mešanje službe s privat živjenjem

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 24. Sep. 2009 18:59

Leja88 napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Leja, to zadnje kar si zdaj napisala, kaže bolj na to, da ga je "minilo" - ali (samo) do tebe ali pa tudi nasploh do resne zveze. Mislim, da je probleme v službi in to, da nisi imela službe, uporabil samo kot izgovor, da zaključi kar sta imela. :? Ko si si našla službo, pa mu je očitno ostal izgovor le še problematično stanje na delovnem mestu, ampak take stvari se rešujejo na druge načine, ne pa s kratkočasno prekinitvijo oz. koncem zveze, ker smrdi po tem... Če je temu tako, potem se ne sekiraj, čeprav verjamem, da bo na začetku težko. Ampak meni bi to povedalo samo eno - rdeča luč, da fantu nisem več všeč oz. mu ni več do mene. Žal... :?

rad bi ohranjal stike z mano, ampak da se razumemo- prijateljske stike. nanj se lahko obrnem, če bom kaj potrebovala, vedno mi bo stal ob strani, kadarkoli ga lahko pokličem.. bla bla bla.. se to zdi normalno po tem, ko me prosi, da a pustim na miru?? sploh pa jaz ne morem biti njegoav prijateljica, ker to nisem, v sebi še vedno pripadam njemu in trenutno se ne moram videvati z njim, niti ga slišati po telefonu, ker še rane krvavijo, on bi pa kar nadaljeval razmerje, ampak ne takšno kot sma ga imela do sedaj :(

kmet :x

Mislim da te je s tem besedami hotel le potolažiti. s tem k ti je ponudil prijateljstvo, je želel le olajšati tvojo bolečino, in se na lep način posloviti. Sej potem vsi vemo, kakšna prijateljstva lahko ostanejo na podlagi ene propadle zveze.
Lej če je on imel željo, da gresta narazen in ti to željo spoštuješ (čeprav je ful težk zate), bo tudi on moral razumeti, da ti enostavno z njim ne moreš biti prijateljica, ker so čustva še premočna.
Leja88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Leja88 » 24. Sep. 2009 20:33

kako naj grem spat, ne da bi mu napisala sms z vsebino: lahko noč, rada te imam, ali: lahko noč, pogrešam te, ali: lahko noč, hudo mi je brez tebe??

:cry: sovražim večere, ko pogrešaš ljubljeno osebo ;(
Bodi to kar si
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 24. Sep. 2009 20:49

^^poskusi zdrzati.. bolj mu boš tezila, slabše bo.
Leja88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Leja88 » 25. Sep. 2009 9:19

TOM-Lady napisal/-a:^^poskusi zdrzati.. bolj mu boš tezila, slabše bo.

ok, včeraj sem se zadržala, danes sem poskusila še zadnjič, izliza sem vse iz sebe, ampak on se je odločil, da je končal z mano... žalostno ;(
tak sem žalostna da ne morem opisat. ne morem nič jesti, ne morem nič početi, enostavno ne morem verjeti, da ga ne bom več objela, zaspala ob njem, vse kar sma dobrega imela, ni več... :cry:
vem, da se ni svet podrl, da ni prvi in ne zadnji, za katerim se mi para srce, ampak boli... mogoče si res nisva usojena, drug za drugega, ampak imela sva se tako lepo, sedaj pa nič več... rojsti dan ima v začetku oktobra, toliko načrtov sem imela, kaj pa zaj? težko je pozabiti. pa vse slike ki jih imam nalepljene po omari in steni, kaj aj s tem? vsi spomnini ki me vbežejo na njega? :(
pa potem vse tisto spraševanje, zakaj sta šla narazen, če pa sta se tak lepo razumela, pa tak lep par sta bla... to se nikoli ne konča ;( ;(
Bodi to kar si
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Sep. 2009 9:23

Slike TAKOJ s stene, omar, kjerkoli že so, pa v eno škatlo in na dno omare. Isto vse stvari, ki ti preveč spominjajo nanj! Če boš vsak dan gledala slike pa mislila kako je bilo, ga ne boš prebolela. Pojdi ven s kolegicami, beri knjigo, kuhaj/peči, karkoli da se zamotiš in ne misliš skoz nanj!

Pa ne pošiljaj mu sms-ov, mailov, kaj na FB, karkoli! Zadrž se!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Pyrexia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pyrexia » 25. Sep. 2009 10:31

Leja88 napisal/-a:ok, včeraj sem se zadržala, danes sem poskusila še zadnjič, izliza sem vse iz sebe, ampak on se je odločil, da je končal z mano... žalostno ;(
tak sem žalostna da ne morem opisat. ne morem nič jesti, ne morem nič početi, enostavno ne morem verjeti, da ga ne bom več objela, zaspala ob njem, vse kar sma dobrega imela, ni več... :cry:
vem, da se ni svet podrl, da ni prvi in ne zadnji, za katerim se mi para srce, ampak boli... mogoče si res nisva usojena, drug za drugega, ampak imela sva se tako lepo, sedaj pa nič več... rojsti dan ima v začetku oktobra, toliko načrtov sem imela, kaj pa zaj? težko je pozabiti. pa vse slike ki jih imam nalepljene po omari in steni, kaj aj s tem? vsi spomnini ki me vbežejo na njega? :(
pa potem vse tisto spraševanje, zakaj sta šla narazen, če pa sta se tak lepo razumela, pa tak lep par sta bla... to se nikoli ne konča ;( ;(

Oh, kako te razumem. Po drugi strani pa točno vem, kaj se njemu sedaj dogaja. Sem bila v istem sranju, na obeh straneh že. Najprej iz njegove perspektive. Tu je vse jasno, poti nazaj ni več. Čustva so se ohladila, morda na račun novega poznanstva, ali pa izživete veze, pozabljenih zamer,.. .Kakorkoli, vajine zgodbe je KONEC, edino kar želi, je sebi prihranit bolečine in slabo vest do tebe. Verjetno je njemu tudi hudo, ampak ne tako hudo, da bi želel živeti v tej zvezi naprej. Zgodbo čimprej zaključi, ker boš najbolj trpela ti. Prekini stike, če si ne želiš podaljševati muk. To je najkrajša in najboljša rešitev tvojega problema.

Razumem, da je težko na novo zaživeti, vse sem že tudi sama dala skozi. Ampak, skušaj se zamotiti s stvarmi, v katerih znaš SAMA uživat. Pojdi na čvek s prijateljico, na izlet s prijateljem, vpiši se v kako pohodniško društvo, plesni tečaj. Tu boš najlažje spoznala nove ljudi in pridobila na samozavesti. Veliko ljudi je v istem sranju in ti bo druženje z njimi pomagalo premagat žalost, morda spoznaš sorodno dušo. Čimveč se druži in čim manj obujaj stare lepe spomine. Zavestno začni razmišljat nekaj drugega, če ti misli pobegnejo k njemu. Ne kliči ga, če te kliče on, se ne javljaj. Ignoriraj ga. Vse skupaj bo na začetku zelo težko, sčasoma lažje in manj pogosto bo bolelo. Imela boš nihanja, en dan polno optimizma, drugi dan popolna depresija. Vsega bo, vendar optimizma in dobrih dni vedno več, slabih pa vedno manj. Samo ne zapiraj se med štiri stene in ne bodi sama z mislimi. Še vsakemu je uspelo. Srečno :wink:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 25. Sep. 2009 10:40

^če maš pa FB pa gor piš čimveč kva se ti dogaja-to mislm če maš tut njega gor lol, pa čimbl okol hod pa kok ti dogaja pa blabla :D ga bo bolel da ga kao ne pogrešaš
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Sep. 2009 12:49

^^ Ja, tole zna pomagat. :D Sicer ni treba pretiravat, ampak recimo da napišeš da si zunaj z družbo, da imate s puncami ladies night, da si z nekom na pijači (lahko tudi moškega spola) in bo videl, da tudi ti lahko živiš brez njega. :wink:
Leja88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Leja88 » 25. Sep. 2009 13:00

res vam hvala za vspodbudne besede in nasvete. Slike sem odstranila iz vidnih mest, pri tem sem občutila jezo. in sedaj nwm kaj občutim.. na sekunde se mi zdi, da je boljše tako, na minute, sem žalostna, na trenutke jezna, besna..
mah saj bom že nekak..
pa saj ne krivim njega, ne sebe.. potem je že moralo tako biti, apmak vseeno, love hurts.

problem je, da ko nekoga spoznaš, da se prehitro navežeš na njega, pol je pa bad bad bad :?
enostavno ne vem met avanturic.. vedno ko nekoga spoznam mislim resno in to je napaka pol, ko se izkaže da si nisva usojena..
zavidam pucam, ki uživajo samski stan.. jaz tega ne morem, ne znam :?
Bodi to kar si
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Sep. 2009 13:23

Tamala_mrha napisal/-a:^^ Ja, tole zna pomagat. :D Sicer ni treba pretiravat, ampak recimo da napišeš da si zunaj z družbo, da imate s puncami ladies night, da si z nekom na pijači (lahko tudi moškega spola) in bo videl, da tudi ti lahko živiš brez njega. :wink:

Jaz se pa ne strinjam. Dokler mu na vsak način hočeš dokazat, da ti je lepo brez njega, se čisto preveč obremenjuješ z njim. Tako da ti tako obnašanje sicer prinese trenutno zadoščenje, ampak ko se bo pa izkazalo, da tipu dol visi, kje ona je in kaj dela, bo pa še huje. Naprej moraš iti zase, ne kot maščevanje njemu ali celo poskus, da bi ga dobila nazaj.

Zase vem, da je bil to najhujši udarec po koncu zveze, ko sem videla, da mu je vseeno zame.

In z druge strani, en bivši (tega sem pa jaz pustila) se je zelo trudil pritegnit mojo pozornost, pa mu ni uspelo. Začel je ponorelo flirtat v moji prisotnosti, česar prej nikoli ni počel, na fejsbuku je stalno ene ženske omenjal (to je očitno priljubljena taktika :) ), ampak če z enim človekom nočeš več bit, te to ne gane toliko, kot bi on želel.

In še objektivno s strani nepristranskega opazovalca, ženske, ki delajo štalo na facebooku, so patetične. Vsi vemo, komu in čemu je določen zapis namenjen, in tudi če ona sporoča, da gre naprej brez njega, da se ima fajn in da ji je kul, je kristalno jasno, da v resnici ni, drugače ne bi čutila potrebe po pisanju.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 25. Sep. 2009 13:33

chiqqa napisal/-a:^če maš pa FB pa gor piš čimveč kva se ti dogaja-to mislm če maš tut njega gor lol, pa čimbl okol hod pa kok ti dogaja pa blabla :D ga bo bolel da ga kao ne pogrešaš

ja, to deluje blazno zrelo :roll: pa še na glasujzame se prjav, to bo stoprocentno zaleglo! :gut:
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 25. Sep. 2009 13:35

jullia_ napisal/-a:In še objektivno s strani nepristranskega opazovalca, ženske, ki delajo štalo na facebooku, so patetične. Vsi vemo, komu in čemu je določen zapis namenjen, in tudi če ona sporoča, da gre naprej brez njega, da se ima fajn in da ji je kul, je kristalno jasno, da v resnici ni, drugače ne bi čutila potrebe po pisanju.

to je to
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Sep. 2009 16:07

jullia_ napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:^^ Ja, tole zna pomagat. :D Sicer ni treba pretiravat, ampak recimo da napišeš da si zunaj z družbo, da imate s puncami ladies night, da si z nekom na pijači (lahko tudi moškega spola) in bo videl, da tudi ti lahko živiš brez njega. :wink:

Jaz se pa ne strinjam. Dokler mu na vsak način hočeš dokazat, da ti je lepo brez njega, se čisto preveč obremenjuješ z njim. Tako da ti tako obnašanje sicer prinese trenutno zadoščenje, ampak ko se bo pa izkazalo, da tipu dol visi, kje ona je in kaj dela, bo pa še huje. Naprej moraš iti zase, ne kot maščevanje njemu ali celo poskus, da bi ga dobila nazaj.

Mah ne, nisem imela v mislih tega. Saj zato pa sem napisala brez pretiravanja. :wink: Jaz sem mislila bolj na to, da lahko občasno sporoči FB oz. prijateljem (vključno z njim seveda), kje se nahaja in kaj počne. Ne mislim zdaj vsakodnevnega ali nekajkratdnevnega obveščanja folka kaj si pojedel, kaj si kupil ipd. fore (in poudarjanje, kako je v družbi moškega spola). Itak, da je treba najprej razčistiti sam pri sebi, da je konec in da obstajajo še drugi ljudje, predvsem možnosti za nova spoznanstva - posledično fantov, čeprav ni treba hitet.

In z druge strani, en bivši (tega sem pa jaz pustila) se je zelo trudil pritegnit mojo pozornost, pa mu ni uspelo. Začel je ponorelo flirtat v moji prisotnosti, česar prej nikoli ni počel, na fejsbuku je stalno ene ženske omenjal (to je očitno priljubljena taktika :) ), ampak če z enim človekom nočeš več bit, te to ne gane toliko, kot bi on želel.

To je pa samo nedorasel fant (moški?), ki ni prenesel konca zveze.

In še objektivno s strani nepristranskega opazovalca, ženske, ki delajo štalo na facebooku, so patetične. Vsi vemo, komu in čemu je določen zapis namenjen, in tudi če ona sporoča, da gre naprej brez njega, da se ima fajn in da ji je kul, je kristalno jasno, da v resnici ni, drugače ne bi čutila potrebe po pisanju.

Itak. Ampak jaz recimo ločim če kdo nekaj napiše iz dolgčasa oz. zato, da bi kdo kaj pokomentiral in bi se razvila debata ter tisti krog patetičnih osebkov, ki hranijo svoj ego in zelo zelo nizko samozavest na račun tega, da dnevno ne vem kolikokrat napišejo (javno, se razume) nekaj bednega, recimo da se hvalisajo ali pa poskušajo nekoga narediti ljubosumnega/neko bivšo prijateljico prikazati kot biatch ipd. osnovnošolske fore. :wink:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 25. Sep. 2009 20:50

men se tudi zdi, da so ble njegove in tvoje težave samo izgovor za konec. se je moralo že dalj časa kuhati. ker če si z nekom res skupaj, si v dobrem in slabem. najbolj trapast izgovor mi pa je, da te noče obremenjevati s svojimi težavami. saj zato si tudi tam, da pomagaš, če so kakšne težave.

no kakorkoli, zadeva je sedaj zaključena. očitno vama res ni bilo usojeno. mi je pa zelo žal, da končno ko so se ti stvari uredile, pa tole. ko bi bila obadva lahko zelo srečna, da mata vse fajn poštiman.

no ja, bo pa kdo drug znal to ceniti, v to jaz ne dvomim. ti samo ne obupaj pa bo
Leja88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Leja88 » 26. Sep. 2009 9:04

pogrešam ga, želim si ga nazaj :cry: :cry: :cry: :cry: :(
Bodi to kar si

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov