Misel na njegove bivše..kako se otresti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a vseenomiska23 » 09. Jun. 2009 15:56

...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 11:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Jun. 2009 16:27

Lahko jo greš ti v park počakat in ji razbiješ gobec.
Lahko pa pač pustiš, da fant opravi z njo. Tako, da jo že v osnovi skensla in se sploh ne dobi z njo, ali pa tako, da se pogovori z njo in izve, kaj jo pravzaprav muči.

Osebno priporočam drugo možnost.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 09. Jun. 2009 16:28

^^ ma lej, če ti je takoj povedu da mu je pisala, pol se nimaš kej sekirat. če se bo odloču, d se dobi z njo, ga pust, dvomim, d bi ga kaj srala. če bi mel ta namen, pol ti neb povedu.

čeprav priznam, da bivše, ki kar na enkrat kličejo bivšega, da se dobi z njo v parku, so mi sumljive. sej verjetno to tut tvoj fant ve. sj nebi rekla, če bi se skos po malem družla (ostal prjatla al kakorkol), sam tko pa...:)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Jun. 2009 16:29

Verjamem, da te moti, ker mu je kar naenkrat začela pisat bivša. Ampak mislim, da se nimaš kaj sekirat, ker je za moje pojme 1 leto in pol še kar dolga doba, da bi jo on pozabil in ona njega. (sicer je pa res, da poznam bolj podrobne situacije in ne morem biti 100% prepričana)

Z mojim sva skupaj 3 mesece, s punco je končal pred 1 letom in pol (skupaj sta bila 3 leta), videvata se pa kdaj pa kdaj na kakšnem žuru. Na začetku sm se še grizla in razmišljala, kaj bi se lahko zgodilo, ampak čes čas se sprijazniš in ugotoviš, da se res nimaš kaj sikirat (res pa je, da sem jaz to spoznala šele pred kratkim). Kar je blo med njima, je bilo, zdaj sem JAZ tista, ki sem z njim in JAZ tista, ki mu nudi tisto, kar naj bi potreboval.
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a vseenomiska23 » 09. Jun. 2009 17:06

...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 11:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Jun. 2009 17:10

Sori, to, da jo kličeš, se mi zdi res bedna varianta. Mislim, da sta zadosti odrasla, da se lahko pomenita sama.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 09. Jun. 2009 17:18

Kaj ji boš pa rekla? Se strinjam, da je to bedna varianta.
Nevem zakaj ste ene kr vnaprej nastrojene proti bivšim. Pač ga je klicala in ga hoče videt, vprašat kako je, poklepetat. Se mi ne zdi nič narobe z tem. Bivša je bivša z razlogom in če ne zaupate svojim tipom da grejo na eno pijačo z bivšo punco pol vam je lahko res bed.

OK razumem, če bi bla situacija drugačna, da bi ona ful težila al pa da bi ti mela razlog da je ne maraš (to, da je bivša od tvojega fanta žal ni dovolj dober razlog :D ).

Moj nasvet je pusti na miru naj fant uredi ker je to njegova stvar ne tvoja. Če bo pa začela z kakšnimi fintami npr. ga osvajat al pa vama težit pol pa je čas za resnejše ukrepe :D
Ampak vseeno, jaz se z tem sploh ne bi ukvarjala, ker bi mi bilo pod častjo neko žensko klicarit in ji prepovedovat stvari in izpast kreten.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Jun. 2009 17:25

Ne je klicat. S tem boš samo dokazala, da si boga, da ne zaupaš svojemu tipu, da si nesigurna v vajino zvezo in da te je ona sposobna z enim klicem totalno znervirat. Ni večjega egotripa za bivšo punco :)

Tipu pa tudi s tem ne boš ravno najboljšega signala poslala. A si njegova mami, da boš namesto njega rihtala zadeve? Pazi ti na to, da vama tvoji bivši ne bodo delali problemov, s svojimi naj pa on sam opravi.
Razen če mu ne zaupaš, da bo to v resnici naredil. Potem se pa z njim zmeni, ker ni v bivši problem.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 09. Jun. 2009 17:31

Klicanje bivših punc se mi je že od vedno zdelo patetično. S tem ne boš naredila nič drugega, kot pokazala, da ne zaupaš njemu in da imaš nizko samozavest. Saj je odrasel in se zna sam zmenit z njo in ji povedat stvari. Če te pa skrbi varanje, ti pa najbrž vsi lahko povemo, da te lahko prevara tudi, ko ti ne boš vedela, da ga je neka punca klicala, zato ne boš imela priložnosti ti poklicati nje in jo nadreti ... Pusti stvari na miru in se ne smeši, ker boš izpadla samo posesivno.
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a vseenomiska23 » 09. Jun. 2009 18:39

...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 10:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Jun. 2009 19:30

pa ja. ne klicat. :gut:
mogoče pa (glede na to, da praviš, da se je preselila v isti okoliš) pač nobenega drugega ne pozna al pa karkoli. zaenkrat ti pa res ni treba nič skrbet. :cool:
priznam pa, da tudi meni nebi blo ravno fajn na tvojem mestu, ker take bivše, s katerimi se stiki prekinejo in se potem spet na lepem kar pojavijo imajo velikokrat kaj za hrbtom.
ampak zaenkrat pusti ob strani. :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 10. Jun. 2009 9:48

~NIA~ napisal/-a:jst bi sliko vrgla v smeti.. če bi me vprašal če kaj vem o sliki bi ga jst čudno pogledala 'češ, kaj jo pa rabiš, še v denarnici si jo mel, in še mene sprašuješ če sm jo vidla, a si neumn?' ...
...če pa nebi nč omenu pa pomen da res ni vedu da jo sploh ma v denarnici, tko da pol itak nebi blo nobene škode, če jo vržeš v smeti, kr noben ne bo vedu ;)
Ti imas pa skos take otrocje, primitivne nacine resevanja problemov v zvezi. Vecina tvojih nasvetov vkljucuje laganje tipu in to, da nekaj naredis brez njegove vrednosti in se potem delas da nic ni bilo in podjebavas in neke igrice. Kot da je tip tvoj sovraznik. Jst takega obnasanja ne bi toleriral, ze zaradi obnasanja samega pa tudi zaradi tega, ker sporoca, da zenska ne razume partnerstva in sodelovanja v zvezi, ce resuje stvari s podmuklimi forami namesto da mi preprosto pove.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 10. Jun. 2009 10:39

^^ se strinjam. To je itak otroška zveza wannabe odrasla, tako da jima jaz itak dam še max 1 leto, potem bo pa tipu dojadilo, če se ona ne bo spremnila t.j. odrasla.

Drugače pa, bivše.. Mene zanima ali se še kakšni dogaja, da kdaj začne razmišljat, kako je bilo tipu s prejšnjo punco? Mislim, jaz sem extrem in se mi je že nekajkrat zgodilo, da sem si ga predstavljala, kako se poljublja z bivšo oz. še kaj več in se mi je kar zagabil malo :? Freaky i know! Nočem si sploh mislit, da ga je kdaj druga imela in da se je on kdaj z drugo ukvarjal!! :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 10. Jun. 2009 14:21

ja shelve, js sm mela na zacetku ogroooomno problemov in prebliskov :D predn sma zacela je v bistvu men ful dost o bivsi povedal, zdaj ko zivima skup mama skupen streznik in on ma gor vse njune skupne slike (pac ma slike od zadnjih 5 let svojega zivljenja, in na pol od teh je pac na raznih dogodkih tut ona bla zravn)

ful sm razmisljala kk jima je blo, kaj sta pocela...sm sama sebe skor s tem u depresijo spravla :roll: pa se ful sma se kregala pa krneki sm bla jezna na njega ker je biu z njo ceprav ni biu nc kriv, ne more spremenit preteklosti :D prislo je tak dalec da mi je fant ceu obupan v solzah zatrjeval da mu je zal da je biu z njo pa blabla :D sem misla da ne bom mogla it cez to :? no, pol sm pa ''prebolela'' :D in mi je ful smesno kaj vse sm vcasih razmislajla ampak jebiga...zenske pac, lol :D

sm pa iz te izkusnje potegnila eno pomembno spoznanje: nikoli in nikdar me vec ne bo nic o bivsih zanimalo (ce bom kdaj mela kakega drugega fanta :!: ) mogoce samo osnovno, ce je mel kaksno resno punco, res u grobem...nic drugega. ker vec ko vem, vec razmisljam, in kaj se vse u zenskih glavah naplete...ajajaj :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 12. Jun. 2009 8:40

red_rose napisal/-a:ja shelve, js sm mela na zacetku ogroooomno problemov in prebliskov :D predn sma zacela je v bistvu men ful dost o bivsi povedal, zdaj ko zivima skup mama skupen streznik in on ma gor vse njune skupne slike (pac ma slike od zadnjih 5 let svojega zivljenja, in na pol od teh je pac na raznih dogodkih tut ona bla zravn)

ful sm razmisljala kk jima je blo, kaj sta pocela...sm sama sebe skor s tem u depresijo spravla :roll: pa se ful sma se kregala pa krneki sm bla jezna na njega ker je biu z njo ceprav ni biu nc kriv, ne more spremenit preteklosti :D prislo je tak dalec da mi je fant ceu obupan v solzah zatrjeval da mu je zal da je biu z njo pa blabla :D sem misla da ne bom mogla it cez to :? no, pol sm pa ''prebolela'' :D in mi je ful smesno kaj vse sm vcasih razmislajla ampak jebiga...zenske pac, lol :D

sm pa iz te izkusnje potegnila eno pomembno spoznanje: nikoli in nikdar me vec ne bo nic o bivsih zanimalo (ce bom kdaj mela kakega drugega fanta :!: ) mogoce samo osnovno, ce je mel kaksno resno punco, res u grobem...nic drugega. ker vec ko vem, vec razmisljam, in kaj se vse u zenskih glavah naplete...ajajaj :D

Do tega spoznanja sem tud jz pršla..Itak..če pogledate na začetek te teme...vidite, da sm jo jz odprla...in kakšne probleme sm mela..No s tem fantom nism več skupaj, zaradi pretiranega ljubosumja. zdaj, ko imam novega...nočem niti razmišljat niti ne spraševati o preteklosti. Že res,d a ni mel resne punce, je imel pa pomojm doooosti avantur...ampk...ma nočm spraševat niti o številu ne NIČ..ker potem bi sapa pri sebi sprožila neustavljivi plaz...dajala bi dodatna vprašanja, full bi se začela poglablat in sekirat...tok kot sm se pri bivšem...in ja....tole je zelo hudo, dejansko lahko v depresijo padeš..Tako da, NEVER AGAIN.

Aja....hehe...ena butasta :D..sm pa vesela, da je moj predragi tisti 100001 avanturc, ki jih je imel, izkoristil s kondomi...tako da vem da je čist, in da sm jz njegova prva, čigar tič se me je dotaknu, haha :) bedna, sj sm rekla :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov