Me vara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, punce no, mal več optimizma ...
Ni usako najmanjše odstopanje od "prauljične" ljubezni oz. zveze že takoj znak, da se neki kuha.
Pridejo trenutki, tut obdobja, ko se en al pa drug mal odmakne, ne zato, kr mu ni več do partnerja, sploh ni nujno, da to nardi zavestno, enostauno "se zgodi", zarad takih in drugačnih razlogou (k so nemalokrat stvar enga samga, ne zveze, niti partnerja). In tko kt to pride, tut gre.
U takih situacijah se pogovoriš in verjameš temu, kar partner pove. Če dvomiš in pa če se izkaže, da je lagau, se zveza najbrž ne bo obnesla. Pa če se prej sekiraš al pa ne, vohunš al pa ne, kregaš al pa ne. Konec bo enak.
Ni usako najmanjše odstopanje od "prauljične" ljubezni oz. zveze že takoj znak, da se neki kuha.
Pridejo trenutki, tut obdobja, ko se en al pa drug mal odmakne, ne zato, kr mu ni več do partnerja, sploh ni nujno, da to nardi zavestno, enostauno "se zgodi", zarad takih in drugačnih razlogou (k so nemalokrat stvar enga samga, ne zveze, niti partnerja). In tko kt to pride, tut gre.
U takih situacijah se pogovoriš in verjameš temu, kar partner pove. Če dvomiš in pa če se izkaže, da je lagau, se zveza najbrž ne bo obnesla. Pa če se prej sekiraš al pa ne, vohunš al pa ne, kregaš al pa ne. Konec bo enak.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Ne vem no... Sori za neoptimizem sam kljub temu, da sta se kao pogovorla... Kaj tipi vse rečejo, da je mir.
Jst bom rekla tkole - če ni sposoben povedat, da se dobiva z bivšo (pa ni važno, al so pijačke al karkol), je men čudno. Če je kao vse ok pa ql, pa če se kot kolega dobiš z bivšim, to partnerju poveš.
No, bosta že rešla, samo da ne bo čez 2 tedna spet vse narobe.
Jst bom rekla tkole - če ni sposoben povedat, da se dobiva z bivšo (pa ni važno, al so pijačke al karkol), je men čudno. Če je kao vse ok pa ql, pa če se kot kolega dobiš z bivšim, to partnerju poveš.
No, bosta že rešla, samo da ne bo čez 2 tedna spet vse narobe.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ryu10kyu napisal/-a:cokolada93 napisal/-a:Hvala usm za nasvete, sm se pogovorila z njem in se je izkazalo da ni blo nič pretiranega samo moja frendica je malo drugače povedala. Upoštevala sem tudi nasvet da grem sama po kondome in potem ugotovim ali je bil njegov izgovor resničen. Zgleda da se mu res ni dal![]()
Hvala še enkrat usm
Ej...ampak tole je pa smeh![]()
Tipu se enkrat ni dalo po kondome in frendica ga je videla z bivšo ko jo je objel...in nastane drama...weeeee...svet se mi sesuva ljubim ga...ne morem živeti brez njega...weeeee...
Pol kar naenkrat se nagnete polno žensk, ki trdijo naj ga pusti, da jo ziher vara, da je očitno, da je svinja prasec in ne vem kaj...vmes se še ene par cosmokokošk skrega, ker se ne strinjajo v razmišljanju.
In drugi dan ta ista oseba sporoči, da ni nič hudega, da jo ima ful rad in da je vse v redu in da se je kolegica čudno izrazila.
Zdaj pa povejte ali je možno vas ženske razumeti in resno jemati vaše grozovite in strašne težave?![]()
zato se pa izogibam takih tem... no, vsaj komentiranja, ce se da...
ker ce imata dva probleme (sploh partnerja) je boljse, da se ne vmesava noben, ker na koncu je tako on kriv... naj se zmenta sama.
-
tjančii - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
linkica napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:cokolada93 napisal/-a:Hvala usm za nasvete, sm se pogovorila z njem in se je izkazalo da ni blo nič pretiranega samo moja frendica je malo drugače povedala. Upoštevala sem tudi nasvet da grem sama po kondome in potem ugotovim ali je bil njegov izgovor resničen. Zgleda da se mu res ni dal![]()
Hvala še enkrat usm
Ej...ampak tole je pa smeh![]()
Tipu se enkrat ni dalo po kondome in frendica ga je videla z bivšo ko jo je objel...in nastane drama...weeeee...svet se mi sesuva ljubim ga...ne morem živeti brez njega...weeeee...
Pol kar naenkrat se nagnete polno žensk, ki trdijo naj ga pusti, da jo ziher vara, da je očitno, da je svinja prasec in ne vem kaj...vmes se še ene par cosmokokošk skrega, ker se ne strinjajo v razmišljanju.
In drugi dan ta ista oseba sporoči, da ni nič hudega, da jo ima ful rad in da je vse v redu in da se je kolegica čudno izrazila.
Zdaj pa povejte ali je možno vas ženske razumeti in resno jemati vaše grozovite in strašne težave?![]()
zato se pa izogibam takih tem... no, vsaj komentiranja, ce se da...
ker ce imata dva probleme (sploh partnerja) je boljse, da se ne vmesava noben, ker na koncu je tako on kriv... naj se zmenta sama.
ok tole je blo pa res mal nsramn. povedala je svoj problem in mi smo ji svetovale.. č ti ni kei ušeč ni treba komenterat.se ti ne zdi?
poleg tega si pa še druge kle žalla.

-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
cokolada93 napisal/-a:Hvala usm za nasvete, sm se pogovorila z njem in se je izkazalo da ni blo nič pretiranega samo moja frendica je malo drugače povedala. Upoštevala sem tudi nasvet da grem sama po kondome in potem ugotovim ali je bil njegov izgovor resničen. Zgleda da se mu res ni dal![]()
Hvala še enkrat usm
Frendica je to malo drugače povedala? Kako se lahko drugače pove, da je videla tvojega fanta z bivšo. In ti za to srečanje nisi vedela. In celo dvakrat ju je videla. Ne vem... tudi sama ne bi kar tako na lepe učke rekla 'ah, če je pa tak je pa itak vse v redu, lej še js mam kondome in oba problemčka sta rešena'. ja lepo a ne

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Najprej vprašaj njega in ne nasedaj kolegici...mogoče se pa glih njej dopade pa bi rada zdraho naredla.Pa če je šu nekam z bivšo to še ne pomeni, da kaj mata.
Jaz sm tud z enim bivšim ostala v dobrih odnoshin in čeprav sm v reni zvezi ter živim pr fantu grem vsake tolko z njim na kavo.pa se nč ne zgodi.ne zganjaj prekmalu panike, ker lahko odneseš praznih rok.
Jaz sm tud z enim bivšim ostala v dobrih odnoshin in čeprav sm v reni zvezi ter živim pr fantu grem vsake tolko z njim na kavo.pa se nč ne zgodi.ne zganjaj prekmalu panike, ker lahko odneseš praznih rok.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
nič ni tako brezupno kot je vidit na prvi pogled...treba se bo usest pa pogovort o stvari..pa ne začet obtoževat ampak lepo se pogovarjat..ker z obtoževanjem bo sam slabe volje in ne boš nč dosegla...
kaj pa če sta z bivšo sam dobra prijatelja???
mogoče je preobremenjen v službi oz v šoli in se mu res ne da seksat..
sicer pa je pa moškim ušeč če se kdaj pa kdaj tud punca pripravi na seks na ta način da kupi vse potrebno za to dejanje...mal ga zmasiraj da ne bo preveč napet..če pa to nau pomagal pol pa ne vem....
good luck
kaj pa če sta z bivšo sam dobra prijatelja???
mogoče je preobremenjen v službi oz v šoli in se mu res ne da seksat..
sicer pa je pa moškim ušeč če se kdaj pa kdaj tud punca pripravi na seks na ta način da kupi vse potrebno za to dejanje...mal ga zmasiraj da ne bo preveč napet..če pa to nau pomagal pol pa ne vem....
good luck

Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
a ni problem že bil rešen neki časa nazaj?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
Neki že more biti na temu, če je objemu svojo bivšo, tebi pa nč povedu o temu. Pa tole kr naenkrt še tebe začev poleg ignorirat nekak, a ti že ni mal sumlivo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], haley