Misel na njegove bivše..kako se otresti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 02. Jan. 2008 14:49

Res ne gre iz danes na jutri in ti kar jamraj, zato smo pa tukaj da te poslušamo. ;) Ampak res, manj boš mislila na to, boljše bo in počasi boš pozabila.
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 02. Jan. 2008 14:50

Veš Lara moja situacija je malo drugačna pa vendar:mojega je punca s katero je bil dolga leta in ji je bil popolnoma zvest prevarala in zapustila, grdo govorila o njem itd. zato je bil zelo razočaran nad ženskim spolom in je šel na pot kur...... in nikoli ni več hotel imeti veze z žensko in vsaka beseda da nismo vse enake mu ni pomagala. Zato pa tak seks oz. f.. kolegice to je samo preživljanje prostega časa in praznjenje, moški oz. tvoj fant je verjetno bil s temi puncami samo da ni bil sam in in izživel to spolno potrebo to je vse...Tako kot se ti nisi mogla predati s srcem temu fantu s katerim si bila pol leta tudi on ni mogel vračati čustev tudi če bi se kakšno dekle zaljubilo vanj zato pa je raje imel samo seks avanturico.
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 02. Jan. 2008 14:52

drži se! :bussi:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jan. 2008 14:56

Točno tako je shy girl...Fant mi ej tudi takole rekel. Pač..poskušaš nekaj novega...

S prvo je bilo čist tko, kr neki iz heca..a sta takoj razčistila da to ni bilo nič...to je bla tista sodelovka...
Druga ga je videla, kako me je na neki zabavi (ko sva se videla) objemal in plesal z menoj celo noč..no..plesal v takem smislu, da me je imel ves čas v objemu..njo pa je ignoriral..čeprav je zard njega prišla...Takoj mu je rekla, da noče nič imeti z njim, ker je več kot očitno da me še ni prebolel..
Tretja..no z njo je bil dvakrat, ker je tako naneslo, ker je želel da enkrat že uspe. Nakar ga je menda ona sama kar nehala kontaktirati..tako da...to je bil konec. Pa tudi rekel je, da se ni mogle zaljubiti, ker ga vizualno ni privlačila...in se ni pbremenjeval z iskanjem stika z njo

tudi jaz nisem sexala s tistim fantom z užitkom. Ravno nasprotno, trpela sem...dokler mi ni počil film in šla stran...
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 02. Jan. 2008 15:00

zato pa si reci RAD ME IMA, LJUBI ME, SPOŠTUJE ME, ZVEST MI JE, NORO GA PRIVLAČIM in lepe in pozitivne misli v tvojo ljubko glavico pa bo vse OK! :)
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 02. Jan. 2008 15:10

hm, no meni se pa zdi to malo egoistično od tebe, *Lara*. če je on sprejel tvojo polletno zvezo, pa ti ne moreš treh njegovih avantur za eno noč.. konec koncev je bil samski in tukaj je to čist isto kot da bi na novo začela z nekim novim tipom in bi pač on mel nekaj bivših pred tabo. prej ko boš to sprejela, bolje bo. tako pa samo sebe mučiš s tem.
kaj ti svetujem? razčisti stvari sama pri sebi. dopovej si, da je bil to res zgolj seks in čisto nič drugega. in zakaj bi bila ljubosumna na njegov seks z drugimi, če jih sploh ni mel rad? jaz sem prepričana, da je tu šlo le za golo potrebo. in če fant čuti potrebo, bi moral čakati 6 mesecev, da bo lahko spet seksal s tabo? mislim, da ne.
nehaj mučiti sama sebe :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 02. Jan. 2008 15:14

se strinjam s tonjo in punchko: s kakšno pravico sploh imaš (imate) za govort, da so grehi, da je bil z drugimi med tem, ko sta bila narazen? nobene. edina napaka je ta, da ni takoj povedal za vse. predvidevam, da ravno zato, ker te ni hotel prizadeti (pa ne, da je to opravičilo ali karkoli).

poglej: če vse ostalo štima in si mu prevaro odpustila in veš realno, da bi z njim lahko preživela ma do konca življenja in še dlje, potem razčisti pri sebi. a ni hujše, da si ti v tem času mela samo enega, s katerim si bila dolgo skupaj in bi se lahko tudi čustveno navezala? ;)
...just breathe...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jan. 2008 15:17

Ej...nočem biti egoistična..sploh ne......Jaz se tega zavedam :) Ampak enostavno mi ne gre...zato sem se obrnila semle, da vprašam ostale, kako so to dajale čez. Verjemi, ne želim biti egoistična in popolnoma razumem da ima pravico biti še z drugimi...Samo kako naj se pač tega lotim, zakaj ne prebolim tega..grrrr :evil:

JE pa tudi on na momente smešen...včeraj sem mu tudi jaz nekaj povedala o bivšem (ker..zakaj pa bi samo jaz mogla trpet njegvoo kratkomiselnost, ko me v jezi prizadane :evil: ) in sicer, da vsa uporabila en pripomoček pri sexu...in to ga je čist iz tira vrglo... Sej on je sprejel da sem bila z drugim...jaz pa sem zdej že 3x nabasala na to prebolevanje. On mora samo enega dat čaz...Jaz pa vsake 3 mesece izvem še za eno. Juhu ane :?

Se mi zdi da je lažje preboleti to, da sem bila z enim..in to ve že od samega začetka...kot pa jaz...ki vsake toliko zvem še za eno,...vedno me frcne na začetek...
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 02. Jan. 2008 15:22

najbolje je da ti odkrito pove če je bil s temi tremi ali še s kakšno da ne bo dodatnih presenečenj in da si prenehata sploh omenjati druge in se v jezi poskušata prizadeti če ne se to ne bo nikoli nehalo.
On tebi - ti njemu...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jan. 2008 15:24

Ja sej je rekel, da je to vse. Nima mi nič več za povedati.

Ma sej on se hitro izda in nerad laže, ker tudi ne zna lagati. Tako da vem, da mu lahko 100% zaupam. Zdaj mi menda nič več ne prikriva. Pač..želel mi je prihraniti bolečino, ker je videl kako trpim zaradi teh stvari..v navalu jeze mu ja pa žal ušlo...
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 02. Jan. 2008 15:31

bubbles ima prav - postavi se v njegovo situacijo res je lažje preboleti enega kot tri vendar ravno tako kot ti trpiš tudi njemu ni vseeno in razmišlja kaj pa če si se ti navezala na tega fanta s katerim si bila pol leta (ti že veš da se nisi itd. ampak tudi njega lahko razžira dvom samo ker je moški tega ne priznal :) ) Ti pa silahko dopoveš da je bil samo seks in nič drugega...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jan. 2008 15:39

saj sem mu povedalal, da je bil samo sex...in da mi ni bilo cool...samo potem se spet odpre novo vprašanje kako sem lahko z nekom pol leta in do njega ne čutim nič....itd

Ma..jaz upam da se bo uredilo. Morava se pomeniti in se dobiti. Čeprav je zdaj bolj tako kot da sva narazen..sam...ne vem...boli me...ker zdaj moram še zvezo urejati..ne samo bivše prebolevati. Upam da me bo razumel, da ne želim iti narazen...in da začneva znova...vse ali nič. Če zdaj vem vse..potem me ne more nič več presenetiti in lahko živim mirno naprej...Brez šokokv vsake 2 meseca...oz. začnem končno prebolevati in preboleti bivše
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 02. Jan. 2008 15:42

no vidiš da potem tudi njemu ni vseeno zatorej in ti in on prenehajta s takimi mislimi in uživajta v ljubezni...
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 02. Jan. 2008 18:54

lej na konc koncev se je vrnu k teb tk, da mu te ubistvu niso pomenle nč :D ...
...sam veš včasih je težje prebolet polletno zvezo, sj veš, ko te vpraša kk si lahk z nekom pol leta če ti ni velik do njega, pa taka zveza že deluje bol resno kot one night stand....tk da je vrjetn tud za njega težk...
...najbolj da nrdita tak kot si rekla, da se dobita pa pomenta...pa vso srečo, sj veš tuki smo zato, da se menmo med sabo pa spodbujamo, tk da nč ne jamraš :wink: :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jan. 2008 18:59

Vem da je tud njemu težko....sam men ni blo nič do tisega fant, on je bil tisti, ki je vlekel naprej...jaz sem že nekajkrat želela iztopiti iz igre...in potem končno sem.

Ma upam da bo kmalu konec tega...jojj :(

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov