Misel na njegove bivše..kako se otresti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
maticek27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 5. 2008
Kraj: Lj, Žalec

Neprebrana objavaNapisal/-a maticek27 » 16. Jun. 2009 16:03

kko hudiča pa ti glede na videz določiš kter je dober pa kter ne, če pa še nobenega nisi imela pred zdajšnim? 6. čut mogoče? Preveč Seksa v mestu in Razočaranih gospodinj?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 17. Jun. 2009 10:20

maticek27 napisal/-a:kko hudiča pa ti glede na videz določiš kter je dober pa kter ne, če pa še nobenega nisi imela pred zdajšnim? 6. čut mogoče? Preveč Seksa v mestu in Razočaranih gospodinj?

sam res....No, sej to je..ker nisi dala nič čez v ljubezni..misliš da je to tako v easy...mislm..jz ko sm mela 1. resnega fanta, sm mu zaupala..spoh glede varanja..bil je oh in sploh do mene itd...in sm potem bla lepo prevarana. No..tod takrat naprej VEM, da za nobenega fanta ne dam več roke u ogenj..kaj šele da bi nek na videz ocenjevala...no go...Ne gre to tok..

In ker si napisala, da je baje slabo če ma tip reveč one night standov, ker potem samo nabija pri resni punci...ajoj...zgrešeno to razmišlaš...splohne bom argumentirala, ker je res..tupo :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 17. Jun. 2009 17:43

~NIA~ napisal/-a:sicer pa bolš da jih pred tabo meu 23834 kot nobene ;) ker nemore bit bolj bedno kot s tipom k NIMA POJMA! ampak res nima pojma, v ničemer! ;) in ko si samo želiš domov in da komi čakaš da se konča večer in da reče da more domov :) bruh!
Zakaj pa tip, ki ni imel nobene, ne bi imel pojma o nicemer? A je mozgansko mrtev al kaj?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 17. Jun. 2009 18:42

marypa napisal/-a:
Schpella napisal/-a:Ampak če majo naši dragi zdej NAS, to pomeni, da jim je malo mar za bivše, ker če bi jih vleklo k njimi, najbrž ne bi ble bivše.
Tko da...head up!

Kaj pa veš kdo je koga pustu... :? :lol:

*lilica* napisal/-a:
Ženske se včasih po nepotrebnem obremenjujemo z nepomembnimi stvarmi. Ker če pomisliš, da je izbral tebe namesto nje, si gotovo ti boljša od nje :)

Spet ne moreš vedeti, ali on njo pogreša... Lahko pač, da ga je pustila, on bi pa mogoče še bil z njo...

Se strinjam z marypo, ni vse tko simple, sej res ne veš kdo je koga pustu in ni isto če je on njo spucau al ona njega..big difference!!
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 17. Jun. 2009 19:08

Mahagonij napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:sicer pa bolš da jih pred tabo meu 23834 kot nobene ;) ker nemore bit bolj bedno kot s tipom k NIMA POJMA! ampak res nima pojma, v ničemer! ;) in ko si samo želiš domov in da komi čakaš da se konča večer in da reče da more domov :) bruh!
Zakaj pa tip, ki ni imel nobene, ne bi imel pojma o nicemer? A je mozgansko mrtev al kaj?

haha, omg! :rofl: :rofl:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Jun. 2009 20:58

;) )
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 17. Jun. 2009 21:57

No, no...tko hudo pa ne more bit, če nekdo nima izkušenj. A ti si pa vse vedla ko ti je 1. tip vzel nedolžnost? Men je tako razmišljanje čist primitivno...mislm..fak...tud če nima izkušenj ni šans da bi blo tko slabo...sicer pa ne vem..a se daješ (govorim na sploh) s tipi vsepovprek dol..al se daš dol s tistim k ti res nek pomeni... Jz če mam fanta rada..pismu, res ne bom gledala na to kolk ma izkušenj v spolonosti...vse se da zlo hitr naučit...al pa pač bl počas...sej nism z njim sam zato ker bi znal megalomastično sexat...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Jun. 2009 22:23

~NIA~ napisal/-a: zato ker nima -spolnih- izkušenj

čaki čaki. če te prav razumem.
nedolžnost je edino pravilno po tvoje izgubiti z osebo, ki je tudi nedolžna?
kje točno naj bi si nabrali izkušnje vsi, ki se jim ni za se gonit okoli s komer pač pride???
res te ne štekam...
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 18. Jun. 2009 17:21

~NIA~ napisal/-a:
*Lara* napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

haha, omg! :rofl: :rofl:

spodnjemožgansko mogoče :D
zakaj? zato ker nima -spolnih- izkušenj (in ne, drkanje niso spolne izkušnje!!!!). In zato ker vem kakšni so. In vem da nimajo pojma. In to lahko potrdi tudi nekaj mojih kolegic. (drugo je če je za oba prvič, ampak če ima en nekaj izkušenj za drugega je pa prvič se to pač -žou- pozna! tko kot se pozna če se pelješ v avto ki ga vozi nekdo z nekajletnimi izkušnjami alpa nekdo ki se prvič vsede za volan in že pr speljevanju pogrne ;) )
eni so naravni talenti, ne rabijo blazne kilometrine da razturajo, drugi pač rabite malo več prakse :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 18. Jun. 2009 18:08

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
*srčica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 18. Jun. 2009 21:09

^^Če da ženska samo noge narazen in je drugače čisto pri miru, to pomeni da tip nima blage veze kaj dela in ker smo ženske prijazna bitja, ne bomo rekle, miki dost je blo, ker nimaš pojma, ampak bomo upale da bo skapiral, da lahko čimprej zaključi :wink: Če ženski neki paše, verjemi da ne bo pri miru, ampak bo neki nardila v tej smeri:) Tko da se kr tolažite s tem da ene ženske ne znajo:) Sej ne rečem, sem pa tja se že more kera najt+tiste ki prvič,ker še ne vejo točno kako naj bi blo, ampak... Da ste pršli do nekega zaključka da jih ogromno samo razširi noge, bi mene na tvojem/vašem mestu mal skrbel :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 18. Jun. 2009 21:20

*srčica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 18. Jun. 2009 21:41

ne Horus, I don`t get your point, tok bi me pa že lahko poznal da bi vedu da nisem med najbolj dojemljivimi :D
Sicer se mi pa zdi da si tudi ti ponesreči znašel v našem klubu, ker nevem od kje ti ideja da sem pisala o neizkušenih....veš, če prebereš par postov nazaj, ne samo zadnjega, do takih nesporazumov ne prihaja :wink:
drugače si me pa dobr zabil, ni kej :) nekako sem preveč iz ženske strani gledala in nisem upoštevala da ga nekateri tipi vtaknejo v vse kar je toplo... Ni to žalostno, da si ne morjo dobit ženske ki bi jih dejansko res privlačla? no ja, to je že druga zgodba... Če si tipu res všeč se vidi pri veliko stvareh in ja, je grozno gledat ko se trudi in trudi, uporabla vse žive načine, za katere niti nočeš vedet kje jih je pobral, rezultat je pa tak, da samo upaš da ti bo čimprej zazvonil telefon, da maš izgovor da pobegneš :D
sej vem da ti more bit tvoja teorija velika opora pri zdravljenju ega, ker, hej, če ženska leži ko hlod, lahko še vedno rečeš in se opravičuješ-mah, sej mi niti bla tok všeč da bi se potrudu :wink:
Drugače sem te pa že kr enmal pogrešala :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 18. Jun. 2009 21:52

*srčica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 18. Jun. 2009 22:09

ah škoda, sem bla pa že prepričana da tut ti mene pogrešaš :cry: kakšnem mojem karakterju?? ti pa res vse dobesedno vzameš. Če dam neki za primer, je potem že kr nujno da govorim iz izkušenj? no ja, kakor ti je lažje verjet, samo da se boš bolš počutu :) morem pa priznat da sem pričakovala mal več inovativnosti, ne da mi samo obračaš vprašanja, no ja, ampak glede na pozno uro ti verjemem da si utrujen in da se boš jutri bolj potrudu :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov