Mama

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 25. Avg. 2009 14:22

tudi meni nebi bilo vseeno, če bi mi moji otroci pripeljali svoje partnerje v hišo živet. za obisk ni problema, ampak 24/7 skupaj živet pri 18 letih je too much. najemnino ji dajta vsak mesec, pa bo prec manj problemov. dolžna je skrbet zate, ne pa tudi za tvojega fanta.
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety_ka22 » 25. Avg. 2009 14:28

Tip hoče da bi bla pr njem, sam se jaz počutim čudno, da bi se jim obesila na ramena njegovim staršem.
Drugam pa niti ne verjamm da bi hotu.
Jaz se šolam in u bar mi niti fant ne pusti jit delat, drugje pa bi težje dobila.Najbolš bi blo da bi šla h fotru, usaj najemnine mi nebi blo treba plačevat.
ja ma meni je lepo bit s fantom, končno sem z enim ki me ima rad, mogoče nadomeščam čas, ki ni bilo nobenga ki bi me pomiril, nisem imela ljubezni v družini, morda sem zato tako navezana nanj!
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 25. Avg. 2009 14:30

sweety_ka22 napisal/-a:Tip hoče da bi bla pr njem, sam se jaz počutim čudno, da bi se jim obesila na ramena njegovim staršem.

a to je pa vredu da se on obeša na ramena tvoji mami, pa še tako je očitno da njej ni do tega?
Let's swim to the moon .....
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety_ka22 » 25. Avg. 2009 14:30

Ja pa kaj naj dajem najemnino za živet doma?
Nekoliko čudno se sliši,....
Morda bom res uzela zdej položnice in jih šla plačat, sam ne verjamm da bo kaj boljše
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 25. Avg. 2009 14:53

meni pa se zdi to nekaj najbolj normalnega, da če živita s fantom pri vas doma, da dajeta najemnino oziroma vsaj plačata svoje položnice
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 25. Avg. 2009 14:58

sweety_ka22 napisal/-a:Jaz se šolam in u bar mi niti fant ne pusti jit delat, drugje pa bi težje dobila.

Ne pusti ti delati? Pa saj to je tvoj denar, tvoj lasten zaslužek in delo v baru ni nečastno delo. Če delaš v strežbu v nekem navadnem baru ne vem kaj je s tem narobe in ne vem kaj je to tak bav bav.
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety_ka22 » 25. Avg. 2009 15:03

Vsak gleda na situacijo po svoje.
Ne da je nečastno, le prijetno mu ni.
Upam da se bo nekoč usaj odnos umiril z mamo.
Vprašala jo bom , če lahko plačam položnice, ampak že vem odgovor, rekla bo da naj rajši pomagam kot pa plačujem.
Res pa je da pridm ob 5 domou, ker do takrat delam, zdaj ko ni šole, tako , da tud doma nevem kaj dosti nemorm nardit.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 25. Avg. 2009 15:06

Zakaj pa mu ni prijetno? Je kaj rekel?
Saj če se zaposliš v kakšnem lokalu v stilu čajnica/slaščičarna in tam lepo strežeš pijačo ipd. ni čisto nič takega. Razumela bi še nekako, če bi se šlo za delo v kakšnem "zloglasnem" baru, recimo kak nočni bar ali kaj podobnega. Kar se pa tiče teh navadnih barčkov, ko se gre lepo čez dan na pijačo, ne vidim kaj je tu narobe. Ampak ok. Vsaj gleda drugače na to no..

Glede dela doma pa.. a delaš vsak dan? Saj tako ali tako je zdaj čez dan zelo toplo in je težko kaj narediti, tako da je nekje po šestih najboljša ura za kaj narediti. Vsaj jaz takrat največ pomagam doma :) Zlikam vse cunje, operem avte, zalijem vrt ipd. In vem da z vsem tem zelo pomagam doma.. več kot če bi plačevala račune.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 25. Avg. 2009 15:13

punkie_ napisal/-a:meni pa se zdi to nekaj najbolj normalnega, da če živita s fantom pri vas doma, da dajeta najemnino oziroma vsaj plačata svoje položnice

Meni se to ne zdi normalno.

Dokler jo je mama dolžna preživljat pa sploh... lahko pomagata prostovoljno, sploh če je slabo finančno stanje. Sicer se mi zdi pa to čudna varianta.

Ni potem ceneje it na svoje kot pa plačevat položnice za veliko bajto?
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety_ka22 » 25. Avg. 2009 15:14

Ni mi jasno, zakaj mama tako teži glede tega, medtem ko pri fantu komaj čakajo da pridem, in nikoli niso fantu čisto nič zatežili.
Ja usak dan delam do petih.
Pa sej tud jst nrdim doma (operem, zlikam, zalijem)
in tudi fant ne sedi.
A kjub temu je to premalo.
Se pa strinjam da je več kot če bi plačala položnice in sedela kot v hotelu.
Doma sem 4 dni na tedn in več kot to nevem kaj lahko naredim.
Doma se med vikendom, in v sredo, in normalno je da se med vikendom rada naspim, medtem ko mama bi bila najbolj zadovoljnja da ustanem ob 7 zalijem in skuham kosilo. Ona konča ob 2 službo, jaz sem pa do petih. In lahko rečem da ko sem doma, zlikam od enega meseca nazaj , ko ona ni.Tud kosim ne doma, tako da mislim da je težava kje drugje.
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety_ka22 » 25. Avg. 2009 15:16

jlpktnst napisal/-a:
punkie_ napisal/-a:meni pa se zdi to nekaj najbolj normalnega, da če živita s fantom pri vas doma, da dajeta najemnino oziroma vsaj plačata svoje položnice

Meni se to ne zdi normalno.

Dokler jo je mama dolžna preživljat pa sploh... lahko pomagata prostovoljno, sploh če je slabo finančno stanje. Sicer se mi zdi pa to čudna varianta.

Ni potem ceneje it na svoje kot pa plačevat položnice za veliko bajto?

Se strinjam ja!
Ne slabo finačno stanje ni, denar mama ima.
Usak gleda po svoje.
In ne verjamm da bi mama sploh dovolila da bi plačevala položnice.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Avg. 2009 15:20

Za začetek se odloči. A vsak dan delaš do petih, a ti fant ne pusti it delat? Oboje naenkrat ne more bit.

Sicer pa dvomim, da bo plačevanje položnic in zalivanje rož kaj bistveno spremenilo. Tvoji mami več kot očitno ne odgovarja, da sta oba s fantom pri vas. Lahko se pač sprijazniš s tem in prenašaš njen odnos, lahko pa drugače uredite vaše bivanjske razmere.
Še vedno pa mislim, da je njen odpor do tega, da je tip toliko pri vas, povsem legitimen.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 25. Avg. 2009 15:23

A pa si na začetku mamo sploh vprašala, če je lahko fant pol tedna pri tebi? Ne rečem, da je tvoja mama super, ampak tudi ti bi lahko pripomogla k boljšemu odnosu.

Kako daleč narazen pa s fantom živita? Saj se imata lahko rada tudi, če se pač dobivata čez dan oziroma ob večerih, tako kot povprečni najstniki.
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety_ka22 » 25. Avg. 2009 15:30

Delam administrativna dela, le v baru mu ni pogodu da bi delala.
Mamo na začetku ni nič motilo, da je pri meni, če bi blo od začetka rekla ne, ga valda nebi pripeljala domou.
Jst mislim, da bi usaka mama rada vidla da je hčerka srečna, ma čeprav sva tiste 4 dni pri njej, ni isto kot da bi živela tam.
Zato se pa seliva.
In nisem srečna, kvečjemu me dela nesrečno.
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety_ka22 » 25. Avg. 2009 15:37

In naj se s fantom srečujeva in ne živiva skupaj več , le zato da bo ona srečna? Mislim da ne.
Nesrečna bi bla sam jst, pa tud njeno obnašanje do mene se nebi spremenilo, ker mislim da me nima preveč rada.
Ravno to je njen cilj, da bi nas ločila.
Tud s fotrom se ni razumela, enkrat ji ni bilo všeč ker se ni obril, drugič je imel predolge lase , zmeraj je kaj bilo...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov