Me vara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
cvetkaaa napisal/-a:Mogoče je samo njo varal s tabo. Hočem reči, si prepričana, da je z njo res končal. Da ni bila to le izjava.
Zanimivo...pomoje tudi ni čisto neverjetno.
Skratka kakorkoli že, glede na un odstavek, ki ga je citirala delusional, se mi zdi, da si ga že izgubila. Prav uni tipični znaki, da kaže zelo slabo. Žal. Nobeno klečeplazenje in izpovedovanje čustev pomoje ne bo pomagalo...
-
tjančii - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
Temida napisal/-a:Zasledvat ga ne. Kupi ti kondome in k bo čas za akcijo izgovor, da se mu ne da it po kondome, ne bo več uporaben. Pa boš vidla kaj si bo pol zmislu. Možno je tud, kar pravi cvetkaaa. Drgač pa jaz bi mu direkt rekla pol ga pa pospremla do vrat.
men tole ni kei prou preveč dobr predlog. men bi deloval d ga hočš pol sam za sex.
mogoče bi pol tkoi vedu zakaj se gre. no sei to bi tko in tko kmal zvedu, sam nwem...pač sam povem.
-
cokolada93 - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2008
Hvala usm za nasvete, sm se pogovorila z njem in se je izkazalo da ni blo nič pretiranega samo moja frendica je malo drugače povedala. Upoštevala sem tudi nasvet da grem sama po kondome in potem ugotovim ali je bil njegov izgovor resničen. Zgleda da se mu res ni dal
Hvala še enkrat usm

Hvala še enkrat usm

-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Smreka napisal/-a:Ne vem no, da tip reče da ne bo seksal ker se mu ne da po kondome... Pa a ni to že vse jasno?
Ne, ni čisto jasno. Tudi meni in mojemu se kdaj ne da po kondome pa naju razganja, da se komaj zadržujeva. Včasih zna človek biti kar res zelo len

-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
iluzija napisal/-a:Smreka napisal/-a:Ne vem no, da tip reče da ne bo seksal ker se mu ne da po kondome... Pa a ni to že vse jasno?
Ne, ni čisto jasno. Tudi meni in mojemu se kdaj ne da po kondome pa naju razganja, da se komaj zadržujeva. Včasih zna človek biti kar res zelo len.
Ja pol pa ne vem... sm pa očitno jst čudna. Sam kolkr venm se da tud drugač, brez da ga not da. Al mora bit zmer samo "normalen"seks do konca, če ne pa ni ok?
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Smreka napisal/-a:iluzija napisal/-a:Smreka napisal/-a:Ne vem no, da tip reče da ne bo seksal ker se mu ne da po kondome... Pa a ni to že vse jasno?
Ne, ni čisto jasno. Tudi meni in mojemu se kdaj ne da po kondome pa naju razganja, da se komaj zadržujeva. Včasih zna človek biti kar res zelo len.
Ja pol pa ne vem... sm pa očitno jst čudna. Sam kolkr venm se da tud drugač, brez da ga not da. Al mora bit zmer samo "normalen"seks do konca, če ne pa ni ok?
Verjetno je okej, ampak meni osebno ni enako. Ne vem pa kako je z avtorico teme

-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
cokolada93 napisal/-a:Hvala usm za nasvete, sm se pogovorila z njem in se je izkazalo da ni blo nič pretiranega samo moja frendica je malo drugače povedala. Upoštevala sem tudi nasvet da grem sama po kondome in potem ugotovim ali je bil njegov izgovor resničen. Zgleda da se mu res ni dal![]()
Hvala še enkrat usm
Pol pa kul

-
Temida - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Dolenjska
Ne, lej, mislna sem, da pač če se njemu ne da, čeprov bi ful seksal, zakaj bi ga reveža mučlo, pač kupi ona kondome in k nanese na sex, jih pač maš pri roki.tjančii napisal/-a:Temida napisal/-a:Zasledvat ga ne. Kupi ti kondome in k bo čas za akcijo izgovor, da se mu ne da it po kondome, ne bo več uporaben. Pa boš vidla kaj si bo pol zmislu. Možno je tud, kar pravi cvetkaaa. Drgač pa jaz bi mu direkt rekla pol ga pa pospremla do vrat.
men tole ni kei prou preveč dobr predlog. men bi deloval d ga hočš pol sam za sex.
mogoče bi pol tkoi vedu zakaj se gre. no sei to bi tko in tko kmal zvedu, sam nwem...pač sam povem.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
cokolada93 napisal/-a:Hvala usm za nasvete, sm se pogovorila z njem in se je izkazalo da ni blo nič pretiranega samo moja frendica je malo drugače povedala. Upoštevala sem tudi nasvet da grem sama po kondome in potem ugotovim ali je bil njegov izgovor resničen. Zgleda da se mu res ni dal![]()
Hvala še enkrat usm
Ej...ampak tole je pa smeh

Tipu se enkrat ni dalo po kondome in frendica ga je videla z bivšo ko jo je objel...in nastane drama...weeeee...svet se mi sesuva ljubim ga...ne morem živeti brez njega...weeeee...
Pol kar naenkrat se nagnete polno žensk, ki trdijo naj ga pusti, da jo ziher vara, da je očitno, da je svinja prasec in ne vem kaj...vmes se še ene par cosmokokošk skrega, ker se ne strinjajo v razmišljanju.
In drugi dan ta ista oseba sporoči, da ni nič hudega, da jo ima ful rad in da je vse v redu in da se je kolegica čudno izrazila.
Zdaj pa povejte ali je možno vas ženske razumeti in resno jemati vaše grozovite in strašne težave?

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Jaz mislim, da že sedaj veš sama kakšen je odgovor. Mislim, ne da se mu jit po kondome.... kaj takega pa še nisem slišala.
Sej ni nič narobe, da je prijatelj z svojo bivšo, samo če bi bil res samo prijatelj ne vem zakaj bi to pred tabo skrival in moraš od drugih zvedet, da je z bivšo v mestu.
Ja sigurno je najboljši način, da ga direktno vprašaš in mu zaupaš svoje sume, samo ne biti preveč razočarana če ne boš nazaj dobila iskrenega odgovora.
To so moški kdo bi jih razumel.
Jaz sem imela tudi podoben primer in veš kaj je bil njegov izgovor, da si jaz domišljam, da je šel samo z kolegico na pijačo itd. Vse lepo pa prov, samo zakaj ni povedal men takoj, da gre z kolegico na pijačko ne pa da sem to od svoje frendice slišala. Jaz sem ga takrat pustila. Rada sem imela njega, samo vseeno sem imela sebe še raje.
In vem, da sem se pravilno odločila, upam, da se boš ti tudi. Veliko sreče.
Sej ni nič narobe, da je prijatelj z svojo bivšo, samo če bi bil res samo prijatelj ne vem zakaj bi to pred tabo skrival in moraš od drugih zvedet, da je z bivšo v mestu.
Ja sigurno je najboljši način, da ga direktno vprašaš in mu zaupaš svoje sume, samo ne biti preveč razočarana če ne boš nazaj dobila iskrenega odgovora.
To so moški kdo bi jih razumel.
Jaz sem imela tudi podoben primer in veš kaj je bil njegov izgovor, da si jaz domišljam, da je šel samo z kolegico na pijačo itd. Vse lepo pa prov, samo zakaj ni povedal men takoj, da gre z kolegico na pijačko ne pa da sem to od svoje frendice slišala. Jaz sem ga takrat pustila. Rada sem imela njega, samo vseeno sem imela sebe še raje.
In vem, da sem se pravilno odločila, upam, da se boš ti tudi. Veliko sreče.
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
ryu10kyu napisal/-a:cokolada93 napisal/-a:Hvala usm za nasvete, sm se pogovorila z njem in se je izkazalo da ni blo nič pretiranega samo moja frendica je malo drugače povedala. Upoštevala sem tudi nasvet da grem sama po kondome in potem ugotovim ali je bil njegov izgovor resničen. Zgleda da se mu res ni dal![]()
Hvala še enkrat usm
Ej...ampak tole je pa smeh![]()
Tipu se enkrat ni dalo po kondome in frendica ga je videla z bivšo ko jo je objel...in nastane drama...weeeee...svet se mi sesuva ljubim ga...ne morem živeti brez njega...weeeee...
Pol kar naenkrat se nagnete polno žensk, ki trdijo naj ga pusti, da jo ziher vara, da je očitno, da je svinja prasec in ne vem kaj...vmes se še ene par cosmokokošk skrega, ker se ne strinjajo v razmišljanju.
In drugi dan ta ista oseba sporoči, da ni nič hudega, da jo ima ful rad in da je vse v redu in da se je kolegica čudno izrazila.
Zdaj pa povejte ali je možno vas ženske razumeti in resno jemati vaše grozovite in strašne težave?![]()
Se strinjam s tabo, res nas je težko razumeti, na trenutke.

Cokolada 93 a ti si mu pa kar takoj vse verjela al kaj?
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
Cokolada 93 a ti si mu pa kar takoj vse verjela al kaj?
Hm...a si mogoče mal naiuna? Jst definitivno ne bi koj verjela...bi useen hotla met temeljito analizo! No, če se je pr vama use poštimal pol super, sam upam da si pr seb razčistla da mu 120% verjameš, da ne te ne bo že ob naslednjem najmanjšem namigu spet razjedal če te vara slučajno

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov