Misel na njegove bivše..kako se otresti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

OdgovorNapisal/-a kiny » 05. Jan. 2009 13:20

Js mislm da bolj se boš s tem obremenjevala, sama se boš slabše počutila, samo o temu boš razmišljala in mogoče bo zarad tega tut vajina zveza šla na slabše. Js kot sem napisala prej mislm da se je s tem brezveze obremenjevat, več veš slabše je...to kar je počel je pač počel, spremenit ne moreš.
Glede tega pa, če so bile lepše, boljše.... če bi kakšna od njih to bila, pol verjetno ti nebi bila njegova punca in to punca s katero misli resno...
Dj si v glavo, da od vseh teh punc, si samo ti tista ki jo on hoče pa katero si je izbral za resno punco. Se pravi da si za njega ti najboljša in nobena druga.

Glavo pokonc pa vrjet morš sama vase :)
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

OdgovorNapisal/-a Kika » 05. Jan. 2009 15:18

sm tut jst mela tipa s precejšnjo preteklostjo za sabo. pa dlje od njegove bivše, ki sem jo po naključju spoznala niti prišla nisva. zavedala sem se, da je njegova cifra že kar precej visoka in resnici na ljubo, je niti nisem želela izvedet in je še zdaj ne vem. mi pa za to ni nič žal :D

zadnje čase pa pogosto na raznih forumih berem obremenjevanje tipov in žensk s preteklostjo partnerjev. in se mi zdi to prav bolano- komu na čast tako obremenjevanje?! od kje taka nesamozavest? meni niti na kraj pameti ne pade, da bi se primerjala z bivšimi. če je z mano je z mano. če mu jaz nisem dovolj, izvoli prosim in pojdi... vem da imam marsikatero kvaliteto in da še zdaleč nisem brez napak. če sva si s človekom kompatibilna in oba pripravljena na to in dovolj zrela, bova ostala skupaj... če ne pa ne, nodvisno od bivših. :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

OdgovorNapisal/-a jullia_ » 05. Jan. 2009 16:10

SSarchy napisal/-a:A mislite, da ni niti najmanšega razloga za strah, da bi se podobni dogodki nekoč obnovili? Nekateri pravijo, da moški, ki ima za seboj četico različnih žensk, vedno ostane 'podvržen' temu.

Drugi pa pravijo, da se mora človek najprej znoret in šele nato spustit v resno zvezo, drugače mu prej ali slej potreba po fukarjenju udari na plano. Kdo ima zdaj prav?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

OdgovorNapisal/-a kr.ena » 05. Jan. 2009 17:43

Za nobenega ne moreš biti stoprocenten, da se ne bo kdaj skur*al. Še sam zase ne. Življenje je nepredvidljivo. In zato je lepo in zanimivo :D Amen.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

OdgovorNapisal/-a kokica87 » 05. Jan. 2009 18:46

Jst se nisem nikoli preveč obremenjevala z bivšimi od mojga do nekaj tednov nazaj. Razlog zakaj sem se začela z njimi obremenjevati je bil predvsem ker so dve od bivših želele k njemu nazaj, in so nonstop mu pisale in vse... in čeprav me je miril da on ima samo mene in naj se ne oziram na njih, me dejansko še vedno motilo da je z eno od njih bil dober prijatelj in to me je motilo ker mu je ženska vseskozi težila in govorila čez mene in ker se je tudi družila z najino družbo je potem vedno silila v njega in se mu obešala za vrat in zato sva se zaradi nje tudi velikokrat skregala... Zdaj je pa končno spregledal da je ženska zatežena in da se zaradi nje prepirava zato ji je tudi povedal da naj neha in naj se ne spravlja name, ker če se še toliko bo spravljala name, me on ne bo pustil, ker me ima rad...In s tem želim predvsem povedat, da če vas muči ljubosumje zaradi bivših se pogovorite s partnerjem, ker boste prej stvari razrešili kot pa če zadržujete to zase..
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a kamis » 06. Jan. 2009 9:58

Sej pr nama je blo tud tko da sva mela kr probleme z njegovo bivšo.Oziroma jih je meu on,pa mi ni nč povedu,dokler nism tega odkrila na njegovem telefonu.Sm bla tok jezna ker mi ni povedu da sm misnla da mu bom telefon zabrisala u glavo.Dobr nasledn dan sva se pogovorila in mi je vse razložu in oblubu da če bo še kej težila da mi bo povedu in da se bom jst pogovarjala z njo.Na srečo se znava pogovarjat in si zaupava in sva uspela še use rešt.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a SSarchy » 06. Jan. 2009 11:59

jullia_ napisal/-a:
SSarchy napisal/-a:A mislite, da ni niti najmanšega razloga za strah, da bi se podobni dogodki nekoč obnovili? Nekateri pravijo, da moški, ki ima za seboj četico različnih žensk, vedno ostane 'podvržen' temu.

Drugi pa pravijo, da se mora človek najprej znoret in šele nato spustit v resno zvezo, drugače mu prej ali slej potreba po fukarjenju udari na plano. Kdo ima zdaj prav?

Kako zanimivo, da ima on za sabo kar konkretno številko, jaz pa sem pred njim telovadila le z enim. Potem je jasno, zakaj hoče ostat z mano..
Kaj pa, če bo v prihodnosti potem res tako, da bo pri meni zrasla potreba po fukarjenju z drugimi (čeprav sem zaenkrat še vedno 100%, da do takih želja ne more prit) :? .. Je pametno, da si tip s pestro zgodovino odnosov najde nuno, ki ni 'izživeta', kakor pravite? Med nama namreč potekajo resni plani - zida se prizidek, kjer bo najino gnezdo, v roku petih let bi rad imel otroke z mano, še prej bo verjetno poroka..
P.S. Včeraj sva se zvečer dobila in se skregala. Trenutno sva oba 'na ignore' :frown:, nič nisva rešila, samo stopnjevalo se je..
Mah, saj sploh ne vem, kaj bi rada od njega.. Po moje rabim še kakšen dan, da izbijem iz glave.
Glede na to, da najini odnosi potekajo nadpovprečno dobro, je tole zdaj zame res nadloga.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

OdgovorNapisal/-a kamis » 06. Jan. 2009 12:23

Jah veš kako je.Pr puncah je mau drgač.Ene doleti to obdobje pa ga dajo čez ene pa nikoli ne čutijo potrebe po tem da bi se poseksale naokol.Jaz mislm da delaš nepotrebno dramo okol tega.In če tega ne boš rešla sama pr seb pol ne vem kako vama bo zalaufal naprej,ker on ne more rešt nič.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

OdgovorNapisal/-a iluzija » 06. Jan. 2009 12:52

kamis napisal/-a:Jah veš kako je.Pr puncah je mau drgač.Ene doleti to obdobje pa ga dajo čez ene pa nikoli ne čutijo potrebe po tem da bi se poseksale naokol.

Zakaj tudi pri fantih ne bi bilo drugače?

Je pa res - brez pomena je, da se obremenjuješ z vprašanji "kaj pa če...". Tega ne izveš nikoli (oz. šele ko dejansko to kasneje doživljaš), samo po nepotrebnem si meštraš misli in se žreš zaradi stvari, ki pa se morda ne bodo nikoli zgodile. Vedno pravim - živiš sicer res za prihodnost, ampak živiš pa V sedanjosti in če je ta idealna... Zakaj bi si z vprašanji burkal trenutni obstoj? - Da ni dolgčas mogoče. Pa okej - dokler to nima negativnega vpliva nate in na druge, je sprejemljivo. :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

OdgovorNapisal/-a jullia_ » 06. Jan. 2009 21:43

SSarchy napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:

Kaj pa, če bo v prihodnosti potem res tako, da bo pri meni zrasla potreba po fukarjenju z drugimi (čeprav sem zaenkrat še vedno 100%, da do takih želja ne more prit) :? .. Je pametno, da si tip s pestro zgodovino odnosov najde nuno, ki ni 'izživeta', kakor pravite? Med nama namreč potekajo resni plani - zida se prizidek, kjer bo najino gnezdo, v roku petih let bi rad imel otroke z mano, še prej bo verjetno poroka..

Nisi me ravno dobro razumela, ali pa me presneto dobro podjebavaš :)

Hotela sem povedat, da sploh ni bistveno, s koliko ljudmi je nekdo seksal, vedno obstaja možnost, da se bo pri njem pojavila želja po seksu z drugim.
On nima garancije, da ne bo tebe zagrabilo, da bi se malo okoli gonila, ti pa ravno tako ne moreš biti 100% vanj. Edino, kar vama preostane, če se želita poročit in bit skupaj je, da si verjameta na besedo, da si oba tega res želita
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

OdgovorNapisal/-a LanaMaxim » 06. Jan. 2009 21:51

In zakaj pa ti ne bi bila " izživeta" kot ti temu praviš? Tudi z enim moškim se lahko izživiš!

Če se imaš z njim super in če zadovolji vse tvoje potrebe, je to najboljše, kar je lahko. Če se pa zdaj gremo to, da nas zanima kako pa drugi moški seksajo in vse to pa nikoli ne prideš do končnega odgovora. Na svetu je namreč milijone moških in verjemi, da je vsak drugačen.
Hotela sem samo povedati, da če si srečna, ne kompliciraj. :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

OdgovorNapisal/-a positive vibration » 07. Jan. 2009 11:35

Muka mi je, ker vsake toliko časa slišim iz ozadja, kako se kdo zmoti in me pokliče po njenem imenu. In to po 2 letih. Grenko :grosseaugen:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

OdgovorNapisal/-a kamis » 07. Jan. 2009 11:54

^^ok,zakaj že???Da te drugi kličejo po njenem imenu??Se nisi nikol skušala pogovort in jasno in glasno povedat da to človeka boli??'Da me moj pokliče po imenu bivše bi mu kr par krepkih povedala.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

OdgovorNapisal/-a ~NIA~ » 07. Jan. 2009 12:15

.. ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

OdgovorNapisal/-a kamis » 07. Jan. 2009 13:25

Ja sej verjamem da pač rečeš.Sam njej se pa to dogaja vsake toliko časa,kukr je napisala.To se mi pa ne zdi prov.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]