Misel na njegove bivše..kako se otresti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 05. Jan. 2009 10:54

ja zgodovina zna bit moteca, in ce se ne bos znala preprosto nehat se obremenjevat s tem bos mela problem...mors si neki dopovedat: preden si to vedla, se ti je zdela zveza z njim zlo lepa, na njem se ti ni zdelo nic hudo motecega itd., odkar to ves pa te to zelo moti, v vajini zvezi se ni spremenilo NIC, samo da si ti samo izvedela nekaj, kar je itak ze prej drzalo...

ne vem, to zna bit res huda stvar, js sem tut mela hude probleme z njegovo preteklostjo..sicer pri nama je ravno obratno, bla sem ljubosumna na njegovo dolgoletno bivso, medtem ko sem sama prakticirala samo take avanturce kot tvoj fant (sicer ne do take cifre!!! :D )

pazi samo da ne bo to postal problem obeh...on tega ne more spremenit, ker je to ze mimo, in ne more res nicesar popravit, ti pa lahko s tem povzrocis veliko nepotrebnega prepiranja in slabe volje in ga bos samo odgnala od sebe...

in ja mislim da se clovek lahko spremeni od velikega ''jebaca'' do resnega fanta...boljse da je sprobal ze vse mogoce punce, ga vec ne bodo tako lahko zamikale da bi te prevaral, ker je ze vse dal cez, se ti ne zdi? :D
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 05. Jan. 2009 11:11

Pr nama je pa tko da preden sva začela sva bila kolega ene 4-5 mescov.Takrat je meu tud punco,ki jo je prevaral.Vem tudi zakaj in ga razumem,ker ga je pač njegova bivša uničevala.Vedla sem pač že velik stvari o njemu,tud o drugih bivših.Ne vem jaz se pač s tem ne obremenjujem in se še kdaj pogovarjava o tem zelo odprto.Pač biu je jebač.In velik raj vidm da je biu,kukr da bi ga zdjle k je z mano metal in bi se hotu vlačt za drugimi.Tipčki pač rabjo čas in morjo sprobat da potem vejo kaj imajo.Se mi zdi da se nekatere res preveč obremenjujete s tem.Usi imamo preteklost in to se pač ne da spremeniti.Jo sprejmeš ali pa ne.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 05. Jan. 2009 11:30

OK, pa rečmo, da so to pač tipi in da je to nekak normalno, da rabjo več sexa z različnimi ženskami.
Ampak, od kje se je pol našlo tistih 30 žensk, s katerimi se je najprej dobil na pijači, potem pa nadaljeval v postelji (in to sta seveda oba soglasno prakticirala kar nekajkrat)?
Pismo, a sem jaz res tako zategnjena (moja čarobna številka je namreč 2 v 25ih letih), ali me vseeno upravičeno moti številka 30? Vsaj malo?
Pa saj, če bi to bile punce, v katere bi bil zaljubljen, bi še nekako razumela. Takih pa je bilo 4, ostalo vse 'f** kolegice'. To mi ne gre v račun..
Red-rose, če bi jaz lahko te trezne misli prenesla v svojo podzavest, bi bila zelo srečna..
Upam, da bo čas prinesel svoje, ker vse te stvari so deževale včeraj, pred spanjem..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 05. Jan. 2009 11:37

Jah sej ne rečem no,30 je velik,kukrkol obrneš.In zdej si naletela na čustveno prepreko.Al jo boš premagala pa boš to zbila iz glave al boš pa usak dan pred spanjem to premlevala.Spemenit ne boš mogla nič,pa se lohk na glavo obrneš.Ne vem probi to pač odmisl.Magar s tem,ok dal ji je skoz zdej ma mene druge ga ne brigajo.In verjem da če jih je dal toliko skozi ga res ne zanimajo.Razen če ni kakšen nimfoman.
Tuki ti noben od nas ne bo mogu pomagat,on pa najbrž tud ne,ker ne more te številke 30 spustit na 15.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 05. Jan. 2009 11:38

SSarchy napisal/-a:PROSIM ZA MNENJE!
Včeraj sem naredila napako v zvezi z zasliševanjem dragega o njegovih bivših. Sicer že ptički čivkajo, da je najina zveza res lepa in dobra, vendar me je ena od njegovih mnogih, meni nesprejemljivih zgodb, ki so se dogajale še v času njegove pubertete, dala misliti. In to tako daleč, da sem se odločila, da na področju njegovega sexualnega življenja pred mano, razkrijem tisto, česar mi do danes ni povedal, ker mi seveda tudi ni hotel. Z mučilno-zasliševalno metodo sem ugotovila, da je imel do najine zveze, to pomeni do njegovega 26. leta, pred mano le 4 punce, s katerimi je bil najmanj 1 mesec in največ 3, ostalih, s katerimi si je lajšal potrebo po sexu, pa je bilo okrog 30.

Kaj ti je bilo tega treba? Če je vajina zveza ok, nima veze, kaj je bilo prej. Prizore v glavi si pa lahko slikaš z eno bivšo ali pa s 30-imi, če si nagnjena k mazohizmu.
Zdaj je, kar je. Predstavljaj si, da je rabil toliko izkušenj, da je ugotovil, da si ti zanj tista prava. Da te lahko primerja s 35-imi in se odloči zate. A ni to kompliment? :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 05. Jan. 2009 11:39

Sama sem v precej podobni situaciji; vse od njegove starosti, pa do enormne cifre in njegove neresne "preteklosti"... (edin najina zveza ni ravno cvetoča trenutno :roll: :wink: ) Koliko časa sta že par?

Meni se zdi normalno, da te take stvari zanimajo; še posebno zato ker so tebi tuje. Tudi jaz sem se vsak dan pred "velikim razkritjem" potihem spraševala, koliko jih je blo, kakšne so bile, bala sem se da so ble boljše in lepše od mene itd..
Prvi vtisi so grozni, ampak vedi, da je še vedno tak človek kot je bil pred "velikm razkritjem"... Poglej; lahko bi se zlagal, in rekel da je bil samo s 10imi babami; ti bi mu vrjela, in on bi se rešu "težav" in pravljica bi se srečno nadaljevala...Česar ne veš ne more bolet... Ker pa je iskren in te (predvidevam) ima rad, je povedal resnico, če prav mogoče ni najbolj ponosen nanjo. Preteklosti ne bo mogu spremenit, in vrjemi, da je blo tut njemu težko ko ti je vse to razlagal.

Glede na to, da se je odločil da bo s tabo, mu za razliko od ostalih nekaj pomeniš. Pri meni je blo celo tako, da sem bla pri njegovih 25ih edina ki jo je sploh "priznaval" za punco, pred mano ni nobene predstavu staršem, niti je objel in držal za roke pred kolegi... Zvedla sem da je mel pred tem celo namenoma v različnih mestih material, in da se je priskrbel redno družbo povsod kamor je zahajal, da slučajno ni ostajal na suhem ko je moral zapustit svoje gnezdo.. :roll: ... In včasi me je stisnilo pr srcu, ko sem zvedla takšne stvari...

Ampak to je nekaj kar je BILO. Zdaj pa si ti, vajina zveza, in vajina prihodnost... Pozabi vse dirty elemente, in vrjemi, da mu v primerjavi z vsemi joškastimi blondinkami in ritastimi črnolaskami pomeniš vse, ker drugače bi vrjetno nadaljeval svoj način življenja. Očitno mu je ljubše tako kot je sedaj, ker drugače ne vem zakaj bi rinu v zvezo.
Mogoče bo zate vsaj zdaj na začetku, ko si zvedla vse o vsem marskikaj drugače. Svojega partnerja gledaš v povsem drugačni luči kot pred tem, ko si si sama pri sebi ustvarila določeno sliko o njegovi preteklosti. Ampak takšen pač je; še vedno te ima rad; in upam da boš lahko čim prej sprejela kar si zvedela.

Moj mi je enkrat (ko sem "slučajo" od njegovga sodelavca zvedla da je po**** tud svojo šefico, in sem se začela zgražat in ga obsojat) reku, da vrjame, da mu bom težko zaupala, ampak da če nebi on zaupl meni, mi nebi priznal vsega tega. In da se lahko človek hitro spremeni, če ima ob sebi nekoga, zarad katerega se je vredno spremenit in poboljšat.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 05. Jan. 2009 11:41

fun napisal/-a: bala sem se da so ble boljše in lepše od mene itd..

Če bi bile boljše in lepše od tebe, bi bil s katero od njih.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 05. Jan. 2009 11:47

aja; glede številke 30...

Hitro se nabere (vsaj pravjo tko)... če je človek npr spolno aktiven od 15ega leta, in je bil ""samski"" skor 10 let...

Ena baba na morju, ena za žur za nov let, pa sigurn še kaka kje... Sliš se bedno, ampak tko približno funkcionira to... :?

Tebi je mogoče še težje ker si sama zelo previdno izbirala spolne partnerje in drugače gledaš na to...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 05. Jan. 2009 11:58

Skupaj sva dobro leto in pol..
A mislite, da ni niti najmanšega razloga za strah, da bi se podobni dogodki nekoč obnovili? Nekateri pravijo, da moški, ki ima za seboj četico različnih žensk, vedno ostane 'podvržen' temu. Mene skrbi to, da bo prvih nekaj let z njim čista pravljica, potem ga bo pa začel spet biksat. Varal sicer ni nikoli, vsaj tako pravi. Ampak, ali mu bom jaz, takšna, kakršna pač sem, vedno dovolj? Saj vemo, da se moškim najprej premakne, ko zagleda sexi, postavno in dodelano žensko. In če se je to dogajalo prej, zakaj se ne bi tudi v bodoče?
Pismo, čist mi je samozavest padla..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 05. Jan. 2009 12:07

kdo se ti zdi bi prej podlegu - en k bi biu celo zivljenje samo s tabo, in bi mu bla ti prva in edina seks partnerka, in bi zagledu eno joskasto blondinko u minici, k bi ga vabla med rjuhe, sploh ne bi razmislu in bi se poseksu z njo

- al tvoj, k je take joskaste blondike (verjetno ze kako) dal skoz, in ve kako je tak seks brezcuten in od njega nima cist nic razen fizicne zadovoljitve

js zase vem, ker sem mela neki avanturc, da ne bom varala ker me preprosto ne more se tako dober tip premamit, ker vem kako je met seks za eno noc, proti partnerju k ga mas rad in kjer so vmes custva...tak, ki pa nima take izkusnje z avanturami pa tega ne ve, in se mi zdi da bi prej prevaru, pol bi mu blo pa sele zal!

ce je nehal s tem ocitno tega vec ne potrebuje. pogovor se z njim, zakaj je to pocel, kaj je mel naslednji dan od tega, in zakaj tega vec ne pocne. mogoce ti bo velik reci bolj jasnih. tut js sm mogla to svojmu razlozit, ker tega preprosto ni razumel - on je kljub temu da je fant bil veliko bolj custven glede seksa, in me ni razumel kako sem lahko to pocela..pa sva se pogovorila, in sem mu ene stvari razlozla. predvsem kaj se je takrat dogajalo v moji glavi in kaj se dogaja zdaj

mogoce je lazje da to vse nekam potlacis, js zase vem da takih stvari ne morm potlacit in da morm to razcistit - in to tako da bi dodatno se vec informacij zvedla, pol bi pa to premlela in se upam, pomirila...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 05. Jan. 2009 12:12

zgodovina je zgodovina- tam se jo tudi pusti :)
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 05. Jan. 2009 12:34

Enako.. Sej zato se je pa včeraj moje zasliševanje samo stopnjevalo.
Zmedena sem, sama sebi se smilim, najraje bi se preoblekla v nuno in se zaobljubila :wink:, malce mi je slabo, mrazi me v tej bedni pisarni, ljubosumna sem na ženske, ki izgledajo boljš od mene, samozavesti imam tolk, kolikor je zunaj stopinj, hočem bit slavna, gledala bi dramo, da se zjokam, pojedla bi ene čevape s kajmakom, ajvarjem, čebulo in sočno lepinjo, na brazilsko nalašč ne bom šla še cel mesec, kar naj me ima tako, kakršna sem, če sm JAZ TISTA PRAVA od miljonih.. :P
Uživajte, pa hvala za pomoč! Bo že..
P.S. Sam, morate pa priznat, da je 30 velika številka in da bi se ve verjetno tut slabo počutile..
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 05. Jan. 2009 12:40

SSarchy napisal/-a:P.S. Sam, morate pa priznat, da je 30 velika številka in da bi se ve verjetno tut slabo počutile..

Jaz priznam. :P Ampak vseeno mislim, da ni ravno katastrofa in da boš sčasoma pozabila na to. Na čevape pa le pojdi. :lol:
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 05. Jan. 2009 12:53

bljah, meni vse to "sliči" na neko mehiško limonado..parček srečen skupaj, se vmes sporeče, vmes je poplava drugih, pol pa spet skupaj...ampak v glavi je pol težko spucat kaj je prav pa kaj ne...no jaz sem bla z enim 2 leti, pa sme pol ugotovila, da me je varal v tistih 2 mesecih, kaj sma bla narazen. s tem,da on meni ni priznal..in se je končalo
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 05. Jan. 2009 13:00

red_rose ti je res ful dobr napisala.Bolš da je use te punce izkusil prej ne pa medtem k je s tabo.Ja je velika številka,sej 15 je tud velika številka.Ponavad postanemo resni partnerji takrat ko imamo neko število in neko zgodovino za sabo se vam ne zdi??Sej menda ne bomo pr 15tih z nekom pa potem celo življenje,to so pravljice(pri nekaterih je tako,da ne boste misnle da vse mečem v en koš).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov