Ločitev
Tud jz mislem, da si ti prva na kaj moraš pomislit. Konec koncev je to tvoje življenje in ni treba da ga živiš tako kot ga bodo narekovali drugi. Pogum v roke in s pokončno glavo naprej. Najdi si kakšno prijateljico s katero boš šla v šoping, kino ali se boš z njo sončala na vrtu..delaj kar koli, da ne boš mislila nanj in verjemi-->ne boš več mislila na njega. Konec koncev je delal s tabo zelo slabo. Poskusi ga pozabiti in najdi koga ki te bo spoštoval.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Sedaj, ko si še malo obrazložila situacijo, ki je vladala med vama, te še bolj podpiram pri tvoji odločitvi... Sploh si ne predstavljam, da bi moj fant od mene zahteval, da se mu moram javiti vedno, ko kliče, da mu moram takoj odpisati na sms... Iz principa mu ne bi!
Pa tudi tista odločitev, da bo vedno nekdo s teboj, ko se boš dejansko ločevala, je res pohvalna. Lepo je slišat, da se sama zavedaš tekih problemov
.
Pa tudi tista odločitev, da bo vedno nekdo s teboj, ko se boš dejansko ločevala, je res pohvalna. Lepo je slišat, da se sama zavedaš tekih problemov

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
saj so že vse ostale povedale, si naredila prav.. zato bi ti samo čestitala, ker si ena izmed redkih s tolko poguma da si stvari naredila konec.. bodi močna še naprej, pa želim ti vso srečo v nadaljnih zvezah.. 

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Še moje mnenje... Zelo pogumna punca si in zelo zrela za svoja leta! Svaka ti čast, da si pogruntala, da ti ta veza škodi in nardila korak k boljšemu življenju! In tudi če boli... tudi to bo minilo
, sam močna bodi. Če pa ne zdržiš, pa se res obrni na prihiatra, ni to nč narobe...
Vso srečo :bussi:.

Vso srečo :bussi:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Po eni strani se grozno sliši, da bi se pri 19h ločila, ampak to je samo formalno, dejansko se tudi marsikdo, ki je bil v večletni zvezi brez poroke, po koncu počuti kot ločenec. Jaz mislim da si se odločila pravilno. Vztrajaj, če je potrebno poišči strokovno pomoč. Samo ne hodi nazaj. Kakšna pa je res trenutna komunikacija med vama?
Houd de wereld tegen
ja, ni med nama sploh komunikacije in zarad tega mi je lažje.. čeprav mi je čudno, ampak je boljše vsekakor.. sem se pa bala, da mi ne bo dal miru, da ne bo dal miru mojim doma, prijateljicam ipd..
ne, ni bilo zarad vize, čeprav sem bila vesela, da jo je dobil.. v bistvu jo je dobil zarad mene, ampak res ni bilo zaradi tega, ker si je že prej sam to vse urejeval..
ne, ni bilo zarad vize, čeprav sem bila vesela, da jo je dobil.. v bistvu jo je dobil zarad mene, ampak res ni bilo zaradi tega, ker si je že prej sam to vse urejeval..
-
- Kofetarica
- Kontakt:
samo da še ni večjih težav in problemov.
želim, ti da bi to ločitev - birokracija - rešila uspešno, in da lahko potem zaživiš brez kakršnekoli vezi z njim!
verjamem da te bo to psihočno in tudi fizično zelo uničilo in izmučilo, zato je tudi dobro da poiščeš kakšno strokovno pomoč, če boš videla da ti ne gre dalje.
lepo pogumno naprej, si pogumna punca, in uživaj življenje!

verjamem da te bo to psihočno in tudi fizično zelo uničilo in izmučilo, zato je tudi dobro da poiščeš kakšno strokovno pomoč, če boš videla da ti ne gre dalje.
lepo pogumno naprej, si pogumna punca, in uživaj življenje!

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
iluzija napisal/-a:Se opravičujem za mojo firbčnost, ampak... Kako so poroko z njim sprejeli tvoji starši? Glede na to, da si se poročila ne da bi oni vedeli za to...
ja, itak jim je blo zelo težko.. izvedeli so v bistvu iz časopisa.. ja, strašno.. torej od drugih ljudi.. ni bilo pošteno do njih vsekakor.. čisto so bili frapirani.. ker od mene niti zdaleč niso tega pričakovali.. je pa res, da ga tudi niso marali prej.. in to mi ni bilo niti malo všeč.. na nek način jim potem tudi iz inata nisem povedala.. seveda mi je žal, ampak zdej mislit na to, kaj bi lahko bilo, kaj bi lahko naredila, je itak brez smisla.. ampak če bi lahko čas zavrtela nazaj, sedaj, ko vem, kaj vse se mi je dogajalo, vsekakor ne bi tega naredila.. kdo, ki ima rad sam sebe pa bi?! no, po času so se sprijaznili, saj sem vendar njihova in oni bodo vedno moji, so ga poskušali sprejeti in so ga na koncu dosti dobro sprejeli, da sem bila še sama presenečena.. potem mi je bilo hudo tudi za njih, ker sem vedela, da to nikamor ne pelje in koliko truda so vložili v to, da so ga v bistvu sprejeli kot del naše družine.. tako da kar se tiče staršev, svaka jim čast..
-
- Kofetarica
- Kontakt:
ja, zelo dobre starše mam.. in zelo rada jih mam in se zavedam, da sem jih zelo prizadela.. zato jih pa tudi tako občudujem, da so takšni in da se sedaj tako obnašajo in mi nudijo res vso podporo, od finančne do čustvene.. srečo mam, da so takšni ljudje okoli mene, tudi prijateljice in sestra.. lažje mi je.. če bi bila nekje sama, bi ponorela ali bi se pa vrnila k njemu.. to pa vsekakor ne bi bilo v redu..
malo prej me je klical in sem bila močna in nisem popuščala.. spraševal me je glede formalnosti in me vprašal, če ga kaj pogrešam.. rekla sem, da malo, ampak da bo s časom boljše.. že danes je boljše kot včeraj.. ne tišči več toliko.. tudi po vaši zaslugi.. res, hvala.. pa še za kakšno mnenje bi prosila za naprej.. da mi bo še malo lažje oz. da bo še hitreje minilo to.. hvala!
malo prej me je klical in sem bila močna in nisem popuščala.. spraševal me je glede formalnosti in me vprašal, če ga kaj pogrešam.. rekla sem, da malo, ampak da bo s časom boljše.. že danes je boljše kot včeraj.. ne tišči več toliko.. tudi po vaši zaslugi.. res, hvala.. pa še za kakšno mnenje bi prosila za naprej.. da mi bo še malo lažje oz. da bo še hitreje minilo to.. hvala!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
No sm še mal prebirala tvojo temo
Res si lahko ponosna na starše,ker so taki kot so..nima usak take sreče,da bi to nardil za svoje otroke..pa so manjši problemi umes
!
Vrjetno ti bo res s časoma lažje,sploh če ne boš mela kontakta z njim..vrjetno se bosta pa na obravnavah srečala..vrjetno nimata nč skupnga premoženja,a?Bo use bl na hitro pa nekomplicerano mim?
A delaš kako šolo še zdej?Al ti je tut to odsvetovau? Najbolš,da bi bla skos doma pa čepela pa si leta nabirala
Me pa zanima s kire države je pršu,da vidm če si lahko pritrdim k mojmu mnenju 

Vrjetno ti bo res s časoma lažje,sploh če ne boš mela kontakta z njim..vrjetno se bosta pa na obravnavah srečala..vrjetno nimata nč skupnga premoženja,a?Bo use bl na hitro pa nekomplicerano mim?
A delaš kako šolo še zdej?Al ti je tut to odsvetovau? Najbolš,da bi bla skos doma pa čepela pa si leta nabirala

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!