Misel na njegove bivše..kako se otresti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
ne to ravno ne ampak je malo starejši od mene in ima prekleto burno preteklost in včasih tudi kak sms in klic od kakšne koklje in včasih mi pride da pop.....! Čepav vem da je bilo to vse pred mano in nima veze z mano itd. ampak tako kot si rekla tistega ki ga ljubiš ne želiš deliti... ampak žal realnost ni taka...
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Ma jaz vem kaj sem dajala glede spolnosti čez s tistim fantom..med pol letom. Pač..delala sva vse kar delam sedaj s svojim..samo da men ni blo ravno fajn..ker nisem mogla odpret srčka njemu..čeprav se je on zelo trudil. In prblem je...da jaz ne vem kako izgleda 1x sexat z nekom, ki ti ni cool in ti nič ne pomeni...Enostavno si predstavljam, da je isto full hot.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
@ shy ... meni se je isto dogajalo in se mi še...burna preteklost na katero ne morem pozabit
Da pa bi me tip prevaral in potem še v pol leta bil s tremi...takega bi jaz kar nekam poslala (najprej na testiranje potem pa direktno čez vrata)...mogoče se je pač naveličal srat okoli in je lepo prišel nazaj z zgodbico "cel čas sem mislil na tebe.." Sorry za negativen feedback ampak meni pač to ni normalno in jaz sem taka oseba da takega tipa ne bi nikoli vzela nazaj. Lahko si najdeš fanta ki te bo spoštoval in te nebo nikoli prevaral, kaj šele vse drugo.
Da pa bi me tip prevaral in potem še v pol leta bil s tremi...takega bi jaz kar nekam poslala (najprej na testiranje potem pa direktno čez vrata)...mogoče se je pač naveličal srat okoli in je lepo prišel nazaj z zgodbico "cel čas sem mislil na tebe.." Sorry za negativen feedback ampak meni pač to ni normalno in jaz sem taka oseba da takega tipa ne bi nikoli vzela nazaj. Lahko si najdeš fanta ki te bo spoštoval in te nebo nikoli prevaral, kaj šele vse drugo.
Houd de wereld tegen
-
*Lara* - Kofetarica
Ma sej ni on prišel nazaj....jaz sem dala pobudo za to...pač...nikoli ga nisem mogla zasovražiti zaradi prevare, ker sem videla kako hudo mu je bilo in je pretrpel še pa još...vem da mi tega nikol nebi naredil.
To...da je bil s tremi, pa sem postopoma zvedla. ČE bi že na samem začetku..da bi od nekoga zvedela..potem najbrž nebi šla nazaj...tako pa..sva bila oba vesela da sva skupaj in stvari so se potem razkrivale..
To...da je bil s tremi, pa sem postopoma zvedla. ČE bi že na samem začetku..da bi od nekoga zvedela..potem najbrž nebi šla nazaj...tako pa..sva bila oba vesela da sva skupaj in stvari so se potem razkrivale..
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 02. Jan. 2008 14:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
Moški z razliko od večine žensk na to gledajo drugače lahko pač seksajo in v to ne vpletajo nekih čustev... Tebi pa seks brez čustev pač ni to TO! in po pogovoru z mojim je seks zdaj ko ima močna čustva do mene popolnoma drugačen in neprimerljiv! Saj to ti bo isto fant povedal če ga vprašaš...Seks z nekom tko by the way je samo praznjenje - tko da misli na OFF okrog tega! (upam da sem zadela bistvo tvojega posta )
-
*Lara* - Kofetarica
shy girl napisal/-a:Moški z razliko od večine žensk na to gledajo drugače lahko pač seksajo in v to ne vpletajo nekih čustev... Tebi pa seks brez čustev pač ni to TO! in po pogovoru z mojim je seks zdaj ko ima močna čustva do mene popolnoma drugačen in neprimerljiv! Saj to ti bo isto fant povedal če ga vprašaš...Seks z nekom tko by the way je samo praznjenje - tko da misli na OFF okrog tega! (upam da sem zadela bistvo tvojega posta )
govoriš moje misli... Zato pa pravim da...tiste, ki niso v taki situaciji, ne morejo vedeti kaj in kako. Tudi jaz sem znala soliti drugim pamet naokoli..ampak ko si sam v tem..pa ni vse to jasno belo/črno..
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*Lara* napisal/-a:nikoli ga nisem mogla zasovražiti zaradi prevare, ker sem videla kako hudo mu je bilo in je pretrpel še pa još...vem da mi tega nikol nebi naredil.
Kako ti tega nikoli ne bi naredil, če ti je pa že? Misliš mogoče, nikoli več?
-
*Lara* - Kofetarica
Ne, vem da NIKOLI VEČ Ampak ne brzdajte tega, ker to ni bistvo te teme. To je mimo, jaz mu 100% zaupam. S tem sva zakključila. NA račun tega sva bila pol leta narazen...pa vndarle se nisva prebolela in sva še vedno hrepenela drug po drugemi. KO nekoga še vedno ne pozabiš..veš da ni bila le muha enodnevnica. Prevaro sem mu odpustila, ker mi je škoda ad zavrževa vse kar sva imela zaradi ene brezvezne dečve, s katero ni nič imel..niti ni sexal...ker se je sam umaknil.. Zato sva zdaj skupaj in se imava fajn...samo mene to tišči, kar je naslov teme
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 02. Jan. 2008 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov