Misel na njegove bivše..kako se otresti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 200 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
*Lara* napisal/-a:Aja....hehe...ena butasta ..sm pa vesela, da je moj predragi tisti 100001 avanturc, ki jih je imel, izkoristil s kondomi...tako da vem da je čist, in da sm jz njegova prva, čigar tič se me je dotaknu, haha bedna, sj sm rekla
Kako veš, da je uporabljal kondom z drugimi? A ti je povedal? Ne bit naivne.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz se pa ne sprenevedam, in priznam da me njegova preteklost vsaj malo zmoti vsake toliko časa... To ne pomeni, da mam zdej vsakodnevne travme, ampak včasih mi grejo na živce kakšne bivše, ki vedno bulijo vame ko naju kje srečajo; pač prav tisto, ocenjujejo in premerjajo z očmi... in take stvari mi grejo mal na živce...
Drugače pa ja; preteklost je preteklost... Meni je vseeno bolje da takšne stvari zvem na začetku- ne glede na to kaj se je dogajalo in kako te zna kakšna podrobnost šokirat. Potem se pa pač odločiš če si pripravljen sprejet celoten paket- človeka in njegovo preteklost; ali pa pač ne...
Res nisem tak tip človeka ki bi lahko živel v nevednosti..
vseenomiska23; jaz ti svetujem isto kot že ostale prej; brez veze da jo kličeš. (ko bo naslednjič klicala jo dejta na zvočnik, pa se oba pogovarjajta z njo... to preverjeno pomaga; ni šans da bo še kdaj poklicala )
Drugače pa ja; preteklost je preteklost... Meni je vseeno bolje da takšne stvari zvem na začetku- ne glede na to kaj se je dogajalo in kako te zna kakšna podrobnost šokirat. Potem se pa pač odločiš če si pripravljen sprejet celoten paket- človeka in njegovo preteklost; ali pa pač ne...
Res nisem tak tip človeka ki bi lahko živel v nevednosti..
vseenomiska23; jaz ti svetujem isto kot že ostale prej; brez veze da jo kličeš. (ko bo naslednjič klicala jo dejta na zvočnik, pa se oba pogovarjajta z njo... to preverjeno pomaga; ni šans da bo še kdaj poklicala )
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
ajoooj smo pedantne Shelve in Nia...je treba hitr človeka zabit ...da nebi slučaaaajno kej preveč sanjaru... đizs ej...dobr da obstajata, da me držita na realnih tleh
In ja...zakaj tko mislm da sm edina s kero je brez? PREDVIDEVAM! Ker si z mano, ko sva bla še na začetku..na meji med zvezo in avanturo, sploh ni upal sexat brez kondoma, čeprav sm bla na tabletkah...Ko nama je obema zmanjkalo kondomov sm pa pač rekla da ga bom razumela, če prestaviva na naslednjič, ko bova mela kondom....no in pol sva...ga je pa vseen skrbel glede spb...in sva se o tem pomenila..jz sm mu povedala da svojo preteklost in to ej to..njega nism niti spraševala...
sej če napišem, da je fant zlo skrben glede tega in poučen ...in se ne jeb* z vsako brez kondoma...bo itak ena napisala da "kaj sanjarim, to pa zihr ne obstaja tak tip na svetu". Če bi napisala da je z vsemi jebal brez kondoma..bi se spet zgražale kako je neodgovorn
In me ne moti če sm 10001 s katero se lupča, vidi nago in dotika spolovila ..od tega ne bom fasala virusa HIV; sm pa vesela, da je uporabljal kondom, ker mi to dost pove o inteligenci fanta. Vesela sm, da mam takšnega fanta.
Zdj pa hitro eno kontro zabit...da me na realna tla spravi, ane
In ja...zakaj tko mislm da sm edina s kero je brez? PREDVIDEVAM! Ker si z mano, ko sva bla še na začetku..na meji med zvezo in avanturo, sploh ni upal sexat brez kondoma, čeprav sm bla na tabletkah...Ko nama je obema zmanjkalo kondomov sm pa pač rekla da ga bom razumela, če prestaviva na naslednjič, ko bova mela kondom....no in pol sva...ga je pa vseen skrbel glede spb...in sva se o tem pomenila..jz sm mu povedala da svojo preteklost in to ej to..njega nism niti spraševala...
sej če napišem, da je fant zlo skrben glede tega in poučen ...in se ne jeb* z vsako brez kondoma...bo itak ena napisala da "kaj sanjarim, to pa zihr ne obstaja tak tip na svetu". Če bi napisala da je z vsemi jebal brez kondoma..bi se spet zgražale kako je neodgovorn
In me ne moti če sm 10001 s katero se lupča, vidi nago in dotika spolovila ..od tega ne bom fasala virusa HIV; sm pa vesela, da je uporabljal kondom, ker mi to dost pove o inteligenci fanta. Vesela sm, da mam takšnega fanta.
Zdj pa hitro eno kontro zabit...da me na realna tla spravi, ane
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez pa morm rect da uiber dobr prenasam.. mogoce tut posledicno da nimam dost pojma kaj se je dogajal.... me pa zvije nausake tok casa k recmo prideva v ksn lokal pr njemu pa je tm ksna biusa njegova in k se zacne okol nega muvat pa pjaco castit pa nevem kaj se use... takrat pa jez ratam slabe vole pa tecna k ga prasam pac kdo je ona pa rece 'NIHČE' in takrat jez v sebi ker tocn vem da sta vsaj fukala ce ne se kej vec.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
nikaragua napisal/-a:jez pa morm rect da uiber dobr prenasam.. mogoce tut posledicno da nimam dost pojma kaj se je dogajal.... me pa zvije nausake tok casa k recmo prideva v ksn lokal pr njemu pa je tm ksna biusa njegova in k se zacne okol nega muvat pa pjaco castit pa nevem kaj se use... takrat pa jez ratam slabe vole pa tecna k ga prasam pac kdo je ona pa rece 'NIHČE' in takrat jez v sebi ker tocn vem da sta vsaj fukala ce ne se kej vec.
...in ko se začne to dogajat, moreš ti še bolj smukat okol njega, ga objemat in pokazat, daje to TVOJ teritorij
- Gost
V_Rose_V napisal/-a:nikaragua napisal/-a:jez pa morm rect da uiber dobr prenasam.. mogoce tut posledicno da nimam dost pojma kaj se je dogajal.... me pa zvije nausake tok casa k recmo prideva v ksn lokal pr njemu pa je tm ksna biusa njegova in k se zacne okol nega muvat pa pjaco castit pa nevem kaj se use... takrat pa jez ratam slabe vole pa tecna k ga prasam pac kdo je ona pa rece 'NIHČE' in takrat jez v sebi ker tocn vem da sta vsaj fukala ce ne se kej vec.
...in ko se začne to dogajat, moreš ti še bolj smukat okol njega, ga objemat in pokazat, daje to TVOJ teritorij
Ja, kot v otroškem vrtcu. Bo že tip poskrbel za to, da ga druge babe ne bodo posiljevale, a ne? Aja, razen, če noče ... ali 'ne zna'
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
men je pa ful smešno če vidim bivšega z bejbo, pa do se pol ona začne slinit okol njega, ga fuul objemat, lupčkat, pa mene gleda, češ, moj je
Ženska na tak način dela totalno budalo iz sebe.
To zgleda lih tko, koda bi se bala da ji delam konkurenco in pol na mizern način kaže da zdej je pa njen.
Če že vidiš bivšo od tipa, se pač normalno z njo pogovarjaš, smejiš, ne pa da jo brez razloga ubijaš s pogledom. Če se pa hoče kej obešat po tipu, jo pa začneš na lep način podjebavat, da bo na koncu njo sram, ne tebe, ki tako zavzeto ščitiš svojo last
Ženska na tak način dela totalno budalo iz sebe.
To zgleda lih tko, koda bi se bala da ji delam konkurenco in pol na mizern način kaže da zdej je pa njen.
Če že vidiš bivšo od tipa, se pač normalno z njo pogovarjaš, smejiš, ne pa da jo brez razloga ubijaš s pogledom. Če se pa hoče kej obešat po tipu, jo pa začneš na lep način podjebavat, da bo na koncu njo sram, ne tebe, ki tako zavzeto ščitiš svojo last
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
V_Rose_V napisal/-a:nikaragua napisal/-a:jez pa morm rect da uiber dobr prenasam.. mogoce tut posledicno da nimam dost pojma kaj se je dogajal.... me pa zvije nausake tok casa k recmo prideva v ksn lokal pr njemu pa je tm ksna biusa njegova in k se zacne okol nega muvat pa pjaco castit pa nevem kaj se use... takrat pa jez ratam slabe vole pa tecna k ga prasam pac kdo je ona pa rece 'NIHČE' in takrat jez v sebi ker tocn vem da sta vsaj fukala ce ne se kej vec.
ne ne tocn to k je *srčica* napisala... to sam budalo iz sebe delas in das biusi oz. uni bejbi vedet da neki ne stima.
če mene prasas je najbols ignorerat.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Schpella napisal/-a:Ampak če majo naši dragi zdej NAS, to pomeni, da jim je malo mar za bivše, ker če bi jih vleklo k njimi, najbrž ne bi ble bivše.
Tko da...head up!
Kaj pa veš kdo je koga pustu...
*lilica* napisal/-a:
Ženske se včasih po nepotrebnem obremenjujemo z nepomembnimi stvarmi. Ker če pomisliš, da je izbral tebe namesto nje, si gotovo ti boljša od nje
Spet ne moreš vedeti, ali on njo pogreša... Lahko pač, da ga je pustila, on bi pa mogoče še bil z njo...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
pred mano si sploh ne upajo nč haha edin kar znajo je premerjat pa ignorirat kar rečm po svojmu pa stalno neki šarm, al od zad al od spred al mu po glavi težim oz. karko al pa on men..ampak use tko spontano,sproščeno,tko da pol so une loh edin fouš lol
če mene prašaš, se vrjetn una biuša upa metat pred njega pa okol njega skakat usa vesela, ker pač misl da je ona hujša od tebein da bo on kr čudežno vidu kok je ona šezmer QL pa na VOLJO in bo pretku do nje. omg, nej že preboli, men bi blo to pod častjo lol
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
~NIA~ napisal/-a:*Lara* napisal/-a:ajoooj smo pedantne Shelve in Nia...je treba hitr človeka zabit ...da nebi slučaaaajno kej preveč sanjaru... đizs ej...dobr da obstajata, da me držita na realnih tleh
pa dej, sej sm se hecala sam primerjava aveš, da ni use tko sončno!
sicer pa bolš da jih pred tabo meu 23834 kot nobene ker nemore bit bolj bedno kot s tipom k NIMA POJMA! ampak res nima pojma, v ničemer! in ko si samo želiš domov in da komi čakaš da se konča večer in da reče da more domov bruh!
dj moj tut pred mano ni meu nevem kolk punc, pa se mu to nikol ni poznal, prej obratn...se prec navadš en druzga hehe al sm ga pa jz tko dobr u 'roke uzela' da se je nauču -čeprou jz pa res nobenga prej nism mela lol
pooje je slabš če ma tip pred tabo ful žensk, ker ponavad so to več al mn one night standi in tam skoraj druzga ne dobiš kot nabijanja in tiste strasti za unih '5,10 minut'... ker se pač ne posveti ženskam, pa še misl kok je hud k jih je tok podru in se vrjetn taki sploh ne trudjo lol..mah, jz že na videz vidm kter je dobr pa ker ne Use se zna rpedvidet kako se obnaša do tebe, kako je pozorn do tebe, kako se premika, a te na usake tok kr ugrizne,stisne,navali, dvigne, zgrab za ritko pa..ehh...neznam opisat
Prvi neprebran prispevek • 200 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov