Manjvrednostni kompleks, ker sem ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 13. Jun. 2008 21:26

Tysia ta zadn del glede obračanje je letel naaaaa, gleedeeeeee :D
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 13. Jun. 2008 21:28

Tonja, kaj boš zopet kvarila zabavo? ;) Neee, domišljiji je treba pustiti prosto pot...saj se spominjaš reklame za Belinko :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 13. Jun. 2008 21:30

Belinka :irre:
Če ni Boris je Tysia. Če ni Tysia je Boris. Ne pr enem ne pr drugem ne smeš bit to kar hočeš bit oz. to kar si... Nia, pojasni!
Pa kako zabavo da bom kvarla? Tole tukaj? Mam jaz zabavo jutri pa še v nedeljo, tu pa je samo flikanje prostega časa :D .
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 13. Jun. 2008 21:37

:ritter:

Hvala za kompliment, zopet ( :ja: ). Ampak mislim, da tako zverzirana kot Boris pa še nisem. Hej, Tonči, no... bodi to kar si, jaz imam take ljudi rada ( pa druge tudi) in jih spodbujam. Pa ne se bat, ne grizem. Lahko pa ti ugrizneš mene, če ti rata. ;)

Jaz pa zabave ne poznam, zato se izživljam tu na forumu. :eek: Iz tega vidika bi mi lahko malo pomagala, kaj praviš.

Sedaj pa resno: Si res mislila, da pihanje vetriča leti nate? Morda pa sem mislila, da si ti tisti veter, po katerem se obračajo... ( in zopet nisem dobesedno mislila gospodične, ki je pisala post za tabo :) ...Ah, te besede...)
ellen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ellen » 14. Jun. 2008 12:05

Hvala vse za poste!

Odzivi so bili nad pričakovanji!
To je napisala srčica* v rubriki sex:
srčica* napisal/-a:sem uporabla iskalnik, pa nisem našla teme, ampak mislim, da je nekoč že obstajala. Pisala sem v temo sperma, pa nišče ni odgovoril, zato odpiram novo temo.Torej mene zanima kako naj se znebim tega predsodka, da fantu pride v usta. Meni je to namreč nagravžno, ampak fant pa si ziher tega želi. Rada bi mu ustregla, ampak ne bi rada potem bruhala zraven njega. Kako ste ve to premagale?

To je meni tipičn primer ženske. Nekaj ji ni fajn delat, pa vseeno naredi, samo da bi zadovoljila, ko neka f** mašina, pravi spolni objekt. No, sej ne rečem da se tu pa tam ustreže fantu za neke stvari ki so ti še sprejemljive,ampak ne pa da si pripravljena bruhat zraven, samo da mu ustrežeš. Jaooo,babe.
Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 14. Jun. 2008 13:46

ok da me nav kdo narobe razumev ni treba zmer narest kr on hoče...
sam ellen dj mal pomisl enkat ti neki nardiš k ti pač ne sede tok zlo pa "potrpiš" enkat pa on nardi kj zate da ti totalno do konca uživaš pa lahk da nemu lih ne paše najbl... mislm da j tle bl stvar kompromisov pa ne lih podrejenosti...
ellen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ellen » 14. Jun. 2008 14:12

http://www.youtube.com/watch?v=ZyQjr1YL0zg

Za vse tiste, ki pravite, da SAME odločate o tem kaj vam je všeč in kaj rade počnete (100.00 kremic, lakeci, britje, ....) in da vas k temu noben ne sili.

Pač namesto da bi si kaj prebrale, pogledale, izobraževale, raje čas zapravljate pred ogledalom in ostajate nevedne.Pač, eni se najraje poneumljajo, tud taki morajo živet, pač vsak po svoje, kot ste rekle.

link je pač mimogrede nekaj kaj sem čist slučajno prej vidla, pa sem se spomnila da bi lahko na fourum link dala. ni pa zaj konkretno o "špeglu , maskari in britju."
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a h3x0r89 » 14. Jun. 2008 14:16

Mah ... nimaš kaj za se počutit manjvredno dej.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 14. Jun. 2008 14:28

ellen, ženska, ti tolk grozno posplošuješ pa projeciraš da je men kr slabo zraven :flop:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 14. Jun. 2008 14:57

Poglej, ti resnično pretiravaš. Res je, da se od ženske pričakuje, da je urejena. Se strinjam. Ampak to ne pomeni, da mora imeti na sebi 3 kg pudra, da mora cele dneve preživeti v kozmetičnih salonih, pri frizerju... In verjamem, da takih žensk, kot si jih ti opisala, ni veliko. Po moje (ali pa samo jaz take poznam) večina žensk pač porabi nekaj časa pred ogledalom, ampak ne spet toliko, da bi zaradi tega časa bila prikrajšana za svoj prosti čas. Tiste pa, ki ves čas hodijo po kozmetičnih salonih, k frizerju,... morajo imeti tudi veselje do tega.
Ne razumem, zakaj meniš, da če imaš ti odpor do urejanja sebe, da imajo/imamo vse ženske odpor do tega? Prepričana sem, da nekatere ženske to delajo z veseljem in je mogoče zanje to idealen način preživljanja prostega časa.
ellen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ellen » 14. Jun. 2008 16:04

Tonja napisal/-a: In britje je ql, prav super zadeva, ne vem, kaj jamrate. Meni je to prav super delo, čas, ki ga imam samo zase. In se še danes brijem vsak 2 dan. Zaradi sebe.

Uauuu, super to porabljaš svoj čas. Kr fauš. Sej o tem govorim, kak boš mela še kaj časa si kaj pametnega pogledat al pa narest, ko pa samo v tiste svoje noge bulit vsaki drugi dan. Zato pa ste zmanipulirane, kr ne razmišljate o ničembolj pametnem, ampak samo kak boste izgledale, pa vaše noge.
Če je tebi to "cajt ki ga imaš samo zase", potem je tvoj vsakdan dobesedno zapravljanje življenja. Vas še kaj drugega na svetu zanima kot pa lepotičenje?? Ne verjamem da take osebe, ki tolko časa zapravljajo "za sebe", da so kaj razgledane.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 14. Jun. 2008 16:12

ellen napisal/-a:
Tonja napisal/-a: In britje je ql, prav super zadeva, ne vem, kaj jamrate. Meni je to prav super delo, čas, ki ga imam samo zase. In se še danes brijem vsak 2 dan. Zaradi sebe.

Uauuu, super to porabljaš svoj čas. Kr fauš. Sej o tem govorim, kak boš mela še kaj časa si kaj pametnega pogledat al pa narest, ko pa samo v tiste svoje noge bulit vsaki drugi dan. Zato pa ste zmanipulirane, kr ne razmišljate o ničembolj pametnem, ampak samo kak boste izgledale, pa vaše noge.
Če je tebi to "cajt ki ga imaš samo zase", potem je tvoj vsakdan dobesedno zapravljanje življenja. Vas še kaj drugega na svetu zanima kot pa lepotičenje?? Ne verjamem da take osebe, ki tolko časa zapravljajo "za sebe", da so kaj razgledane.

Mirne živčke, pa bo ... :P

Meni deluješ totalno zakompleksana. Zakaj za vse svetnike pa tebe moti, kako druga ženska preživlja prosti čas? Meni je vseeno če si nekdo vsak dan 3x brije noge. Meni je tudi vseeno, če si jih ti nikoli. :P Mogoče pa si fauš, ker ima potem ona lepše noge? :wink: Jaz si vse, kar si mislim briti, pobrijem v 10ih minutah. Ahhh le zakaj sem tako zmanipulirana in teh 10 min raje ne posvetim fuzbalu? :twisted:

Ne verjamem, da je oseba, ki je tako nestrpna do preživljanja prostega časa drugih oseb, razgledana.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Vessy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Vessy » 14. Jun. 2008 16:15

Kaj bolj pametnega pa lahko v tistih dveh minutah narediš? Veš kolko časa zapravimo s čakanjem tu in tam, veš kolko časa zapravljamo, ko spimo, veš kolko časa gre, ko lenarimo, ko se dolgčasimo in ne delamo nič produktivnega... Tak zakomplicirat pa spet ni treba stvari no.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 14. Jun. 2008 16:18

Nene ellen, ti čisto preveč posplošuješ in analiziraš narobe, ter prehitro nekoga obsodiš ter s tem poskušaš ponižat folk.
Ne bodi tako zafrustrirana.
Sicer ne vem, zakaj maš tak občutek, pa zakaj imaš manjvrednostni kompleks, kaj je krivo zato (če sploh je kaj krivo)...
Tistih 5 min kar sem več pod tušem ko se brijem, je samo 5 minut več za mene. In pod tušem imam svoj mir (če nimam koga poleg :D ), zato pravim, da je to čas, ki ga lahko posvetim sebi. Kar pa ne pomeni, da nimam čase za sebe kako drugače. Tega ti ne moreš rčt, ker me ne poznaš. Lahko si samo misliš, kako je, do česar seveda imaš pravico, vendar to ne pomeni, da misliš prav :) .
Lahko bi ti rekla, da čas zase porabim, ko sem v fitnesu 2 uri (čeprav ne hodim v fitnes). Bi bila potem bolj zadovoljna ali bi spet rekla, da to delam za nekoga drugega ne zase?
Enostavno moraš dovolit, da ljudje razmišljajo drugače.
Če ti hodiš okoli kot medved, če si razcapana in če je na tebi 3 kile dreka, ter ob tem ponosno govoriš, da se tako dobro počutiš, prav... Tvoje telo je in tvoja koža. Če se ukvarjaš s sabo tako, da preživiš 3/4 življenja v knjižnici ali pa za šankom tudi prav. Saj konc koncu, sama veš, kaj ti paše.
Ne moreš pa nekih uporabnic tukaj obsojat, ker ne počnejo takih stvari, kot jih počneš ti.
Razgledanost se ne sodi po britju, kot tudi ne po tem, koliko knjig je prebral v življenju, kakšno šolo ima in kakšno službo opravlja, s čim se ukvarja v življanju, ter kako življenje živi.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 14. Jun. 2008 16:18

Hm ellen, tudi tebi priporočam ( joooj, kako se ponavljam, ko stara lajna), da ne obsojaš prehitro. Na temu, kar si povedala, je veliko pametnega, ne pa vse.
Kaj naj bi bilo osnovno vodilo človeka? Morda biti srečen? Če ja, potem ima razgledanost s tem toliko, kot depiliranje nog.
Če je človek srečen v tem, kar počne in pri tem ne ogroža drugih ( in morda dolgoročno sebe), potem verjetno ni hujšega problema, ali pač?

Kot sem že povedala, dokaj ( ne pa v vsem) se strinjam s tabo, a obenem ti želim povedati, da več poti vodi v Rim in da se nasilno ne da ničesar spreminjati dolgoročno.

Pa nekoliko drugače. Je zate sproščanje koristno? No, povečini naj bi bilo, saj naj bi bil človek posledično bolj produktiven, učljiv, imel več energije,...
Kaj pa če nekomu sproščanje pomeni britje nog? Koliko je to zmanipulirano in koliko ne, pa tu ne igra velike vloge, vsaj po mojem ne.

Sicer pa...ko si napisala o razgledanosti... čeprav si vsak dan v knjigah, vedno prebereš vse novice, itd... spoznavaš, da si nerazgledan, ker je vedno več stvari, ki se ti odprejo in ki jih moraš odkriti. Kaj ti to koristi? Na primer pri osebni sreči? Kaj pa če je nekdo, ki samo skrbi zase in se "ne briga za druge", veliko bolj srečen in morda tudi več ve o samem življenju? Malo karikiram, upam, da se da razbrati, kaj sem želela povedati. ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov