naprej s kompromisi, da nikoli in nikdar več ne omenjamo preteklosti...tudi kadar bo jeza...takrat bo pač treba malo kontrolirat svoj jeziček

Hvala vsem za pozitivne komentarje. Te sem potrebovala, ker mi je bilo potem lažje. Hvala tudi za negativne, čeprav sem le-te raje samo na hitro preletela..ker...pač...sem bila že dovolj slabe volje, da bi si pustila še s tem uničevati. Skratka res hvala vsem puncam, ki ste me razumele in podprle naj vse to pozabim...kot ste ve.

Lepo se imejte, bom pa mogoče še kdaj pojamrala v tej temi...ai pa samo še enkrat prebrala vse pozitivne komentarje. :love:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 02. Jan. 2008 22:49

*Lara*, držim pesti za vaju...pa ko vaju bo mel, da si spet kej naprej vržeta al pa da bi ga spet kej "tazga" vprašala, se ugrizn za jezik :wink: Ker preteklost, oz. take stvari iz preteklosti, res niso več pomembne.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 02. Jan. 2008 23:43

res, da bi naj 'problem' bil rešen ...sam od kod takšna posesivnost?

šla sta narazen, ti si imela drugega (intimno vezo) on je imel druge (površinski sex) in potem mu ne moreš oprostiti, da ni vsak dan pred tvojim oltarjem molil pet krat na dan, da se mu vrneš?
in potem cela farsa okrog tega ...

svašta ...
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 06. Jan. 2008 10:55

Grrrr tele bivše smotane! :box:
Mene tud "preganja" misel na njegovo bivšo. Pa splooooh nevem zakaj. Punco sem vidla ene 3x (dost, da sem jo ocenla!), vem da je njemu zanjo mar tolk k za lanski sneg, ampak še vseen. Na začetku sem skos cvikala, da bo šu nazaj h njej. Pol sm pršla do tega, da je to brezveze in da bi konc koncov tud on lah razmišlov, da bom jst šla nazaj h bivšmu.No pol k sm jo prvič vidla, sem dojela da ona ni niti S od simpatične in niti K od konkurence (pa nisem nekaj da bi se hvalla, ampak res ne vem kaj je na njej vidu :D ) No in pol ko že 100x prebrodiva temo o njej in kako njemu ni do nje in kako mene ta ženska psihira, se znajdemo na isti žurki, kjer jo moram gledat celo noč. Bejba se meče ven, se dela hudo, se postavlja s svojim "novim" fantom, sili v mojga (njenga bivšga) s kr enimi internimi forami... :evil: Okej, pa pride pr men spet una sovražna faza... In da še ne bo konca, naju povabi na praznovanje NJENEGA roj. dne. Ok, nevem kaj ji ni jasn. Pa ni blo to povabilo zato k je tok kul pa k je prjazna...ampak pomoje spet za to, da se bi mal vn metala. Hvalabogu nisva šla...
No in še in še je teh stvari o bivši, poleg tega se mi je pa dons še celo noč sanjal o njej (in niti to ni blo prvič), tko da mam že skor nočne more.
S tem hočem sam povedat, da jst čist zastopim vse tiste, ki jih motijo bivše (moj stil: "Ne grem s tabo na Pag na morje, ker si bil tam že z njo :roll: "), ampak jst pol konc koncev zmer pomislim "Hm, sej sm jst tud za kakšno punco NJEGOVA BIVŠA." Tko da...začaran krog.
Ampak če majo naši dragi zdej NAS, to pomeni, da jim je malo mar za bivše, ker če bi jih vleklo k njimi, najbrž ne bi ble bivše.
Tko da...head up!
Zadnjič spremenil Schpella, dne 06. Jan. 2008 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 06. Jan. 2008 11:12

OT: ^^Zmanjšaj število smeškov, da ne boš kregana. Največ 5 jih maš lahko :wink:
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 06. Jan. 2008 12:14

^^tnx
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 05. Okt. 2008 17:17

Schpella zelo lepo povedano :D
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Okt. 2008 18:57

*Lara*, jaz pa mislim, da je dobro, da ti je povedal za te vmesne "punce". A ni boljše, da veš kaj je tisti čas počel kot da bi ti to prikrival in bi se (morda po nepotrebnem) vznemirjala? Jaz si tole tvojo situacijo znam še kako dobro predstavljati, ker sem se sama znašla že v podobni in naj ti povem, da je v tolikšnem času to povsem normalna oz. sprejemljiva številka. Jaz te njegove avanturice razumem kot poskušanje pozabiti nekoga (v tem primeru tebe), ki mu je dosti pomenil in je mislil, da te je dokončno izgubil, pa se je pač tolažil. Tiste punce so mu bile torej ena sama tolažba, saj se je vrnil k tebi in to je tisto kar šteje. Vsaj moje mnenje je tako. :wink: Če vama nasploh v zvezi vse štima, ne vidim razloga, zakaj bi se sekirala. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov