mešanje službe s privat živjenjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Leja88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2009
no, sedaj sem rešila situacijo glede mene,... kot je ena predlagala, da se vpišem na višjo šolo, da obdržim status... torej, vpisala sem se, tudi delo sem našla preko ŠS, za dlje časa, tak da to je zdaj rešeno, ampak še vedno ga nekaj muči.
pa tako je vedno govoril, da moraš na stvari gledati pozitivno, da nič ni nerešljivo, pa vedno me je bodril, ko sem mela težave, sedaj pa je sam zabredel nekam in nič več mu ne pomeni njegovo načelo, da glej na stvari pozitivno...
res bi mu rada pomagala, da se reši težav(ampak se ne zjasni kake težave ima, razen službe), ker nočem, da izgubiva to, kar sva "vzgojila" v enem letu najine zveze. Ker drugače vse ostalo klapa...
pa tako je vedno govoril, da moraš na stvari gledati pozitivno, da nič ni nerešljivo, pa vedno me je bodril, ko sem mela težave, sedaj pa je sam zabredel nekam in nič več mu ne pomeni njegovo načelo, da glej na stvari pozitivno...
res bi mu rada pomagala, da se reši težav(ampak se ne zjasni kake težave ima, razen službe), ker nočem, da izgubiva to, kar sva "vzgojila" v enem letu najine zveze. Ker drugače vse ostalo klapa...
Bodi to kar si
- Leja88
- Sramežljivka
no.. in sedaj naj povem še to, da je moj organiziral "krizni sestanek", česar se niti najmanj ne veselim, ker če je to sklical, potem že ni nekaj dobro, ful me je strah da bo predlagal pavzo al kaj vem kaj mu je... ravno slabo mi postaja, če samo pomislim na to najino srečanje danes.
sploh ne vem kaj mu naj rečem v primeru, da hoče pavzo ali da hoče nekaj časa zase.. namignil mi je samo, da pač ma probleme in mene noče obremenjevati z njimi... pa dobro ve, da bi mu stala ob strani kakorkoli je.
nwm žalostna sem in strah me je vsega skupaj
sploh ne vem kaj mu naj rečem v primeru, da hoče pavzo ali da hoče nekaj časa zase.. namignil mi je samo, da pač ma probleme in mene noče obremenjevati z njimi... pa dobro ve, da bi mu stala ob strani kakorkoli je.
nwm žalostna sem in strah me je vsega skupaj
Bodi to kar si
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Saj je napisala nekje, da sta skupaj eno leto. Leja, ti pa poročaj kako bo oz. je bilo. Upam, da ni kakšne slabe novice...
- Leja88
- Sramežljivka
Tamala_mrha napisal/-a:Saj je napisala nekje, da sta skupaj eno leto. Leja, ti pa poročaj kako bo oz. je bilo. Upam, da ni kakšne slabe novice...
nja... prijetno vsekakor ni bilo, seveda nisem mogla zadržati solz, ki so pritekle iz srca, kako hudo mi je bilo, ko je rekel, da želi nekaj časa zase, da razčisti sam z sabo, in da me ob teh trenutkih noče zraven, ker bo še doživel par izbruhov zaradi službe (ker, če odstavijo njegovega šefa, gre tudi on)..
šla sva k enemu jezeru, se vsedla na travo in začel se je težak pogovor. večinoma je govoril on, meni se je paralo srce in jokala sem. nisem se mu hotela smilit, niti najmanj, ampak, sem pač bolj čustvena oseba in čustev ne zadržujem. vsak njegov dotik me je zabolel, ko me je prijel za prste, nisem ga mogla pogledat v oči, ker sem še bolj planila v jok,.. vem, da sem oteževala situacijo, nisem si mogla kaj. on je rekel, da zdaj, ko sem si zrihtala status in vse to, da bom lahko delala, da naj delam, da naj dam vse od sebe, da naj v tem času naredim nekaj zase... da je tako bolje za oba, če se malo umakne... ampak jaz ne razumem tega.. z mano ne bo nič boljše, če ga nimam ob sebi, ta denar ki ga bom zaslužila hočem, da ga porabim za naju, ne zase, nič mi ne bo pomenilo, sama ne znam uživat z denarjem, če se že za to gre.
ko so naju komari skoraj pojedli, sva se odpeljala na stadion, ravno se je delala tema, luna se je prikazala, zvezde so se prižgale, vse je bilo tako romantično v mračnem vzdušju, kar je še bolj potolklo mojo dušo. bila sem neutolažljiva. Objel me je kot še nikoli, trajalo je več kot minuto, kar je še bolj bolelo, bilo je kot poslovilni objem, "vse bo še dobro" mi je rekel... ne vem če bo, ker brez njega ne bo nič dobro, jaz ne bom nič boljše volje, nič ne bom več naredila, ni to dobra motivacija, da je odšel ravno zdaj, ko se je vse skupaj začelo obračati na bolje (moj status in delo), zdaj se on hoče umaknit, ko se mi je končno nasmehnila sreča, tega enostavno ne razumem... hudo mi je in, če samo pomislim na to, mam že solzne oči, tak kot zdaj
ne vem niti kako sva se zmenila, ali je to pavza ali le premor, kar je za mene isti kur**, rekel, je da mu do ponedeljka naj dam čas... da mu lahko pišem ampak ne o tej temi.. ok, kaj mu potem lahko še napišem? kako si? Kaj delaš? Kako vreme imate?
vglavnem, žalostna sem kot ne vem kaj, rada bi rešila najino zvezo, ker mi je ob njem res lepo, tudi njemu ob meni, sam mi je povedal, ampak te njegove težave so pripeljale tako daleč, da sva zdaj tam kjer pač sva.. ne vem kje sva
Bodi to kar si
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Mislim, da boš največ koristnega naredla s tem, da upoštevaš njegove želje. Če mu toliko pomeniš, bo to slej k prej ugotovil, ugotovil, da ne more brez tebe. Bolj k mu boš težila, slabše bo.
Ti pa, tako kot ti je sam rekel, izkoristi priložnost za delo, dokaži sama sebi in njemu, da zmoreš, da si sposobna. Tudi sama si vzami čas za razmislek, glede vajine zveze, glede službe in same sebe. Nikakor ne obupaj, kakorkoli se bo to končalo, naj ti bo kot ena izkušnja več v življenju! Počakaj do ponedeljka, potem boš pa videla kako naprej. Veliko sreče, drži se!
Ti pa, tako kot ti je sam rekel, izkoristi priložnost za delo, dokaži sama sebi in njemu, da zmoreš, da si sposobna. Tudi sama si vzami čas za razmislek, glede vajine zveze, glede službe in same sebe. Nikakor ne obupaj, kakorkoli se bo to končalo, naj ti bo kot ena izkušnja več v življenju! Počakaj do ponedeljka, potem boš pa videla kako naprej. Veliko sreče, drži se!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ja, tako kot je že napisala TOM lady pred mano... Drugega ti ne preostane, kot da ne siliš vanj, ker ima očitno on trenutno skrbi zaradi službe in verjetno noče težav oz. svojega gneva prenašati še nate, poleg tega si najbž želi kot je rekel nekaj v tem smislu, da se tudi ti finančno postaviš na svoje noge, potem pa bosta videla kako bo. Ni nujno vse tako črno kot se zdi, čeprav so te pavze ponavadi tako-tako. Največkrat ostane vse skupaj na mrtvi točki in se razidejo, ni pa nujno da bo tako tudi z vama.
Čeprav ne razumem čisto, zakaj se je odločil za ta korak, ko pa drugače v vajini zvezi vse štima. Če bi tudi zakonski pari delovali tako kot on v tej situaciji, da bi imel recimo mož probleme v službi in bi rekel ženi "draga, nekaj časa rabim oz. rabiva vsak zase, pa bova videla kaj bo pokazal čas", potem bi še ti zakoni, ki se še držijo, razpadli.
No, kot pravim, v tem primeru ga moraš pustiti, ker je očitno zmeden in zaskrbljen. Mogoče mu bo le posvetila žarnica nad glavo, da te ni vredno izgubiti oz. zapustiti zaradi trenutnih problemov v službi, ker problemi vedno so in bodo.
Pa upam, da se zadeva dobro konča.
Čeprav ne razumem čisto, zakaj se je odločil za ta korak, ko pa drugače v vajini zvezi vse štima. Če bi tudi zakonski pari delovali tako kot on v tej situaciji, da bi imel recimo mož probleme v službi in bi rekel ženi "draga, nekaj časa rabim oz. rabiva vsak zase, pa bova videla kaj bo pokazal čas", potem bi še ti zakoni, ki se še držijo, razpadli.
No, kot pravim, v tem primeru ga moraš pustiti, ker je očitno zmeden in zaskrbljen. Mogoče mu bo le posvetila žarnica nad glavo, da te ni vredno izgubiti oz. zapustiti zaradi trenutnih problemov v službi, ker problemi vedno so in bodo.
- Leja88
- Sramežljivka
Tamala_mrha napisal/-a:
torej... sam pravi, da ni prepričan o resni zvezi, sploh pa ti njegovi problemi, ki ga mučijo...
ah.. jezna sem in razočarana, ker se je tako odločil. pol pa ko se bo ohladil, pa mogoče se še razfu**l okoli, pa bo mene klical: "čuj, zaj sem ok, se lahko spet dobima?" fuck off
Bodi to kar si
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Leja, to zadnje kar si zdaj napisala, kaže bolj na to, da ga je "minilo" - ali (samo) do tebe ali pa tudi nasploh do resne zveze. Mislim, da je probleme v službi in to, da nisi imela službe, uporabil samo kot izgovor, da zaključi kar sta imela. Ko si si našla službo, pa mu je očitno ostal izgovor le še problematično stanje na delovnem mestu, ampak take stvari se rešujejo na druge načine, ne pa s kratkočasno prekinitvijo oz. koncem zveze, ker smrdi po tem... Če je temu tako, potem se ne sekiraj, čeprav verjamem, da bo na začetku težko. Ampak meni bi to povedalo samo eno - rdeča luč, da fantu nisem več všeč oz. mu ni več do mene. Žal...
- Leja88
- Sramežljivka
Tamala_mrha napisal/-a:Leja, to zadnje kar si zdaj napisala, kaže bolj na to, da ga je "minilo" - ali (samo) do tebe ali pa tudi nasploh do resne zveze. Mislim, da je probleme v službi in to, da nisi imela službe, uporabil samo kot izgovor, da zaključi kar sta imela. Ko si si našla službo, pa mu je očitno ostal izgovor le še problematično stanje na delovnem mestu, ampak take stvari se rešujejo na druge načine, ne pa s kratkočasno prekinitvijo oz. koncem zveze, ker smrdi po tem... Če je temu tako, potem se ne sekiraj, čeprav verjamem, da bo na začetku težko. Ampak meni bi to povedalo samo eno - rdeča luč, da fantu nisem več všeč oz. mu ni več do mene. Žal...
rad bi ohranjal stike z mano, ampak da se razumemo- prijateljske stike. nanj se lahko obrnem, če bom kaj potrebovala, vedno mi bo stal ob strani, kadarkoli ga lahko pokličem.. bla bla bla.. se to zdi normalno po tem, ko me prosi, da a pustim na miru?? sploh pa jaz ne morem biti njegoav prijateljica, ker to nisem, v sebi še vedno pripadam njemu in trenutno se ne moram videvati z njim, niti ga slišati po telefonu, ker še rane krvavijo, on bi pa kar nadaljeval razmerje, ampak ne takšno kot sma ga imela do sedaj
kmet
Bodi to kar si
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
To je največje sranje kar sem ga kdajkoli slišala v zvezi z začasnim razhodom ali zaključkom zveze. Če je pavza, naj bo pavza, ne pa tračkanje o problemih. Ko nekoga prebolevaš, ga sigurno ne moreš ravnodušno in brez čustev klicati "hej kolega, a se dobiva na kavi, ker mam neke probleme", pač pa je to čas prebolevanja in je bolje, če se le da, da te osebe ne videvaš oz. se umakneš. Vsaj zase vem, da bi mi bilo težko se z bivšim oz. fantom na "pavzi" tu pa tam videti, par pa več ne bi bila. To dvoje pač ne gre skupaj. Lahko mu poveš, da imaš za takšne stvari kot je pogovor in trepljanje po rami, prijatelje oz. prijateljice.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Ej tud jst sm pomislna takoj na to,da je to kr neki res eno sranje...Sorry sam taka pavza kao ne bo prnesla nč dobrga tega se zavedi...Mislm nevem možno,da se motm sam ponavad je tko,upam da se motm zarad tebe k vidm,da ga maš rada in da ti ni vseen
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov