mešanje službe s privat živjenjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Leja88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2009
no, ker sem, v temi Priznam, da... že objavila kaj priznavam danes, bom to napisala še tukaj, ker se navezuje na to temo.. in, ker se v oni temi pač ne svetuje in daje nasvetov, upam, da pade tukaj kakšen nasvet..
priznam da:
* da sem danes spet zbedirana, ker sem mislila da sem že prebolela, a očitno nisem, to sem spoznala v pogovoru z eno punco, s katero sve bile obe nekdaj povezani prek najinih bivših (dva brata) midve pa njuni bivši punci... je bil kar hud pogovor, žalosten
* da se moram zbrat in skup pobrat do tretje ure, ker potem grem še rihtat zadnje stvari pred vselitvijo v mb
* da imam kasneje še dva razgovora za delo in upam, da nebo odziv takšen kot je vreme...
* da sem resnično potiho mislila, da sem ga prebolela, pa so danes ponovno privrela vsa čustva na dan.. fuck :ertrink:
* da sedaj res ne vem, če še sploh želim spoznati novega tipa, s kerim sem zmenjena za v četrtek, glede na moja čustva danes...
priznam da:
* da sem danes spet zbedirana, ker sem mislila da sem že prebolela, a očitno nisem, to sem spoznala v pogovoru z eno punco, s katero sve bile obe nekdaj povezani prek najinih bivših (dva brata) midve pa njuni bivši punci... je bil kar hud pogovor, žalosten
* da se moram zbrat in skup pobrat do tretje ure, ker potem grem še rihtat zadnje stvari pred vselitvijo v mb
* da imam kasneje še dva razgovora za delo in upam, da nebo odziv takšen kot je vreme...
* da sem resnično potiho mislila, da sem ga prebolela, pa so danes ponovno privrela vsa čustva na dan.. fuck :ertrink:
* da sedaj res ne vem, če še sploh želim spoznati novega tipa, s kerim sem zmenjena za v četrtek, glede na moja čustva danes...
Bodi to kar si
- Leja88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2009
~NIA~ napisal/-a:^^ a se ti ta bivši še kj oglaša, alpa ga videvaš..maš stike z njim.. ker to ti otežuje pozabljanje ?
nimam pojma kaj se dogaja z njim, ne duha ne sluha, kot da bi se pogreznil nekam..
sicer pa niti nočem nič slišati o njem, ker še ga potem dlje časa nebi mogla pozabit
Bodi to kar si
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
daleč od oči, daleč od srca.....
Js tut svojih bivših nisem marala imet v bližini, niti nism hotla slišat za njih...ko sm bila v družbi ni obstajal zame bivši tip, ker le tko sm se lahko mal sprostila če družba ni govorila o njem...ko sm bla sama doma sm tut razmišljala, jokala itd...
Samo vse se da..tut prebolet. Zdj vem da ti je težko, ampak čez nekaj časa ti bo za to zaradi česar dons tko trpiš, čisto vseeno.
Js tut svojih bivših nisem marala imet v bližini, niti nism hotla slišat za njih...ko sm bila v družbi ni obstajal zame bivši tip, ker le tko sm se lahko mal sprostila če družba ni govorila o njem...ko sm bla sama doma sm tut razmišljala, jokala itd...
Samo vse se da..tut prebolet. Zdj vem da ti je težko, ampak čez nekaj časa ti bo za to zaradi česar dons tko trpiš, čisto vseeno.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
Liefde napisal/-a:Leja88 napisal/-a:žalostna sem
Življenje gre naprej, glavo gor! >>> pričakujem tvoj reply
hmmm punca draga....pejt z unim fantom ven...sam ne bit zabedirana...prepusti se...mogoče je pa fejst poba če ti bo pa všeč mu pa lahko še vseeno razložiš da rabiš še malo časa zaradi vseh teh stvari...bo verjetno razumel...ampak daj mu vedeti da mu ne bo žal če te bo čaku
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:Liefde napisal/-a:Leja88 napisal/-a:žalostna sem
Življenje gre naprej, glavo gor! >>> pričakujem tvoj reply
hmmm punca draga....pejt z unim fantom ven...sam ne bit zabedirana...prepusti se...mogoče je pa fejst poba če ti bo pa všeč mu pa lahko še vseeno razložiš da rabiš še malo časa zaradi vseh teh stvari...bo verjetno razumel...ampak daj mu vedeti da mu ne bo žal če te bo čaku
Prosimmmm? Reply? Kje pa?
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
saj si pametna...uporabi možgančke
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
verjetno si se nalezle od mene, zaradi vseh neumnosti ki jih pišem hahahaha
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka