Misel na njegove bivše..kako se otresti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 15. Dec. 2008 23:12

mene pa zanima kaj bi nardile da vam je ful všeč eni ti, ki je bil prej 2 leti z bejbo, sta končala in zdej bi rada ugotovila če je pripravljen do nove veze... tko minil je 1 teden od kar sta končala, pa pred 2 mesecoma sta tud končala pa sta pol prišla nazaj (kok je zdej resen razhod ne vem :S) nasvet prosim. jutr ga vidm, pa ne vem kako se obnašat, mu pokazat da sm tud jst zdej samska in se zanimam zan al ne??? ker prej je blo da sm mela jst tipa 5 let pa nism izbrala njega. čist sm zmedena...
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 15. Dec. 2008 23:13

mene pa zanima kaj bi nardile da vam je ful všeč eni ti, ki je bil prej 2 leti z bejbo, sta končala in zdej bi rada ugotovila če je pripravljen do nove veze... tko minil je 1 teden od kar sta končala, pa pred 2 mesecoma sta tud končala pa sta pol prišla nazaj (kok je zdej resen razhod ne vem :S) nasvet prosim. jutr ga vidm, pa ne vem kako se obnašat, mu pokazat da sm tud jst zdej samska in se zanimam zan al ne??? ker prej je blo da sm mela jst tipa 5 let pa nism izbrala njega. čist sm zmedena...
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 15. Dec. 2008 23:13

kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 16. Dec. 2008 10:44

Jaz priznam, da če vidim njegove bivše in da se on lepo pogovarja z njimi, me prime ljubosumje, ampak po drugi strani mi jih je pa super srečati z njim, ker jim dejansko tudi sam da vedeti, da sem zdaj jaz v njegovem življenju in se mi potem kar smeji, ker si samo mislim kaj ste ga pa izpustile. Čeprav imava pa težave z eno njegovo bivšo, ker mu vseskozi teži. Ženska je dve leti starejša od njega in sta pred enim letom končala, ker ni bilo več ljubezni vsaj z njegove strani in ker se nista ujela. In ženska ima zdaj novega fanta s katerim si gradita hišo, toda kljub temu vseskozi piše mojmu, da je sama doma, da bi ga nekam povabila, da ima novo cifro, da jo naj kaj pokliče...dejansko ima monologe ker ji moj ne odpisuje oz. ji je samo na par sporočilov odpisal da naj mu neha pisat, ker ga ne zanima. Glede na to da je ženska 23 let stara bi lahko obdržala malo dostojanstva. Zdaj mi pa povejte kako naj se je znebiva? Če ji on pove ne zaleže, če ji jaz rečem ne zaleže, kaj naj še narediva?
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 17. Dec. 2008 20:55

Mene zadnje čase kr štrne pa mislim kaj če bi me prevaru, kaj če mi laže, pa pol mal o biuših in pole k se zavem kašne neumnosti razmišljam se zdim sama sebi bedna, sam kaj k se vedno večjemu št. punc zgodi kašna taka neumna :S
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 18. Dec. 2008 12:13

KOKICA- Midva sva mela podoben problem.....bivša mu je skoz pisala če ma kej časa ipd. Pa ji je odpisal, da ma čas in če časti kosilo, da se dobita v Kratohfilu.......In res, punca vsa vesela pritrdi, smo se dobil, ona je mal debelo pogledala k sm bla jst zraven, naju je predstavil, vsi trije smo se ornk najedli, punca plačala, midva se zahvalila za kosilo......in od takrat naprej več ne piše :lol:
*Ogrica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ogrica* » 18. Dec. 2008 13:21

Tudi jaz težko prenesem misel na njegove bivše. Zaradi tistih kratkih vezic se ne obremenjujem, mi je pa hudo ker vem da je svojo prvo ljubezen preboleval kar šest let - kako naj se jaz merim s tem?! V svojem avtu je imel plišasto igračko od nje izpred osmih let nazaj, za katero je najprej rekel, da jo bo obdržal in da nima zveze z nama - pa sem mu rekla, da me moti in jo je odstranil. Še vedno pa se ne morem otresti slabega občutka, da mogoče še vedno kaj čuti do nje - čeprav mi vsak dan znova pokaže, kako me ima rad. Sama sem imela samo eno vezo pred njim, pa še ta je bila kratka in dokaj neresna - zato sem še toliko bolj ljubosumna na njegovo preteklost . Saj ponavadi pozabim na to, ampak ob slabih dnevih me pa žre :cry:
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 18. Dec. 2008 18:25

barbika_444 napisal/-a:KOKICA- Midva sva mela podoben problem.....bivša mu je skoz pisala če ma kej časa ipd. Pa ji je odpisal, da ma čas in če časti kosilo, da se dobita v Kratohfilu.......In res, punca vsa vesela pritrdi, smo se dobil, ona je mal debelo pogledala k sm bla jst zraven, naju je predstavil, vsi trije smo se ornk najedli, punca plačala, midva se zahvalila za kosilo......in od takrat naprej več ne piše :lol:

:rofl: ni slaba ideja :D:D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Dec. 2008 21:55

!!!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
*Ogrica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ogrica* » 18. Dec. 2008 22:25

[quote*Ogrica* je napisal/a:
Tudi jaz težko prenesem misel na njegove bivše. Zaradi tistih kratkih vezic se ne obremenjujem, mi je pa hudo ker vem da je svojo prvo ljubezen preboleval kar šest let - kako naj se jaz merim s tem?! V svojem avtu je imel plišasto igračko od nje izpred osmih let nazaj, za katero je najprej rekel, da jo bo obdržal in da nima zveze z nama - pa sem mu rekla, da me moti in jo je odstranil. Še vedno pa se ne morem otresti slabega občutka, da mogoče še vedno kaj čuti do nje - čeprav mi vsak dan znova pokaže, kako me ima rad. Sama sem imela samo eno vezo pred njim, pa še ta je bila kratka in dokaj neresna - zato sem še toliko bolj ljubosumna na njegovo preteklost . Saj ponavadi pozabim na to, ampak ob slabih dnevih me pa žre

šest let v primerjavi z vajinim celotnim življenjem (ki ga bosta upam prežvela skupi), ni nič!!![/quote]

Hvala NIA, tole je pa pomagalo bolj ko karkoli drugega!

:wink:
*Ogrica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ogrica* » 18. Dec. 2008 22:26

Hmm... se opravičujem za napačno citiranje, se bom še naučila :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Dec. 2008 8:00

aj ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 19. Dec. 2008 9:23

[She.] napisal/-a:
barbika_444 napisal/-a:KOKICA- Midva sva mela podoben problem.....bivša mu je skoz pisala če ma kej časa ipd. Pa ji je odpisal, da ma čas in če časti kosilo, da se dobita v Kratohfilu.......In res, punca vsa vesela pritrdi, smo se dobil, ona je mal debelo pogledala k sm bla jst zraven, naju je predstavil, vsi trije smo se ornk najedli, punca plačala, midva se zahvalila za kosilo......in od takrat naprej več ne piše :lol:

:rofl: ni slaba ideja :D:D

hehe kera dobra ideja..poznam en podoben primer, samo da je šlo za pijačo..no, vidva sta se še najedla :)
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 23. Dec. 2008 2:52

Tut midva z mojim sva šla narazen za približno pol leta, ampak js sm si dala u glavo da to kar je on počel te pol leta mene ne zanima, ni mi dolžen razlagat in u bistvu sploh nism hotla da bi mi to razlagou. Enkrt mi je začel sam od sebe govort pa me tema sploh ni zanimala, se mi je pa zdel da je pa on hotu vedt use kr se je z mano dogajal takrt. In je skor prišlo do hudega kreganja ker najprej nism hotla nič povedat.
Pa tut njegova preteklost me ne zanima. Res ne. Več kot vem bolje se bi sekirala, tko da js ti priporočam da se s tem ne obremenjuješ in ga niti ne sprašuješ, kar je blo je blo...zdj si ti z njim, tebe je izbral in zgleda si ti najboljša za njega tko da nej te nč ne skrbi, ti si za njega D best :)
Live your life like you want
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 05. Jan. 2009 10:46

PROSIM ZA MNENJE!
Včeraj sem naredila napako v zvezi z zasliševanjem dragega o njegovih bivših. Sicer že ptički čivkajo, da je najina zveza res lepa in dobra, vendar me je ena od njegovih mnogih, meni nesprejemljivih zgodb, ki so se dogajale še v času njegove pubertete, dala misliti. In to tako daleč, da sem se odločila, da na področju njegovega sexualnega življenja pred mano, razkrijem tisto, česar mi do danes ni povedal, ker mi seveda tudi ni hotel. Z mučilno-zasliševalno metodo sem ugotovila, da je imel do najine zveze, to pomeni do njegovega 26. leta, pred mano le 4 punce, s katerimi je bil najmanj 1 mesec in največ 3, ostalih, s katerimi si je lajšal potrebo po sexu, pa je bilo okrog 30.
Res ne vem, zakaj mučim samo sebe, vendar sem iz njega izvlekla še vse ostale informacije, kako sex sploh izgleda z nekom, ki je le tvoj sex partner in ki ga nimaš rad, kaj se počne po takem sexu, zakaj je to sploh dobro, kakšne so bile te ženske, kaj pomeni to, da mu je morala bit všeč (veliki joški, dobra rit..) ipd..
Bilo mi je slabo. Zakaj? Verjetno zato, ker sem sama v življenju sicer imela nekaj fantov, vendar sem imela spolne odnose le z enim pred zdajšnjim. Veze so trajale najmanj 2 meseca, vendar mi pri nobenem ni bilo do tega, da se konkretno spustiva do konca..
Glejte, jaz zgodovine glede tega praktično nimam, zato ne morem govorit, da je samo to sprejemljivo. Ampak, 30 spolnih ljubic do 26. leta in potem kar naenkrat tako resna in cvetoča veza, pri kateri me je že po štirih mesecih spraševal, če bi se nekoč poročila z njim in imela z njim otroke..., to me pa zdaj čisto mede. Vem, da se ne da nič spremenit. Vendar sem si nakopala polno glavo motečih prizorov, v katerih seveda nastopa on: enkrat z blondinko tako, drugič s črnolasko tako, tretjič s kratkolasko spet drugače.., vse do številke 30. V vseh mogočih položajih, z vsemi mogočimi dirty sex elementi, na različnih lokacijah..., samo da šprica.
A sem normalna? A je on normalen? Pismo, no... :confused:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov