Misel na njegove bivše..kako se otresti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
~NIA~ napisal/-a:Pa tud velikrat koga pokličem z drugim imenom, pa sploh ne razmišlam o tisti osebi, ampak kr avtomatsko rečem eno ime..
Jaz tut včasih...
Mojga sem enkrat poklicala narobe, ampak ne zato ker bi misla na bivšega, ampak ker sem bla navajena na tisto ime... Pa sem se delala kot da ni nič in začela govort nekej druzga; se mi zdi da sploh ni porajtau...
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Men gre pa na živce moja oma k ga skos Luka kliče Pa ne, nimam brata/bratranca/očeta al pa kogarkol v žlahti k bi mu blo tko ime, še manj pa da bi mela kakšnega bivšega Luko.
Sam on tega ne ve bog ve kaj si misli Mislim, a si je tok težko zapomnit eno ime nooo?
Sam on tega ne ve bog ve kaj si misli Mislim, a si je tok težko zapomnit eno ime nooo?
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Js pa sploh nevem kaj nej nardim..moj je mel pri 16 eno punco s katero je bil dve leti, pač prva punca, prvo vse (zdej je 26) in se po skor 8 letih še zmer redno dopisuje z njo, sliši itd. Mene to mot, si ne morem pomagat..kar sm mu tud povedala in se mi je sam režu in da sem neutemeljeno ljubosumna, da je edina bivša s katero sta ostala frenda, da se ne slišta tok, itd.
Sej sm mu tud sama rekla, da vem da je neumn in da tle ni nč narobe, sam vedno k vidm, da je dubu mail od nje al kej me kr mal zbode. Zdej sva še na Facebooku in je tud ona gor in sam čakam, da bo še njo dodal..prov smotana sm že. Še sama ne vem zakaj me to tok žre sam pč me...Najhuj je to ker je ona tak tip punce k vem da mu je všeč..vse slikce, vse punce za katerimi se obrne so take kot ona, blond, popolna postavca itd.js pa niti mal (rjava, suhca k se je zredila sam v trebuh), pa je zmano in mi je zato še huj k nekak se ne morem znebit občutka, da če bi ona hotla bi bil rad z njo.
Resno, kako nej se znebim teh glupih misli, k dons sm že ene dvestotkrat pogledala, če jo je že dodal na facebook..joj občutk mam k da sm v srednji šoli spet
Sej sm mu tud sama rekla, da vem da je neumn in da tle ni nč narobe, sam vedno k vidm, da je dubu mail od nje al kej me kr mal zbode. Zdej sva še na Facebooku in je tud ona gor in sam čakam, da bo še njo dodal..prov smotana sm že. Še sama ne vem zakaj me to tok žre sam pč me...Najhuj je to ker je ona tak tip punce k vem da mu je všeč..vse slikce, vse punce za katerimi se obrne so take kot ona, blond, popolna postavca itd.js pa niti mal (rjava, suhca k se je zredila sam v trebuh), pa je zmano in mi je zato še huj k nekak se ne morem znebit občutka, da če bi ona hotla bi bil rad z njo.
Resno, kako nej se znebim teh glupih misli, k dons sm že ene dvestotkrat pogledala, če jo je že dodal na facebook..joj občutk mam k da sm v srednji šoli spet
-
me! - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Živjo!
Mam skori podoben problem kot pa tanika*.
Tudi moj je mel punco 2 leti, ki mu je tudi bla prva v vsem. Imela sta eno tistih zvez, ki se je vsem zdela popolna. Sedaj sta zelo dobra prijatelja (kavice, klici, zaupanje, itd.) Celo sošolci na faksu smo. S to njegovo bivšo se nikoli (ja, poznava se že zelo dolgo) nisva nevem kako razumeli (sedaj se še veliko manj). Tudi ona je ena tistih popolnih - lep obraz, oči, samozavestna, komunikativna, uspešna pri vsem itd.
Ampak glavn point moje jeze je, da je njemu še vedno zlo težko pokazat, da karkoli čuti do mene pred njo. Ona pa tudi, takšna kakršna je, ima zlo veselje in celo uživa v vsej tej situaciji, ker vidi, da mi ni vseeno.
Kaj si vi mislite o tem? Kaj naj naredim, da si ju bom spravla iz glave? Ne morem se pogovoriti z njim, ker preprosto ne razume in vedno jst izpadem kot tista ljubosumna, nerazumevajoča, ona pa kot angelček, ker sta itak sam prijatla a ne?
Tnx
Mam skori podoben problem kot pa tanika*.
Tudi moj je mel punco 2 leti, ki mu je tudi bla prva v vsem. Imela sta eno tistih zvez, ki se je vsem zdela popolna. Sedaj sta zelo dobra prijatelja (kavice, klici, zaupanje, itd.) Celo sošolci na faksu smo. S to njegovo bivšo se nikoli (ja, poznava se že zelo dolgo) nisva nevem kako razumeli (sedaj se še veliko manj). Tudi ona je ena tistih popolnih - lep obraz, oči, samozavestna, komunikativna, uspešna pri vsem itd.
Ampak glavn point moje jeze je, da je njemu še vedno zlo težko pokazat, da karkoli čuti do mene pred njo. Ona pa tudi, takšna kakršna je, ima zlo veselje in celo uživa v vsej tej situaciji, ker vidi, da mi ni vseeno.
Kaj si vi mislite o tem? Kaj naj naredim, da si ju bom spravla iz glave? Ne morem se pogovoriti z njim, ker preprosto ne razume in vedno jst izpadem kot tista ljubosumna, nerazumevajoča, ona pa kot angelček, ker sta itak sam prijatla a ne?
Tnx
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
^^ Oh ja, to si jz v misilih nonstop ponavlam. Čeprou vem, da se z nobeno bivšo ne sliši več, čeprov mi pravi, da še nobene ni imel tok rad, čeprou sem prva punca, ki zdaj spi v tej pojstli in v tej sobi, odkar jo ima, čeprov celo vem, da ma blazino v obliki srčka, ki mu jo je bivša dala za Valentinovo, v pesjaku zdej njegov pes, me še vedno misel na bivše zamori. Predvsem se primerjam z njimi, se sprašujem, če so bile one bolše in bolj izkušene, ker on ma pač že dost za sabo (je starejši), jz pa pač ne tok. Pa recimo me zaboli, ko zvem, da je šou s svojo prvo punco na morje, midva pa letos nisva šla, ker sva bla še sveža in sva oba pač mela že svoje načrte za poletje, pa tud bi blo malo prehitro. Al pa ko zvem, da je pa ena bivša skor vsak večer po službi (delala v lokalu) pršla k njemu spat, jz grem pa po službi (ravn tako kelnarm) domov in na splošno spim tam 1-2x na mesec. Pač, take stvari. In pol rajš vidim, da ne vem NIČ o njegovih bivših, ker ne rabim vedt, je nepomembno in nevredno obremenjevanja, ampak sploh ne morem nehat, pa ne vem zakaj. Tko da mi zdej sploh noče več nč povedat, ko ga kej vprašam, ker že ve, kaj bo pol. Me is silly.
-
me! - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Imam novo novico...pazite!
Nikoli nisem brskala po njegovih stvareh, ker vem, da tudi jaz ne bi prenesla, če bi on brskal po mojih. Včeraj pa me je poslal v trgovino in ko sem v trgovini brskala za njegovo bančno kartico sem v predalčku našla sliko njegove bivše. Tolažim se s tem, da je predalček res čisto založen s stvarmi in da je mogoče čisto pozabil, da ta slika sploh obstaja.
Vsega imam že vrh glave in mislim, da je res že čas, da se postavim zase pa čeprav bom mogoče zaradi tega zgubila njega. Saj pa ni eden in edini moški na svetu
Samo zdaj nevem, kako naj mu povem o svoji najdbi...ker mi je malo naprijetno povedati, da sem jo našla med brskanjem po njegovi denarnici
help meee
Nikoli nisem brskala po njegovih stvareh, ker vem, da tudi jaz ne bi prenesla, če bi on brskal po mojih. Včeraj pa me je poslal v trgovino in ko sem v trgovini brskala za njegovo bančno kartico sem v predalčku našla sliko njegove bivše. Tolažim se s tem, da je predalček res čisto založen s stvarmi in da je mogoče čisto pozabil, da ta slika sploh obstaja.
Vsega imam že vrh glave in mislim, da je res že čas, da se postavim zase pa čeprav bom mogoče zaradi tega zgubila njega. Saj pa ni eden in edini moški na svetu
Samo zdaj nevem, kako naj mu povem o svoji najdbi...ker mi je malo naprijetno povedati, da sem jo našla med brskanjem po njegovi denarnici
help meee
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
me! napisal/-a:Imam novo novico...pazite!
help meee
Nic, povej mu da si pac slucajno nasla sliko medtem ko si iskala kartico v njegovi prezalozeni denarnici.. Mogoce mu omeni, da bi bilo dobro ce si precisti denarnico, ker ima en kup smeti not. Potem mu pa lahko mirne vesti poves, da je verjetno pozabil v denarnici tudi sliko svoje bivse. Ker to tudi je, ne? Bivsa. Kar pomeni da slika bivse nima kaj delat not.. Lahko mu jo pa enostavno sunes in zamenjas s svojo Ce bo opazil.. se lahko vprasas zakaj..
srecno!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Pri takšnih scenah je vedno tako, da so objektivno gledano lahko povsem nedolžne. Čisto možno je, da je na sliko res pozabil. Jaz sem tudi danes v denarnici našla telefonsko bivšega fanta, ki sem si jo enkrat izpisala za svaki slučaj, če bi mi telefon crknil, da bi imela vsaj nekoga za poklicat (ker res nobene cifre ne vem na pamet, še svojo komaj skupaj spravim).
Drugo pa je, če ima to sliko v denarnici z nekim namenom. In glede na tvojo zgodbo iz prejšnjih postov mislim, da slika ni bila pozabljena v denarnici.
Bom pa zdaj še nekaj napisala, kar sem mislila že prej. Ne ukvarjaj se s to bivšo, ki se lahko vede, kakor se pač želi. Fantu vse tole povej, ker je on "dolžan" imet do tebe korekten odnos, ne pa da daje bivši razloge, da se ti posmehuje.
Drugo pa je, če ima to sliko v denarnici z nekim namenom. In glede na tvojo zgodbo iz prejšnjih postov mislim, da slika ni bila pozabljena v denarnici.
Bom pa zdaj še nekaj napisala, kar sem mislila že prej. Ne ukvarjaj se s to bivšo, ki se lahko vede, kakor se pač želi. Fantu vse tole povej, ker je on "dolžan" imet do tebe korekten odnos, ne pa da daje bivši razloge, da se ti posmehuje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov